kalimera2 19.02.11, 13:02 czy są tutaj rodzice dzieci uczęszczających do tej szkołY? Czy mogłabym prosić o opinie na jej temat?, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simone81 Re: sp nr 43 w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 14:26 a co chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: sp nr 43 w lublinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 23:09 mama dylemat-która szkoła na czechowie jest lepsza-43 czy 34?mniejsza-większa,dłuższe-krótsze godziny pracy itp.CZy bać się wielkiej 43?Doradżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simone81 Re: sp nr 43 w lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 12:33 nie znam 34. Moje dziecko chodzi do 43 i po 2 latach wreszcie ma normalną wychowawczynię. Kobieta, która uczy angielskiego ma problemy z agresją (wrzeszczy na dzieci). Były pisane w sprawie zmiany nauczycielki podania do dyrektor, ale "pani X jest n. dyplomowanym" i została. Pedagog z tej szkoły jest zupełnie niekompetentna. ZERO współpracy z nauczycielem i rodzicem. Szkoła jest bezpieczna, ale jak chyba w każdej szkole, tak i tu zdarzają się osoby pracujące jak za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: sp nr 43 w lublinie IP: *.futuroexito.pl 03.03.11, 11:20 hej, ale czy to na pewno chodzi o nauczycielke j. angielskiego?? Bo że agresywna jest tam jedna z polonistek i że to na nią skargi były, to potwierdzic mogę. Niestety, co do pedagog- też- kompletna klapa, beznadzieja. Ogólnie szkołę mój syn wspomina OK. Odpowiedz Link Zgłoś