Dodaj do ulubionych

Zmiany na forum?

13.10.10, 17:46
Jeszcze dzisiaj rano nie trzeba się było logować, o czym świadcza niektóre posty, a teraz już mi się wyświetla, że trzeba. Czyżby forumowa dialektyka zadziałała też tutaj?
Obserwuj wątek
    • empi Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 17:57
      Założyciele tematów muszą się logować na forum Lublin. Uczestniczący w dyskusji mogą pisać jako goście. Tak jest już od bardzo dawna.
      pzdr.
      • hoacyn Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 17:58
        Acha. To dzięki za informację. Bo np. u mnie na forum muszą się logować wszyscy :)
        • wampir-wampir Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 19:02
          Wszyscy tzn. Ty, bo chyba nikt inny tam nie zagląda :-)))
          • Gość: Hoacyn Re: Zmiany na forum? IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 19:37
            Bosman czasami zagląda...
            • rilian Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 20:05
              ...do kibla.
              • _aaa_ Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 20:48
                E tam. Do kibla to empi targowicki wątek elana wysłał.
                A zapowiadało się tak wesoło..."kościół zawsze był i jest ostoją spokoju...".
                A potem było juz jak zawsze, o pejsatych:)))
                • Gość: JB Re: Zmiany na forum? IP: *.lublin.mm.pl 13.10.10, 20:51
                  Sa regionalne,kiedy trzeba logowac sie zawsze. Dlatego głownie siedze "na Lublin".
                • wampir-wampir Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 21:32
                  _aaa_ napisała:

> E tam. Do kibla to empi targowicki wątek elana wysłał.

Nasz polaczek się wybudził z letargu po przerżniętych wyborach? Ciekawe. Może i Szanowna Pani do nas zajrzy, tak się jakoś nudno na forum zrobiło :-)))
                  • _aaa_ Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 21:44
                    Ja nie wiem czy to był letarg, bo on coś pisał, że to były interesy i inne sprawy...
                    gdybym była nim, powinnam chyba się zarumienić, nie uważasz wampirze?:)))
                    • wampir-wampir Re: Zmiany na forum? 13.10.10, 21:54
                      Na szczęście jesteś sobą :-)))
            • Gość: bosman zajrzał Hoacynie - dwa razy... IP: *.centertel.pl 14.10.10, 08:05
              za jednym razem - pierwszy i ostatni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka