malpiarnia 22.11.10, 15:25 obchodzę to święto, a chciałbym żeby był młody i miał termometr w śodku znacie jakąś ubojnie w Lublinie? pozdrawiam przed i po wyborczo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman Indykpol - Turystyczna IP: *.centertel.pl 22.11.10, 15:41 tam powinieneś kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Indykpol - Turystyczna 22.11.10, 15:53 dzięki, ale tam nie mają z termometrami a przecież jak termometr wyskoczy to znaczy że nie jest surowy w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: szukam indora na Thanksgiving 22.11.10, 19:46 Cześć Małpa, dawno Cię nie było. Indora z termometrem raczej nie dostaniesz, to nie Hameryka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: szukam indora na Thanksgiving 22.11.10, 20:02 Cześć Wampir, cieszę się, że Ci odblokowali nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: szukam indora na Thanksgiving 22.11.10, 20:24 A dziękuję, dziękuję Ptaśku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: szukam indora na Thanksgiving IP: *.lublin.mm.pl 22.11.10, 20:00 a może kaczke? Ostatnio ruskie przysyłali Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Twój problem. 23.11.10, 10:10 Idź do sklepu i sobie kup. A co mają powiedzieć muzułmanie obchodzący święto barana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: Twój problem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 10:19 muzułmanom to ja mogę podrzucić całe stado baranów z Polski - patrz Sejm ps.cześć wampir! pojawiłem się wcześniej, ale empi wywalił mnie na oślą ławkę - no naśladuje najwyrazniej Jarosława, aż mam obawy czy się może zapisł do PISu w Przemyślu było super, mieliśmy być 3 dni a balowaliśmy ponad tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
tow.janwinnicki Spytaj Dżoany Krułpy z Tap Madl 23.11.10, 15:22 u nich powinni to have! Odpowiedz Link Zgłoś