Dodaj do ulubionych

Sprawozdanie prezydenta

IP: *.it-net.pl 26.04.04, 07:36
Coz,to jest wlasnie przyklad pozytywnego myslenia.
Obserwuj wątek
    • qavtan Sprawozdanie prezydenta(czytaj na opak) 26.04.04, 07:57
      Na pochybel !
      Do Rokitna z Nim !
      Jako prezydent wysypiska może sprawdzilby się, chociaż i tam myśleć trzeba...
      Wyjazd Pruszon!
    • dociek Re: Sprawozdanie prezydenta 26.04.04, 08:17
      Nawet jakby opisał prawdziwe efekty swojej działalności, czy też by
      stworzył "dzieło sprawozdawcze" odrobinę bardziej abstrakcyjne, od aktualnego,
      w stylu, np.: tara, tara, bum, cyk, cyk i hop siup.., to nikt mu się i tak do
      zada nie dobierze, bo ordynacja jest taka, jaka jest. A poza tym, ma ten
      facet "boskie" i kolesiowskie poparcie, tak więc wszystkich, a szczególnie
      mieszkańców (tych rzeczywistych, a nie "honorowych") ma głęboko w dupie.
      • rilian Re: Sprawozdanie prezydenta 26.04.04, 08:22
        Z tym boskim to już nie przesadzaj...
      • Gość: poddany Re: Sprawozdanie prezydenta IP: *.top.net.pl 26.04.04, 22:20
        I co sie czepiacie, taki ludzki pan, ten nasz prezydent! Nawet zainstalował
        sygnalizacje świetlną, żeby bezkolizyjnie wyjezdżać i nie zderzać się z nami,
        biednymi poddanymi na Alei Warszawskiej. Dobry, dobry pan prezydent. Trzeba
        kochac pana prezydenta a nie nabijać się i czepiać. On jak o rodzinę własną dba
        o nasze dobre samopoczucie, a to szopke ustawi, a to światełka na niebie
        pozapala, a to wrednym kwiopijcom, co to maja grunty w mieście podniesie o 350%
        podatek od nieruchomości. A wszystko po to, by dalej usprawniać MPK, by dalej
        dbać o nasze bezpieczeństwo no i łatać dziury w nowych drogach, które nam
        sprawia.Doprawdy, ludzkie panisko...
    • 4gwiazdki Re: Sprawozdanie prezydenta 26.04.04, 09:10
      Ciekawy jestem,czy prezydent w swoim sprawozdanie opisze wszystkie
      przypadki "darowizn",kumoterstwa (spr.szwagra Miłosza),sprawę spożywania
      alkoholu podczas ostatniej w r.ubiegłym sesji rady miasta,czy coś powie o
      bzdurnym pomyśle nadrukach antyalkoholowych na torebnkach na alkohole.Czy coś
      wspomnie o przestrzeganie zbierania psich odchodów.Czy coś wspomnie o
      dofinansowywaniu jedynie słusznej instytucji,dzięki której został prezydentem.
      A co zrobił prezydent?-można doszukać się na stronie www.um.lublin.pl/
      Oj chyba bardziej uważnie będę przysłuchiwał się sprawozdaniu prezydenta na
      sesji.
    • Gość: LEON Re: Sprawozdanie prezydenta IP: *.lublin.mm.pl 26.04.04, 09:22
      I kurw& nic mu z tego tutulu nie zrobia. Niech napisze w sparwozdaniu ile to
      nowych ulic wybudwal , ile szopek zrobil , jaki burdel wokol i w MPK , jakie
      noiwe samochody kupil , ile kompanio horrorowych w Straezy wiejskiej utworzyl i
      i wiele innych dupereli na ktore poszly i Moje pieniadze - skradzione przez
      podatek. Niech powie ile zarobil i gdzie sa pieniadze z parkowania - trzeba
      zlodziej@ i jego kumoterstwo rozliczyc co do 1 zl.
    • Gość: leric Sprawozdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:42
      Najbiedniejszy region nowej UE.

No comments!!!
      • Gość: prezydent Re: Sprawozdanie IP: *.lublin.mm.pl 26.04.04, 09:49
        Ale za to jaki wierzący,katolicki.
        • jetbang Re: Sprawozdanie 27.04.04, 07:59
          AMEN!!!
    • 4gwiazdki Re: Jak powinno brzmieć? 26.04.04, 13:48
      Co robi prezydent?Czy sporządzi on prawdziwe sprawozdanie?Chyba nie.Prezydent
      nie odpowiada na służbową korespondencję oraz maile.
      Mój znajomy wysłał ponad tydzień temu do prezydenta email o następującej treści:
      Szanowny Panie.
      Na stronie Urzędu Miasta (zakładka Prezydent Miasta
      www.um.lublin.pl/start/urzad/strona/index.php?b=22&m=9
      Raz napisane jest Prazydent Miasta Lublina innym razem Prezydent Miasta Lublin.
      Jak właściwie brzmi nazwa miasta,którym Pan zarządza?Czy jest to miasto Lublina
      czy też Lublin.
      Będę wdzięczny za wyjaśnienie mi powyższej sprawy
      Nastąpił podpis znajomego (dane adresowe).
      Do chwili obecnej prezydent nie odpowiedział prezydentem jakiego miasta jest
      (jakie jest brzmienie miasta).Aktualnie,co jakiś czas zmienia się nazewnictwo
      urzędu,wymienia się pieczątki i druki firmowe.A co za tym idzie - również
      wizytówki.
      Ale mój znajomy (i również ja) zastanawiamy się,jak powinno właście brzmieć:
      Prezyden Miasta Lublin czy też Przezydent Miasta Lubliuna (to samo dotyczy Urzę
      Miasta lub Miejskiego)
      Kto rozwikła tą zagadkę,skoro sam twórca nazwy (Pruszkowski) nie potrafi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka