folkatka 10.06.10, 14:39 Szczegóły tutaj: tonzlublin.blox.pl/html Sama petycja tutaj: www.petycje.pl/petycja/5465/petycja_w_sprawie_ocalenia__%C5%9Alad%C3%93w_obecno%C5%9Aci_fryderyka_chopina_na_lubelszczy%C5%B9nie..html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folkatka chodzi mi o zabytek:) 10.06.10, 14:40 Ale fajnie - wyszło mi ze petycja dotyczy jakiejś żaby... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: chodzi mi o zabytek:) 10.06.10, 14:45 Się zaraz podpiszę. A żaby są fajne. Wczoraj poszedłem się opalać na jaz nad Sanem i żaby skakały mi pod nogami. Tyle ich tam i różnokolorowe i tak blisko miasta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: chodzi mi o zabytek:) 10.06.10, 14:46 Dzięki! Ja zaby wprost uwielbiam. Zwłaszcza ropuchy. Są takie słodkie. I rzekotki z przyssawkami na paluszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Cała Polska chroni dzieci IP: *.nplay.net.pl 10.06.10, 14:56 Się zaraz podpiszę O! I taka postawa mi się podoba! Skoro są chętni, to daję linka do niemniej istotnej inicjatywy: www.mamaitata.org.pl/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=36:petycja-1 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Towarzyszu ciągnik 10.06.10, 15:04 Won z tym spamem na Wasz Szmatławiec. Nie zaśmiecaj wątka Folkatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Cała Polska chroni dzieci IP: *.lublin.mm.pl 10.06.10, 17:25 ursus, dziwne tu nazwiska, ale nie wszyscy,jak widze,wiedza czym jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś