przemek.leniak 22.12.10, 14:28 מייַן ליב, שוין נאָענט צו ניטל צייַט, דעריבער, יבעררייַסן קאנפליקטן, קליין און גרויס ... גאָט איז געבוירן מאַכט טרעמבלעס a żebyście zrozumieli coś to link :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pogarda Re: לעבעדי IP: *.7-3.cable.virginmedia.com 22.12.10, 14:35 A czego tu nie rozumiec? Wszystko jasne :) Zdrowych spokojnych i bogatych swiat Bozego Narodzenia dla wszystkich forumowiczow. Czas zlapac pociag i spedzic swieta z rodzina :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak און די וואָ 22.12.10, 14:46 :-) link taka inna perspektywa pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman משהו שעשית IP: 178.56.16.* 23.12.10, 12:07 Kombinujesz Leniaku Tłumaczenie (hebrajski > polski): Sortuj Leib, mein Leib, Postanowienie podjęte equalizer Anaanat Die Zeit, Edarevear, Evearreissan Canfelyaktan, Klein Na Gros ... Giabwearn iz Gott Macht Teramblaas Tłumaczenie niemiecki -> polski: Sortuj ciało, moje ciało, Postanowienie podjęte equalizer Anaanat Edarevear czasu, Evearreissan Canfelyaktan, małe Na luzem ... Iz Giabwearn Boga Power Teramblaas משהו שעשית טעות Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: משהו שע Do bosmana i in. IP: *.lublin.mm.pl 23.12.10, 14:17 Moi drodzy, Boże Narodzenie już blisko Czas więc przerwać konflikty, małe i duże ... Bóg się rodzi Moc truchleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Pani Joanno IP: 178.56.16.* 23.12.10, 14:23 jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem, z nikim nie jestem w konflikcie. No - chyba że mnie ktoś w....nerwi. I nie znoszę debili. O kim mówię Pani na pewno wie. Wesołych Świąt - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Pani Joanno IP: *.lublin.mm.pl 23.12.10, 15:32 Jasne,bosman,spokojnych swiąt zyczę. Niestety,debili sporo wokół. Czas umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Znalezione w internecie IP: *.lublin.mm.pl 23.12.10, 15:36 www.pbase.com/jkepa/izrael Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Pani Joanno 23.12.10, 19:22 Zdrowych i wesołych świąt Tak na marginesie - Umierając tylko powiększy Pani grono debili na tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Pani Joanno IP: *.lublin.mm.pl 23.12.10, 21:26 Dzięki ,zubelz - przy okazji serdeczne życzenia noworoczne! Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Pani Joanno 23.12.10, 21:31 >Czas umierać. By po śmierci ładnie wyglądać ? :) Tak mówił mój kolega gdy był jeszcze młody i w dodatku się napił:) Pani Joanno, Zdrowych, Wesołych Świąt !!! Wszystkim !!! Z okazji jutrzejszego dnia to nawet forumowej zwierzynie dobre słowo się należy, tak więc niech Pani im odpuści. ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Pani Joanno IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.10, 00:07 Zdrowego życia i spokojnych Świąt życzy wszystkim zgorszonym lublinianom Prześmiewca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Pani Joanno IP: *.lublin.mm.pl 24.12.10, 11:45 Dziękuję. Głownie składam zyczenia na Nowy Rok, ale tu,na forum,moge zrobic wyjątek. Zdrowia! I cencie je, gdy macie lat 30, a nie 80, bo wtedy juz po "ptokach.". Choc i tak ja moge mowic o szczesciu... Odpowiedz Link Zgłoś