Gość: Andrzej IP: *.it-net.pl 26.04.04, 07:36 Coz,to jest wlasnie przyklad pozytywnego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qavtan Sprawozdanie prezydenta(czytaj na opak) 26.04.04, 07:57 Na pochybel ! Do Rokitna z Nim ! Jako prezydent wysypiska może sprawdzilby się, chociaż i tam myśleć trzeba... Wyjazd Pruszon! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Sprawozdanie prezydenta 26.04.04, 08:17 Nawet jakby opisał prawdziwe efekty swojej działalności, czy też by stworzył "dzieło sprawozdawcze" odrobinę bardziej abstrakcyjne, od aktualnego, w stylu, np.: tara, tara, bum, cyk, cyk i hop siup.., to nikt mu się i tak do zada nie dobierze, bo ordynacja jest taka, jaka jest. A poza tym, ma ten facet "boskie" i kolesiowskie poparcie, tak więc wszystkich, a szczególnie mieszkańców (tych rzeczywistych, a nie "honorowych") ma głęboko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Sprawozdanie prezydenta 26.04.04, 08:22 Z tym boskim to już nie przesadzaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poddany Re: Sprawozdanie prezydenta IP: *.top.net.pl 26.04.04, 22:20 I co sie czepiacie, taki ludzki pan, ten nasz prezydent! Nawet zainstalował sygnalizacje świetlną, żeby bezkolizyjnie wyjezdżać i nie zderzać się z nami, biednymi poddanymi na Alei Warszawskiej. Dobry, dobry pan prezydent. Trzeba kochac pana prezydenta a nie nabijać się i czepiać. On jak o rodzinę własną dba o nasze dobre samopoczucie, a to szopke ustawi, a to światełka na niebie pozapala, a to wrednym kwiopijcom, co to maja grunty w mieście podniesie o 350% podatek od nieruchomości. A wszystko po to, by dalej usprawniać MPK, by dalej dbać o nasze bezpieczeństwo no i łatać dziury w nowych drogach, które nam sprawia.Doprawdy, ludzkie panisko... Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Sprawozdanie prezydenta 26.04.04, 09:10 Ciekawy jestem,czy prezydent w swoim sprawozdanie opisze wszystkie przypadki "darowizn",kumoterstwa (spr.szwagra Miłosza),sprawę spożywania alkoholu podczas ostatniej w r.ubiegłym sesji rady miasta,czy coś powie o bzdurnym pomyśle nadrukach antyalkoholowych na torebnkach na alkohole.Czy coś wspomnie o przestrzeganie zbierania psich odchodów.Czy coś wspomnie o dofinansowywaniu jedynie słusznej instytucji,dzięki której został prezydentem. A co zrobił prezydent?-można doszukać się na stronie www.um.lublin.pl/ Oj chyba bardziej uważnie będę przysłuchiwał się sprawozdaniu prezydenta na sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Re: Sprawozdanie prezydenta IP: *.lublin.mm.pl 26.04.04, 09:22 I kurw& nic mu z tego tutulu nie zrobia. Niech napisze w sparwozdaniu ile to nowych ulic wybudwal , ile szopek zrobil , jaki burdel wokol i w MPK , jakie noiwe samochody kupil , ile kompanio horrorowych w Straezy wiejskiej utworzyl i i wiele innych dupereli na ktore poszly i Moje pieniadze - skradzione przez podatek. Niech powie ile zarobil i gdzie sa pieniadze z parkowania - trzeba zlodziej@ i jego kumoterstwo rozliczyc co do 1 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leric Sprawozdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 09:42 Najbiedniejszy region nowej UE. No comments!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent Re: Sprawozdanie IP: *.lublin.mm.pl 26.04.04, 09:49 Ale za to jaki wierzący,katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Jak powinno brzmieć? 26.04.04, 13:48 Co robi prezydent?Czy sporządzi on prawdziwe sprawozdanie?Chyba nie.Prezydent nie odpowiada na służbową korespondencję oraz maile. Mój znajomy wysłał ponad tydzień temu do prezydenta email o następującej treści: Szanowny Panie. Na stronie Urzędu Miasta (zakładka Prezydent Miasta www.um.lublin.pl/start/urzad/strona/index.php?b=22&m=9 Raz napisane jest Prazydent Miasta Lublina innym razem Prezydent Miasta Lublin. Jak właściwie brzmi nazwa miasta,którym Pan zarządza?Czy jest to miasto Lublina czy też Lublin. Będę wdzięczny za wyjaśnienie mi powyższej sprawy Nastąpił podpis znajomego (dane adresowe). Do chwili obecnej prezydent nie odpowiedział prezydentem jakiego miasta jest (jakie jest brzmienie miasta).Aktualnie,co jakiś czas zmienia się nazewnictwo urzędu,wymienia się pieczątki i druki firmowe.A co za tym idzie - również wizytówki. Ale mój znajomy (i również ja) zastanawiamy się,jak powinno właście brzmieć: Prezyden Miasta Lublin czy też Przezydent Miasta Lubliuna (to samo dotyczy Urzę Miasta lub Miejskiego) Kto rozwikła tą zagadkę,skoro sam twórca nazwy (Pruszkowski) nie potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś