Dodaj do ulubionych

ja sie pytam

29.01.11, 12:38
Dlaczego wszystkie moje wątki są wyrzucane ?Skoro nie naruszają zasad? Narazie pytam sie kulturalnie bo zaczyna mnie to denerwowac
Obserwuj wątek
    • empi Re: ja sie pytam 29.01.11, 14:08
      Twoje wątki przeniesione zostały na podforum Ogłoszenia lubelskie oraz Pomagamy sobie, zgodnie z ich tematyką.
      pzdr.
    • empi Re: ja sie pytam 29.01.11, 14:13
      PS.
      oraz na podforum Dla Rodziców, o czym informowałem Cię mailem na pocztę gazetową. Forum ogólne nie jest tablicą ogłoszeń.
    • Gość: bosman ależ empi ty jesteś pryncypialny!!! IP: *.lublin.mm.pl 29.01.11, 15:48
      a może nadia100 jest tu pierwszy raz? A może ma naprawdę problem a na te pod-fora wskazane przez Ciebie pies z kulawą nogą nie zagląda? A może problem jest szerszy i społecznie ważny? Empi - nie bądź biurwą, daj kobitce zapytać, aż sam jestem ciekaw. Przecież nie jest z Ciebie taka wredna cholera. Przecież Cię znam - z forum oczywista. Wszak nikogo tak nie "chlastasz" jak mnie :-))) Nie bądź taki - jakem bosman,największy cham tego forum - proszę.
      • tajnos.agentos Re: ależ empi ty jesteś pryncypialny!!! 29.01.11, 15:53
        Gość portalu: bosman napisał(a):

> a może nadia100 jest tu pierwszy raz?

Pod tym nickiem chyba tak - sprawdź w forumowej wyszukiwarce.

A może ma naprawdę problem a na te pod-fo
        > ra wskazane przez Ciebie pies z kulawą nogą nie zagląda? A może problem jest sz
        > erszy i społecznie ważny?

Bardzo ważny - o to chodziło?:D
        forum.gazeta.pl/forum/w,920,121472168,121472168,Bezplatne_szkolenia_Prowadzenie_dzialalnosci_.html
        Empi - nie bądź biurwą, daj kobitce zapytać, aż sam j
        > estem ciekaw. Przecież nie jest z Ciebie taka wredna cholera. Przecież Cię znam
        > - z forum oczywista. Wszak nikogo tak nie "chlastasz" jak mnie :-))) Nie bądź
        > taki - jakem bosman,największy cham tego forum - proszę.

Ja to popieram. Inaczej, z forum szybko by się zrobił darmowy słup ogłoszeniowy. A może by tak dla spamerów utworzyć specjalne forum i niech sobie tam publikują ile chcą?:)
        • Gość: bosman no i widzisz tajnosie - pomogło IP: *.lublin.mm.pl 29.01.11, 16:02
          wsio ryba, Ty czy empi ale dowiedziałem się o co chodzi. I potwierdzam: masz słusznego! won!!! z takimi ogłoszeniami.
      • empi Re: ależ empi ty jesteś pryncypialny!!! 29.01.11, 15:53
        właśnie na podforum uzyskała odpowiedź. Forum Dla rodziców chyba stosowne miejsce dla pytań o przedszkola? Tam, naprwdę zaglądają sami fachowcy :). Inne wątki też w takim stylu doczekają się tylko z biegiem czasu głupich komentarzy.
        pzdr.
        • tajnos.agentos Re: ależ empi ty jesteś pryncypialny!!! 29.01.11, 16:01
          Aaaaaaa, to o przedszkola chodziło... No to, ja nie wiem.:)
      • zubelz Re: ależ empi ty jesteś pryncypialny!!! 29.01.11, 15:54
        Empi, wywal to!. Bosman uprawia tu reklamę swojej osoby!
        • Gość: bosman ej zubelz, zubelz :-))) IP: *.lublin.mm.pl 29.01.11, 15:59
          przecież Ty wiesz, że mi reklama potrzebna jest jak zającowi na fiuciku dzwonek gdy go wyżły gonią:-))) Ot - szutki stroję a Ty się nie poznał :-))). Ukłony.
          • zubelz Re: ej zubelz, zubelz :-))) 29.01.11, 16:10
            Gość portalu: bosman napisał(a):

> przecież Ty wiesz, że mi reklama potrzebna jest jak zającowi na fiuciku dzwonek
            > gdy go wyżły gonią:-))) Ot - szutki stroję a Ty się nie poznał :-))). Ukłony.
            No bosmanku, to ty się nie poznałeś.To był żart z mojej strony. Wzajemnie.
            • bolero48 Re: ej zubelz, zubelz :-))) 29.01.11, 16:23
              Bosman, niby "dla szutki"....i wszystko jasne:)))))
            • Gość: bosman "dobry żart tynfa wart"... IP: *.lublin.mm.pl 29.01.11, 16:27
              żart niech się żartem odciska.
              Na razie żegnam - idę coś sobotniego zassać. Ukłony.
              • sonata.ksiezycowa Re: "dobry żart tynfa wart"... 29.01.11, 18:50
                Myślałam, ze tutaj coś o Osieckiej....a tymczasem parafraza Ody jakby:PPPPP
                Bosmanie, z umiarem zassij:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka