Dodaj do ulubionych

Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent m...

28.12.10, 08:44
ja tam lubie takie klimaty
ale przy okazji zapytam o trójkolorową flagę Lublina z początku lat 90 tę wzorowana na fladze Republiki Czeskiej
co z nią?
i czemu z niej zrezygnowano na rzecz tego dzisiejszego pasiaka?
Obserwuj wątek
    • Gość: J-k Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 10:34
      "Wierność i stałość" - proponowałbym dodać termin "submisja". "Wierność, stałość i submisja" - to dobrze oddawałoby sytuację Lublina w ramach obecnego państwa.
    • Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 11:37
      nie będę się kłócił, ale nas dyma tu nie tylko czarny, dymają nas wszyscy a ty tylko potrafisz o jednym(poza oczywiście łażeniem za moimi postami)
      Trzynaście gwiazd brukselskich przecież zdjęte z obrazu matki boskiej
      • Gość: MalaRysa Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 80.50.61.* 28.12.10, 12:00
        >Trzynaście gwiazd brukselskich przecież zdjęte z obrazu matki boskiej

Więc dlaczego jesteś przeciw Unii
        • Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 14:34
          bo jestem ateistą
          • Gość: MalaRysa Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 80.50.61.* 28.12.10, 14:51
            A mnie się wydaje, że zgorzkniałym starym człowiekiem.
            • Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 20:00
              Co to ma do rzeczy. Można być zgorzkniałym i mieć rację.
      • tajnos.agentos Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent 28.12.10, 12:14
        Nie trzynaście gwiazd, tylko dwanaście jołopie. A USA mają 49 gwiazd - i co z tego?
        • Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 20:45
          idź do psychiatry, może on ci jakoś pomoże zrozumieć, że pis i kaczyński nie rządzą polską od kilku lat i że twoim celem życiowym nie musi być komentowanie każdego mojego postu.
          • tajnos.agentos Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent 29.12.10, 09:19
            Jełopie, gdybym miał komentować wszystkie kretyństwa, jakie tu wypisujesz, nie starczyłoby mi czasu na inne czynności a w ogóle to bardzo szybko by mi się znudził bo jesteś prymitywny i monotematyczny zupełnie jak gudłaj13. Ja tylko od czasu do czasu sobie kpię dla przyjemności.:D
            • Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 29.12.10, 10:51
              wiem że cię denerwuje że mam rację w swoich opiniach i nie mogąc odpowiedzieć próbujesz krzyczeć
    • Gość: lili Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 173.212.232.* 28.12.10, 12:27
      lublin powinien składac co roku deklaracje
      że wciąz przynalezy do reszty polski
      drogi w miescie jak na rajdzie paryz dakar
      dworzec pks taki ze borat by sie nie powstydzil
      z czym do ludzi lubelaski
      • Gość: MalaRysa jak poczytasz j2 czy przemek..., małgorzta... IP: 80.50.61.* 28.12.10, 13:50
        zrozumiesz. Dobrze, że chociaż na wsiach sławojki mamy.
    • hektorspyke errata 28.12.10, 14:28
      *12 gwiazd, a nie 13
      *jełopie, a nie jołopie
      *godłem Polski jest: wizerunek białego orła w koronie na czerwonym polu, a nie biały orzeł
      *pani rzecznik, proponuję żeby zakładano owe łańcuchy na koła autobusów MPK, które nie mogą podjechać 3 maja w górę
      pozdrawiam
      • Gość: j2 Re: errata IP: 46.186.12.* 28.12.10, 17:15
        jakby zostało trochę tych łańcuchów to mozna by nimi skuć polityków
      • tajnos.agentos Re: errata 29.12.10, 09:20
        hektorspyke napisał:

> *jełopie, a nie jołopie

Jesteś pewien? Bo mam wątpliwości, sam już nie wiem...:)
    • gawor4 jak się to czyta na co oni energię marnują to ręce 28.12.10, 17:57
      opadają. Może jeszcze służbową lektykę żuk se wyfasuje.
    • ajatuse szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy krzyże 28.12.10, 21:06
      moher lubelski to kupi a robota nie zając - poczeka
      • Gość: j2 Re: szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy k IP: 46.186.12.* 28.12.10, 21:12
        choćbyś się przygłupie zes.ał, to nie uda ci się zmienić faktu, że polskę doprowadził do upadku nie moher i kościół, bo to raptem kilka milardów rocznie, ale głównie bolszewicka eurolewica(kaczor też do niej należy) i kolesie. Proponuję pójść do psychiatry i poprosić o terapię która pozwoli popatrzeć na świat realnie. Wiem że to ciężko zrozumieć, ale pis i kaczory nie są u władzy od lat. A byli u władzy bardzo krótko.
        • tajnos.agentos Re: szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy k 29.12.10, 09:25
          Gość portalu: j2 napisał(a):

> choćbyś się przygłupie zes.ał, to nie uda ci się zmienić faktu, że polskę dopro
          > wadził do upadku nie moher i kościół, bo to raptem kilka milardów rocznie, ale
          > głównie bolszewicka eurolewica(kaczor też do niej należy) i kolesie.

Choćbyś cię jołopie zesrał i porzygał z wściekłości nie zmienisz faktu, że Polsce do upadku jest daleko.

Proponuję
          > pójść do psychiatry i poprosić o terapię która pozwoli popatrzeć na świat realn
          > ie. Wiem że to ciężko zrozumieć, ale pis i kaczory nie są u władzy od lat. A by
          > li u władzy bardzo krótko.

Proponuję nie odstawiać leków, to cię uspokaja. Wiem, że ciężko ci to zrozumieć, ale PiSuar i Kłamczory oraz ich przydupasy rządziły Polską kilka lat a Lublinem lat 10 i wciąż są znaczącą choć na szczęście słabnącą siłą na polskiej scenie i efekty ich rządów były opłakane a niektóre konsekwencje wciąż jeszcze się za nami ciągną.
          • Gość: j2 Re: szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy k IP: 46.186.12.* 29.12.10, 10:40
            czy twoją pracą jest bycie pieskiem platformy? Co to za różnica kto rządził lublinem, wydali to co mieli i tyle a większość wzieli dla siebie i kolesi. Łazisz za mną i chcesz mnie przekonać że największą klęską jest pis. Ja uważam że nie ma różnicy, wszyscy nas równo okradali.
            A na uzależnienie od odszczekiwania na moje posty, ponownie polecam pójście do psychiatry.
    • lubelskioligator Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent ł... 28.12.10, 23:50
      nie róbmy polityki...budujmy drogi. po jakiego ch.ja nam s17, s12, lotnisko, tunel, stadion, kolej do stolicy będziemy mieć władze jak z żurnala. sztandar...hmmm będzie się czym pochwalić w kraju. już mnie duma rozpiera
      • Gość: J-k Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 15:40
        Mamy też hejnał i Klikona jak się patrzy! Ponoć przewodniczącemu brakuje laski, ale to nie kłopot. Gdy się tylko trochę ociepli to na pewno się kilka lasek przy lubelskich ekspresówkach pojawi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka