pogarda 17.01.11, 14:46 Oczywiscie, ze lubelszczyzna jest kobieta! Swiadczy o tym fakt, ze jej nazwa jest w rodzaju zenskim oraz to, ze kocham ja bardzo mocno. Nie byloby takiego stanu rzeczy gdyby byla mezczyzna ;-D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chamski_burak Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lube... 17.01.11, 14:57 Z kolei na forum najpopularniejszę kobietą nie jest Anna, tylko Joanna, i nie Wójcik, tylko Barska. Uważam, że nazwisko Barska jest tak piękne, że należy je rozpropagować :) Odpowiedz Link Zgłoś
chamski_burak Re: Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lu 17.01.11, 14:59 > Oczywiscie, ze lubelszczyzna jest kobieta! Swiadczy o tym fakt, ze jej nazwa je > st w rodzaju zenskim oraz to, ze kocham ja bardzo mocno. Pogarduniu, jednak Lublin jest rodzaju męskiego, a podobno też go bardzo kochasz. To co, wsjo rawno? Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lu 17.01.11, 15:36 Ptasku. Jako, ze jestes nowohcukim produktem ubocznym watpliwej jakosci szkolnictwa wyjasnie ci, ze lublin lezy na lubelszczyznie - stad tez jej nazwa - a ja lubelszczyzne kocham w calej rozciaglosci z wszelkimi jej czesciami. Analogicznie: kobieta sklada sie miedzy innymi z brzucha, tylka, sutkow, nosa - wszystkie sa rodzaju meskiego. Mam rozumiec, ze skrupulatnie omijasz te czesci kobiecej anatomii, by nie byc posadzonym o bycie gejem? Poza tym nie ma w tym nic zlego. Znakomita czesc ludzi kultury, nauki, czy ogolnie pojmowanego postepu w dziedzinach wszelakich bylo gejami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lu 17.01.11, 15:56 >lublin lezy na lubelszczyznie - stad tez jej nazwa - a ja lubelszczyzne kocham w calej >rozciaglosci z wszelkimi jej czesciami Lublin leży na lubelszczyźnie. Prawidłowo, jak przystało na kochającą się parę :) Wyjaśnij te swoje kochanie w całej rozciągłości, z wszelkimi jej częściam na dodatek w pozycji leżącej. Proszę opisz to dokładniej, jak zrozumiałem pisałeś o sobie? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lu 17.01.11, 16:05 czytam Cie empi z coraz większą ciekawoscią....hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lu 17.01.11, 16:14 W innym wątku odnośnie lubelskiach imion sugerowałem tworzenie "nowej tradycji". W Lublinie, na lubelszczyźnie chłopcom powinno nadawać się imiona Lublo a dziewczynkom Lubella "(producent makaronu na pewno poprze). Dopuszczam wariacje w temacie :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Lubow 17.01.11, 16:18 Pamiętasz Lubow Orłową? "Świat sie smieje" miedzy innymi.... Kto wie, moze gdzies tato zahaczył o Lublin? PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Lubow 17.01.11, 16:22 :) Przechowuję ten film w kompie jak relikwię. Wzorcem dla wielu na forum mógłby być Kostek Potiechin. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Lubow 17.01.11, 16:25 empi napisał: > :) Przechowuję ten film w kompie jak relikwię. Wzorcem dla wielu na forum mógłb > y być > Kostek Potiechin. > pzdr. Zaskoczyles mnie, bowiem dla mnie ten film ma podobną wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Lubow 17.01.11, 16:49 empi napisał: > kliknij w mojego nicka :) > pzdr. O jejjjj, i Bolero!! .... Aż chciałabym wypowiedzieć cos, czego wiem, ze na forum nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lu 17.01.11, 17:03 A bo widzisz empi z tym kochaniem to jest tak, ze swego czasu sporo jezdzilem po lubelszczyznie. Piekne okolice i bardzo goscinne i uczynne dziewczyny gotowe zrobic wszystko w ramach poslkiej goscinnosci, piekne wspomnienia itd itp. Plug And Play! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesli kochasz... Re: Anna Wójcik - najpopularniejsza kobieta na Lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 15:37 chyba nie ma znaczenie jakiego rodzaju jest obiekt, który kochamy? Jesli kocham, to ponad wszystko, pomimo wszystko, nade wszystko i do konca:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga.contessa jesli kochasz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 15:39 przepraszam empiego "jesli kochasz..." to ja:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław A gdzie są Nikole, Dżesiki i Brajany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:42 Odpowiedz Link Zgłoś