Dodaj do ulubionych

Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na odle...

15.02.11, 16:07
Jestem pełen podziwu dla Pani Profesor !!! Gdyby tak i inni posłowie i europosłowie z Lubelszczyzny byli tak aktywni.
Obserwuj wątek
    • Gość: ande Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 18:12
      nasi posłowie jak też europosłowie z Lubelszczyzny, nie sięgają pięt Pani Profesor , badziełowie potrafią zadbać o siebie , sage, kolesierastwo, oraz kłótnie , są zdania , że przez internet naród zmądrzeje i zostaną BEZ pracy z szacunkiem dla Pana Pruszkowskiego miał projekt o internecie pisała G.W
      • Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 19:19
        Mam pytanko: czy prof. Kolarska - Bobińska wzięła w końcu udział w ten manifestacji w obronie S 17? Miała wziąć, był tu kiedyś taki artykuł, a ja miałem o to zapytać, ale zapomniałem. Miło, że pani profesor zechciała pzypomnieć o sobie tym odkrywczym artykułem :)
        • Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 19:22
          Tu był artykuł: lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,8954849,Prof__Kolarska_Bobinska_bedzie_pikietowac_w_obronie.html

Czy panią europsłankę widziano w akcji?
          • zubelz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od 15.02.11, 19:42
            Gość portalu: potrzeszcz napisał(a):

> Tu był artykuł: lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,8954849,Prof__Kolarska_Bobinska_bedzie_pikietowac_w_obronie.html
            >
            > Czy panią europsłankę widziano w akcji?

Po co "kowal ma kleszcze". Virtualnie!
            • Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 20:02
              Znaczy się, ze była czy że jej nie było?
              • Gość: hm... Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.futuroexito.pl 15.02.11, 20:10
                byla!
                • Gość: potrzeszcz Re: Lena Kolarska-Bonińska: - Administracja na od IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 20:19
                  Rzeczywiście była: www.kurierlubelski.pl/opinie/362129,pani-posel-ma-jaja-szacunek,id,t.html?cookie=1#drukuj_dol

PS
                  W tym Kurierze to za grosz kultury nie mają, nie to co u nas :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka