Dodaj do ulubionych

Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 W...

14.01.11, 13:30
Na filmikach coś nie widać tych kilkunastu samochodów, a protestujących, którzy "skrzyknęli się w internecie" widać kilku. Reszta zapewne jest niewidzialna. Jak na taką ważną (podobno) dla lubelaków sprawę, w dodatku nagłaśnianą przez gazetę, ten protest to jest, delikatnie mówiąc, kicha, proszę państwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: hektorspyke Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: 94.72.111.* 14.01.11, 13:58
      Ty chamski buraku, może ty się wysil i coś od siebie zrób. Uważam, że należy to powtórzyć w Wawie, w godzinach porannych, będzie temat do dyskusji w korkach.
      Pozdrawiam członków konduktu
      • Gość: burak Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: unknown 14.01.11, 14:16
        Powiedz kto jest wiekszym burakiem: ktos, kto zwraca uwage ze niewiele osob byla na protescie, czy ktos kto prostest w - podkreslmy - slusznej sprawie zamienai w jakis dziwny, upierdliwy i nieskuteczny heppening?

Bo tak jest. Powoli jechac do kurowa... blokowac innych kierowcow... a co oni winni, temu ze rozwialy sie marzenia o S17? Oni to zabrali? Chcecie dzialas skutecznie, to bylo zablokowac grabarczyka albo schetyne w lublinie. Albo zablokowac tuskowi w warszawie dojazd do biura...

A nie udupiacie normalnych, ciezko pracujacych ludzi ktorzy chca z DK17 skorzystac.
        • Gość: pogarda Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: *.freedom2surf.net 14.01.11, 14:20
          O MATKO!!! Pierwszy raz powiedziales cos z sensem! Sam nie moge uwierzyc, ze sie z toba zgadzam!
          • chamski_burak Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 14.01.11, 14:24
            O matko, ale to nie ja powiedziałem.
            • pogarda Przeprosiny 14.01.11, 14:33
              Ach, to przepraszam buraka, ze porownalem go do ciebie :(
              pzdr
              • chamski_burak Re: Przeprosiny 14.01.11, 14:36
                Ale ty go nie porównałeś, tylko go pomyliłeś ze mną. Ja nie wiem, jak zrobić, żeby mi wyskoczyło IP unknown, a on wie i na tym polega różnica między nami :)
                • pogarda Re: Przeprosiny 14.01.11, 14:41
                  Schowaj sie za serwerem proxy, ktory taka usluge oferuje. Malediwy, Argentyna a nawet Chiny sa pelne firm oferujace taka sztuczke :)
                  Jesil masz porzadny system np: Linux zamiast windowsa masz szanse na to, ze nawet nie bedziesz musial za to placic ;D
                  pzdr
                  • chamski_burak Re: Przeprosiny 14.01.11, 14:53
                    To podaj adres takiego serwera. Wszsytkie serwery proxy, z których do tej pory korzystałem w celu zmylenia Empiergo ("nie pisz w tym samym wątku pod róznymi nickami") miały jakieś IP. Nie sądzę, żeby celowe zrobienie IP unknown było takie proste.
                    • pogarda Re: Przeprosiny 14.01.11, 14:57
                      Rozumiem, ze kozystales z darmowych serwerow? Sprobuj te z postfixem .tk, a zapewniam sie, ze sporo z nich oferuje ukrywanie IP. Wygooglaj sobie sam :)
                      pzdr
                      • Gość: delfinek Um Re: Przeprosiny IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 15:11
                        A po co Wy chcecie ukrywać IP? Po co "zmylić" Empiego?
                        Piszcie raczej o drodze z Warszawy do Lublina...czy odwrotnie. To naprawde ważne dla nas wszystkich. Myślę, że warto czasem spotkac się z kimś poza Lublinem, w kraju i dojechać tam z przyjemnoscia i w rozsadnym czasie.
                        Czasem trzeba mocno krzyknąć, by dac znać rządzącym, ze czegos potrzebujemym bardziej, niż igrzysk
                        • pogarda Re: Przeprosiny 14.01.11, 15:19
                          A bo to widzisz jest tak, ze burak tworzy nowe nicki z czestotliwoscia co dwa tygodnie, czasem nawet czesciej. Klonowanie kont jest zabronione i regulamin agory mowi o tym wyraznie.
                          Buraczek chce sie ukryc z takich czy innych powodow. Ja mysle, ze to dlatego, ze nikt go nie lubi a wiekszosc sie z niego smieje. Tworzac nowe konto liczy na stworzenie nowej tozsamosci. Jak na razie bezskutecznie :)
                          Nasz ptasiek pisze tak specyficznym i przewidywalnym stylem i jest tak podobny w pogladach do J2, ze trudno mu osnuc sie mgielka tajemnicy ;D
                          Taki jest sens jego istnienia, a nie jakies tam drogi, protesty, lubliny, warszawy czy inny S17.
                          pzdr
                          • Gość: dwlfinek Um dziękuję za wyjaśnienie IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 15:29
                            Dziękuje za wyjaśnienie.
                            Jednak uważam, ze to bardzo męczące i nie przynosi oczekiwanych efektów. Poradziłabym buraczkowi teatr albo cyrk. Tam do woli mozna zmieniac role, a gdy do tego ma sie talent, a zakładam, ze burak ma takowy, to można jeszcze nieźle zarobic i doskonale sie bawić przy okazji. Tutaj , mam wrażenie, że może najwyżej, poczuć sie jak "ścigany" (też rola) i nieustannie zmykać przed Wami...co czyni chyba nieudolnie, skoro Go rozpoznajecie i tak:)))
                            • Gość: delfinek Um Re: dziękuję za wyjaśnienie IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 15:30
                              delfinek*
                            • chamski_burak Re: dziękuję za wyjaśnienie 14.01.11, 15:33
                              Niby piszę tak specyficznie i przewidywalnie, ale nicka li_li_ii chyba tylko Empi rozpoznał :)
                              • Gość: delfinek Um Re: dziękuję za wyjaśnienie IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 15:36
                                buraczku miły:)))))
                              • pogarda Re: dziękuję za wyjaśnienie 14.01.11, 15:38
                                Otorz nie - li byl przez chwile schowany za amerykanskim proxy - nikt z nas - pozostalych forumowiczow nie stara sie ukryc tozsamosci i od lat piszemy pod tymi samymi nickami.
                                Poza tym lilili plulo na lublin i lublinian, czego nawet goszczace na ktorko trole nie robia. Nie wspomne juz o tym, ze styl plucia rowniez sie nie zmienil - ot, to tak jakby gimnazjalista wypisywal na swojego znienawidzonego nauczyciela.
                                pzdr
                                • chamski_burak Re: dziękuję za wyjaśnienie 14.01.11, 15:45
                                  No to zidentyfikuj jeszcze ze dwa, Szerloku :)
                                  • pogarda Re: dziękuję za wyjaśnienie 14.01.11, 16:18
                                    Hoacyn, harpio itd... Nie pamietam twojego nicka pod ktorym agitowales za watkiem o historii lublina... Z reszta kto by to wszystko pamietal...
                                    To tak, jakby probowac spamietac liczby z wszystkich losowan totolotka ;D
                                    pzdr
                                    • don_barbiturano Re: dziękuję za wyjaśnienie 14.01.11, 16:29
                                      Nie agitowałem nigdy za żadnym wątkiem o historii Lublina, Pogarduniu :)
                                      Wcześniej miałem zwykle jednego nicka, którego likwidowałem po pewnym czasie, aby założyć nowego, a więc wbrew twoim oszukańczym insynuacjom nie było to żadne klonowanie nicków. Ponieważ jednak Empi zaczął mnie straszyć, że będzie kasował moje posty, jeżeli jeszcze raz zmienię nicka, zemściłem się i zacząłem pisać pod kilkoma nickami, do których logowałem się przez bramkki proxy, a także pacynkować. Na razie zaprzestałem tego procederu, bo Empi nie spełnił swojej groźby, ale mogę w każdej chwili do niego wrócić.
                                      • Gość: :) :) Re: dziękuję za wyjaśnienie IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 14.01.11, 16:42
                                        Nie strasz bo się zfajdasz :) Wystarczy guana na forum.
                                        • Gość: Edek Re: dziękuję za wyjaśnienie IP: 46.112.209.* 14.01.11, 23:14
                                          Dyskusja każdy normalny by sądził odbędzie się głównie o S17 a tu większość stanowią pierdy o waszych nickach. Właściwie to wystarczy za cały komentarz.
        • Gość: hektorspyke Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: 94.72.111.* 14.01.11, 17:05
          Buraku, jakbyś jeździł tamtędy codziennie to byś wiedział, że piesze kondukty żałobne na dk 17 to normalne szczególnie w Kurowie i w Jastkowie, i to ci jakoś nie przeszkadza?
          Może zamiast krytykować zrób coś konstruktywnego w tej sprawie.
          • pietras1988_kurow Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 16.01.11, 11:21
            Co Ty chrzanisz? Kondukty w Kurowie prowadzą z kościoła do cmentarza na ulicy I Armii Wojska Polskiego (prowadzi drogą powiatową, a nie krajówką, która jest zarazem trasą europejską E372)
      • Gość: pablo Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: *.centertel.pl 16.01.11, 04:20
        chamski burak ma racje,a tak na marginesie po co inwestować w Polske B? oddać ją Ukrainie , Białorusi i Rosji. Tam jest ich miejsce.
    • Gość: szej Protest byłby większy. Trzeba uderzać w W-wie. IP: 81.15.171.* 14.01.11, 14:37
      W Warszawie mieszka kilkaset tysiecy ludzi pochodzących z województwa lubelskiego i regularnie odwiedzających rodziny w tamtym regionie. Oni również są zainteresowani trasą S17, na której:
      - nie będą stali pół godziny na rondzie w Kołbieli
      - nie będą wlekli się przez godzinę na odcinku Kurów-Lublin (niecałe 30 kilometrów)
      - nie będą zmuszeni do jazdy z prędkością 60 km/h za kolumną tirów lub samobójczego wyprzedzania w niewielu miejscach gdzie nie ma podwójnej ciągłej
      Wyprawa do Lublina nie może być traktowana jako ciężką walka przez pół dnia. To musi być przyjemna półtoragodzinna przejażdżka po bezpiecznej dwupasmowej drodze.
      Walić PO.
    • Gość: MagicCam Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: 89.167.0.* 14.01.11, 18:41
      Mamy kolego wszak XXI wiek, tak więc tych wirtualnych było znacznie więcej niż realnych.
      Byli ludzie z Kraśnika i okolic, Chełma, Świdnika, Lubartowa, Białej Podlaskiej, Milejowa...
      Na pierwszy rzut oka było ich ponad 1200 - z Lublina i URM też jakieś IP widziałem ;)

Byli też przedstawiciele nacji, która samymi tylko czapkami by cały nasz region i kraj przykryła - wniosek z tego taki, że jak S17 nie będzie, to urzędnicy zaczną pisać "krzaczkami" ;)
      • Gość: Gość Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: 62.244.129.* 14.01.11, 18:52
        szkoda gadać :(
      • chamski_burak Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 14.01.11, 19:34
        Gdyby tych wpisów było 120 tysięcy, to taki protest miałby sens, bo zrobiłby na rządzie wrażenie. 1200 osób gardłujących za tym niby największym priorytetem Lublina to jest śmiech na sali, a nawet mniej niż śmiech, bo śmiech byłby przynajmniej słyszalny.
        • empi Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 14.01.11, 19:37
          zdecyduj się na jeden nick.
          pzdr.
          • chamski_burak Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 14.01.11, 19:43
            W jednym wątku to jeszcze rozumiem, ale tak w ogóle też? Przecież ja bez zmiany nicka od czasu do czasu czuję się jak piecuszek bez pierwiosnka...
            • empi Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 14.01.11, 20:07
              don_barbiturano spoważniej :)
              pzdr.
          • Gość: LOL Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 15.01.11, 18:32
            LOL i tyle
    • ankraw2 Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 W... 14.01.11, 19:47
      Panie Premierze, my mieszkańcy Lublina przepraszamy, że głosowaliśmy na PIS. Proszę się niemścić, już nigdy nie zagłosujemy na Kaczyńskiego, ale zboduj nam tę drogę.
    • marek.zak1 Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 15.01.11, 09:58
      Gierek zbudował najważniejszą drogę w Polsce z warszawy na Śląsk. Druga w kolejności jest droga Warszawa - Gdańsk, czyli ,,7". Rządy wolnej Polski powinny były dawno ją zbudować.
      Pozdrawiam
      Marek Żak
      www.marek-zak.blog.onet.pl
    • Gość: lupus Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 IP: *.centertel.pl 15.01.11, 10:18
      heh
    • chamski_burak Re: Trumna na samochodzie. Kondukt pogrzebowy S17 15.01.11, 11:10
      Do organizatorów: trzeba było zrobić zdjęcie tych 25 pięciu samochodów ciągnących w niekończącej się kawalkadzie protestacyjnej, to to rząd jeszcze bardziej by się przestraszył takich tłumów.
    • Gość: naphta Kim trzeba być? IP: *.chelm.hypnet.pl 15.01.11, 17:50
      Bardzo jestem ciekaw czym zajmują się osoby które zdecydowały się na ten przejazd.
      --
      "Dobry prawnik zna prawo, świetny prawnik zna sędziego"
      • qqbek Re: Kim trzeba być? 15.01.11, 18:40
        Gość portalu: naphta napisał(a):

> Bardzo jestem ciekaw czym zajmują się osoby które zdecydowały się na ten przeja
        > zd.

"Chamskimi burakami"?
        Do tego zgodę na przejazd/przemarsz kolumny trzeba sobie w odpowiedniej jednostce Policji wystarać.
        Jak widać nie dotyczy to w tym kraju ani pielgrzymek, ani durnych "protestantów".
        To, że wkurzyli swoimi działaniami kierowców, którzy mieli pecha akurat wtedy za nimi jechać, nijak nie łączy się z celami demonstracji.
    • pietras1988_kurow Mój filmik z centrum Kurowa 16.01.11, 11:22
      Nagrałem przejazd przez centrum Kurowa: www.youtube.com/watch?v=BrM5ze4GeMM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka