Gość: mops IP: 216.194.5.* 18.02.02, 02:47 15 lutego na Swiat przyszedl uroczy chlopiec wazyl 3400 i mial 50 cm dl. Mama i syn czuja sie dobrze. Pozdrawiam z NYC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Gratulacje i calusek w czolko...... IP: *.proxy.aol.com 18.02.02, 06:21 Teraz tylko zdrowia/cierpliwosci/sil zycze i...chmm troche zazdroszcze. Pozdrow meza. Jesli wam sie wydaje ze to "juz", to sie grubo mylicie;-). To mile dlugiego i skaplikowanego poczatki. Mam nadzieje ze bedziecie mieli duzo mniej klopotow ze swoim synem, niz moi rodzice mieli ze mna;-))). Pozdrawiam serdecznie i sciskam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Gratulacje i calusek w czolko-do Paula IP: 216.194.7.* 19.02.02, 00:33 Paul, Wszystko przed Toba, musisz tylko znalezc odpowiednia osobe (fakt nie jest to latwe w dzisiejszych czasach), ale jeszcze mozliwe i moze rowniez niedlugo dasz znac, ze bedziesz Ojcem. Wybierasz sie przeciez do Polski z wizyta kurtuazyjno- rozpoznawcza. Zycze powodzenia, pozdrawiam i glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Mopsiu, nie strasz;-) IP: *.proxy.aol.com 19.02.02, 20:38 Gość portalu: mops napisał(a): > Paul, > Wszystko przed Toba, musisz tylko znalezc odpowiednia osobe (fakt nie jest to > latwe w dzisiejszych czasach), ale jeszcze mozliwe i moze rowniez niedlugo dasz > > znac, ze bedziesz Ojcem. Wybierasz sie przeciez do Polski z wizyta kurtuazyjno- > rozpoznawcza. Zycze powodzenia, pozdrawiam i glowa do gory. Oczywiscie dzieki za zyczenia. Wychodze z zalozenia ze zyjemy w czasach w ktorych "zrobic dziecko" ....chmm zawsze mozna;-). Dzieki za pamiec i slowa otuchy. Czasem ciezko zyc samemu, to prawda, ale z czasem sie przyzwyczajasz. Mozesz tylko zauwazyc ze zaczynasz mowic sama do siebie;-). Ale jak to sie mowi "jest zupelnie w porzadku dyskutowac ze soba, problem sie zaczyna kiedy takie dyskusje zaczynasz przegrywac". Jak to bylo w jakims filmie "nie czuje sie samotny - jestem sam" - wyczuwasz ta gre slow. Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Paul-ja nie strasze:):);) IP: *.216-194-20-68.nyc.ny.metconnect.net 20.02.02, 00:08 Ja nie strasze tylko wiem jakie sa realia. Oczywiscie, ze zrobic dziecko to rzadna sztuka, tylko potem sa rozne tego konsekwencje. Jezeli wybrales nieodpowiednia do tego kobiete to pelna porazka, a nie o to przeciez w zyciu chodzi. W Polsce sytuacja ekonomiczna pozostawia wiele do zyczenia i dlugo jeszcze dobrze tam nie bedzie, tym bardziej duze wrazenie robi Ameryka-Amerykanin (wiesz o czym mowie), dlatego w tym sensie badz ostrozny. Nie wszystko zloto co sie swieci,... A w zyciu jest jak w przyrodzie, jest czas na siew i czas na zbior,... Pozdrawiam i trzymaj sie. <Oczywiscie dzieki za zyczenia. Wychodze z zalozenia ze zyjemy w czasach w > ktorych "zrobic dziecko" ....chmm zawsze mozna;-). Dzieki za pamiec i slowa > otuchy. Czasem ciezko zyc samemu, to prawda, ale z czasem sie przyzwyczajasz. > > Mozesz tylko zauwazyc ze zaczynasz mowic sama do siebie;-). Ale jak to sie > mowi "jest zupelnie w porzadku dyskutowac ze soba, problem sie zaczyna kiedy > takie dyskusje zaczynasz przegrywac". Jak to bylo w jakims filmie "nie czuje s > ie > samotny - jestem sam" - wyczuwasz ta gre slow. Pozdrawiam. > Paul > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: Mops-urodzilam IP: *.ltk.com.pl 18.02.02, 08:03 mopsiu, gratuluję!!!!!!dzięki, że tak szybko dałaś nam znać.Wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Kolejne forumowe dziecko!!!!! 18.02.02, 08:11 Gratulacje najserdeczniejsze!!!! Samych radosci i najbardziej zwariowanych i optymistycznych trosk z dzieciakiem!!!!! Super, że dałas nam znać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Kolejne forumowe dziecko!!!!! 18.02.02, 10:22 ronja napisał(a): > Gratulacje najserdeczniejsze!!!! Samych radosci i najbardziej zwariowanych i > optymistycznych trosk z dzieciakiem!!!!! > Super, że dałas nam znać!!!! Gratulacje dla Rodziców!!!!!!!!!!!! :))))))) Niech się synek zdrowo chowa. Niech rośnie jak na drożdżach na pociechę Rodzicom i nam, forumowym ciociom i wujkom !!!!!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Mops-urodzilam 18.02.02, 10:20 Gość portalu: mops napisał(a): > 15 lutego na Swiat przyszedl uroczy chlopiec wazyl 3400 i mial 50 cm dl. > Mama i syn czuja sie dobrze. Pozdrawiam z NYC. Gratulacje !!! To teraz można Wam życzyć tylko: zdrówka i spokojnych nocy - bez "kolek". Moja panna ważyła 3350 ,ale miała 55cm. Dzięki za pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Mops-urodzilam IP: 216.194.7.* 19.02.02, 00:15 Serdeczne Dzieki za zyczenia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i cieplo z NYC. A teraz biegne sie zdrzemnac, bo maly tej nocy dal niezle popalic,... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Mops-urodzilam 19.02.02, 00:19 Gość portalu: mops napisał(a): > Serdeczne Dzieki za zyczenia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i cieplo z NYC. > A teraz biegne sie zdrzemnac, bo maly tej nocy dal niezle popalic,... No tak, zaczyna sie trudny okres!!!!! Ale radości będzie co niemiara:))) Trochę się pomęczysz ale to przejdzie:))))) Śpij, śpij dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Mops-urodzilam IP: *.216-194-20-68.nyc.ny.metconnect.net 19.02.02, 23:51 Ta noc byla juz lepsza, chyba sie przyzwyczajam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś