Dodaj do ulubionych

Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji Lu...

16.11.10, 13:08
Naprawdę już nie macie o czym pisać? ech....... dosyć tej agitacji GW z PO
Obserwuj wątek
    • malarysa Ładna jest a nawet piękna 16.11.10, 13:09
      ;-)
      • Gość: Dr no Re: Ładna jest a nawet piękna IP: *.chello.pl 16.11.10, 13:41
        W życiu jak w kinie i to dosłownie ! Podziwiam za odwagę , gdyż w określonych kręgach ta informacja to nie nowość , a głosy zabiera sobczakowi z elektoratu platformy.
        • Gość: zenujace.!! Re: Ładna jest a nawet piękna IP: 91.211.84.* 16.11.10, 22:14
          hahah ale sie usmiałem totalna kompromitacja !!Takai jest własnie wykonanien PO i takie sa rzady PO Marna imitacja orginału!! przeciez to nawet dziecko wykonało by ten plakat lepiej.A jestem przekonany ze jeszce ktos dostał za to sporo kasy!! gdzie im do orginału .
    • Gość: ande Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji IP: *.lublin.eu 16.11.10, 13:14
      co się czepiasz ładna dziewczyna . reszta mniej interesująca
      • Gość: bynek Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 14:05
        Trochę mu do Bonda brakuje:( BTW ciekawe czy robi z nią to co Bond ze swoimi dupami? Oj nisko mierzy ta muszka...
        • Gość: ifąka Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji IP: *.vlan358.dengo.lubman.net.pl 16.11.10, 15:15
          Gość portalu: bynek napisał(a):

> Trochę mu do Bonda brakuje:( BTW ciekawe czy robi z nią to co Bond ze swoimi du
          > pami? Oj nisko mierzy ta muszka...

trochę?
          un jest żems, żems Bąk
    • Gość: bosman a kudy mu tam do Bonda! IP: *.centertel.pl 16.11.10, 13:39
      biedna ta Mucha :-(
    • q-ku ładna kobita 16.11.10, 14:00
      treść plakatu mnie nie interesuje, forma jak najbardziej-)
      • kkk fatalne 16.11.10, 14:31
        Baaardzo niekorzystne zdjecie! oboje wyglądają fatalnie, wrecz groteskowo! Pomysł moze fajny ale obraz.... śmiech na sali ! hahah żenada!
        Mucha jakby przytycie pociązowe, słabo słabo...a franaszek, ehhe bez komentarza, łeb jak sklep czy raczej doczpiona łuysa kapusta hahaha
    • vicheer Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji... 16.11.10, 14:42
      faktycznie nie do odroznienia, tylko ten przyciasny tandetny gajerek go zdradza. po wyborach kupi lepszy.
    • Gość: chart Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji IP: *.lublin.hypnet.pl 16.11.10, 14:47
      Pomysł zabawny, ale wykonanie fatalne - jak to z promocją województwa bywało ;) Tragiczne zdjęcie Franaszka - czoło a'la monstrum Frankensteina, wysunięcie do przodu sylwetki tworzy wrażenie gigantyzmu (to taka choroba jest, nie cecha osobowości) i jeszcze źle skrojony i noszony garnitur. Dramat.
    • macu23 Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji... 16.11.10, 14:51
      A mnie pomysł się podoba. Przynajmniej wyróżnia się na tle ogólnopolskiej traumy postsmoleńskiej, jest lekko i z przymrużeniem oka.
      • Gość: e-m Re: Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operac IP: 213.25.121.* 16.11.10, 19:18
        dokładnie, przynajmniej pokazują, że do sprawy można podejść kreatywnie, a nawet z finezją
    • 1malutki Raczej dziewczyna Avatara w tym przypadku 16.11.10, 14:52
    • devilresident Ale inteligentny wyraz twarzy ;) 16.11.10, 15:03
      Wygląda to raczej jak parodia plakatu.
      • Gość: tupolew Re: Ale inteligentny wyraz twarzy ;) IP: 213.25.121.* 16.11.10, 19:20
        lepsze to niż tragiczny billboard Sobczaka z zabaweczką w dłoni. poza tym w przypadku Muchy pomysł broni ten plakat
    • jarek.pierr.do.lee Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji... 16.11.10, 15:04
      Ta dziewczyna Bonda lepsza niż w orginale.Wspaniała kobieta.
      Natomiast ten lubelski bond......eeee ,szkoda gadać.
      • Gość: zan le pen dziewczyna bonda ( franaszka ?) IP: *.chello.pl 16.11.10, 15:09
        ja bym na ich miejscu nie afiszował sie na billbordach ze swoją bliską znajomościa,
        • Gość: fan Re: dziewczyna bonda ( franaszka ?) IP: 213.25.121.* 16.11.10, 19:22
          jedni ściskają dłonie z Cugowskim, drudzy idą ręka w rękę z Muchą :) przynajmniej miło się patrzy
    • borsuk_lu Weź się mucha do roboty i zrób coś .... 16.11.10, 15:13
      na rzecz Lubelszczyzny, bo jak na razie to tylko łazisz po mediach i brylujesz swoją fizycznością.
      • Gość: gość Re: Weź się mucha do roboty i zrób coś .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 15:18
        Właśnie , co tak naprawdę posłanka Mucha zrobiła dla Lublina ....oprócz lansowania?
        • Gość: zet Re: Weź się mucha do roboty i zrób coś .... IP: *.140.161.225.static.user.ono.com 16.11.10, 18:53
          a co niby mialaby zrobic? posel nie jest od dbania o interesy swojego miasta tylko calego kraju
    • maryshaa Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji 16.11.10, 15:20
      Pomysł super... realizacja koszmarna... Kto im zdjęcia robił? Wyglądają oboje naprawde kiepsko. Szkoda, bo zdjęcia zepsuły efekt i bardzo fajny pomysł.
      • hans_close Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji 16.11.10, 15:44
        Rzeczywiście, jakość zdjęć jest poniżej krytyki.

Fotka nie była inscenizowana, tylko skleili w Photoshopie dwie postaci, zupełnie nie zachowując proporcji. Mężczyzna ma przykrótką i "powyginaną" niechlujnie marynarkę. Agencja, która robiła ten plakat nie powinna dostać ani grosza a praca winna trafić do kosza.

Idę o zakład, że robił to jakiś domorosły "grafik", gimnazjalista.
    • Gość: olaboga Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji IP: 62.233.149.* 16.11.10, 15:22
      a ten Franaszek to nie ma przypadkiem za dużej głowy? gdzie on biedak beret znajdzie...........
      • Gość: sdf Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 00:31
        kupi sobie moher
    • dorry Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji... 16.11.10, 15:23
      Żałosna kobieta w żenujących stylizacjach (wcześniej jako Lara Croft, boszsz). O tym gostku to nawet nie wspomnę...
    • wiarus25 Super, bardzo mi sie ten plakat 16.11.10, 15:32
      z "Agentem" 004 podoba, pomysl dobry.
      • Gość: 005 Re: Super, bardzo mi sie ten plakat IP: 213.25.121.* 16.11.10, 19:25
        hehe, plakat dobry, pomysł na hasło także, ciekawa ta kampania :)
      • opinia_publiczna_online Re: Super, bardzo mi sie ten plakat 16.11.10, 20:01
        > wiarus25 napisał:
        > z "Agentem" 004 podoba, pomysl dobry.

Przyjrzyj się dokładniej czcionkom.
        Na plakacie jest OO4, a u Ciebie 004.
    • antobojar p. Joanna.. Mucha nie siada... juz to pisalem ale 16.11.10, 15:39
      chętnie powtarzam...
      Po prostu f a n t a s t y c z n a !!
    • Gość: j2 gazeta IP: *.lublin.mm.pl 16.11.10, 15:41
      jak by tu jeszcze wylizać d.e platformie, no jak
    • Gość: 546534 To dziewczyna Avatara a nie Bonda. IP: *.skierniewice.vectranet.pl 16.11.10, 15:42
      To dziewczyna Avatara a nie Bonda.
    • maciora74 Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji... 16.11.10, 16:03
      MUCHA TO KPINA!!,JAKO POSEŁ NIC NIE ROBI I NIE ROBIŁA DLA REGIONU,KPINA, KPINA,....JEST PRZYKŁADEM TYPOWEGO POLITYKA=NIEROBA,CWANIAKA!!
      • politycalsience Re: Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operac 16.11.10, 16:11
        widać że nie masz pojęcia o polityce, takie zarzuty pokieruj do poseł Sierakowskiej która siedzi w Sejmie 5 kadencje i dopiero nic nie zrobiła !
      • antobojar @maciora 74.. a ostatnia ustawa o zwierzakach... 16.11.10, 16:27
        trzy dni temu... żeby wspomnieć...
        Stworzona żeby bronić wszystkie zwierzaki... nawet maciory...

maciora74 napisał:

> MUCHA TO KPINA!!,JAKO POSEŁ NIC NIE ROBI I NIE ROBIŁA DLA REGIONU,KPINA, KPINA,
        > ....JEST PRZYKŁADEM TYPOWEGO POLITYKA=NIEROBA,CWANIAKA!!
        • politycalsience Re: @maciora 74.. a ostatnia ustawa o zwierzakach 16.11.10, 19:01
          wzruszające... ona podobna do nutrii, więc niech tworzy takie ustaweczki. Mam nadzieje, że druzgocąco przegra wybory prezydenckie w Lublinie:)
    • politycalsience Bond 004:) 16.11.10, 16:03
      Ja uważam że pomysł na plakat wyborczy jest świetny! Nie rozróżniam kompletnie innych plakatów, mają takie same konwencje czyli jedna wielka nuda ! Jeśli chodzi o samego kandydata to przekonuje mnie jego program, człowiek ma możliwości i popiera go posłanka Mucha czego chcieć więcej. Wszystkie komentarze na temat zdjęcia i wyglądu są infantylne. Wszystkich oceniacie po wyglądzie? Każdy z plakatów można ocenić. Sobczak wam się podoba? W ręku trzymając Tupolewa :D
      • Gość: chart Nie wiadomo o co chodzi IP: 212.106.21.* 16.11.10, 17:10
        OK, pomysł jest zabawny, oryginalny i odróżnia się od innych plakatów wyborczych. Ma tylko jedną zasadniczą wadę - dla przeciętnego odbiorcy/wyborcy jest całkowicie niezrozumiały. Nieczytelne jest, że to forma agitacji i zareklamowanie kol. Franaszka do Sejmiku. Tym samym przekaz reklamowy materiału - jest równy 0. Stąd pewnie rozpaczliwy artykuł w GW, żeby ktoś na to ten nieudany chwyt zwrócił uwagę.
        • politycalsience Re: Nie wiadomo o co chodzi 16.11.10, 18:33
          Nie wiem jak może być nie zrozumiały. Mam wrażenie że jest skierowany do intelektualistów w takim razie.. Ja widziałam na mieście bannery i kilka bilbordów, a w skrzynce leżała ulotka. Zapoznałam się z treścią i rozumiem koncepcje. Oceniam treść i formę. Jedno i drugie wg. mnie jest spójne i właśnie ciekawe. Konwencja filmowa nie nudzi moich oczu zmęczonych tymi dennymi plakatami, które wiszą na mieście. Myślę, że młodzi ludzie będą głosować na tego Pana. A GW jeśli o tym napisała to zrobiła mu tylko dobrze:)
          • politykofil Re: Nie wiadomo o co chodzi 16.11.10, 19:33
            ja tam przekaz rozumiem, najpierw myślałem, że to billboard promujący jakiś film i aż przystanąłem, żeby się przyjrzeć - to zdecydowanie zwraca uwagę, podobnie jak te duże żółte plakaty wiszące w mieście, facet wie jak być zauważonym
            • Gość: chart Re: Nie wiadomo o co chodzi IP: *.lublin.hypnet.pl 17.11.10, 01:00
              Szanowni Przedmówcy, obawiam się, że należycie Panowie do mniejszości krążącej po mieście z ulotkami i porównującymi reklamujące się na nich postaci z billboardami. Mam wrażenie, że tzw. przeciętny odbiorca jeśli szybko nie załapie o co w danym przekazie chodzi - to przestanie sobie nim zaprzątać uwagę. Oczywiście, błędy też bywają ciekawe - w rodzaju pamiętnej bezbiuściastej panienki reklamującej Lubelszczyznę (pod nadzorem Pana Dyrektora) - ileż to się zastanawiano, czy to błąd, czy świadomy zamysł. W pomyśle OO4 widzę jednak interesujący formalny eksperyment - będący jednak pomyłką. Nadrabianą teraz poprzez tę dyskusję ;)
    • politycalsience Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji... 16.11.10, 16:07
      Po za tym:) ja stawiam na młodych przygotowanych do swojej roli ludzi, a nie tych co siedzą w sejmiku, lub radzie już po 20 lat :)
      • politykofil Re: Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operac 16.11.10, 19:34
        siedzą w tych radach już tyle lat i co? i nic... czas na młodą krew, może to coś zmieni
        • politycalsience Re: Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operac 16.11.10, 19:38
          dokładnie więc postawmy na młodych kandydatów, a w Lublinie ich trochę startuje:)
    • Gość: gość Szukasz pomysłu na wyjątkowy prezent ? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.11.10, 16:10
      Kup antyki
    • Gość: czyzby? Re: Poseł Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji IP: *.chello.pl 16.11.10, 16:11
      Raczej narzeczona Frankensteina...
    • cityarch Posłanka Mucha jak dziewczyna Bonda w "Operacji... 16.11.10, 16:17
      Ciekawe co przyniesie Lubelszczyżnie mariaż posłanki Muchy z marszałkiem z Wiejskiej w Warszawie Dolnośląskim Schetyną...most z nad Odry zepnie Bystrzycę, czy też odepchnie w siną dal???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka