hoacyn 13.10.10, 17:46 Jeszcze dzisiaj rano nie trzeba się było logować, o czym świadcza niektóre posty, a teraz już mi się wyświetla, że trzeba. Czyżby forumowa dialektyka zadziałała też tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 17:57 Założyciele tematów muszą się logować na forum Lublin. Uczestniczący w dyskusji mogą pisać jako goście. Tak jest już od bardzo dawna. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 17:58 Acha. To dzięki za informację. Bo np. u mnie na forum muszą się logować wszyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 19:02 Wszyscy tzn. Ty, bo chyba nikt inny tam nie zagląda :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoacyn Re: Zmiany na forum? IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 19:37 Bosman czasami zagląda... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 20:48 E tam. Do kibla to empi targowicki wątek elana wysłał. A zapowiadało się tak wesoło..."kościół zawsze był i jest ostoją spokoju...". A potem było juz jak zawsze, o pejsatych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Zmiany na forum? IP: *.lublin.mm.pl 13.10.10, 20:51 Sa regionalne,kiedy trzeba logowac sie zawsze. Dlatego głownie siedze "na Lublin". Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 21:32 _aaa_ napisała: > E tam. Do kibla to empi targowicki wątek elana wysłał. Nasz polaczek się wybudził z letargu po przerżniętych wyborach? Ciekawe. Może i Szanowna Pani do nas zajrzy, tak się jakoś nudno na forum zrobiło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 21:44 Ja nie wiem czy to był letarg, bo on coś pisał, że to były interesy i inne sprawy... gdybym była nim, powinnam chyba się zarumienić, nie uważasz wampirze?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 21:54 Na szczęście jesteś sobą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zajrzał Hoacynie - dwa razy... IP: *.centertel.pl 14.10.10, 08:05 za jednym razem - pierwszy i ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś