Gość: Lunka IP: 62.233.192.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 06:36 Marsz, marsz Lublinianko do I-szej ligi ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Wieniawa Center IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 07:25 Żydzi to najbardziej pazerny naród świata !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Wieniawa Center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 08:39 Żydzi won z tego kraju!! Tylko same problemy stwarzacie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wieniawa Center IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 30.03.04, 13:13 Przepraszam, ale czy żydzi nie mają swojego kraju, przecież nie może tak być żeby jakieś Szymony, Icki czy Goldie panoszyły się w normalnym, wolnym kraju. Zacytuję tu wypowiedź, którą gdzieś przeczytałem, "Hitler sfuszerował swoją robotę, bo za mało pewnych gostków wypuścił przez komin" i stąd się biorą światowe problemy, bo żydzi są zbyt pazerni, o czym wyraźnie mówią ludzie urodzeni przed II wojną światową. Odpowiedz Link Zgłoś
jakka Cwilę pomyśl... 01.04.04, 20:37 co napisałeś drogi Gościu. Myślenie wczale nie boli. Mi też nie podoba się pomysł z odszkodowaniem za synagogę, ale chwalenie pogromu żydów w czasie II wojny światowej nie przystoi rozumnemu człowiekowi. Skąd w Tobie tyle nienawiści? Naucz się szanować innych, jeśli chcesz, by Ciebie szanowano. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wieniawa Center 02.04.04, 01:16 Zapomniałeś jeszcze o cyklistach! :-p Odpowiedz Link Zgłoś
daff Re: Wieniawa Center 30.03.04, 14:36 A kto ma na tym stadionie niby grać? RKS Motor? Buhahahahaha:D To już nie lepiej wybudować jakiś park pamięci? Sporo drzew, małych fontann, bajorek, architektonicznych bajerów itd? Przynajmniej ludzie by się zjeżdzali z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: Wieniawa Center IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 30.03.04, 14:45 Z Żydami to Lublinianka sobie zajdzie ale zamiast do I to do V ligi chyba. Proponuję dać zakaz jakichkolwiek inwestycji w Lublinie dla upamiętnienia wszystkich Żydów lubelskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Wieniawa Center IP: *.nask.waw.pl 30.03.04, 15:36 podobno na lubliniance ma powstac jakies centrum gier plażowych. slyszał ktos o tym? ponoc maja tam zwieźć piach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Czy to żydostwo wszedzie musi sie pchac i wszystko IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 20:07 chamowac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublinianka O.K Re: Wieniawa Center IP: *.renicom.pl 30.03.04, 20:36 Myślę że najważniejsze niech w końcu coś drgnie bo to już za długo trwa ten marazm i ciągłe spekulacje co tam nie wybudują. Po pierwsze były by nowe miejsca pracy, mlodziesz miała by gdzie trenować, Klub wrócil by do dawnej świetności. A prześmiewcy z MOTURU !!! niech wiedzą że ostatni wygrał im mecz z G.Wieliczką zawodnik z Lublinianki - K.N i to wy niedługo zagracie na piachu. Powstał by piękny stadion pilkarski na którym można by rozgrywać mecze ligowe i miedzynarodowe. Lublinianka the Best.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: Wieniawa Center IP: *.swit.futuro.pl / *.swit.futuro.pl 31.03.04, 16:39 Ostatni mecz dla Motoru wygrał nie K. Nowak tylko cały zespół. Co prawda Konrad to dobry zawodnik (widziałem go 1 raz) ale gdyby nie wspaniałe podanie Marcina Popławskiego bramki by nie było. Ze swojej strony życzę Lubliniance, Lublinowi i sobie aby plany tej norweskiej firmy sie powiodły i powstał piekny stadion w naszym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Wieniawa Center 31.03.04, 02:44 Marsz, marsz... Chociaż chyba to nie kwestia stadionu, a umiejętności. :> A swoją drogą to nie wiedziałem, że tam jest jakiś kirkut. Odpowiedz Link Zgłoś