przemek.leniak 28.12.10, 08:44 ja tam lubie takie klimaty ale przy okazji zapytam o trójkolorową flagę Lublina z początku lat 90 tę wzorowana na fladze Republiki Czeskiej co z nią? i czemu z niej zrezygnowano na rzecz tego dzisiejszego pasiaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J-k Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 10:34 "Wierność i stałość" - proponowałbym dodać termin "submisja". "Wierność, stałość i submisja" - to dobrze oddawałoby sytuację Lublina w ramach obecnego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 11:37 nie będę się kłócił, ale nas dyma tu nie tylko czarny, dymają nas wszyscy a ty tylko potrafisz o jednym(poza oczywiście łażeniem za moimi postami) Trzynaście gwiazd brukselskich przecież zdjęte z obrazu matki boskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaRysa Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 80.50.61.* 28.12.10, 12:00 >Trzynaście gwiazd brukselskich przecież zdjęte z obrazu matki boskiej Więc dlaczego jesteś przeciw Unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 14:34 bo jestem ateistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaRysa Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 80.50.61.* 28.12.10, 14:51 A mnie się wydaje, że zgorzkniałym starym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 20:00 Co to ma do rzeczy. Można być zgorzkniałym i mieć rację. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent 28.12.10, 12:14 Nie trzynaście gwiazd, tylko dwanaście jołopie. A USA mają 49 gwiazd - i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 28.12.10, 20:45 idź do psychiatry, może on ci jakoś pomoże zrozumieć, że pis i kaczyński nie rządzą polską od kilku lat i że twoim celem życiowym nie musi być komentowanie każdego mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent 29.12.10, 09:19 Jełopie, gdybym miał komentować wszystkie kretyństwa, jakie tu wypisujesz, nie starczyłoby mi czasu na inne czynności a w ogóle to bardzo szybko by mi się znudził bo jesteś prymitywny i monotematyczny zupełnie jak gudłaj13. Ja tylko od czasu do czasu sobie kpię dla przyjemności.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 46.186.12.* 29.12.10, 10:51 wiem że cię denerwuje że mam rację w swoich opiniach i nie mogąc odpowiedzieć próbujesz krzyczeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: 173.212.232.* 28.12.10, 12:27 lublin powinien składac co roku deklaracje że wciąz przynalezy do reszty polski drogi w miescie jak na rajdzie paryz dakar dworzec pks taki ze borat by sie nie powstydzil z czym do ludzi lubelaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaRysa jak poczytasz j2 czy przemek..., małgorzta... IP: 80.50.61.* 28.12.10, 13:50 zrozumiesz. Dobrze, że chociaż na wsiach sławojki mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorspyke errata 28.12.10, 14:28 *12 gwiazd, a nie 13 *jełopie, a nie jołopie *godłem Polski jest: wizerunek białego orła w koronie na czerwonym polu, a nie biały orzeł *pani rzecznik, proponuję żeby zakładano owe łańcuchy na koła autobusów MPK, które nie mogą podjechać 3 maja w górę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: errata IP: 46.186.12.* 28.12.10, 17:15 jakby zostało trochę tych łańcuchów to mozna by nimi skuć polityków Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: errata 29.12.10, 09:20 hektorspyke napisał: > *jełopie, a nie jołopie Jesteś pewien? Bo mam wątpliwości, sam już nie wiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gawor4 jak się to czyta na co oni energię marnują to ręce 28.12.10, 17:57 opadają. Może jeszcze służbową lektykę żuk se wyfasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatuse szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy krzyże 28.12.10, 21:06 moher lubelski to kupi a robota nie zając - poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy k IP: 46.186.12.* 28.12.10, 21:12 choćbyś się przygłupie zes.ał, to nie uda ci się zmienić faktu, że polskę doprowadził do upadku nie moher i kościół, bo to raptem kilka milardów rocznie, ale głównie bolszewicka eurolewica(kaczor też do niej należy) i kolesie. Proponuję pójść do psychiatry i poprosić o terapię która pozwoli popatrzeć na świat realnie. Wiem że to ciężko zrozumieć, ale pis i kaczory nie są u władzy od lat. A byli u władzy bardzo krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy k 29.12.10, 09:25 Gość portalu: j2 napisał(a): > choćbyś się przygłupie zes.ał, to nie uda ci się zmienić faktu, że polskę dopro > wadził do upadku nie moher i kościół, bo to raptem kilka milardów rocznie, ale > głównie bolszewicka eurolewica(kaczor też do niej należy) i kolesie. Choćbyś cię jołopie zesrał i porzygał z wściekłości nie zmienisz faktu, że Polsce do upadku jest daleko. Proponuję > pójść do psychiatry i poprosić o terapię która pozwoli popatrzeć na świat realn > ie. Wiem że to ciężko zrozumieć, ale pis i kaczory nie są u władzy od lat. A by > li u władzy bardzo krótko. Proponuję nie odstawiać leków, to cię uspokaja. Wiem, że ciężko ci to zrozumieć, ale PiSuar i Kłamczory oraz ich przydupasy rządziły Polską kilka lat a Lublinem lat 10 i wciąż są znaczącą choć na szczęście słabnącą siłą na polskiej scenie i efekty ich rządów były opłakane a niektóre konsekwencje wciąż jeszcze się za nami ciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: szyjmy sztandary, kujmy łańcuchy, stawiajmy k IP: 46.186.12.* 29.12.10, 10:40 czy twoją pracą jest bycie pieskiem platformy? Co to za różnica kto rządził lublinem, wydali to co mieli i tyle a większość wzieli dla siebie i kolesi. Łazisz za mną i chcesz mnie przekonać że największą klęską jest pis. Ja uważam że nie ma różnicy, wszyscy nas równo okradali. A na uzależnienie od odszczekiwania na moje posty, ponownie polecam pójście do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
lubelskioligator Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent ł... 28.12.10, 23:50 nie róbmy polityki...budujmy drogi. po jakiego ch.ja nam s17, s12, lotnisko, tunel, stadion, kolej do stolicy będziemy mieć władze jak z żurnala. sztandar...hmmm będzie się czym pochwalić w kraju. już mnie duma rozpiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: Lublin będzie miał swój sztandar, a prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 15:40 Mamy też hejnał i Klikona jak się patrzy! Ponoć przewodniczącemu brakuje laski, ale to nie kłopot. Gdy się tylko trochę ociepli to na pewno się kilka lasek przy lubelskich ekspresówkach pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś