przemek.leniak 26.08.10, 10:49 Moje Miasto pisze o nowej sztuce rzeźby w Lublinie... 6 metrów z metalu i gliny... ciekawym twego komentsa doktorze... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efad4d Re: Rilian skomentuj 26.08.10, 11:47 no i fajnie, ze powstanie jakas instalacja w przestrzeni obojetnie jaka by ona nie byla, lepsze to niz kolejny smetny postument matek sybiraczek czy innego smutu, a Ty leniaku pewnie znowu bys chcial przy tej okazji zbiorowo pomarudzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak chciałbym kufel zimnego piwa IP: *.lublin.mm.pl 26.08.10, 14:29 jeśli pytasz co bym chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Rilian skomentuj 26.08.10, 19:48 ja tam się cieszę. w moim nowym mieście sytuacja jest odwrotna. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Rilian skomentuj 26.08.10, 21:45 Mnie też się podoba. Tylko te czerwono-pomarańczowe płytki trochę mnie martwią. Nie lubię takiego pici-pici. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Szkoda tego pegaza... 27.08.10, 11:46 ja jestem zaciekawiony... wiesz zresztą jak fajnie bywa na tych osiedlach gdzie są plenerowe rzeźby... czasem człowiek sie spieszy żeby coś tam załatwić i bywa że przystanie... czasem się nawet na spacer wybierze na takie osiedle... ot tak... pzdr. ps. a wspomniane piwo chcę tylko nie ma komu przynieść... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szkoda tego pegaza... 27.08.10, 12:28 przemek.leniak napisał: > ja jestem zaciekawiony... > wiesz zresztą jak fajnie bywa na tych osiedlach gdzie są plenerowe > rzeźby... > czasem człowiek sie spieszy żeby coś tam załatwić i bywa że > przystanie... > czasem się nawet na spacer wybierze na takie osiedle... > ot tak... Ja też lubię. Nie tylko na osiedlach one są. Na krakowskich plantach stoją sobie sowy Chromego. Często tamtędy chodzę, żeby na nie popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Rilian skomentuj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.10, 21:57 Bardzo miły gest i bezpretensjonalny projekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Rilian skomentuj IP: *.lublin.mm.pl 27.08.10, 12:36 No i wdzięczni mieszkancy nie pozostawia z rzezby "kamienia na kamieniu..." Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak khm khm 28.08.10, 10:50 optymizm to z ciebie belfer tryska ze ho ho... rzeźba ma byż z metalu i gliny ergo kamienie mieszkańcy beda sobie mogli zachować w kieszeniach... Odpowiedz Link Zgłoś