skarabeusz_p 22.04.10, 12:37 gdzie prywatnie można zrobić najszybciej badanie Ca125??to chyba jest marker nowotworowy, zależny mi na wyniku tego samego dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola.maj977 Re: labolatorium-Lublin 23.04.10, 09:28 polecam laboratorium Luxmedu albo topmedicalu, nie ma dużych kolejek, a badania są w rozsądnych cenach i odbiór wyników tez w miarę sprawny, np. w Luxmedzie jest możliwość odbioru online na ich stronie laboratoriumluxmed.pl/results POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
bogusz980 Re: labolatorium-Lublin 23.04.10, 09:31 ja mogę przesłać jeszcze linka do opisu pakietów laboratoryjnych u nich bo akurat znalazłem to na ich stronie pakiety.luxmedlublin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
polakon987 Re: labolatorium-Lublin 28.04.10, 13:38 robiłem to Ca125, to na 100%marker nowotworowy, w Luxmedzie biorą za to 39zł i wynik nawet tego samego dnia:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
groteska89 Re: labolatorium-Lublin 29.04.10, 14:58 a czy ktoś może wie ile się czeka na wyniki witaminy D3 i ile się na nią czeka na wynik?? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_krol Re: labolatorium-Lublin 20.05.10, 09:30 polecam laboratoria www.nowo-lab.pl oraz laboratoriumluxmed.pl/ tam najdokładniej wykonują badania i niedługo czeka się na odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawka29 Re: labolatorium-Lublin 07.06.10, 10:39 uważam ze Luxmed ma jedno z najlepszych laboratorium w Lublinie, można tam szybko i jak na lubelskie ceny w miarę przystępnie wykonać badania, czas oczekiwania uzależniony w zależności od badań ale i tak dużo szybciej jak gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_pat Re: labolatorium-Lublin 15.06.10, 13:37 ja robię badania w Luxmedzie i jestem zadowolona z jakości usług i badań u nich, szybko można zrobić badania i w miarę w przystępnych cenach, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka-lena Re: labolatorium-Lublin 17.06.10, 07:12 uważam że mają dobre laboratorium w Sanitasie i w Luxmedzie, szybko w miarę tanio i bez kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś