eor 20.02.02, 19:26 Otwieramy drzwi. Otwieramy wczesniej, zeby wszyscy mogli zlapac za kiliszek przekasic cos i przygotowac do do toastu za szczescie:)))))))) Niech zyje BAL!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestem!!!!!!!!! 20.02.02, 19:28 przytargalam calego Wedla :))))))))))) moze byc???? co wybierasz????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziaki dla wszystkich!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:30 udalo!!!!!!! no to chlup :)))))) za wszystkie sztywne lacza tego swiata:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:31 Calego Wedla???? No, to slicznie. Do 8-ej moze dociagniemy:))))) A opakowania szklane masz? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:33 mam Tequile :))) a piles taką kombinacje ze sprite??? przykrywasz od gory, walisz o stół i dopiero lykasz :)))))))))))))))))))))))))))) eor napisał(a): > Calego Wedla???? No, to slicznie. Do 8-ej moze dociagniemy:))))) A opakowania > szklane masz? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:36 Owszem, choc baardzo dawno temu. O ile sie nie myle tego drinka spopularyzowal film Betty Blue:))) Ja zgodnie z obietnica szampana mam:)))) Czy tylko my dwoje bedziemy imprezowac? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone szampan 20.02.02, 19:38 Skup sie na jakosci, a nie ilosci :)))) Poza tym ja sie wladowalam wczesniej - daj szanse tym punktualnym normalnie ;0)) eor napisał(a): > Owszem, choc baardzo dawno temu. O ile sie nie myle tego drinka spopularyzowal > film Betty Blue:))) > > Ja zgodnie z obietnica szampana mam:)))) Czy tylko my dwoje bedziemy imprezowac > ? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: udalo mi sie!!!!! 20.02.02, 19:39 Jestem!!!!!!!!!! Mam co prawda klopoty z polaczeniem, bo co chwile mnie resetuje, ale jestem. Mam winko czerwone i bardzo duzo snackow. Czestujcie sie, czestujcie:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!! 20.02.02, 19:40 Dorzucam Lambrusco i nalesniki z konfiturami :)))))) freon napisał(a): > Jestem!!!!!!!!!! Mam co prawda klopoty z polaczeniem, bo co chwile mnie > resetuje, ale jestem. > > Mam winko czerwone i bardzo duzo snackow. Czestujcie sie, czestujcie:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!! 20.02.02, 19:42 Wlasnie koncze zawieszanie balonikow. Jeszcze tylko seprentyny i wszystko gotowe:)))) Za jakies 10 minut trzeba bedzie zapalic swieczki na torcie. Freon wyciagaj sztuczne ognie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:43 czy jest choc cien szansy, zeby spełniło sie choc jedno, malutkie marzenie o tej magicznej godzinie???? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone tance hulanki i swawole 20.02.02, 19:46 dzis eor tanczy na stole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:46 Alez oczywiscie, ze sa szanse. Zawsze przeciez jest szansa na to, ze zyczenia sie spelnia, a juz te wypowiedziane o tak magicznej godzinie na pewno. Gdzie reszta???????? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone idą juz idą :)))) 20.02.02, 19:47 zaczekaj chwileczke :))))) eor napisał(a): > Alez oczywiscie, ze sa szanse. Zawsze przeciez jest szansa na to, ze zyczenia > sie spelnia, a juz te wypowiedziane o tak magicznej godzinie na pewno. > > Gdzie reszta???????? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:48 Sa szanse i to duze. Po co inaczej bym sie tak elegancko ubierala? Nowe buty, nowa sukienka, wlosy ulozone, perfumy napsikane:o))))) Musza sie spelnic. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:50 Hm, to ja tez krawat pojde poprawic i wlosy do porzadku doprowadzic. Buty jeszcze trzeba wyczyscic. A goscie zgodnie z zapowiedzia Silver, tuz, tuz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone eor!!! 20.02.02, 19:52 zostalo 10 minut, goscie za progiem, a Ty do lustra lecisz??????:) ani mi sie waz! marsz na posterunek przyjeciowy :))) eor napisał(a): > Hm, to ja tez krawat pojde poprawic i wlosy do porzadku doprowadzic. Buty > jeszcze trzeba wyczyscic. A goscie zgodnie z zapowiedzia Silver, tuz, tuz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:50 :))))) jasne, ze muszą :)))))))) mam pomysł - o 20.02 wypowiadamy swoje zyczenia!!!! wywrzeszczymy je naszym monitorom!!!! a co tam! :)) freon napisał(a): > Sa szanse i to duze. Po co inaczej bym sie tak elegancko ubierala? Nowe buty, > nowa sukienka, wlosy ulozone, perfumy napsikane:o))))) Musza sie spelnic. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: 6 minut 20.02.02, 19:56 Zle Ci zegarek chodzi, Silver - napisalas, ze zostalo 6 minut, a Twoj post byl wyslany o 19.54. No, ale jeszcze tylko 5 minut:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone 3 minuty 20.02.02, 19:58 zyczenie dodatkowe: chce zegarek. Fajny :)))) eor napisał(a): > Zle Ci zegarek chodzi, Silver - napisalas, ze zostalo 6 minut, a Twoj post byl > wyslany o 19.54. > > No, ale jeszcze tylko 5 minut:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone 2 MINUTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 19:58 MAM TYLKO JEDNO, JEDYNE ZYCZENIE :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:54 Tylko to musza byc takie dlugofalowe zyczyenia. Bo nastepna taka okazja dopiero za 1001 lat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:56 nieprawda - nastepna okazja w 2112 :))))) zyczenia mogą wiec byc gorsze jakosciowo :))) eor napisał(a): > Tylko to musza byc takie dlugofalowe zyczyenia. Bo nastepna taka okazja dopiero > > za 1001 lat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 19:59 hej, hej, otwierać !!!!!!! ja przyniosłam kupe ziemniaków robimy frytki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: a tk wogole to jak myslicie 20.02.02, 20:06 mam na biurku troche ketchupu od Ronalda!!!!! wiedzialam, ze sie przyda:)) laura! napisał(a): > hej, hej, otwierać !!!!!!! > ja przyniosłam kupe ziemniaków > robimy frytki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
freon ZA MOMENCIK 20.02.02, 19:58 JUZ ZA CHWILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz prawie:o)))) Jeszcze 3 minuty i moje zyczenia sie spelnia:o))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone MINUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:00 SPELNIAJCIE SIE ZYCZENIA :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: ZA MOMENCIK 20.02.02, 20:00 Już jestem:))))) Witam wszystkich obecnych:))))) Jeszcze nie zdążyłam przeczytać......... Odpowiedz Link Zgłoś
eor JUUUUUUUUZ!!!!!!!!!!!!!! To JUZ!!!!!!! 20.02.02, 20:00 Hurraaaaaaaa! Niechaj sie spelnia te moje zyczenia, ktore wypowiedzialem na glos wychylajac wlasnie kieliszek szampana:)))))))))))))) Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: JUUUUUUUUZ!!!!!!!!!!!!!! To JUZ!!!!!!! 20.02.02, 20:04 ja tylko myslalam o piciu - troche sie liczy, nie????? i myslalam o marzeniach... niech sie spelnią....:)) eor napisał(a): > Hurraaaaaaaa! Niechaj sie spelnia te moje zyczenia, ktore wypowiedzialem na > glos wychylajac wlasnie kieliszek szampana:)))))))))))))) > > Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
freon TERAZ. U mnie teraz:o))) 20.02.02, 20:03 Teraz!!!!!!!!!!!!!!! Wielkiej kariery, zdrowia, pieniedzy i szczescia w zyciu osobistym:o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: ZA MOMENCIK IP: *.globaldial.com 20.02.02, 20:03 Chyba zdazylem, choc budzik ledwie dal rade. Zazdroszcze tych szampanow i innych frykasow, ale dla mnie o tej porze to chyba tylko mleczko i platki owsiane, bo za oknami dopiero swit sie zaczyna... Serdecznie pozdrowienia i zyczenia wszystkiego co ino chcecie na calym swiecie. Niech zyje LuBelskie Forum !!! Pozdrowienia Valdi Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: ZA MOMENCIK 20.02.02, 20:12 No, Valdi - jestem pelen podziwu. To sie nazywa slownosc i obowiazkowosc. Dzieki za poswiecenie. Milego dnia:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Valdi :)))) 20.02.02, 20:17 wznies toast jogurtem!!!!!! masz moze ananasowy?????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Valdi :)))) IP: *.globaldial.com 20.02.02, 20:20 silverstone napisał(a): > wznies toast jogurtem!!!!!! masz moze ananasowy?????:))) > Mam !!! Juz lece do lodowki! No to siup! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Valdi :)))) 20.02.02, 20:29 pycha!!!!!!! pycha!!!!!! dorzucam truskawkowy!!!! i lody winogronowe - moje ulubione :)))) Gość portalu: Valdi napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > wznies toast jogurtem!!!!!! masz moze ananasowy?????:))) > > > > > Mam !!! > Juz lece do lodowki! No to siup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Valdi :)))) IP: *.globaldial.com 20.02.02, 20:43 silverstone napisał(a): > pycha!!!!!!! pycha!!!!!! dorzucam truskawkowy!!!! i lody winogronowe - moje > ulubione :)))) Mniam! Pychotki! A teraz sniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Valdi :)))) 20.02.02, 20:55 Valdi - wrózki mi powróżyly na czacie!!!!!!!! załatwiły mnie na szaro bez mydla : (((( > Mniam! > Pychotki! > A teraz sniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: Valdi :)))) IP: *.globaldial.com 21.02.02, 00:23 silverstone napisał(a): > Valdi - wrózki mi powróżyly na czacie!!!!!!!! załatwiły mnie na szaro bez mydla A co takiego uslyszalas o sobie, Sliver? Na szaro i bez mydla? Nie wierze, by tak kolorowa osobe mozna tak potraktowac. Jaki znak jestes? Bo widze, ze tu duzo Baranow (przepraszam)... Jam Skorpion - czy moze cos o mnie mowiono? pozdrowionka Valdi Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Valdi :)))) 21.02.02, 11:37 Wróżki powiedziały, że mam sie zając nauką... żadnych romasów, odlotów i wygranych na loterii!!!! Null!!! Totalny :(((((((( Trafiły w mój czuły punkt :))) w gruncie rzeczy mogłam sobie sama powróżyć ... eh, szkoda gadac...... Gość portalu: Valdi napisał(a): > > A co takiego uslyszalas o sobie, Sliver? > Na szaro i bez mydla? > Nie wierze, by tak kolorowa osobe mozna tak potraktowac. > Jaki znak jestes? > Bo widze, ze tu duzo Baranow (przepraszam)... > Jam Skorpion - czy moze cos o mnie mowiono? > > pozdrowionka > Valdi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 20:00 Melduje sie poslusznie i wznosze kielich z toastem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone POSZLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 20.02.02, 20:02 wszyscy zdazyli powiedziec?????? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:02 Dobra, zyczenia są, nazbierane w worze po ziemniakach Teraz niech sie spełniają, wiooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:05 No, ale u mnie jakies przesuniecie czasu musialo nastapic. Mialem tu na wszystkich zegarkach 20.02 a gazeta twierdzi, ze napisane to zostalo o 20.00! Ja sie tak nie bawie:((( Grunt, ze wypowiedzialem swoje marzenia o 20.02 - a przynajmniej taka mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone zycze sobie 20.02.02, 20:08 szeroko pojętego szczęścia :))))) i zeby choc chwilami było ono takie ciut - bajkowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:07 Yeeeeeeeeeeeeee !!!!!!! Komu dwójka minutowa się trafiła, temu los od tej pory sprzyja. A kto się wstrzelił minutę później, temu los sprzyjać będzie jeszcze minutę dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone mnie sie udalo!!!!!! mnie :)))))) 20.02.02, 20:11 marzenia poszly rowno o 20.02 - zobaczcie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:08 No ja przyszłam, że tak powiem o suchym pysku:((((( Jestem jakby tu powiedzieć....... W tej szczególej minucie wszystkim Wam życzę długiego, wspaniałego życia:))) Sobie też tego samego życzę, a co!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:15 Luciu - my Tobie tez wszystkiego dobrego zyczymy, mnooooostwa szczescia. I nie przejmuj sie tym suchym pyskiem - u nas duzo trunkow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:02 eor napisał(a): > Luciu - my Tobie tez wszystkiego dobrego zyczymy, mnooooostwa szczescia. I nie > przejmuj sie tym suchym pyskiem - u nas duzo trunkow:)))) Dziękuję Eorku:))) Mam utrudnienia!!!!!!!!! Ciągle ktoś mi wchodzi za plecami, bardzo mnie to rozprasza;))) Kot i pies też tu się pchają a jak zamykam drzwi to w nie drapią!!!!! O choroba, co za życie;)))))))) Eorku?????? Jak Ci się podobała Twoja podobizna???????? Odpowiedz Link Zgłoś
eor CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:08 Nikogo nie bylo, nie pojawiali sie, az tu nagle o 20.02 odezwali sie:))) Ale fajnie:))))))) Hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Świąteczna propozycja 20.02.02, 20:12 Dla uczczenia dzisiejszego święta proponuję przenieść sylwester na 20 lutego na godzinę 20.02 Co tam sylwester noworoczny,phiiiiiii...... chowa się przed tym naszym lutowym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Świąteczna propozycja 20.02.02, 20:13 A ja proponuje przeniesc sylwestra na marzec. Po co czekac caly rok? Potem przeniesiemy na kwiecien, na maj.......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone cholera zapomnialam!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:15 zapomnialam sobie zyczyc Alfy 147!!!!!! zapomnialam buhuhuhuuuuuuuuuuuuuu....wogole zapomnialam sobie czegos materialnego zyczyc!!!!!! czy ktos z was zyczyl sobie moze na tyle duzo, zeby w razie czego mi odpalic troche?????:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:13 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!!!! i co by wam sie spelnialo jedno za drugim:))))) eor napisał(a): > Nikogo nie bylo, nie pojawiali sie, az tu nagle o 20.02 odezwali sie:))) Ale > fajnie:))))))) Hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:16 Uwaga, na głównej stronie gazety POKAZ SZTUCZNYCH OGNI wyjrzyjcie z okienek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:23 Pomysl sztucznych ogni calkiem niezly - tyle, ze wykonanie takie sobie!!! Gandalfa mogliby zatrudnic:)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) IP: 192.168.0.* 20.02.02, 20:15 No tak!! Laura i Silver wstrzeliły się równo. Ale biorąc pod uwagę, że byłam o tej minucie a nie dawało się wysłać, też chyba mam to szczęście;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:18 Ale mi tu wszystkie dobrze chodzace zegary pokazywaly 20.02!!!!!!!! O tej dokladnie porze wypowiedzialem swoje zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone szczesliwi czasu nie mierzą eor :)))) 20.02.02, 20:19 widzisz osiolku - ja nie mam zegarka, a jak dobrze mi poszlo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone sztuczne ognie 20.02.02, 20:21 Gazeto - było fantastycznie!!!!!!! :))))) szkoda tylko, ze jak głupia stalam na balkonie - azymut ul Czerska :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: sztuczne ognie 20.02.02, 20:26 Oj, Silver głuptasku...gdzieś Ty oczy miała ;))))) odstąpię Ci pare fryteczek na pocieszenie, bo za dużo ich zamówiłam w marzeniach Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: sztuczne ognie 20.02.02, 20:30 zalapalam sie na koncowke - nie jest az tak zle :)))) a fryteczki - chetnie :))) laura! napisał(a): > Oj, Silver głuptasku...gdzieś Ty oczy miała ;))))) > odstąpię Ci pare fryteczek na pocieszenie, bo za dużo ich zamówiłam w marzeniac > h Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: sztuczne ognie 20.02.02, 20:30 To miał być ten jeden ogienek??????? To jako sztuczny ????? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: CO ZA PUNKTUALNOSC:)))))) 20.02.02, 20:23 Dzisiaj czytałam,że jeszcze ważniejsza jest data w piątek!!!!!!! Może spotkamy się również w piątek???????? 22.02.2002!!! Nie wiem tylko czy tu mnie by dopuścili:((((( I tak dzisiejszy wieczór mnie kosztuje...trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:24 chodzcie dzieciaki!!!!!!!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:29 Nie moge dostac sie na tego czata. I tak usilujac tam wejsc mysle sobie - co mi taka wrozka publicznie a na dodatek przez kabel telefoniczny wywrozy???? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:32 ale sikam po nogach jak czytam teksty typu: skorpiony sa wyjątkowo namietne i podchodzą do erotyki jak do eksperymentu naukowego ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:36 hahahaha!!!! czytalam to :))) znalazlam na Onecie genialny horoskop - Baran za kierwonicą!!! nic dodac nic ująć:)))) jestem potworem i marze o tdi :)))) laura! napisał(a): > > ale sikam po nogach jak czytam teksty typu: > skorpiony sa wyjątkowo namietne i podchodzą do erotyki jak do eksperymentu > naukowego ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:43 silverstone napisał(a): > hahahaha!!!! czytalam to :))) > znalazlam na Onecie genialny horoskop - Baran za kierwonicą!!! nic dodac nic > ująć:)))) jestem potworem i marze o tdi :)))) > > Silver, a czy Ty wiesz, że ja też jestem Baran, i to na dodatek też za kierownicą,i obie wstrzeliłyśmy sie w godzinę 20.02 i w ogóle uważam że największa z Ciebei równiacha na towarzyskim ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 21:03 dzieki!!! :)) to musimy teraz sie umówić na wyscig Marszałkowską:))))))!!!!!!!!! moze Gazeta zasponsoruje, co???? :))) laura! napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > hahahaha!!!! czytalam to :))) > > znalazlam na Onecie genialny horoskop - Baran za kierwonicą!!! nic dodac n > ic > > ująć:)))) jestem potworem i marze o tdi :)))) > > > > > Silver, a czy Ty wiesz, że ja też jestem Baran, i to na dodatek też za > kierownicą,i obie wstrzeliłyśmy sie w godzinę 20.02 > i w ogóle uważam że największa z Ciebei równiacha na towarzyskim ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:40 Powaznie tak napisali???? Czy sa tu jakies Skorpiony:))))))))))))) Ja zadalem wrozkom pytanie i calkowiecie mnie olano. Ide do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:44 no a co z imprezą?????? a na co Ci skorpiony????? to okropne znaki - najgorsze na swiecie kłótniki!!!! eor napisał(a): > Powaznie tak napisali???? Czy sa tu jakies Skorpiony:))))))))))))) > > Ja zadalem wrozkom pytanie i calkowiecie mnie olano. Ide do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: WRÓZKI nieźle czarują!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.globaldial.com 21.02.02, 07:08 silverstone napisał(a): > a na co Ci skorpiony????? to okropne znaki - najgorsze > na swiecie kłótniki!!!! Silver, jak moglas... A ja juz Cie tak polubilem. Zgodniejszego bydlecia nad Skorpiona to ze swieca... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.02, 20:30 silverstone napisał(a): > chodzcie dzieciaki!!!!!!!!!!!:)))) Ja tam boję się wróżek;) Sama jestem poniekąd wróżką;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: A gdzie są inni??????? 20.02.02, 20:36 A gdzie jest Ronja, Laser, Ulv, Paul i inni?????? Pola??? Gdzie jesteś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: A gdzie są inni??????? 20.02.02, 20:40 no nic mi sie nie wysyla!!!!!! lucy_z napisał(a): > A gdzie jest Ronja, Laser, Ulv, Paul i inni?????? Pola??? Gdzie jesteś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! lucy 20.02.02, 20:40 to powróż mi lucy!!!!!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!! choc troszeczkę;))))) lucy_z napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > chodzcie dzieciaki!!!!!!!!!!!:)))) > > Ja tam boję się wróżek;) Sama jestem poniekąd wróżką;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: NA CZACIE SA WRÓZKI!!!!!!!!!!!!!!! lucy IP: 192.168.0.* 20.02.02, 20:47 silverstone napisał(a): > to powróż mi lucy!!!!!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!! choc troszeczkę;))))) > Ha, ha, ha!!! :)))))) Muszę spojrzeć w Twoje oczy. W oczach widać wszystko!!!!! powiedziano: "po oczach ich poznacie""" :)))))))) Ale mam trudności z wejściem tu!!!!!! Czy Wy też?????? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone wrózki!!!!!!! 20.02.02, 21:00 lucy Ty lepiej nie patrz w moje oczy :)))))) a wrózki powrózyły nam na czcie!!!!! eorowi wywrózyły nagły romans, a mnie ciągłe kucie i naukę ..... ale nuda :))))))) Eor ma fajniej - pewnie przekupil te babsztyle :) Gość portalu: lucy_z napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > to powróż mi lucy!!!!!!!! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!! choc troszeczkę;)))) > ) > > > Ha, ha, ha!!! :)))))) > Muszę spojrzeć w Twoje oczy. W oczach widać wszystko!!!!! powiedziano: "po > oczach ich poznacie""" :)))))))) > > Ale mam trudności z wejściem tu!!!!!! Czy Wy też?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: wrózki!!!!!!! IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:19 Mam dwa okna otworzone i jedno wysyła post ileś tam minut. Ale czadu dała gazeta, cały dzień!!!!!!! Ciekawe ile ten będzie szedł:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: wrózki!!!!!!! 20.02.02, 21:24 dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo..... tak samo jak i moje... ale chala!!! (chalwa????:))) Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Mam dwa okna otworzone i jedno wysyła post ileś tam minut. Ale czadu dała > gazeta, cały dzień!!!!!!! Ciekawe ile ten będzie szedł:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Eor:)))))))))))) 20.02.02, 21:24 Eor????????? W domu też tak robisz, że gości zapraszasz a sam wychodzisz????? Wprawdzie my jesteśmy sami swoi ale jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Eor:)))))))))))) sie zmył :(((( 20.02.02, 21:41 przez te wrozki pewnie....powiedzial, ze idzie na ulice szukac tego romansu.... razem z jakimis dwoma milionami... biedaczek... Mam nadzieje, ze wlozyl szalik!!!! lucy_z napisał(a): > Eor????????? W domu też tak robisz, że gości zapraszasz a sam wychodzisz????? > Wprawdzie my jesteśmy sami swoi ale jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone koniec imprezy???????? koniec?? 20.02.02, 21:19 goscie sobie poszli.... gospodarz pod stolem lezy... czekolada na wykonczeniu chlip chlip chlip.... to moze i ja.... pojde sobie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: koniec imprezy???????? koniec?? IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:24 silverstone napisał(a): > goscie sobie poszli.... gospodarz pod stolem lezy... czekolada na wykonczeniu > chlip chlip chlip.... to moze i ja.... pojde sobie:((((( Silver:) Właśnie o tym napisałam w innym oknie ale nim to tu wpłynie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone dobranoc lucy 20.02.02, 21:41 Gazeta mnie wykonczy chyba:)))) nawet dwa okienka niewiele daja:))) do jutra!!!!!!! :)) Gość portalu: lucy_z napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > goscie sobie poszli.... gospodarz pod stolem lezy... czekolada na wykoncze > niu > > chlip chlip chlip.... to moze i ja.... pojde sobie:((((( > > Silver:) Właśnie o tym napisałam w innym oknie ale nim to tu wpłynie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone KONTROLNIE DOBRANOC WSZYSTKIM :)))))) 20.02.02, 21:23 I tak pewnie dojdzie na "dzien dobry":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: KONTROLNIE DOBRANOC WSZYSTKIM :)))))) 20.02.02, 21:33 silverstone napisał(a): > I tak pewnie dojdzie na "dzien dobry":)))))) Silver:)) Moja odpowiedź znowu gdzieś krąży w przestworzach;)) A czy to dojdzie też nie wiadomo:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Mnie też jest przykro Silver :((((( 20.02.02, 21:51 Idę też, dobranoc... Idę gdzie indziej....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Laura i Silver:)))))) IP: 192.168.0.* 20.02.02, 21:51 silverstone napisał(a): > I tak pewnie dojdzie na "dzien dobry":)))))) Widzę, że doszło ale pewnie przyjdzie jeszcze pięć takich samych. Chciałam powiedzieć, że baran jest bardzo znakiem mi przyjaznym, całe życie!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Laura i Silver:)))))) IP: *.extern.kun.nl 20.02.02, 23:09 No tak, ja jak zwykle mam refleks :)) Grunt, ze wznioslam toast i wpadlam na imprezke na chwile :) Chcialam sie tez dopisac do grona forumowo-lublinowo-horoskopowych barankow Dobrejnocki Pola Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 20.02.02, 23:27 Musialem sobie pojsc na jakis czas. Przepraszam. Naprawde musialem. To nie byl przejaw braku goscinnosci, tym bardziej, ze my tu wszyscy jestesmy gospodarzami:))))) Czy Ty Pola tez jestes baranek??? czyzby byly tu same baranki??? Bo baranki sa fajne. Mam narzeczona owieczke, wiec wiem:))) Ale bedzie imprezowanie w kwietniu:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola EOR :)))))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 21.02.02, 11:38 Ale przed barankowymi imprezami, bedzie chyba Twoja, taaaak? Ryby, o ile dobrze pamietam??? A o narzeczonej to mogles nie wspominac, zlamales dziesiatki, ba setki serc w tym momencie - zgadza sie kobitki??? :)))))))))))))) A tak wogole to Dzien Dobry Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: EOR :)))))))))))))) 21.02.02, 11:41 Kobitki wiedzą o tym od dawna, w zwiazku z tym nie robią sobie nadziei:))))), a naszymi urodzinami wypełnimy cały rok!!!! W myśl przyśpiewki "Kto w lutym urodzony jest ma wstać, ma wstać, ma wstać, i wziąć do ręki kielich swój i wypić aż do dna!"... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: EOR :)))))))))))))) 21.02.02, 12:22 ronja napisał(a): > Kobitki wiedzą o tym od dawna, w zwiazku z tym nie robią sobie nadziei:))))), > a naszymi urodzinami wypełnimy cały rok!!!! > W myśl przyśpiewki "Kto w lutym urodzony jest ma wstać, ma wstać, ma wstać, i > wziąć do ręki kielich swój i wypić aż do dna!"... Pewno, że wiedzą, już dawno!!!!! To nie znaczy, że nie mogą lubieć!!!;))) Jak ja jestem już, to co, znaczy że ma się do mnie nie wzdychać??? Niech wzdycha kto chce;))))) Ronju?????? Ty jesteś rybka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola no tak, to nie nowosc, ze.. IP: *.extern.kun.nl 21.02.02, 12:47 ja dowiaduje sie o wszystkim na koncu :( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 13:02 eor napisał(a): > Musialem sobie pojsc na jakis czas. Przepraszam. Naprawde musialem. To nie byl > przejaw braku goscinnosci, tym bardziej, ze my tu wszyscy jestesmy > gospodarzami:))))) Ja tam nie mam pretensji Eor, tylko o takie nagłe odejście wszystkich!!! Trzeba było powiedzieć: muszę pilnie odejść i tylko tyle........Laura też gdzieś zniknęła??? Zostałyśmy z Silver i nie wiedziałyśmy, jest ktoś jeszcze czy nie;))))) A ja jeszcze dodatkowo byłam poszkodowana bo ten czas od 20-tej musiałam uprosić, ha, ha;))) Ale nic się nie stało :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 20:24 No, przepraszam........... Mialem sie odmeldowac, ale Silver mnie zagadala na czacie. Wszystko przez nia:))))))))))) I przez wrozki, ktore wcale nie chcialy opowiedziec o rybkach. To pewnie dlatego, ze byly zazdrosne, ze rybkom tyle dobrego sie przytrafi w tym roku:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 20:30 eor napisał(a): > No, przepraszam........... Mialem sie odmeldowac, ale Silver mnie zagadala na > czacie. Wszystko przez nia:))))))))))) I przez wrozki, ktore wcale nie chcialy > opowiedziec o rybkach. To pewnie dlatego, ze byly zazdrosne, ze rybkom tyle > dobrego sie przytrafi w tym roku:)))))))))))) Ona tu się nic a nic nie przyznała o przetrzymywaniu Cię na czacie;))) A swoją drogą masz szczęście:)))))Oby więcej tu było takich szczęściarzy!!! Widziałeś w końcu swoją mordkę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Laura i Silver!!! Lucy i Pola!!!!:))) 21.02.02, 20:37 Nie widzialem, bo nie chcial mi sie ten plik otworzyc:(( A dlaczego taki szczesciarz jestem, jesli wolno spytac? Bo rybka jestem? No zgadza sie, ale oprocz mnie jest jeszcze sporo innych rybek. Zaokraglajac - w tym roku 1/12 populacji ziemii czeka bogactwo, milosc, zdrowie, kariera.... Swiat bedzie szczesliwszy w 2003:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Eor:) 21.02.02, 20:47 eor napisał(a): > Nie widzialem, bo nie chcial mi sie ten plik otworzyc:(( Nie????? Może wysłać jeszcze raz????? Mnie się też raz nie otwierał, później otwierał, chyba to wina gazety. Jeden to mi dwa razy zablokował komputrer a w końcu się otworzył:))) A jeżeli chodzi o ryby to ryby są szczęściarzami w życiu -"rybka lubi pływać", zawsze się wywinie z różnych opresji. Rybki są pogodne, wbrew wyobrażeniu o rybach,mają miłą powierzchowność. To jest według mojego spostrzegania...... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.02, 08:20 A moje życzenia zmieściły się do worka?:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: PARTY, PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.02, 12:21 Niestety nie mogłem się z Wami bawić ,choć sobie tak planowałem. Jestem w sytuacji, w której nie zarządzam wyłącznie ja swoim czasem. Myślę, że Wy wszyscy też to kiedyś poznacie. Netu nie mam w domu i tu był największy problem. Odpowiedz Link Zgłoś