Dodaj do ulubionych

Forum tylko dla bla bla bla

07.01.11, 11:40
Joanna niedawno zauważyła że forum Lublin dogorywa
że pisuje tu mało osób
że się we własnym sosie dusi
...
usunięcie wątku o ONR zadziwiło mnie mocno
pojawił sie ktoś z kim możnaby pogadać
ktos nowy nie należący do forumowych kartofli
w kółko piszących te same płaskie teksty
forum zareagowało jakby pojawił sie nagle murzyn
z wrzaskiem bij murzyna wystąpił i piszący z emigracji doktór rilian
i Joanna nagle wykazała się voltą i zrezygnowała z chęci zapraszania kogokolwiek na forum
wampir tajnos się tradycyjnie zajeli rozrzucaniem gówna (tego tolerowanego przez moderatorów a nawet afirmowanego)
...
koniec końców Empi wątek przeniósł na ośla ławkę
na wniosek jakiegoś anonima
i o czym tu powiedzcie z wami gadać?
po cholerę na to forum kogokolwiek zapraszać?
żeby sobie pomiędlić to co już od kilkunastu miesięcy stale międlicie?
to jest jałowe i płaskie...
...
zresztą jak tam sobie chcecie...
...
Wiesz Empi dupa jesteś a nie moderator
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: Forum tylko dla bla bla bla 07.01.11, 11:43
      Sratytaty - dupa w kraty. To napisałem ja - mów mi Tomek.:P
    • Gość: JB Poczekaj, Przemku, iles tam lat... IP: *.lublin.mm.pl 07.01.11, 11:51
      Kto ma 80 .za sobą wie,Przemku,z kim mozna rozmawiac.
    • pogarda Re: Forum tylko dla bla bla bla 07.01.11, 11:54
      Pozwolisz przemku, ze zacytuje fragment jednej z najlepszych polskich komedii:
      "A z was to dupy nie prowokatorzy".
      Jestes wyjatkowo niescisly w swoich oskarzeniach.
      Przemku, o ile cenie cie za twoj wklad w sprawie Natalii, o tyle nie rozumiem twojego rozczarowania.
      Nie caly watek zostal skasowany, a inicjacyjny post, pelen bzdur i pomowien. Reszta, w miare sensowna zostala. Empi (o ile to on) przeniosl cala dyskusje na OL dopiero wtedy, gdy dyskusja stala sie niemerytoryczna, pelna antagonizmow i wymknela sie spod kontroli.
      Piszesz. ze pojawil sie ktos z kim moznaby pogadac - takich prowokatorow widzielismy na przelomie lat juz wielu - przychodza, jatrza i odchodza.

Zaproponuj cos ciekawego. Postaraj sie otworzyc dyskusje na wybrany przez ciebie temat tak, by inni mogli wziac w niej udzial. Na razie znakomita wiekszosc twoich tekstow na forum zawiera wstep, teze, i (niestety) odpowiedz na wszystkie zadane pytania. Nie zostawiasz zbyt wiele pola do popisu innym.

Jestes inteligendtym czlowiekiem, wiec tusze, ze przyjmiesz krytyke i dokonasz samooceny zanim skrytykujesz nastepne dzialania forumowiczow i moderatorow.
      pzdr
      • przemek.leniak widzisz pogardo mnie sie odechciewa 07.01.11, 12:10
        sprawa Natalii to był zwykły ludzki odruch
        że takich na forum mało?
        cóż forum jest takie jacy są forumowicze
        ...
        inicjacyjny post był faktycznie reklamą ale nie zawierał żadnych pomówień ani bzdur
        tak mniej więcej wyglądał:
        "chcecie poznać prawdę zapraszam na strone onr lublin"
        dyskusja stała się nie merytoryczna bo przecie tak prowadzili ją wampir tajnos rilian oraz goście tacy jak essex...
        nic szczególnego zresztą nie napisali jak zwykle pisali to c o co w co drugim wątku moderatorzy tolerują
        czyli ten zakisły już na tym forum sos...
        ...
        piszesz zaproponuj coś ciekawego
        ale po co?
        nie ma tu partnerów dio dyskusji na zaden temat własciwie
        tylko sosu dużo..
        ...
        hmm ze mną się można niezgadzać ;-)
        z wampirem czy tajnosem nie mozna bo o niczym piszą
        poważnie o niczym
        ...
        na końcu zdaje się sugerujesz że kiepski stan forum to moja wina
        doprawdy?
        cóż przeniosę się zatem na inne forum
        będzie wam lepiej
        we własnym sosie
        nie chce mi się pisać o niczym tu gdzie pisac mozna jedynie o niczym
        • pogarda Re: widzisz pogardo mnie sie odechciewa 07.01.11, 12:23
          Przemek Leniak Napisal:
          na końcu zdaje się sugerujesz że kiepski stan forum to moja wina
          doprawdy?
          cóż przeniosę się zatem na inne forum
          będzie wam lepiej
          we własnym sosie
          nie chce mi się pisać o niczym tu gdzie pisac mozna jedynie o niczym

Nic takiego nie sugerowalem. Krytykowalem jedynie bezpodstawna krytyke moderatorow z twojej strony. Wybacz, ale popadasz w stan "samolitosci". Spodziewalem sie po tobie znacznie wiecej, niz "zono, odchodze od ciebie by cierpiec gdzie indziej w samotnosci!"
          pzdr.
          • przemek.leniak nie chce mi się cierpieć 07.01.11, 12:29
            są w Lublinie inne gazety które piszą lepsze teksty niż GwL
            nie unikają jak ognia ciekawych tematów
            no i miewają lepszą korektę ;-)
            ...
            forum Lublin jest fajne technicznie - ale to jedyna jego zaleta...
            pisanie na nim jest jakimś masochizmem wziąwszy pod uwagę że żaden właściwie temat nie dotyczący sosu nie ma szans na rozwinięcie
            ja mam gdzie pisać i co czytać...
            i tam gdzie pisać i czytać mogę naprawdę nie wszystko smakuje tak samo
            tu niestety pozostał jeden tylko smak
            zasmażka forever
            pzdr.
        • mwt Nam sie juz dawno odechcialo ! 07.01.11, 12:56
          Forum, na ktorym pisze leniak przestaje byc miejscem jakiejkolwiek dyskusji. Bo przeciez jesli potakujesz (leniakowi rzecz jasna) to nie dyskutujesz, a jesli probujesz miec odmienne zdanie - narazasz sie na obelgi i kasliwe uwagi. Nie omijaja one nawet spokojnych tematow, watkow, ktore zakladane sa po to, by wyciszyc emocje, sprowadzic chwile zastanowienia, watkow, ktore maja byc rozrywka...

Bla bla bla bla? Wszystko jest blablablablabla, co nie wyplywa z kaznodziejskiej klawiatury leniaka. Wszystko, nie wylaczajac tematow politycznych i religijnych, bo chociaz pisuje tu czasami kilka osob, ktore znaja sie na nich lepiej niz leniak z jego strony moga zasluzyc co najwyzej na lekcewazace "owsiki", "ubeki", "milicjanci", "hieny", "blyszczace jajca panskich psow" itp okreslenia. Bowiem nikt, absolutnie nikt nie ma zdaniem leniaka czegos sensownego do powiedzenia, co zaslugiwaloby na pozytywna opinie tego we wlasnym mniemaniu zbawiciela swiata i rzeszy naiwnych glupkow pisujacych kiedys i dzisiaj na tym forum. Nikt, absolutnie nikt nie ma racji, zaden autor gazety, zaden ksiadz, ktory przy leniaku jest tylko nieudolnym interpretatorem Biblii, zaden opozycjonista, zaden historyk, naukowiec, nikt, doslownie nikt...

Odejdziesz leniaku z tego forum? A mozesz zdradzic dokad? Na wszystkich forach, na ktorych sie logowales albo juz poobrazales ludzi, albo sam sie obraziles na nich, albo porzuciles wlasne blogi, albo... Tych "albo" mozna wymieniac duzo, tylko po co, skoro ty i tak jestes przekonany o wlasnej wielkosci i niezbywalnym prawie do bycia wyrocznia w kazdym temacie, w kazdym bez wyjatku! Wiec zrob nam (przepraszam, ze pisze w liczbie mnogiej, chociaz nikt z forum mnie do tego nie upowaznial) te przyjemnosc i odejdz z tego forum, a swoje racje wykladaj na jednym z reaktywowanych dla tego celu wlasnym blogu. Jezeli pokazesz na nim, ze rzeczywiscie masz cos wartosciowego do powiedzenia zyskasz wlasnych komentatorow i wiernych czytelnikow. Bedziesz mogl zbawiac swiat bez bla bla bla bla.

klaniam,
          wisia

PS. Z gory uprzedzam - nie zamierzam podejmowac dyskusji.
          • rilian Re: Nam sie juz dawno odechcialo ! 07.01.11, 13:04
            ukłon i poparcie dla mądrze napisanych akapitów Wisi. właśnie w tym miejscu, pod Jej postem, nie zaś pod postami człowieka, z którym pisać nie warto, dla własnego zdrowia. a szkoda.
            • pogarda Re: Nam sie juz dawno odechcialo ! 07.01.11, 13:21
              Problem leniaka polaga wlasnie na tym, ze sam sobie odpowiada na zadany temat sugerujac tym samym, ze nie oczekuje zadnej odpowiedzi. Jednoczesnie rozwlekla forma i ton jego wypowiedzi "odstrasza" nawet od czytania. Osobiscie czuje sie wyprany intelektualnie po czytaniu jego postow -bez wzgledu na to jak dlugie, czy tez ktrotkie sa w formie. Mimo, ze pisze z sensem pisze tak ciezkim jezykiem, ze przytlacza mnie niejednokrotnie i wprowadza w stan letargu zimowego a nie o to przeciez chodzi w dyskusji by wyssac energie witalna z translokutora?
              Po temu tez - moim skromnym zdaniem - leniak taz rzadko otrzymuje od forumowiczow odpowiedzi na posty, tak glebokie w przemysleniach, jak i te utrzymane w formie epigramatu.
              pzdr.
              • rilian Re: Nam sie juz dawno odechcialo ! 07.01.11, 13:27
                być może jest i tak. być może jesteśmy zmęczeni formą, być może nie dorastamy, być może też czasem nie traktujemy forum jako miejsca do zbawiania świata i próbujemy się tu dobrze bawić.
              • przemek.leniak tak sobie myślę pogardo 07.01.11, 14:00
                abstrahując już od tego że problemem forum jednak się okazałem ja
                ...
                forum do zabawy...
                cóz może byc i do zabawy
                w końcu to forumowicze decydują jakie ma być forum przez to co i o czym piszą
                ...
                a że fajnie jest komuś zrobić przyjemność
                szczególnie gdy niewiele to kosztuje
                to zostawię was w atmosferze lekkiego pióra sothinka riliana bosmana
                kogo tam jeszcze?
                bawcie się
                • czarownica.z.tubtina tak sobie mysle zostawie was... 07.01.11, 14:10
                  ...tylko jeszcze raz w tym poscie dam okazje do protestu! Nie widac? Nie slychac? No coz, masochista nie jestem!

Dzizaaaaasssss, litosci!
                  • wampir-wampir Re: tak sobie mysle zostawie was... 07.01.11, 16:30
                    Powtórka z rozrywki, he, he. Czy jeszcze kogoś to rusza? Bo ja do pożegnań Leniaka dawno przywykłem. Już mnie nawet nie ciekawi jak długo bez forum wytrzyma, bo wiem. Niedługo ;D
                    • tajnos.agentos Re: tak sobie mysle zostawie was... 07.01.11, 16:45
                      :)))
                      • dociek Re: tak sobie mysle zostawie was... 10.01.11, 20:45
                        Pojawiam się i znikam.... Mam na Twym punkcie bzika... Skąd to pochodzi?
                • Gość: essex Re: tak sobie myślę pogardo IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.11, 20:52
                  żegnaj leniaku,cześć Twojej pamięci!
                  www.youtube.com/watch?v=8Ln09MDIaSg
    • Gość: harpio Re: Forum tylko dla bla bla bla IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 19:32
      Zamiast tak od razu rozstawać się na zawsze i wychodzić, trzaskając drzwiami, spróbuj może pomyśleć nad zmianą nicka. Np. nick "krzyzodziob_swierkowy" jest jeszcze niewykorzystany :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka