cemetel Re: To typowa PiSda potem stanowisko w partii 10.06.10, 13:01 czyżbyś swoich nazywał pisdami ? Odpowiedz Link Zgłoś
gironde Wyznawcy pożal się Boże kandydata Homo-niewiadomo? 10.06.10, 12:59 Działają skrycie Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp To jest ten bez grzechu chyba 10.06.10, 12:59 To jest chyba ten bez grzechu bo pierwszy rzucił kamień :) Teraz damy mu roboczo ksywkę "mesjasz" ;) Albo TW Mesjasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Re: To jest ten bez grzechu chyba IP: *.ip.netia.com.pl 10.06.10, 13:04 Trafne Odpowiedz Link Zgłoś
elbertson Palikot nie nial zezwolenia na swoje zgromadzenie 10.06.10, 13:00 jesli chce aby rzucajacy poniosl konsekwencje swego czynu , sam rowniez powinien poddac sie prawu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvok Re: Dla mnie on wygląda na geja,jak wielu w PiS IP: *.chello.pl 10.06.10, 13:32 A dla mnie tez wyglada na geja Palikotowego czyli Latke. Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: Dla mnie on wygląda na geja,jak wielu w PiS 10.06.10, 14:53 jak czytam takie wypowiedzi to mi po prostu ręce opadają. a co geje mają wspólnego z tą sprawą? Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Za Palikotem ukrywają misia yogi Komoroskiego 10.06.10, 13:01 Taki jest słabiutki ten dzubdzuś ciamajda Komor. że go musza ciągle "tematami" przykrywać to może załapie się na dokładkę zupki. A potem jakby co to Tusk by mu ręke wsadzi tam gdzie kukiełką sie wsadza i nim bedzie kierował. a prowokacja "Rychu i żucisz we mnie ale k..a nie traf" słabiutka jak Komor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale wpadka Przeciez to człowiek Palikota! Czytaj. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 13:02 Krzysztof Łątka jest kluczowym "ogniwem pośrednim" między studentami, a Palikotem w aferze wpłat studentów na kampanię Palikota. Wszyscy studenci to koledzy Łątki, a wielu z nich pracuje w Urzędzie Miejskim, Marszałkowskim i chyba Wojewódzkim, tudzież w innych instytucjach będących łupem partyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Ścigać i ukarać tego co rzucił kamieniem w Palikot 10.06.10, 13:02 za to, że nie trafił! Na POhybel przygłuPOm wszelakim! u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Ścigać i ukarać tego co rzucił kamieniem w Pa IP: *.grupacmp.com 10.06.10, 14:38 sam jesteś przygłupem pisowcu Odpowiedz Link Zgłoś
ekoza nie kamieniem tylko jajem; 10.06.10, 13:03 i po co Palikot każe ścigać swego kierowcę? Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 13:04 To jest już dowód namacalny jak zmienił się Jarosław Kaczyński i jak jego sztab organizuje kampanię.Te kamienie ,butelki ,przekrzykiwanie,nie dopuszczanie do głosu,wysyłanie rozrabiaczy na spotkania przeciwnika,fałsz i obłudne oskarżanie innych o własne czyny to tylko początek.Jarosław Kaczyński wczoraj podniósł rękę na Rzeczpospolitą.Bojkotawał Polski Rząd i Premiera w Brukseli.To jego zwolennicy.Dziś garstka na próbę.Czy dziennikarze zauważyli tę podniesioną pięść na Premiera.Nie .To na kogo odważą się za chwilę? Odpowiedz Link Zgłoś
sandremag Ależ ludzie skretynieli. P_kotowi wierzyć ;) 10.06.10, 13:04 www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090410/MAGAZYN/332215211 To ja już na pewno nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
talonkarrde Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 13:07 No co wy obrzezańce swojego kumpla z klubu PO nie poznajecie? To Krzysiu Łąka wierny kotek Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
niewolnica.z.pisu Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 13:08 Na zdjęciu jest Krzysztof łątka - prosze go ścigać to kolega i bliski, baaardzo bliski przyjaciel:) palikota Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 15:18 niewolnica.z.pisu napisała: > > Na zdjęciu jest Krzysztof łątka - prosze go ścigać to kolega i > bliski, baaardzo bliski przyjaciel:) palikota Myślałem,że Palikot jest tylko głupi-ale to totalny idiota.I tacy ludzie z ramienia naszego słoneczka robią nam przyjazne państwo.Tak -dla idiotów którym GW i TVN zrobiło z mózgów pomyje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolander Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 13:09 w/g PiSu rzucać kamieniami w przeciwników można, tu policja palcem nie ruszy, natomiast spróbujcie kopnąć jeden z 10 tysięcy zniczy ustawionych na środku drogi ku czci pierwszego bufona IV RP i słabo skrytego alkoholika, to będzie kolegium i 100h prac społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 15:24 kolander napisał: > w/g PiSu rzucać kamieniami w przeciwników można, tu policja palcem nie ruszy, > natomiast spróbujcie kopnąć jeden z 10 tysięcy zniczy ustawionych na środku > drogi ku czci pierwszego bufona IV RP i słabo skrytego alkoholika, to będzie > kolegium i 100h prac społecznych. Słuchaj przygłupie.Obrażać kogoś od alkoholików może tylko alkoholik.Swietnie zrobił to Palikocór i słusznie został za to ukarany(Picie w miejscu publicznym)Ty chyba również masz problemy z alkoholem bo nikt na trzeżwo nie powiedziałby czegoś takiego o Prezydencie RP.Chyba ,,,,ze jesteś idiotą to masz usprawiedliwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubelskie Palikot to zdrajca Lublina !!!! 10.06.10, 13:12 nic ten osiol dla Lublina nie robi !!! powinno się w niego gownem rzucać ! Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 13:13 "Poseł użył podstępu" paliglup nie uzyl podstepu, ale jawnie zlamal prawo... jego wiec byl nielegalny, kiedy prokuratura zainteresuje sie tym? a co do goscia rzucajacego kamieniem - jawna prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
asiakiki Co za idiota rzuca w Palikota? 10.06.10, 13:13 Każda doJARKA głosuje na Jarka! P.O. prezydencie jesteś na zakręcie! Media Markt - Nie dla idiotów! Polska - nie dla ....kotów! Należy wyciągnąć wnioski i nie dopuścić do powtórki z POwodzi. Skutki POwodzi są widoczne wszędzie, nie tylko na terenach zalanych. Obywatelu! Ubezpiecz się od skutków POwodzi! Każda doJARKA głosuje na Jarka! Każde dziewczątko woli kaczątko! Każdy mężczyzna wie, co mu PiS dał! Co tam bladość i golizna Lepsza jest opalenizna! Andrew wróć! Tylko Andrew na mensza stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia Twarde Materace Prezesa 10.06.10, 13:14 ..www.liiil.pl/post/?p=1092 Odpowiedz Link Zgłoś
amelka.3 heheheh.. elektorat Kaczynskiego !!!! 10.06.10, 13:14 Ciesze sie, ze jestem po drugiej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
i33il33 Re: heheheh.. elektorat Kaczynskiego !!!! 10.06.10, 13:17 amelka.3 napisała: > Ciesze sie, ze jestem po drugiej stronie :) Od kiedy to K.Latka jest elektoratem Kaczynskiego? Ciesze sie,ze jestem po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jacek Re: heheheh.. elektorat Kaczynskiego !!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.10, 14:28 Jak łatwo takich jak ty wpuscić w maliny.. Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 jesteś pewny że jesteś po drugiej stronie 10.06.10, 14:55 romank.salon24.pl/192395,kto-rzucil-kamieniem-w-palikota-w-lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
paweltmczk Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 13:15 Faktycznie to skandal ze ktos rzucil kamieniem i nie trafil Oj jaka szkoda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Palikot: Ścigać tego co rzucił kamieniem 10.06.10, 13:22 paweltmczk napisał: > Faktycznie to skandal ze ktos rzucil kamieniem i nie trafil Oj jaka > szkoda !!! Nie trafil bo i nie mógl trafic w swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa To Jasiek PosPiSzalski w okularach i peruce? 10.06.10, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś