Gość: dori IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.04.04, 17:55 szczerze z calego serca odradzam szkole jezykow obcych universus (3 maja lub raclawickie). brak profesjonalnej kadry wrogie traktowanie uczacych sie oraz ceny jedne z wyzszych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monikana Re: ostrzegam!!!! IP: *.enterpol.pl 15.09.04, 12:45 moze ktos jeszcze sie wypowie na ten temat... wlasnie mialam sie tam zapisac :( a teraz znowu stoje przed wyborem szkoly jezykowej Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: ostrzegam!!!! 15.09.04, 13:23 A jaki język szukasz??? Ja pytam o szkoły z niemieckim.....help...hiffe...tyle tego szmeliwa sie narobiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikana Re: ostrzegam!!!! IP: *.enterpol.pl 15.09.04, 13:37 Szukam j. angielskiego i j. hiszpańskiego, ale ofert jest tyle że nie wiem co wybrać... Co do niemieckiego to moja koleżanka uczyła się w Lingwiście i nie była zadowolona. Przydzielili ją do grupy, w której przedzieł wiekowy wahał się +/- 15 lat, a więc było dziecko 11 lat i ludzie pracujący po ok.26 - 28, a to dobrze na atmosfere nie wpływa. Prowadzenie nauki też nie było rewelacyjne. Dodatkowo ludzie w grupie byli na roznym poziomie wiedzy ( zauwazalnym), co nie powinno sie miec miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: ostrzegam!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:25 ja na hiszpański chodzę do avalonu koło lublinianki, ale znając to forum z doświadczenia, wiem, że zaraz ktoś na mnie naskoczy, że reklamuję tę szkołę ;P a ja naprawdę jestem zadowolona, lektorki (dwie), które tam są, prowadzą zajęcia bardzo dobrze, a ich wiedza robi wrażenie :) salu2 pa' todos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO AVALON nie słyszałam jeszcze złej opinii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:59 świetne efekty nauczania..... zniżki di 300 zł...... wspaniała atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama nieprawda IP: 212.182.119.* 15.09.04, 15:16 moj tata chodził na portugalski i był zachwycony. i uważa ze to bardzo dobra szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: ostrzegam!!!! IP: *.foo.org / 213.17.233.* 15.09.04, 18:52 Czy włascicielem tej szkoły(3-go Maja) nie jest Urban??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikana Re: ostrzegam!!!! IP: *.enterpol.pl 15.09.04, 19:09 on moze jest wlascicielem kamienicy, ale szkoly to nie - jaks kobitka jest - chyba ze znowu jakies konszachty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Re: ostrzegam!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 20:59 A ja chodziłam do EMPiKU do Galerii Centrum i bardzo sobie chwalę.Wysoki poziom,super nauczyciele,fajna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejsanda Re: ostrzegam!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 17:41 Ej, ja przygotowywałam się do CAE w Universusie i było naprawdę w porządku. Cen wygórowanych raczej też nie zauważyłam. Ale to wiele zależy jaki lektor Ci się trafi i ten problem dotyczy wszystkich szkół. Odpowiedz Link Zgłoś