Dodaj do ulubionych

Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich dobiła

01.10.10, 13:45
Niewielka strata, bud z hamburgerami nie brakuje w Lublinie.
Obserwuj wątek
    • wiernikosia Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich dobiła 01.10.10, 13:52
      Oglądałam jeden program z M. Gessler (restauracja w Mrozach). Daleko temu programowi do amerykańskiego pierwowzoru. P. Gessler chodzi i wybrzydza, robi miny i generalnie zachowuje się skandalicznie. Brak obiektywizmu i elegancji, a przede wszystkim szacunku dla innych. Oglądałam raz i wystarczy. Ciekawe, jak tak dalej pójdzie, kto będzie się zgłaszał do programu na ochotnika. Toż to rosyjska ruletka.
      • zbigniew49 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 14:12
        Brak szacunku dla wszystkich a zwłaszcza dla pracowników to wykazują właściciele- zatrudniają na czarno- nie zgłosili do ZUS-pracowników a potem płacą im po paru miesiącach- a jak nie to poszli.Badań pracownicy nie mieli bo kazali im zrobić na własny koszt.
        Myśleli że za darmo będą mieli reklamę,szef opowiada bzdury-że nie mogli wydrukować nowego menu przez 3 tygodnie w każdej drukarni to zrobią- prosta rzecz a też problem.
        A odzywki "łysego" szefa to już chamstwo szczególne - wyzywanie od ćpunów kucharzy.Chcieli wykorzystać program na swój sposób- ale są pewne zasady programu -też musza coś z siebie dać.Olewają wszystkich- także spokojnie można omijać takie lokale pseudo biznesmenów lubelskich- na samochody ich stać ale pracownikom nie mają z czego płacić.

z daleka od takich.
        • Gość: aga Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: 109.199.0.* 01.10.10, 22:39
          zgadza sie,ten łysy to cham i uwazam,ze to wszystko jego wina, mysleli, ze za darmo reklame sobie zrobią
        • Gość: zbych Bardzo dobrze się stało. było widać, że to gbury.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:44
          a nie restauratorzy. Chcieli się szybko dorobić a tu klops. Liczyli na darmową reklamę aby po wizycie Gessler nadal serwować syf ale jechać na renomie. Tam się stołowali tylko obcokrajowcy co nie odróżnia hamburgera od podeszwy buta. Im wszystko smakuje. Ważne aby było przypalone i pikantne. Warto sprawdzić też lokal tatusia bo po kimś ten styl odziedziczyli. Pewnie też tam nie jest wesoło. Szczerze to dawmo nie widziałem takich gburów i prostaków w telewizji, którzy prowadzą budkę z podeszwami a nie restaurację.
        • Gość: DamA Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: 89.167.0.* 03.10.10, 23:15
          Wpisz sobie Zbigniew-ie w Google "długi Adama Gesslera" i po lekturze wroc tu jeszcze raz i umoralniaj nas dalej podobnie jak byla szwagierka i "spadkobierczyni" dkuznika rzeczonego.

Przyganiala przykrywka... garnkowi ;p
      • Gość: mhj071 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.chello.pl 01.10.10, 14:41
        pierwowzor jest angielski nie amerykanski
        • Gość: Asa Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.acn.waw.pl 01.10.10, 17:17
          Bo ona tak "oglądała" pierwowzór. Oszołomka i tyle :D zawiść zjadła jej zęby i pewnie nie tylko.
      • Gość: ona-tv Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.gumed.edu.pl 01.10.10, 15:11
        Trzeba zawsze skonfrontowac z innym odcinkiem a nie wystawiać opinie programowi po jednym odicnku...moze i nie jest Pani G. zbyt sympatyczna, ale jak widze miny kucharzy, kenlenrow, że trzeba umyc piece, kuchnie itd itd...to mnie cos trafia..ludzie jedza w takich miejscach a tam ma byc czysto a nie tylko placic za byle co...trzeba wymagac i wtedy domagac sie kasy
        • krawiec6661 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 15:27
          Zostałeś wytresowany aby domagać się sterylności. Wystarczy wbić to ludziom do łbów odpowiednią propagandą i już jest praca dla pasożytów państwowych w stylu sanepidu. A jak lubisz sterylność to idź szmać do WcDonalda, tam nawet z kibla możesz jeść!
          • norbertrabarbar Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 15:53
            Starty, lubisz żreć g*wno to wracaj do domu.
            • krawiec6661 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 16:02
              No to już wiem dlaczego wolisz jeść poza domem... Współczuję.
              • norbertrabarbar Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 16:06
                "No to już wiem"

co ty wiesz? na mój gust to nie wiesz nic. No ale internet cię chroni. Możesz pokrzyczeć bez obawy o obitą mordę.
                • krawiec6661 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 16:18
                  Nie miotaj się tak bo ci żyłka pęknie internetowy kozaku.
                  • pe11 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 18:13
                    Nie pyskuj stary, bo od razu widać, że jesteś właścicielem. Dobrze, że musiałeś zamknąć tę śmierdzącą budę, bo przynajmniej ludzi nie pozarażasz syfem.
                    • krawiec6661 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 18:23
                      Prowadzę agencję reklamową, więc gastronomia to nie moja działka. Jasne, jak ktoś przeciwko sanepidowi i zusowi oraz przeciw władzuchnie naszej kochanej to na pewno sam właściciel a może nawet pedofil lub terrorysta... ech ludzie ludzie, czy wy jeszcze rozumiecie w ogóle sens słowa "wolność" ? Patrząc na inne tematy np. "Dopalacze" widzę,że nie. Straszne łatwo ukierunkować ludzi na jedynie słuszny tok myślenia, wystarczy kilka słów-kluczy - brud, zatrucie, terroryzm, narkotyki dzieciom... i już rzucacie gównem w każdego kto myśli inaczej. Stado baranów. Teraz nie dziwię się danym, które mówią, że 3/4 Polaków nie ma żadnych pasji i zainteresowań, a w wolnym czasie ogląda TV albo śpi. Telesraka zrobiła wam z mózgów kisiel i tylko odtwarzacie to co wcześniej powiedziała jakaś gadająca głowa. Więcej samodzielnego myślenia zalecam!
                      • Gość: itepe Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.chello.pl 01.10.10, 22:36
                        ależ ja nie mam nic przeciwko dopalaczom, trującym grzybom oraz wchodzących w kozaczkach laskach na Giewont, pod jednym warunkiem, że jak się zatrują albo spadną ze skały to niech za leczenie płacą SAMI! robisz sam głupoty to sam za nie płać - to jest odpowiednia miara odpowiedzialności, jak ktoś się zachlewa, to niech potem sam płaci za swoje leczenie, czemu ja mam płacić za niego, za leczenie psychologiczne jego rodziny? a jak go nie stać to do rowu i pod płot, jak ktoś chce wolności to proszę bardzo, a nie najpierw uważa, że sobie może pozwolić na wszystko a potem ja na spółkę z innymi finansuje jego leczenie.
                        • Gość: tay Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 23:21
                          No i musiał się pojawić dyżurny argument pt. "niech się lecza za swoje!". Ja jakoś nie mam pretensji, że z podatków, które płacę od lat finansuje się pedofili w sutannach albo odkłada na renty dla tych co im się nie chce pracować. Leczy się dużo różnych schorzeń, które często wynikają z winy samego pacjenta, to dlaczego mnie mają nie podleczyć po zatruciu się dopalaczem, skoro tyle już haraczu oddałem państwu? Założę się tez, że większość z tych co krzyczą "wara od moich pieniędzy", do pracy już się nie garnie i co najwyżej doi budżet państwa.
                          • Gość: itepe Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.chello.pl 01.10.10, 23:41
                            ależ oczywiście zapewne jestem strasznym leniem, a ile to schorzeń jeszcze wynika z głupoty ludzi? wymień kilka takich chorób, bo jak na razie na toksykologii w Lublinie leżą grzybiarze i narkomani a na erkach alkoholicy, którzy się podleczą a potem znowu idą tankować do x promili,
                            nie widzę niczego ciekawego w paleniu ani piciu, jakoś wyobraźni nie brakuje mi do życia bez tego rodzaju 'rozrywek' a jak ktoś chce wolności to na własne ryzyko, chcesz stary płacić za innych super, ale jak trafisz do szpitala do tej samej sali z mętami to uwierz mi zmienisz swoje podejście...
                            • Gość: j2 głupiś IP: *.lublin.mm.pl 03.10.10, 16:20
                              cukierki, ciastka, czipsy, cola, cukier, soki z cukrem, nabiał z cukrem, ziemniaki kluski i tony chleba. Masz wszelkie szpitale zapchane pacjentami którzy leżą tam z powodu jedzenie tych rzeczy, do tego legalnie zareklamowanych w telewizji oraz co ciekawsze sprzedawanymi z dopłatami podatnika dla tych co je produkują. To powoduje więcej śmierci i chorób niż alkohol czy dopalacze.
                              Też mają płacić za siebie w tym systemie złodziejskim?
                              • Gość: mm Re: głupiś IP: *.ip.netia.com.pl 04.10.10, 11:09
                                Od coli jeszcze nikt nie umarł, natomiast od dopalaczy - tak. Więc nie pisz bzdur.
                          • zbig1113 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 23:47
                            Człowiek tylko odpowiedział bzdurnymi argumentami na inne bzdurne (dyżurne też) argumenty o mentalności niewolników i takie tam.
                            A tak poważnie. Jeżeli domagamy się wolności do robienia głupot, to domagajmy się wolności do płacenia za ich skutki.
                      • Gość: ruda Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 13:27
                        Większość ludzi ma takie podejście jak Ty... gdyby ich nie pilnować to podawaliby na obs.ranych talerzach skoro mają syf w kuchni mimo, że w każdej chwili może wpaść sanepid. Właśnie dla ludzi takich jak Ty są te wszytkie instytucje kontrolujące...
                        Zostałam wytresowana żeby domagać się sterylności?! Wyobraź sobie, że u mnie w domu jest porządek i zwyczajnie jadam na czystych talerzach, swieże jedzenie, i w czystej kuchni gotuję... tak po prostu... i tego samego wymagam w restauracjach! I wcale nie uważam, że to jakaś przesada. To co piszesz świadczy tylko o Tobie i Twoich niskich wymaganiach bo brzmi to tak jakbyś nie miał nic przeciwko brudowi... skoro jestes tak wyluzowany to Twoja sprawa...
                        Piszesz, że możemy sobie jeść w sterylnym "WcDonalds'ie"...mimo, że to śmieciowe żarcie to jadam tam czasem bo zdaży się, że raz na ruski rok mam ochotę na takie smaki.
                        Jednak najbardziej lubię jeść w miejscu gdzie jest czysto i gdzie jest świeże i zdrowe jedzenie więc albo jadam w domu albo w sprawdzonych knajpach... mam to szczęście, że znajomy zaopatruje dużo lokali i przynajmniej wiem gdzie codziennie jest świeży towar - gdyby nie to to pewnie tysiąc razy nacięłabym się na gów.no, a co do czystości to brud rzuca się w oczy... jak dostaniesz kotleta z brudnego grilla to widać na nim stare przypalone szczątki. Nie jestem żadną znawczynią i mogę mieć tylko nadzieję, że miejsca w których wydaje mi się, że jest czysto takie naprawde są.
                        Ten program pokazał jak jest w Jesz Burgerze i dlatego uważam, że takie miejsce powinno się zamknąć... właściciel burak pokazał jak ma wszystko gdzieś więc nie ma dla niego taryfy ulgowej. Poza tym sanepid ocenił na 3-...niżej jest już tylko 2 co jest jednoznaczne z zamknięciem lokalu... skoro piszesz, że się czepiamy to gratuluję podejścia bo ja nie toleruję czegoś co prosperuje na NAJNIŻSZYM poziomie pozwalającym na działanie lokalu!!!!
                        Nie jeżdżę po zdrowe mięso do ekologicznego rolnictwa, jem czasem mega "chemiczne, sztuczne" rzeczy. Mam tylko taką podstawową zasadę - mam jeść świeże, czysto przyrządzone i w czystym miejscu. I nie wydaje mi się, że jestem wytresowana by domagać się sterylności... ja po prostu nie zadowalam się byle czym...choć zjem czasem mega niezdrowe jadło, ale na pewno nie zjem niezdrowego i nieświeżego w dodatku w syfiastym miejscu!!!!
                        Myślisz, że wszyscy, którym nie podoba się to co się działo w tej knajpie mówią tak pod wpływem kilku słów kluczy, które usłyszeli w TV? Nie pomyślałeś, że ludzie po prostu nie lubią jak się im podaje syf?! Widocznie Tobie to nie przeszkadza...
                        Tak na marginesie dodam, że jeżdżę konno, sprzątam końskie bobki, wymieniam osikaną słomę - to moja pasja, a nie praca...
                        Aha, zwróć proszę uwagę na swoje chamskie wypowiedzi o pękającej żyłce, stadzie baranów... taki poziom jak poziom Twoich wymagań co do czystości... fuuu...
                        • tajnos.agentos Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 02.10.10, 13:49
                          Ten program niczego nie pokazał, bo nie taki jest cel i sens istnienia TVNowskich "szołów". Ten program dostarczył rozrywki mało wymagającej publice, a przy okazji zarobił kasę z treklam i sponsoringu oraz wypromował kolejnego TVNowskiego fachowca w swej dziedzinie: sędzia Marysia, kuchta Madzia itd. Że chłopaki z jedneh hamburgerowni chcieli na tym skorzystać i się nacięli - ich sprawa. Jeden taki fachman już był i się "zbył": najlepszy detektyw w Polsce i na świecie Rutkowski, zapewne po innych pozostanie tyle samo...:DDD
                          • Gość: mm Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.ip.netia.com.pl 04.10.10, 11:12
                            Ciekawe, że jakoś inne restauracje biorące udział w tym programie wyszły na tym dobrze. Oglądałeś inne odcinki? Nie dało Ci to nic do myślenia?
          • Gość: aaa Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 19:28
            A ty co nie lubisz jeść w normalnych warunkach i żeby było obok czysto ? a u siebie w domu , w kuchni jak masz ? śmierdzi ? jest nasrane ? jesz śmierdzące żarcie ? człowieku wkurzają mnie tacy gogusie którzy krytykują bez sensu tak dla zasady a jak byś ty tak dostał takie śmierdzące żarcie i miał je zjeść przy brudnym i lepiącym stole i do tego miał jeszcze zapłacić nie mało ?
            Po każdym programie zastanawia mnie to że ten program jest kręcony na życzenie restauratorów , to oni zgłaszają udział w nim to o co im chodzi jak nie chcą sie poddać próbom zmian i porad na leprze bo oto w tym programie chodzi ? A co do sanepidu to uważam że gdyby nie oni to już dawno byśmy na mieście nie jedli. Prywaciarzom chodzi tylko na łatwym i szybkim ryzyku a porządek i zjadliwe żarcie mają w dupie .
            • Gość: ~ Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 14:31
              Idź się człowieku zastrzel, bo pie...sz takie faszystowskie smuty, że oczy mnie zaczęły boleć od spoglądania na nich, nie mówiąc już o oczywistej nieprawdzie. Podąż sobie za swoim wielkim socjalistycznym przywódcą, panem Adolfem, i się zastrzel, jednego popaprańca, myślącego o państwowej posadzie i życiu na koszt podatników mniej. Pasożyty bezczelne.
              • Gość: bosman ????????????? IP: *.centertel.pl 11.05.11, 14:37
                a tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi?
      • pogarda Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 29.11.10, 14:44
        wiernikosia napisała:
        Oglądałam jeden program z M. Gessler (restauracja w Mrozach). Daleko temu programowi do amerykańskiego pierwowzoru.

Errata:
        "Kitchen nightmares" z Gordonem Ramsey to produkcja brytyjska. Nawet hybryda amerykanska "Kitchen Nightmares USA" jest produkowana przez ITV dla Channel 4.
        pzdr.
    • guru133 No i bardzo dobrze. Jeżeli druga knajpa tych 01.10.10, 13:54
      cwaniaczków prezentuje taki sam poziom jak to co splajtowała, to nalezy omijać ją szerokim łukiem. Chyba że ktos lubi eksperymentować z substancjami szkodliwymi dla zdrowia na swoim organiźmie....
      • Gość: bosman masz to obcykane... IP: *.centertel.pl 01.10.10, 15:43
        swoich w garkuchniach?
        • guru133 Widzę że kucharz na twojej łajbie zamiast 01.10.10, 16:00
          przypraw używa produktow kolekcjonerskich, stąd twoje umysłowe deficyty:)
          • nabucco1954-54 tylko dla takich... 03.10.10, 16:25
            "smakoszy" jak ty :-)
      • Gość: Krzysiek I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 01.10.10, 15:46
        Żenujący poziom prezentowali Ci Panowie.Bardzo dobrze,że ich nie ma choćby za te pensje dla pracowników.Za to powinnni od razu pójśc siedziec!!!!!!
        Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ron Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.chello.pl 01.10.10, 13:55
      Takich lokali na pęczki. Bylibyście zdziwieni jaki syf Wam serwują. Mój były szef kuchni mawiał:
      "ludzie to gó... zjedzą. Jak dobrze doprawione i ładnie podane". Nie mylił się.
    • Gość: Nilka Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.10, 13:55
      Jesz Burger sam sobie jest winien. Co im szkodziło rzucić jakiś ochłap w tej witrynie przed wejściem? Za 2-3kg ładnej łopatki czy schabu trzeba zapłacić 10-20zł. Nowe menu - koszt kilkudziesięciu laminowanych kartek. Zupa z kukurydzy - woda i kukurydza. No błagam... To naprawdę taki wielki koszt dla tych "byznesmenów"? A reklamę mieliby za free.
      • Gość: Nilka Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.xdsl.centertel.pl 01.10.10, 13:56
        10-20zł za 1 kg miało być. ;)
        • Gość: qqq kontrole z sanepidu są przecież zapowiadane IP: 195.82.180.* 01.10.10, 14:50
          Nie do końca rozumiem- wiedzieli, że będzie kontrola. Albo więc to olali, albo był tam jeszcze większy syf brud i smród.

I bardzo dobrze, że poszli z torbami - chałturę, chamstwo, wyzysk (praca za darmo) i cwaniactwo trzeba gnębić bezwzględnie.
          • krawiec6661 Re: kontrole z sanepidu są przecież zapowiadane 01.10.10, 15:46
            Albo baba z sanepidu miała akurat okres i zły humor, tez tak mogło być. Przecież taka biurwa może wszystko i nic jej nie zrobisz. Ta działająca legalnie mafia, która zniszczy cię w jeden dzień jak im np. nie okażesz należytego szacunku. Kiedyś ludzie żyli bez sanepidu i wszystko było ok, teraz ludzie dostali pie...a na punkcie czystości i mamy matki wychowujące uczuleniowców...
            • Gość: dd Re: kontrole z sanepidu są przecież zapowiadane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 17:22
              Dlaczego zakładasz, że to była akurat kobieta? W artykule jest napisane tylko o "inspektorach".
              Czyżbyś miał jakieś własne doświadczenia w kontakcie z "babą" z sanepidu? ;-)
              • krawiec6661 Re: kontrole z sanepidu są przecież zapowiadane 01.10.10, 18:05
                Takie mam skojarzenia - stara, gruba, upierdliwa baba to idealna osoba na stanowisko pracownika sanepidu.

• Gość: ruda Re: kontrole z sanepidu są przecież zapowiadane IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 13:42
              Sanepid nie może sobie wyssać z palca powodu do wystawienia mandatu lub też zamknięcia lokalu!
              Co do matek wychowujących uczuleniowców... te dzieci rodzą się z uczuleniami! Moja mała na początku nie dostawała białka krowiego bo robiła jej się wysypka, a nigdy nie chowałam jej sterylnie, pozwalałam zjeść jak coś spadło jej na podłogę, nie wycierałam co chwilę rączek z piasku...nigdy nie miałam na tym punkcie bzika, ale w domu mam czyste talerze, czystą kuchnie...czy to takie dziwne...czy może normalne?

A w średniowieczu to dopiero był syf i jakoś żyli nie? Po to są środki czystości by z nich korzystać, normy, wymagania które musi spełnić lokal by ich przestrzegać... a nie cofać się...
              Tą wypowiedzią utwierdziłeś mnie w tym jaki jesteś... fuuu...
      • Gość: qwe Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.chello.pl 01.10.10, 14:30
        Pomysł ze świeżym mięsem w witrynie był beznadziejny. Mieliby codziennie latać na zewnątrz do lodówki po mięso. Sanepid by się na to nie zgodził. Od początku było widać, że właściciele chcą tylko darmowej reklamy w programie, a nie chcą wprowadzać zmian (kilka pomysłów Gessler było dobrych) .
        • Gość: ? Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: 68.168.212.* 01.10.10, 16:48
          ta baba wyglada jak HAMBURGER - gruba geba i włosy jak włoska sałata.
      • krawiec6661 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 17:13
        Tobie jak mówią "siad" to siadasz?
        • Gość: ruda Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 13:51
          To po co sie pchali do tego programu?
          Pomyśl... chociaż czego ja wymagam... z Twoim podejściem to pewnie wydaje Ci się, że powinna tam pójść, zrobić swoje, oni do niczego by się nie zastosowali, a ona i tak powinna ich pochwalic i zrobic reklamę, że to super lokal... to już nie te czasy gdzie się należało za to czy ktoś coś robił czy nie... obudź się...
    • guru133 Skoro jestes tak napalony na tłuste zady to 01.10.10, 13:56
      sp[róbuj - o ile masz czym:)))
      • Gość: bosman tłuste zady to się... IP: *.centertel.pl 01.10.10, 15:42
        kopie a nie dyma.
        • guru133 Jak nie masz czym, to nie dymasz:))) 01.10.10, 15:58
          .
    • Gość: Wrinks Koniec Jesz Burgera na deptaku. Słusznie. IP: *.173.5.19.tesatnet.pl 01.10.10, 13:57
      Widać było od razu, że chłopaki sobie nie radzą, nie słuchają, nie mają koncepcji.
      Gesslerowa ma dobre podejście i niestety trzeba się podporządkować.
      Też nie pochwalam bylejakości.
      • Gość: ent Mają nauczką - wpuścili tego tłustego babona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 15:33
        do swojego lokalu licząc na reklamę, a w ogóle nie wzięli pod uwagę tego, że to ich konkurencja. Babon wykorzystał okazję i ich załatwił. Moim zdaniem to także przestroga dla innych naiwniaków, by trzymali babona z dala od swoich lokali.
        • Gość: nookie Re: Mają nauczką - wpuścili tego tłustego babona IP: 116.193.147.* 02.10.10, 03:05
          Jaka konkurencja? Co to Gesslerowa ma budy z hamburgerami w lubelskiem? pirewsze slysze
          • Gość: mm Re: Mają nauczką - wpuścili tego tłustego babona IP: *.ip.netia.com.pl 04.10.10, 11:15
            ent zapewne nie doczytał nawet, że chodzi o Lublin, pewnie myślał że chodzi o Krakowskie Przedmieście w Wawie :)
    • argentea Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich dobiła 01.10.10, 13:59
      "na ekranie telewizorów widzowie zamiast pochwał ze strony Gessler zobaczyli jak celebrytka nie zostawia na Jesz Burgerze suchej nitki."
      Celebrytka? Chyba wystarczyło napisać: "restauratorka"/
      Nie bronię tych cwaniaczków - właścicieli Jesz Burgera, ale kelnerki, to też brzydkie kłamczuszki. Po co kłamią do kamery, że nie otrzymują wynagrodzenia? Nie podoba się, to idź pracować do innej restauracji jak jesteś taka świetna.

• Gość: a Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: 178.56.104.* 01.10.10, 14:40
        a nie przyszło Ci do głowy,że mogły podpisywać listy płac i umowy ze wsteczną datą?nie miały powodu mówić,że nie dostają pensji od 3 miesięcy i kłamać,skoro chciały tam pracować,a jak kontrola wykazała brak opłacanych składek i brak badań lekarskich,które są obowiązkowe w każdej pracy,to chyba nie one są nieuczciwe
        • Gość: mogkhe Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: 81.219.136.* 02.10.10, 11:11
          ciekawe dlaczego po trzech tygodniach ekipa (pracownicy) w jesz burgerze była nowa
          przejrzeli na oczy i odeszli czy też ten łysy ich wywalił?
    • slavik222 Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiazdy" 01.10.10, 13:59
      Kiedy patrzę na to cielsko odkurzacz, to ,,lecę do Rygi"
      Jest mistrzynią PR i zwykłą oszustką. Kto u niej jadł to wie...
      • Gość: T Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: *.chello.pl 01.10.10, 14:12
        Zaczynała karierę jako kelnerka, uwiodła właściciela restauracji, wyszła za niego a później kozystnie się rozwiodła zgarniając znaczną część majątku.
        • Gość: menda Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 14:21
          Gość portalu: T napisał(a):
          > Zaczynała karierę jako kelnerka, uwiodła właściciela restauracji, wyszła za nie
          > go a później kozystnie się rozwiodła zgarniając znaczną część majątku.

Widocznie wlasciciel byl jeleniem, skoro sie ozenil bez rozdzielnosci majatkowej.
          • Gość: Kurhan Miłość jest ślepa IP: *.chello.pl 01.10.10, 14:29
            I pewnie "jeleń" nie dał rady objąć wzrokiem tego cielska.
          • Gość: gosc z gdanska Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: *.chello.pl 01.10.10, 15:07
            Ty Menda ,nie wypisuj bzdur.Jaka kelnerka!?.Magda Gesler jest swietna malarka.Studia
            kończyła w Madrycie.Wrzuc Wikipedie to zobaczysz kim jest Magda Gesler.Możesz jej nie
            lubic ale baba jest rewelacyjna .Zna kilka językow i ma mase talentow.Tylko pozazdroscić.
            • krawiec6661 Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz 01.10.10, 15:28
              Co z tego, skoro ci którzy z nią pracowali piszą że to wredna baba. Nawet tu na forum.
              • Gość: ruda Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 14:18
                Co z tego? Lepsza wredna, ale czysta i porządna czy miła, ale brudna? No widać, że wolisz gów.no byleby w błyszczący papierek było zawinięte... Tylko przypominam, że właściciele Jesz Burgera ani czysto nie mieli ani uprzejmi nie byli...zwłaszcza ten łysy wrzeszczący i obrażający personel bufon. Więc nie wiem...może najbardziej odpowiada Ci chamstwo i brud w jednym? fuuu...
            • vigilansx Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz 01.10.10, 15:36
              Gość portalu: gosc z gdanska napisał(a):

> Ty Menda ,nie wypisuj bzdur.Jaka kelnerka!?.Magda Gesler jest swietna malarka.S
              > tudia
              > kończyła w Madrycie.Wrzuc Wikipedie to zobaczysz kim jest Magda Gesler.Możesz j
              > ej nie
              > lubic ale baba jest rewelacyjna .Zna kilka językow i ma mase talentow.Tylko poz
              > azdroscić.
              tak jest ,natomiast jesli chodzi o potrawy to madzi najlepiej wychodzą lody :)
            • Gość: violcerra Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: 151.83.201.* 02.10.10, 12:52
              "Zna kilka językow i ma mase talentow." - tak, za każdym razem jak mówi coś po włosku, to się zachwycam jej "talentem językowym"... :P
        • Gość: virgo Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: *.dhcp.embarqhsd.net 01.10.10, 15:21
          A szanowny/szanowna "T" pani Gessler zazdrosci?

P.S. W Lublinie jest wiecej takich brudnych i okropnych
          knajp w rodzaju "JeszBurgera"!
        • Gość: aga Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: 109.199.0.* 01.10.10, 22:43
          no i co z tego? a kto Ci broni zrobic to samo??? ;-) tylko kto by cie chciał ....
        • Gość: ruda Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 13:57
          Tak, tak, a teraz zarządza wszystkimi swoimi knajpami z takim powodzeniem bez jakiegokolwiek pojęcia o tym?!
          Dodam, że długi to ma jej były szwagier, a nie ona... żeby nikt głupot nie wypisywał.
          Rozumiem, że robisz jej za prześcieradło skoro tyle wiesz o jej życiu uczuciowym i wyrachowaniu... zazdrość?
      • Gość: Aga Re: Knajpy Gessler, ,,Spod Ciemnej i Grubej Gwiaz IP: 178.73.48.* 01.10.10, 14:22
        tak... w Slodkim Slonym pani Gessler podaje salate z mszycami.
    • zaczarowany-olowek-jest-moj A może sami sobie są winni??? 01.10.10, 14:00
      Może powinni się nad sobą zastanowić właściciele. Co oni źle zrobili, nie tyle w trakcie nagrywania programu ile wcześniej. Jeżeli nie mają stałej obsady, tylko ludzie przychodzą i szybko odchodzą to sami sobie są winni. Nie są w stanie właściciele zapanować nad interesem to im popłynęło. Jeżeli kucharz przygotował bułę z mięsem z zdechłego psa zmielonego z budą to nie powinni się dziwić że Gesslerowa to wypluła i powiedział to co powiedziała. Ja mają g......e żarcie to sami sobie pogrzebali restaurację. Dostali gotowy pomysł i wystarczyło to zrealizować, a uznali że wiedza lepiej, to mają za swoje.
    • Gość: bgeg Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.chello.pl 01.10.10, 14:06
      Jesli to byla fejowata knajpa, to dobrze ja zamknęli, ale ja mam nadzieje ze pani gessler nie gotuje osobiscie w swoich restauracjach, bo babsko jest tak oblesne ze nie chcialbym wlozyc do ust niczego co miala w rekach
    • krawiec6661 Telewizyjny ku...szon 01.10.10, 14:07
      Ja bym takiego babska nie wpuścił ani do domu ani do lokalu. Widać gołym okiem, że babsztyl chciał się zemścić za nie dostosowanie się do jej "cennych rad". Tacy ludzie potrafią mieć niewiarygodnie rozbuchane ego, bywają często mściwi i zadufani w sobie, bo tego w sumie wymaga się od gwiazdy... Radzę trzymać się z daleka od TVP, Polsatu i TVNu, nie spodoba im się coś i zniszczą was błyskawicznie! Ich zadaniem jest głównie dopieszczanie swoich reklamodawców i interesantów, wszystkim innym chętnie dokopują przy byle okazji, aby pokazać się jako medium, które walczy z niesolidnością i nieprawidłowościami!
      • Gość: viva Re: Telewizyjny ku...szon IP: *.pke.pl 01.10.10, 14:22
        I TO JEST SEDNO SPRAWY!!! TZW. <CELEBRYTYKA> od siedmiu boleści!
      • Gość: ziol wielce mi znawczyni... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 01.10.10, 14:23
        Gesslerowa tak jedzie po wszystkich knajpach, ktorym ma niby pomoc, a sama nie potrafi zadbac o swoje restauracje. Bylem ostatnio w jej Bazanciarni w Poznaniu na starym rynku - zenada!! Smierdzialo fajkami, jedzenie wlasciwie bez smaku, soli to tam chyba w ogole nie uzywaja, a za malutki talerzyk, ktory smie sie zwac porcja trzeba zaplacic jak za caly obiad dla dwoch osob w innej restauracji...
        • dobrusia_to_ja Re: wielce mi znawczyni... 01.10.10, 17:32
          Bażanciarnia nie należy do p. Gessler. Też tam kiedyś byłam. Jeden raz, bo nie stać mnie na taką drożyznę. Rzeczywiście porcje są mikroskopijne, ale wchodząc do takich miejsc nie można się spodziewać gór na talerzu. Powinieneś o tym wiedzieć.
        • Gość: Iwona Re: wielce mi znawczyni... IP: 95.152.193.* 01.10.10, 17:55
          Nie ogladalam tego programu, ale bylam w jednej restauracji tej pani w Warszawie i jedzenie bylo naprawde obrzydliwe i drogie bardzo, ogladalam natomiast prawie wszystkie odcinki z Gordonem R i wiem, ze jedzenie w jego knajpach jest super, facet jest nieco narwany, ale naprawde stara sie tym ludziom pomoc.
          • Gość: haha Re: wielce mi znawczyni... IP: 109.199.0.* 01.10.10, 22:46
            a skad wiesz,ze jedzenie w jego knajpach jest super?lizałas telewizor?
            • arichi Re: wielce mi znawczyni... 02.10.10, 10:11
              A potrafisz sobie wyobrazić, że niektórzy wyjeżdżają ze swojego małego psintówka, w którym się wychowałaś/łeś? Ba! Nawet za granicę wyjadą! Użyj mózgu :/
            • Gość: Iwona Re: wielce mi znawczyni... IP: 95.152.193.* 05.10.10, 12:02
              Haha, alez ty dowcipny, widze, ze masz problem z czytaniem, objasnie moze, nie ogladalam tego programu, bo nei mam tv polskiej, bylam kiedys w knajpie tej pani i jedzenie obrzydliwe, jadlam u Gordona R i bardzo mi smakowalo, facet nie tylko uzdolniony kulinarnie, ale perfekcjonista (jedenie, zachowanie czystosci itd)
      • Gość: chinka Re: Telewizyjny ku...szon IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.10, 15:04
        Jak lubisz jesc jedzenie smietnikowe to twoja sprawa. Ale nie mow o czym o czym nie masz zielonego pojecia. Nikomu nie zycze zatrucia pokarmowego i dlugotrwalego leczenia.
        • Gość: tay Re: Telewizyjny ku...szon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 15:12
          Doczytałaś, że ta knajpa serwuje głównie hamburgery? Powszechnie uważa się je za "śmietnikowe jedzenie" więc trochę kulą w płot... A co do jakości owego hamburgera, wierzysz, że oczekiwanej z utęsknieniem "smakoszce" podano kiepskie, zepsute mięso śmierdzące trupem? Musieliby być samobójcami albo wariatami.
          • Gość: chinka Re: Telewizyjny ku...szon IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 10:13
            Ja nie mam na mysli tej knajpy tylko dotyczy to wszystkich osob, ktorzy sa producentami dostawcami i posrednikami w branzy spozywczej. Jaka masz pewnosc ze jak kupujesz zywnosc to ona jest swieza. tylko wierzysz na slowo osobie ktora tobie to sprzedaje. Sama jestem technologiem zywnosci i abym musiala sprawdzic zakupione produkty to w domu musialabym miec laboratorium. A to juz by byla przesada i wielka paranoja z mojej strony.
      • norbertrabarbar A kto ją zaprasza????????????????????????????????? 01.10.10, 15:11
        Pominę twój poziom kultury (wychowanie wynosi się z domu więc raczej pretensje do twojej mamy niż do ciebie) i skupię się na twojej inteligencji... Można by Gessler oskarżać o coś gdyby na siłę wepchała się im do knajpy i spowodowała jej upadek. Ale ci kolesie to zwykli kretyni, wzięli udział w programie, a teraz lament...
        • krawiec6661 Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 01.10.10, 15:43
          Nie wydaje mi się aby podali nie świeże, śmierdzące mięso osobie na którą czekali i którą sami zapraszali. Nie wymagam tez od żadnego lokalu sterylności i przestrzegania z dupy wziętych, wyśrubowanych norm, które służą tylko temu, aby państwowi "nękacze" mieli co robić. Gardzę każdym państwowym urzędnikiem, od polityka po policjanta, bo NIC dobrego mnie w życiu od nich nie spotkało, jak większość moich znajomych. Polskie media też są do bani - plastikowe, kłamliwe, wytanione, odtwórcze, syfiaste, nudne i z 30 minutowymi bloczkami reklamowymi reklamami nadawanymi co 10 minut. Oglądania TVNu i ludzi z tej telewizji nie polecam nawet gospodyniom domowym. A co do kultury, to mam gdzieś twoje pouczenia.
          • norbertrabarbar Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 01.10.10, 15:52
            "gardzę każdym", "mam gdzieś" no i "wydaje mi się"

Pozdrawiam i życzę krótkiego życia żebyś się już dłużej nie męczył...
            • krawiec6661 Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 01.10.10, 16:01
              O proszę, to już z dwojga złego wolę być źle wychowany niż życzyć innym śmierci... Katolik może?
              • norbertrabarbar Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 01.10.10, 16:07
                Chciałem być miły bo widzę, że się męczysz...
                • arichi Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 02.10.10, 10:13
                  muehehehehehe true! Facet strasznie sfrustrowany..
              • guru133 Ja ci smierci nie życzę, ale życia w rynsztoku 01.10.10, 16:08
                współczuję, chociaż katolikiem nie jestem.
                • krawiec6661 Re: Ja ci smierci nie życzę, ale życia w rynsztok 01.10.10, 16:20
                  To znaczy, że zapraszasz mnie do siebie?
                  • Gość: kTT Re: Ja ci smierci nie życzę, ale życia w rynsztok IP: *.147.46.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.10.10, 17:19
                    Krawiec, sfrustrowany człowieczku, jestes esencją tego co w polskim społeczenstwie najgorsze.
                    Nie przemawia do Ciebie czyjs sukces, uznanie znawców i całej branzy.
                    "co taka celebrytka moze wiedziec".
                    Ty jedyny oswiecony. Do czego doszedles w zyciu w porownaniu chocby z taka M.G.?

Odpowiedz sobie sam na pytanie:
                    Czy Jeszburgerowi szlo swietnie zanim pojawila sie Pani G.?
                    Szkoda było jej czasu na buraków.
          • Gość: gość Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? IP: 212.182.64.* 01.10.10, 16:31
            Znaczy wszyscy be tylko jesz burger cacy?
            Chłopie - który ty z wlascicieli jestes? Łysy czy ten drugi - cichy...
            • krawiec6661 Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 01.10.10, 16:47
              nie nie, rozpisałem się tu, bo dziwię się, że większość z was tak kocha sanepid i ZUS. Wygląda na to, że w życiu nie prowadziliście interesu a nawet nie byliście zatrudnieni. Jest jeszcze taka możliwość, że macie syndrom niewolnika i nie wyobrażacie sobie rzeczywistości, w której nikt was nie nęka kontrolami co 2 miesiące ani nie zabiera prawem silniejszego połowy forsy. Statystycznie rzecz biorąc, może tu być sporo urzędniczych mend, jest was wszak 40% w społeczeństwie. Nie dziwota, że chcecie zalewu biurokracji, koncesji i zaglądania w dupę przy pomocy lupy, inaczej nie mielibyście co robić, bo co wy potraficie oprócz niszczenia ludzi albo uczenia ich jak mają myć ręce?
              • Gość: ggggg Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? IP: *.lublin.mm.pl 01.10.10, 17:45
                jarek to ty? kot czeka a ty przed komputerem.
                nie zapomnij wziąć tabletek wieczorem...
                • krawiec6661 Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 01.10.10, 18:08
                  Może cię to zdziwi nie potrafiący się podpisać frajerze, ale jest w Polsce już całkiem spora społeczność ludzi o takich jak ja poglądach i nie mają nic wspólnego z Kaczyńskim ani z Tuskiem.
                  • amenominakanushi-pan-poczatku Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 01.10.10, 18:51
                    Nie rozszyfrowałeś go?
                    głównie
                    gó...ana
                    głowa
                    gadająca
                    głupoty
                  • Gość: mogkhe Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? IP: 81.219.136.* 02.10.10, 12:48
                    a co? sektę założyłeś?
                    ale masz zryty łeb,ja pitolę!!!!
                  • Gość: ruda Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 15:42
                    No niestety jest sporo takich jak Ty... taka nasza Polska...
                  • perski_dziadzio Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? 02.10.10, 20:06
                    krawiec6661 napisał:

> Może cię to zdziwi nie potrafiący się podpisać frajerze, ale jest w Polsce już
                    > całkiem spora społeczność ludzi o takich jak ja poglądach i nie mają nic wspóln
                    > ego z Kaczyńskim ani z Tuskiem.

Uważasz, że należysz do tej mitycznej "milczącej większości"?
                    A ja podejrzewam, że do pokrzywdzonej przez los jakiejś niesamodzielnej postkomunistycznej peerelowskiej mniejszości ze zlikwidowanych PGR-ów. Jak gnojówka nie podpłynie pod próg, to nie wiedzą, jakie kalosz włożyć.
              • Gość: ruda Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 15:38
                Wydaje mi się, że tu nie chodzi o miłość do sanepidu tylko o podejście do tego jak chcielibyśmy być traktowani jako klienci... żeby nie jeść syfu w syfie... Gdybym miała syf w kuchni w knajpie i sanepid dałby mi za to mandat to mogłabym tylko sobie pluć w brodę. Uwierz, są lokale które działają tak jak powinny i sanepid nie może się przyczepić. BO JEŚLI KTOŚ ZABIERA SIĘ ZA TAKI INTERES TO MUSI SIĘ DOSTOSOWAĆ DO PANUJĄCYCH W NIM REGUŁ, A JAK NIE TO NIECH SIĘ NIE BIERZE ZA TO I NIE BĘDZIE JĘCZEĆ, ŻE SANEPID KONTROLUJE! Pewnie, że są też absurdalne przepisy, ale widziały gały co brały...
              • Gość: ... Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? IP: 80.87.36.* 05.10.10, 14:36
                Stary tak poczytałem te Twoje wypowiedzi i widze zes strasznie butny i pokory Ci brak.

Ja miałem biznes i go zamknąłem przez ZUS - coprawda nie przez zły zus a sam fakt istnienia tej kretynskiej instytucji, wiec nie wmawiaj ludziom o teoriach spiskowych - fakt jest taki ze jak jestes butny jak moj znajomy z jesza - baran straszny z niego wyszedl choc go troche lubie:) to dostajesz baty(wiadomo jaki jest sanepid to po co im wrzucac i ich rozwscieczac - przeciez z nimi nie wygrasz - wszak mafia ich nazywasz:))... fakt jest taki ze jak wchodzisz na jakis rynek i jestes malym pionkiem to musisz dostosowac sie do zasad tam panujacych i zacisnac zęby, a potem jak staniesz sie potentatem wyznaczac wlasne zasady - patrz Palikot:). Nie od razu Rzym zbudowano wiec i potentatem nie łatwo zostać szczególnie jak sie zaczyna z niskiego poziomu:).

To ze moj kumpel baran totalnie zbaraniał(az sie zdziwiłem ze grajac w gre jakies tam pseudokreatorki kulinarnej dał sie tak prosto ograć) - nie zmienia faktu ze pani psuedokreatorka kulinarna nie jest przekonując w tym swoim programiku(dla kontrastu obejrzałem inny odcinek i wiecej tego szmatławca nie obejrze), a do tego jest tak arogancka i butna jak Ty.....wielki znawca wszystko wie najlepiej a ciekaw jestem ile wiosenk masz ...

Ogolnie tym wszystkim, co tak mowia ze dobrze mojemu kumplowi ze tak sie stało coż powiem jedno nie zycze wam byscie sie zabrali za przedsiebiorczość i bym wam sie noga powineła jest ciezko...

Oczywiscie, to ze nie wypłacał pensji to zenada, przecietnej jakosci mieso to tez zenada

Cóż powiem wsty na niego i tyle ale wszystkim tym co tak zycza mu zle i ciesza sie z czyjejs porażki powiem tyle ... 'nie smiej sie dziadku z czyjegos wypadku".

A na koniec powiem ze smutne jest to ze jakas dziwna arogancka i beszczelna baba, co do której gustu mam duze wątpliwości jest wyznacznikiem trendów kulinarnych w naszym pieknym kraj dzieki slabem tv programikowi - piprzone koneksie:)

• Gość: ruda Re: A kto ją zaprasza???????????????????????????? IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 15:24
            Skoro olali wszystkie jej rady to i jakość mięsa mogli mieć w nosie. Poza tym zatrudnili osoby bez badań! Nie płacili składek! Nie płacili pracownikom regularnie! Sanepidu też się spodziewali i nie potrafili nawet powynosić rzeczy bez terminów ważności i posprzątać nie mówiąc już o tym, że pracownicy nie mieli badań!!!! Wstyd!
            Nie wymagasz sterylności? Ty chyba nawet podstawowego porządku nie wymagasz...
            Skoro nie przeszkadzałoby Ci, że w kuchni syf i że danie wybierasz z karty pokreślonej markerem to nie chcę wiedzieć jak masz w domu... jak flejowate masz podejście do życia... poza tym takie podejście może mieć tylko jakiś frustrat! fuuu...
      • Gość: ruda Re: Telewizyjny ku...szon IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 15:09
        Tak, tak... to była zemsta, a tupolewa zestrzelili ruscy...
        Skoro nie zmienili nic to co miała chwalić?
        Cenne rady miała, ale nie chcieli słuchać więc padli... poza tym już i tak ledwo co przędli. Rozbuchane ego to chyba mają właściciele tego lokalu...
      • Gość: ruda Re: Telewizyjny ku...szon IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 15:12
        Aha, a słowo "ku...szon" jest poniżej krytyki... Jak nieszczęśliwym, niespełnionym człowiekiem musisz być... i do tego prostym i chamowatym... fuuu...
      • Gość: M Re: Telewizyjny ku...szon IP: *.multi-play.net.pl 03.10.10, 20:31
        A co jest zadaniem właściciela agencji reklamowej? Hmm... Twoja znajomość ludzi o wysokim ego i kultura Twoich wypowiedzi są imponujące.
    • felucjan Myślenie i praca popłaca. 01.10.10, 14:09
      Gdyby chłopakom chciało się chociaż trochę ruszyć głowami i nie byliby leniami, to knajpa działałaby świetnie i nie potrzebowaliby grubego i pustego babska z kamerami, a że pracować się nie chciało, to postanowili być cwańsi od całego świata i chcieli za darmo reklamę. Mają za swoje.
    • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaa Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.daewoo.lublin.pl 01.10.10, 14:14
      Kiedy czytam te oczerniające Gessler wpisy pod kolejnymi wątkami dotyczącymi Jesz Burgera to sobie tak myślę - gdybyż właściciele tej nędznej knajpy mieli taki zapał do gotowania jak do pisania...
      • Gość: Karaczan Nie przeceniaj tych panów z hamburgerowni IP: *.chello.pl 01.10.10, 14:41
        Nie sądzę, żeby ich inteligencja była na tyle rozwinięta, aby byli w stanie produkować tak obszerne i nie pozbawione sensu oraz konstruktywności posty. Trudno im było zrozumieć przecież tak podstawowe kwestie jak dobra organizacja pracy, świeże produkty, opłacony personel, uregulowane składki ZUS itp. Przeceniasz zatem ich możliwości odwetowe. Dodam tylko, że "madame" Gesslerowa jest smutnym przykładem osoby z nadmiernie rozdmuchanym ego, pewnej siebie i robiącej wokół siebie szum, który ma ukryć niedostatki kompetencyjne. Pani ta parę lat temu powiedziała wyraźnie, że jej knajpy nie są dla "zwykłych" ludzi, czym pogrzebała sobie mój szacunek i noga moja nigdy w żadnej jej świńskiej jatce nie postanie. Jeśli się nie szanuje ludzi, tylko ich porfele, obowiązkowo grube, to ma się takie efekty, że knajpy po jakimś czasie i tak padają na ryj.
    • antypatos Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich dobiła 01.10.10, 14:23
      I bardzo dobrze, takich jak oni trzeba piętnować.
      Brawo pani Gessler.
    • Gość: kukok Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.acn.waw.pl 01.10.10, 14:30
      babole to z nosa się wydłubuje!!!

amordercato.blox.pl/html
    • szulgan Re: gesler niech sie zajmie koszernymi 01.10.10, 14:36
      Sama Golda Tencer w wywiadzie dla TVP Warszawa powiedziała ze Magda Gessler pomaga jej w tworzeniu żydowskich kawiarenek, takich jakie istniały w Warszawie przed wojna. Środowisko w jakim obraca się Gessler oraz jej nazwisko sugerują jasno jej intencje wobec będących z poza tego środowiska.
      • norbertrabarbar Re: gesler niech sie zajmie koszernymi 01.10.10, 14:52
        To nie jest jej nazwisko tylko jej byłego męża...
      • Gość: valior Re: gesler niech sie zajmie koszernymi IP: 89.229.49.* 01.10.10, 15:22
        Ale z ciebie kopnięty antysemita. Pomaga rozwijać żydowskie kawiarenki - i co z tego? Czyżby "prawdziwy" Polak nie mógł na to pozwolić?
    • Gość: Achtung Panzer Brawo Pani Magdo!!! IP: 89.100.232.* 01.10.10, 14:45
      Pani Gessler przyspieszeniem zamkniecia pomogla wiec wlascicielom ograniczyc straty :). Brawo.

Dziwne ze sanepidowi nie przeszkadzal brud, balagan i brak dat waznosci, o nieplaceniu pracownikom nie wspominajac. Skoro jednak nie wystawil im 2, to zrobili to konsumenci.

I nie najezdzajcie na Gesslerowa, ze jest nie wiadomo jaka panna dworu i chciala by tylko w topowych restauracjach dyrygowac, bo sam przyklad Wesz Burgera temu przeczy. Wie jak sprawy w PL stoja i probuje sie w tym odnalezc.
      • szulgan Re: Brawo Pani Magdo!!! 01.10.10, 14:51
        Sama Golda Tencer w wywiadzie dla TVP Warszawa powiedziała ze Magda Gessler pomaga jej w tworzeniu żydowskich kawiarenek, takich jakie istniały w Warszawie przed wojna. Środowisko w jakim obraca się Gessler oraz jej nazwisko sugerują jasno jej intencje wobec będących z poza tego środowiska.
        • norbertrabarbar Re: Brawo Pani Magdo!!! 01.10.10, 15:01
          A co to ma do syfiastego żarcia ze starego mięsa podawanego w tej pożal się boże "restauracji"?
          • Gość: tay Re: Brawo Pani Magdo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 15:15
            Jasne, babie, która miała oceniać żarcie i od której zależała przyszłość restauracji podano stare mięso... Trochę się to kupy nie trzyma, chyba że właściciel jest debilem i nie ma kontaktu z rzeczywistością.
            • norbertrabarbar Re: Brawo Pani Magdo!!! 01.10.10, 15:32
              Nie widziałeś programu? Restauracja, w której nikt nic nie wie, a szef kuchni na wszystko odpowiada "ja nie wiem, ja tu pracuję od tygodnia". Koleś podał takie mięso jakie było w kuchni i na 100% jestem pewien, że nie był w stanie odróżnić świeżego od starego mięsa...

Kolesie chcieli reklamy, a wykazali się zwykła ignorancją. Do tego spleśniała kukurydza... Gessler im pokazała pleśń, a "szef kuchni" pierwszy raz na oczy takie coś widział...
            • Gość: stsio Re: Brawo Pani Magdo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:51
              Jej podali wczorajsze mięso a obecnym wtedy w knajpie klientom raczyli tygodniowe...ale Magda nie w ciemię bita. Powiedziała to co było prawdą. Syf nadal był serwowany klientom i już. Dobrze, że padają.
            • Gość: ruda Re: Brawo Pani Magdo!!! IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 17:55
              No chyba jest debilem skoro zaprosił ją by mu pomogła, a potem powiedział, że on po programie i tak zrobi po swojemu. Skoro na kontrolę sanepidu nie mógł posprzątać to i mięsa pewnie też nie kupił...
          • ainahd Re: Brawo Pani Magdo!!! 02.10.10, 19:39
            norbertrabarbar napisał:

> A co to ma do syfiastego żarcia ze starego mięsa podawanego w tej pożal się boż
            > e "restauracji"?
            A JADŁEŚ TAM ??
        • Gość: Aqq Re: Brawo Pani Magdo!!! IP: 212.122.218.* 01.10.10, 15:08
          Normalny jesteś?
        • Gość: virgo Re: Brawo Pani Magdo!!! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 01.10.10, 15:34
          "szulgan"... czyli kolejny cymbal na forum "GW"!!!
    • sebus77 Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich dobiła 01.10.10, 14:55
      Niech P.Magdalena zadba o porzadek i sprawy swoich pracowników we własnych knajpach a potem krytykuje innych.Pracowałem w jednej z knajp p.Magdy i nie było dnia by nie było chlewu znam człowieka który tez u niej pracował przez dłuzszy okres p.Mamuye który opowiedział kilka ciekawych rzeczy o czystości w jej lokalach i innych niedociągnięciach,trzeba być samemu oki a potem brac sie za krytyke innych...Dla mnie ten program to czysta i darmowa reklama dla jej interesu,nie robi tego dla kasy bo ma jej wystarczająco no i po trzecie primo do miłych i kulturalnych pracodawców tez nie mozna jej zaliczyć....
      • Gość: jasmin Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.10, 15:07
        W ostatni weekend zjadłam zupę u pani Gessler . Oprócz wykwintnej nazwy to był najzwyklejszy rosół z najzwyklejszym sklepowym makaronem typu "cięty " . Zapłaciłam 25zł !!! Zamówiłam też ciastko - 25 zł kawałek - to chyba za świeże kwiatki jako dekoracja ciastka . Odwiedziłam toaletę - Pani Gessler , niech się Pani weźmie za swoje lokale , bo tam ścierki i remontu potrzeba !
        • Gość: FX Napisz gdzie to było wstydzisz się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 10:54
          Jęzora mamusia pozbawiła? Nie napisałeś czy smakowało czy nie...poza tym jak do tej pory bywałem w wielu knajpach i u Gesslerowej trzymają poziom poza tym zawsze możesz zgłosić zastrzeżenia...
          • ainahd Re: Napisz gdzie to było wstydzisz się? 02.10.10, 19:50
            Gość portalu: FX napisał(a):

> Jęzora mamusia pozbawiła? Nie napisałeś czy smakowało czy nie...poza tym jak do
            > tej pory bywałem w wielu knajpach i u Gesslerowej trzymają poziom poza tym zaw
            > sze możesz zgłosić zastrzeżenia...
            a ty jesteś od Gessler? płaci ci za to pisanie?
            wg mnie wiele opinii / tych broniących Gessler/ piszą zatrudnieni ludzie, to ich praca pisanie na takich forach.
      • Gość: Magdalena Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 09:17
        Jaka Magdalena? Może jeszcze Henryka Gessler? Ta pani ma na imię Magda i niezależnie od tego co o niej myślisz n ie powinieneś przeinaczać jej imienia.
      • Gość: qaz Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 10:05
        lepiej nie pisz glupot jak slyszysz od innych. Widac ze lubisz bezkarnie pisac komentarze ale uwaga juz mozna za to pozwac do sadu i przegrany musi zaplacic koszty rozprawy a na dodatek udowodnic drugiej stronie wine. Ato jest bardzo trudne i na dodatek odszkodowanie za szkody moralne.
      • ainahd Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 02.10.10, 19:46
        sebus77 napisał:

> Niech P.Magdalena zadba o porzadek i sprawy swoich pracowników we własnych knaj
        > pach a potem krytykuje innych.Pracowałem w jednej z knajp p.Magdy i nie było dn
        > ia by nie było chlewu znam człowieka który tez u niej pracował przez dłuzszy ok
        > res p.Mamuye który opowiedział kilka ciekawych rzeczy o czystości w jej lokalac
        > h i innych niedociągnięciach,trzeba być samemu oki a potem brac sie za krytyke
        > innych...Dla mnie ten program to czysta i darmowa reklama dla jej interesu,nie
        > robi tego dla kasy bo ma jej wystarczająco no i po trzecie primo do miłych i ku
        > lturalnych pracodawców tez nie mozna jej zaliczyć....
        DOKŁADNIE!!!!ja nie jestem z branży tylko zwykłym człowiekiem, który jada na mieście.Pamiętam dokładnie przekręty Gesslerów /było o tym bardzo głośno/, nie płacili za lokale aż doszło do eksmisji.Pani Gessler "po trupach" chce polepszyć swój wizerunek.Nie znam restauracji w Lublinie i w sumie mnie to nie obchodzi,chodzi o niesmak jaki pozostaje po takich działaniach pseudocelebrytek i znawców.
    • biker7 sama ponad 20 baniek na minusie 01.10.10, 14:58
      ona chce dawac rady a do zadłużonej na 21 mln zł restauracji Gesslerow na Rynku Starego wszedl komornik
      • norbertrabarbar Re: sama ponad 20 baniek na minusie 01.10.10, 15:03
        Tylko, że to nie jej knajpa ale brata jej byłego męża. Gdzieś dzwonią ale ch*ja wiesz gdzie...
        • ainahd Re: sama ponad 20 baniek na minusie 02.10.10, 20:00
          norbertrabarbar napisał:

> Tylko, że to nie jej knajpa ale brata jej byłego męża. Gdzieś dzwonią ale ch*ja
          > wiesz gdzie...
          Bzdury piszesz aż majtki pękają na tyłku.Przecież nazwisko Gessler ma po mężu,tak? więc skoro Magda to niewinność i to nie były jej biznesy, to zapytam: to jakie biznesy były jej? Żadne!? Chcesz powiedzieć,że ona była tylko przy mężu? TO BYŁ BIZNES RODZINNY i zaręczam ci, że główne skrzypce grała pani M.Gessler co widać,słychać i czuć.
          Poza tym w polskim prawie odpowiedzialność małżeńska jest solidarna.
          • Gość: Tygrysek Re: sama ponad 20 baniek na minusie IP: *.chello.pl 03.10.10, 21:56
            Idźcie spać dzieci.
          • Gość: Xenia Re: sama ponad 20 baniek na minusie IP: *.centertel.pl 28.11.10, 01:51
            ainahd 02.10.10, 20:00 Odpowiedz
            norbertrabarbar napisał:

> Tylko, że to nie jej knajpa ale brata jej byłego męża. Gdzieś dzwonią ale ch*ja
            > wiesz gdzie...
            Bzdury piszesz aż majtki pękają na tyłku.Przecież nazwisko Gessler ma po mężu,tak? więc skoro Magda to niewinność i to nie były jej biznesy, to zapytam: to jakie biznesy były jej? Żadne!? Chcesz powiedzieć,że ona była tylko przy mężu? TO BYŁ BIZNES RODZINNY i zaręczam ci, że główne skrzypce grała pani M.Gessler co widać,słychać i czuć.
            Poza tym w polskim prawie odpowiedzialność małżeńska jest solidarna.
            ----------------------------------

-To za długi szwagra po byłym mężu i innych pociotków też ma odpowiadać?

Już bardziej razi rynsztokowy język, jakim posługuje się ta pani restauratorka. Ciekawe, jak zwraca się do swoich podwładnych poza wizją, skoro w trakcie programu nie szanuje ludzi (protekcjonalne traktowanie) i co jakiś czas daje się słyszeć "wypikane" wyrazy na k.
            Charakterystyczne, że wobec szefów odwiedzanych restauracji jeszcze stara się zachować względne pozory. Natomiast im ktoś biedniejszy, mniej przebojowy, usytuowany niżej w hierarchii zawodowej tym gorzej traktowany.
      • Gość: zdrowożryć Re: sama ponad 20 baniek na minusie IP: *.dg-net.pl 01.10.10, 15:30
        Coś Ci się Gesslerowie pozajączkowali.......to nie Ona ma długi,może tak przeczytasz ze zrozumieniem "kto z kim śpi i ile dzieci ma"
      • Gość: ruda Re: sama ponad 20 baniek na minusie IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 17:59
        Dzwoni, ale nie wiesz w którym kościele... weź poszukaj czyja to restauracja jest i potem pisz.
        Ułatwię Ci zadanie... właścicielem jest jej były szwagier...ona nie ma z nią nic wspólnego. To samo nazwisko i już głupoty piszesz.
      • ainahd Re: sama ponad 20 baniek na minusie 02.10.10, 19:54
        biker7 napisał:

> ona chce dawac rady a do zadłużonej na 21 mln zł restauracji Gesslerow na Rynku
        > Starego wszedl komornik
        WŁAŚNIE,właśnie o to chodzi.Poczytajcie o tej sprawie i wtedy wszyscy zrozumiecie, o co chodzi w takich programach i KOGO mają promować.Kto za płaci? nie wiem ale nazwisko Gessler to nie jest polskie nazwisko,prawda?I tam jest władza i kasa.
    • knock.out.4 jeśli to nie wystarczy do zamknięcia, to sanepid 01.10.10, 15:04
      nadaje się do zamknięcia.... Nie wiadomo jakie były daty ważności jedzenia, brud i bałagan... musieliby mieć dwa trupy żeby im dać mandat? Dlatego nie chodzę do restauracji - kupa kasy za coś takiego...
    • utas46 Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich dobiła 01.10.10, 15:05
      Polski sanepid to organizacja rodem z zamierzchlych lat komunizmu, panie ktore tam pracuja sa nastawione na nekanie,i wymuszanie roznych swiadczen. Pracowalem zagranica w paru restauracjach ale takiego tworu nie spotkalem,tam odpowiada szef,a trzyma dyscypline sanitarna o wiele lepiej niz ta nasza organizacja- szef kuchni jest obecny codziennie-sanepid zadko kiedy,ot i cala roznica.
      • krawiec6661 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 15:36
        Dokładnie tak. Dobry szef + ocena lokalu przez samego klienta wystarcza w zupełności. A zatrucia i tak się zdarzają tak czy owak, z sanepidem czy bez... Szkoda, że większość Polaków tego nie rozumie i daje własną kasę na tą armię urzędasów wszelkiej maści... Podobno 40% Polaków pracuje na państwowych stanowiskach urzędniczych, wiecie jaka to kasiora? A to wasze, chyba, że ktoś jest takim samym nieudacznikiem jak oni i nie przepracował w życiu ani jednego dnia czerpiąc jedynie różne zapomogi. Znam przypadki, kiedy zwolniony pracownik knajpy z zemsty nakapował na swojego szefa, że ten zatrudnia ludzi bez papiera (kłamstwo) i typowi wpadli do lokalu ludzie w kominiarkach z karabinami, jakby chodziło o zamach terrorystyczny. Potem zamknięcie lokalu na wiele dni, zeznania... Ogromne straty. Podobnie każdy może u nas donieść anonimowo na ex-szefa, że ma brudno... Wpadnie sanepid, zamkną lokal, i zaczną oglądać wszystko przez lupę całymi dniami. Świetny sposób na załatwienie kogoś, a polskie prawo jak zwykle jest otwarte na kapusiów - zmyślaczy. Powód prosty - różne "służby" mają co robić i mogą pokazać, że są potrzebni.
        • Gość: ssij pałkie Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.chello.pl 01.10.10, 17:00
          "Podobno", "wydaje mi się", "słyszałem", "znajomi mówili". Idźże już stąd, mędrcze.
          • krawiec6661 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d 01.10.10, 17:11
            Każdy kto przeczyta mojego posta zauważy, że pierdzielisz trzy po trzy. Fajną masz ksywkę, to od wykonywanej pracy? Jak cię w dupala coś uwiera, to sobie sprawdź te dane o których pisałem dokładnie i wtedy otwieraj mordę ssaczu pałek.
        • Gość: ruda Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.elektrosat.pl 02.10.10, 18:40
          Matko, "zatrucia i tak się zdarzają tak czy owak, z sanepidem czy bez..." - aaa no to po co ten sanepid? Olejmy to i niech się dzieje co chce.
          Myślałam, że już niczym mnie nie zaskoczysz, a tu proszę.
          Z zatruciami nie jest jak z loterią, gdy wszystkiego pilnujesz to nic takiego nie będzie miało miejsca! A gdyby nie było sanepidu to jadłbys w wielu knajpach karaluchy w zupie bo teraz to przynajmniej część boi się, że ktoś doniesie i pilnują się choć trochę.
          Kolejny raz powiem, że Twoje podejście jest poniżej jakiejkolwiek krytyki...
          • Gość: j2 Re: Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich d IP: *.lublin.mm.pl 03.10.10, 16:33
            ostatnio zatruli się ludzie w najlepszej restauracji świata (fat duck) pod londynem. Ale i tak trzeba wiele miesięcy by tam dostać stolik.
            nie da się utrzymać sterylnej czystości wszędzie i dostać super jedzenia za super cenę i jeszcze w jakimś drogim miejscu(tak jak krakowskie w lublinie) bo się zbankrutuje. Co stało się z syfburgerem. Tyle że tutaj chłopaki przesadzili i wyszli na idiotów i chamów.
    • krawiec6661 O sanepidzie 01.10.10, 15:21
      Wbito wam do głów, że te pasożyty dręczące ludzi, których nazywają sanepidem to ważna i potrzebna instytucja. Tak naprawdę potrzebni są oni głównie samym sobie, aby była posadka ciepła. Rynek i klienci zazwyczaj sami widza na pierwszy rzut oka jaki knajpa ma standard i powinni móc zdecydować, gdzie się stołują i za ile. Sanepid nawiedza tymczasem sklepikarzy i właścicieli gastronomii kontrolami kilka razy w roku, rozdaje jakieś gó...ane ulotki z instrukcją jak myć ręce i patrzy jak tu obywatela udupić, poniżyć, ukarać. Kto normalny zostaje pracownikiem takiej wszawej instytucji jak sanepid, zus czy inne państwowe pasożyty? Odpowiadam: przegrańcy i frustraci, którzy chcą być w dechę ważni a są takimi nieudacznikami, że nie mają szans na pracę w prywatnej firmie.
      • norbertrabarbar Re: O sanepidzie 01.10.10, 16:04
        A ja myślałem, że "przegrańcy i frustraci, którzy chcą być w dechę ważni a są takimi nieudacznikami, że nie mają szans" to obrażają wszystkich w internecie na forach...
        • krawiec6661 Re: O sanepidzie 01.10.10, 16:26
          Co ty tak cały czas mnie cytujesz w każdym poście jak jakiegoś poetę albo pisarza. Aż tak ci się spodobało? :) Swoja drogą czuję, że pracujesz w sanepidzie albo zusie i stąd ta niechęć. Wobec pracowników tych instytucji powinno się stosować społeczny ostracyzm, tak jak np. w przypadku kata w średniowieczu. Kat nie mógł tez dotykać żywności na targowisku, miał specjalną szuflę do nabierania tylko dla niego... Można by tez polskim biurwom i urzędasom dać pewne przywileje, wszak żona kata mogła legalnie prowadzić burdel.
          • Gość: gość Re: O sanepidzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:02
            Ja pracuję w sanepidzie i nie życzę sobie żeby ktoś mnie i nie tylko mnie obrażał. Co ty wiesz o pracy w sanepidzie?? Pewnie niewiele. Zapewne jesteś przedsiębiorcą, którego nawiedza sanepid hehe. Wyżywasz sie na forum a na kontroli wchodzisz paniom "w tyłek" ze strachu bo jesteś brudasem i zawsze dostajesz mandat. Ehhhhhhh, szkoda słów na takich jak ty
            • krawiec6661 Re: O sanepidzie 01.10.10, 18:16
              Akurat do mnie mendy z sanepidu nie wpadają, gnębią za to ostro rodzinę. Na razie nic nie znaleźli, czepiają się więc więc rzeczy typu "brak instrukcji mycia rąk nad zlewem"... Jestem typowym wolnościowcem i dla mnie wasza praca jest g. warta a wy jesteście żałosną bandą nierobów i złodziei żyjących z kasy uczciwych obywateli. Jesteście po prostu pachołkami tej mafii, która zabiera Polakom połowę pieniędzy i nie potrafi nawet zadbać o drogi. Swoją droga, ciekawy jestem, gdzie ludzie tacy jak ty mogą jeszcze pracować? Może sprawdzanie czystości rąk dzieciom w przedszkolu? Posiadasz do tego odpowiednie kwalifikacje i IQ?
              • tajnos.agentos Re: O sanepidzie 02.10.10, 00:30
                Taki pewnie z Ciebie "wolnościowiec", jak ten co to kiedyś przyczyniłem się do skierowania jego sprawy do prokuratury - nie jako Sanepid, ale współpracownik podobnej instytucji: prowadził nielegalną ubojnię z masarnią. Kupował świnie u okolicznych chłopów, nie zawracał sobie głowy ich badaniem chociażby na włośnie, ubijał, przerabiał i przechowywał w w tragicznych wręcz warunkach, w pomieszceniach niespełniających żadnych kryteriów, odpady zakopywał pod płotem lub wywoził do lasu, wyroby upłynniał pokątnie gdzie się dało i jak się dało - aż wkurzyli się sąsiedzi i narobili mu koło dupy...:D
            • amenominakanushi-pan-poczatku Re: O sanepidzie 01.10.10, 19:01
              A ja pływałem na statkach. Przy każdym wejściu do polskiego portu, zaraz po Straży Granicznej i celnikach zjawiał się torbacz z Sanepidu. Zostawiał torbę i szedł się zameldować do Starego. Potem wracał po torbę i jeśli zawartość go zadowoliła, to podpisywał protokół. Najgorzej gdy w kantynie było pusto, a magazyny kuchenne czekały na dostawę. Wówczas zawsze menda coś wynajdywała.
              Też wykonujesz z podobnym zaangażowaniem swoją pracę?

Gość portalu: gość napisał(a):

> Ja pracuję w sanepidzie i nie życzę sobie żeby ktoś mnie i nie tylko mnie obr
              > ażał. Co ty wiesz o pracy w sanepidzie?? Pewnie niewiele. Zapewne jesteś przeds
              > iębiorcą, którego nawiedza sanepid hehe. Wyżywasz sie na forum a na kontroli wc
              > hodzisz paniom "w tyłek" ze strachu bo jesteś brudasem i zawsze dostajesz manda
              > t. Ehhhhhhh, szkoda słów na takich jak ty
              • tajnos.agentos Re: O sanepidzie 02.10.10, 00:07
                Ty pływałeś na statkach??? Gdzie na statku znajduje się kantyna?:DDDD
    • zawsze_prawdziwy chyba tvn ich dobiła:))) 01.10.10, 15:30
      widze ze milosc gw do downow z tvn kompletnie ich oslepila:))))
    • pj.pj Koniec Jesz Burgera na deptaku. Gessler ich dobiła 01.10.10, 15:30
      Witryna ze świeżym mięsem na zewnątrz? Bueee...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka