Dodaj do ulubionych

Anmar-piraci drogowi

IP: *.chello.pl 13.08.10, 16:44
Witam ,jadę sobie 50 km/h w obszarze zabudowanym ,a tu naraz jak UFO z tyłu wyprzedza mnie bus z ludźmi łamiąc przepisy ruchu drogowego.
Co tam podwójna ciągła linia ! co tam 50 km/h jak można 100 km/h ,co tam przejście dla pieszych!, wszak jest dopiero przed 6-00 rano więc Policja zmienia zmianę ,a i tak na tej trasie nikt nie stoi do samego Biłgoraja. Dziwię się pasażerom ,a może im na rękę taka piracka jazda bo będą szybciej.Tylko jak dojdzie do kolizji lub wypadku to płacą za to podatnicy na renty dla ofiar.Może wreszcie ktoś z Państwa zwróci uwagę na piracką bezkarną jazdę busów na tej trasie i nie tylko.Moja fotka ,którą się posłużę to tylko namiastka tego co wyprawiają kierujący busów.A może są poza prawem? Może właściciele firm przewozowych przekupują funkcjonariuszy odpowiedzialnych za kontrolę busów ? i tym sposobem czują się bezkarni ponad prawem ? ,skoro nagminnie łamią przepisy narażając pasażerów na zagrożenie zdrowia i życia ? A może pasażerom jest z tym dobrze ,wspomniana wcześniej wzmianka o układach z funkcjonariuszami to prawda ,a ja nie mam się czym zająć tylko zawracam głowę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: 16v Re: Anmar-piraci drogowi IP: 87.204.232.* 13.08.10, 17:02
      "co tam 50 km/h jak można 100 km/h ,"
      Skoro można 100 i warunki na to pozwalają to nie widzę w tym nic dziwnego.
      • Gość: pasażer Re: Anmar-piraci drogowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.10, 11:35
        O kolejne wcielenie Arona mędrca,

A póżniej się dziwimy gdy :

www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100816/LUBARTOW/295040646
        • Gość: szymciolo Re: Anmar-piraci drogowi IP: *.chello.pl 16.08.10, 22:20
          no tak, ale na zdjęciu "nówka sztuka" z lat 80-tych osobówka. A wagony pkp
          jeszcze starsze!
      • sothink Re: Anmar-piraci drogowi 16.08.10, 14:59
        tak, tak, aron niegdyś stwierdził że jazda busem bez świateł to drobne
        wykroczenie:D
    • Gość: ar Re: Anmar-piraci drogowi IP: 91.200.94.* 17.08.10, 05:43
      jeżeli widzisz, że bus łamie przepisy to złóż donos na policję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka