adam.rnichnik 25.03.04, 18:40 Szanownych Państwa, jak Drodzy Forumowicze zapatrujecie się na pracę tutejszej administracji forum? Odpowiedzi proszę udzielać na forum w tym wątku. Pozdrawiam, Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetbang Re: Uprzejmie zapytuję 25.03.04, 19:27 no popatrz Pan!!! ładnie!!! no a na jakich warunkach ;-))) czy trzeba siedzieć 24 h/dobę na sieci???? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Uprzejmie zapytuję 25.03.04, 19:31 chyba za szybko zareagowałem (niedoczytałem) bo póki co to chodzi chyba o obecną nieobecną administrację o ile wogóle istnieje forum żyje swoim życiem i czasami baaaardzo długo trzeba czekać na posprzątanie brak inicjatywy ze strony GW w lublinie!!!!! ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Uprzejmie zapytuję IP: *.resetnet.pl 25.03.04, 23:16 A ja myślę ża Pana Adama Rnichnika szybko sprzątną ;). Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Uprzejmie zapytuję 26.03.04, 03:13 adam.rnichnik napisała: > Szanownych Państwa, jak Drodzy Forumowicze zapatrujecie się na pracę > tutejszej administracji forum? Odpowiedzi proszę udzielać na forum w tym > wątku. > Pozdrawiam, > Adam > Uprzejmie zapytuję Szanownych Państwa, jak Drodzy Ludzie zapatrujecie się na pracę ziemskiej administracji forum mojego szefa, Pana Bożka? Odpowiedzi proszę udzielać indywidualnie podczas każdej spowiedzi. Pozdrawiam, Adam Pierwszy z Raju Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Uprzejmie zapytuję 26.03.04, 07:21 Nie bluźnij Synu, bo Ci jeszcze tak rogi urosną, że sufit w chałupie podrapiesz. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaplan Re: Uprzejmie zapytuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 08:36 Docku tobie zawsze grzechy odpuszcze; In nomine Patri, et Filio, et Spiritui Sancti,Amen.A tak poza tym to ja chramole spowiedz i inne katolickie gusla. Odpowiedz Link Zgłoś
ironi_a Re: Uprzejmie zapytuję 28.03.04, 14:37 niezle !!! przyznaje ze w pierwszej chwili sie mozna nabrac :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś