malarysa 15.02.11, 16:07 Jestem pełen podziwu dla Pani Profesor !!! Gdyby tak i inni posłowie i europosłowie z Lubelszczyzny byli tak aktywni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ande Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 18:12 nasi posłowie jak też europosłowie z Lubelszczyzny, nie sięgają pięt Pani Profesor , badziełowie potrafią zadbać o siebie , sage, kolesierastwo, oraz kłótnie , są zdania , że przez internet naród zmądrzeje i zostaną BEZ pracy z szacunkiem dla Pana Pruszkowskiego miał projekt o internecie pisała G.W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 19:19 Mam pytanko: czy prof. Kolarska - Bobińska wzięła w końcu udział w ten manifestacji w obronie S 17? Miała wziąć, był tu kiedyś taki artykuł, a ja miałem o to zapytać, ale zapomniałem. Miło, że pani profesor zechciała pzypomnieć o sobie tym odkrywczym artykułem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 19:22 Tu był artykuł: lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,8954849,Prof__Kolarska_Bobinska_bedzie_pikietowac_w_obronie.html Czy panią europsłankę widziano w akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od 15.02.11, 19:42 Gość portalu: potrzeszcz napisał(a): > Tu był artykuł: lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,8954849,Prof__Kolarska_Bobinska_bedzie_pikietowac_w_obronie.html > > Czy panią europsłankę widziano w akcji? Po co "kowal ma kleszcze". Virtualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 20:02 Znaczy się, ze była czy że jej nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.futuroexito.pl 15.02.11, 20:10 byla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 20:19 Rzeczywiście była: www.kurierlubelski.pl/opinie/362129,pani-posel-ma-jaja-szacunek,id,t.html?cookie=1#drukuj_dol PS W tym Kurierze to za grosz kultury nie mają, nie to co u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś