jola.iza1 19.02.11, 21:14 Który to dyżurny z wodą sodową pod berecikiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fftg Re: Empi na oslej? No, no:) IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:15 trollica tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga.contessa Re: Empi na oslej? No, no:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 21:16 może odpoczywa nasz Empi. Ma do tego prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Empi na oslej? No, no:) IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:18 Kasował wilk razy kilka, wykasowali i wilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Empi na oslej? No, no:) 19.02.11, 21:21 ptaśku dlaczego to mi robisz? kolejny raz? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Empi na oslej? No, no:) IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:24 Moje posty bywają dość często na oślej ławce, po pewnym czasie można się przyzwyczaić :) PS A kiedy był ten pierwsyz raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga.contessa Re: Empi na oslej? No, no:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 21:21 Och ! Empi, brakowalo mi Ciebie... przez moment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfu opiekun forum prowokuje nienawiść na forum IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:22 lecz sien dziadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helamela [...] IP: *.nplay.net.pl 19.02.11, 21:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: opiekun forum prowokuje nienawiść na forum 19.02.11, 21:30 Nienawiść, miły współforumowiczu to tylko uczucie/ cóś jak miłość. Tego się nie da sprowokować, baa, ale o czym ja tu, i komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Netykieta IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:22 Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BC Re: Netykieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 21:25 no proszę, a moglo byc przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Netykieta IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:26 No i właśnie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Netykieta 19.02.11, 21:25 to miał być atak i obrażanie? Celowo Tobą się posłużyłem :). Uderzyłem w Ciebie a nożyce się otworzyły. Ten ktoś nie mógł sobie darować, że tak zacny czyn mogłem przypisać Tobie :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Netykieta IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:30 Nie wiem, o jakich bohaterskich czynach mówisz, ale i tak się do wszyskich przyznaję :) Jak ci się zacznie nick blokować od kasowania, to nic się nie martw, na świecie jest jeszcze kilka tysięcy niewykorzystanych gatunków ptaków, nie mówiąc juz o motylach, chrząszczach itp. W razie potrzeby służę konsulatacjami nickowymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Netykieta 19.02.11, 21:35 Widzisz, mój feler polega na tym, że piszę pod tym samym nickiem jako opiekun i forumowicz, co jest w zgodzie z regulaminem. Zbyt poważnie podszedłem do sprawy :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Netykieta IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 21:58 Rzekłbym nawet, że jako opiekun i forumowicz jesteś jedną i tą samą osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Netykieta 19.02.11, 22:21 empi napisał: > ktoś mnie nie kocha, niestety ;) > pzdr. Empi? Niestety? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Netykieta 19.02.11, 22:23 Ja to rozumiem, nie wszyscy muszą mnie kochać :( pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Netykieta 19.02.11, 22:27 empi napisał: > Ja to rozumiem, nie wszyscy muszą mnie kochać :( > pzdr. Ależ my wszyscy ciebie kochamy. Są różne przejawy miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Netykieta 19.02.11, 22:28 ja mam szczególny stosunek do Ciebie Empi... może nie jest to kochanie...jeszcze, ale? wszystko zdarzyc sie moze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Netykieta 19.02.11, 22:33 jeśli chodzi o kochanie zubelz, mamy w tym wieku atrybuty, prawda? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Netykieta 19.02.11, 22:15 Oczywiście, nie wypieram się swojej wirtualnej osoby i nie staram się nikogo nabierać stosując różne nicki :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Netykieta IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 22:32 Ja też nie staram się nikogo nabierać, dlatego piszę tu tylko z jednego nicka :) Nie uważasz, że to jednak było trochę nie w porządku tak jeździć w kilku po elanie13 jak po łysej kobyle, a potem jeszcze zalożyć o nim obraźliwy wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Netykieta 19.02.11, 22:40 ptasiek, nas bawi równie jak i Ciebie samego Twoja wielonickowość :). Nie przeszkadza Ci elanowa monotematyczność ? Jego antysemityzm? Założenie wątka nie obrażało go. Sam w kadej dyskusji stara się obrazić na swój antysemicki sposób, zawsze! Otrzymuje tylko riposty. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Netykieta IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 22:46 Też mi przeszkadzało, ale Elan jednak tak bezpośrednio nikogo nie obrażał, a poza tym główna zasada walki z trollami brzmi: nie karmić :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Netykieta 19.02.11, 22:56 Wrzuć do forumowej wyszukiwarki hasło elan13 (najlepiej w polu "autor") i przeczytaj sobie kilkadziesiąt jego "wypowiedzi" - najlepiej zakładających watki na forum kraj i forum Lublin (na innych wypowiada się rzadko, ale też w tym samym stylu). Nie tylko najświeższych, ale także sprzed roku, dwóch lat, trzech... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Netykieta 19.02.11, 22:53 Pitok, od niedawna tu rozrabiasz, a ja już od dobrych paru lat. Ten nick nie jest moim pierwszym na tym forum a elan przewija się tu niemal od tak dawna, jak ja. Ten osobnik nie zasługuje na minimum szacunku i atencji. Jest nie tylko monotematyczny, ale w ogóle powtarza w kółko to samo, bez względu na cokolwiek, widocznie pełni tu jakąś "misję"... Obraża przy tym niewybrednie i bez żenady wszystkich, którzy nie dmuchają w tę samą tutkę co on, próbując swe beki i pierdy ubrać w pseudointelektualny i kulturalny bełkot. Naprawdę, nie ma kogo bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Empi na oslej? No, no:) 19.02.11, 21:25 Eetam, zaraz donos:) Donosami świat stoi, ja dzisiaj widzę co dzieje się na aqanecie, i forum kraj. To tylko durny dyżurny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Wszyscy powariowali? IP: *.futuroexito.pl 19.02.11, 22:14 robactwo wypelzlo na forum i podgryza Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wszyscy powariowali? 19.02.11, 22:18 Gość portalu: hm... napisał(a): > robactwo wypelzlo na forum i podgryza A więc wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wszyscy powariowali? 19.02.11, 22:19 To chyba ta piosenka będzie aktualna wiciuwicz.wrzuta.pl/audio/0gHWTD7XQAq/notoco_najpiekniejsza_jest_moja_ojczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa a Empi sie pogubił? 19.02.11, 22:27 Zubelz, Empi chyba sie w tym wszystkim pogubił. Mowi cos o kochaniu przez wszystkich... nie wyglada to dobrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a Empi sie pogubił? 19.02.11, 22:31 bosonoga.contessa napisała: > Zubelz, Empi chyba sie w tym wszystkim pogubił. Mowi cos o kochaniu przez wszys > tkich... > nie wyglada to dobrze:P To ja napisałem (tylko w innym wątku) że my go wszyscy kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a Empi sie pogubił? 19.02.11, 22:38 Ty nie? Właśnie przed chwilą się dowiedziałem że mogłem napisać "my lubelanie" Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: a Empi sie pogubił? 19.02.11, 22:41 tak, mogłeś. Własnie tak słyszałam dzisiaj w TV I w Dzienniku Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: a Empi sie pogubił? 19.02.11, 22:50 bosonoga.contessa napisała: > tak, mogłeś. Własnie tak słyszałam dzisiaj w TV I w Dzienniku Czy to już nowa "słowotwórczość" w razie cenzury netu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbarska Empi,jestes masochistą? IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 22:55 forum.gazeta.pl/forum/w,396,122362198,122362198,Czego_nie_ruszac_by_nie_smierdzialo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozebrać Re: Empi na oslej? No, no:) IP: 46.186.12.* 19.02.11, 22:59 Dobre:) Oby się empi nie naraził górze, bo jak na razie FL to dosyć otwarte forum i gdyby nie emocje niektórych z problemami psychicznymi to myślę, że można byłoby nawet dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Empi na oslej? No, no:) 19.02.11, 23:07 nie ma co martwic sie na zapas. Empi na pewno da sobie rade:)))) Macie jakies inne skojarzenia z ośla ławką? poza forum:P Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Empi na oslej? No, no:) 19.02.11, 23:10 To już zakrawa na prywatę! Nie rób tego! Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Empi na oslej? No, no:) 19.02.11, 23:10 "Pierwszy przeciwko forumowemu chamstwu zbuntował się Poznań. Chyba redakcja poznańska sama z siebie zrobiła oślą ławkę. To pierwszy wątek poznański o ławce założony w jakis czas od momentu sprzątania forum." Czy ktos ma pewną informację na ten temat? Czy prawda jest , ze to mój Poznań jako pierwszy wymyslił Ośla ławke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: Empi na oslej? No, no:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 03:10 Przepraszam, czy ktoś mógłby mi objaśnić o co w ogóle chodzi? Kto, gdzie, na jakiej "oślej ławce", za co? Przeczytałam cały wątek, ale nadal nie bardzo rozumiem istotę sprawy. Wywnioskowałam tylko tyle, że jakaś publikacja empiego znalazła się na jakiejś "oślej ławce". Co to takiego ta "ośla ławka", czym (oprócz piętnującej nazwy) różni się od pozostałych wątków? Do czego słuzy? (skoro można usunąc całkowicie list, to po co go gdzieś przenosić, czy tam nie może już być odczytany?) Kto może przenosić publikacje na tę "ławkę" (jeśli nie "opiekun" forum to kto? przeciez opiekun sam swojego listu by chyba nie przeniósł) I wreszcie: co takiego się stało (zostało napisane), że wylądowało to na "oślej ławce"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB To proste, "niezorientowana" IP: *.lublin.mm.pl 20.02.11, 06:44 forum.gazeta.pl/forum/f,396,Osla_lawka.html Masz,czytaj,co usunięto. Czytac mozesz,ale sie juz nie wpiszesz. Jasne? To takie swoiste archiwum nie tylko głupoty. A przesyłaja na Oslą posty ci,co sie tymi sprawami zajmuja ,starając się ukulturalniac dyskusje...Z różnym skutkiem,ale to normalka. I osobny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: To proste, "niezorientowana" 20.02.11, 12:56 Wątek wylądował na Oślej wskutek donosu jakiejś niedowartościowanej szczekaczki. Ja stawiam na impotenta <j2> czyli w nowej wersji jeszcze idiotyczniej <rozebrać>. Boszszsz co za wredna łajza :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 13:11 Bardzo dziękuję za "wyjaśnienia" i twoje i JB. Akurat dużo się z nich dowiedziałam, hi hi. Link podany pzrez JB prowadzi do "oślej ławki" jako takiej,a nei do konkretnego wątku. Nadal więc nie wiem kto i co takiegio napisał, że ktoś (kto?) pzreniósł to na "oślą ławkę". Może ja jestem głupia, ale odpowiedzi na te pytania w waszych "wyjaśnijących" postach nie zauważyłam. Oczywiście, obowiązku wyjaśniania nie ma, ale liczyłam na bardziej komunikatywną uprzejmość Sz.P. forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: To proste, "niezorientowana" 20.02.11, 13:17 Link prowadzący do konkretnego wątka był podawany w tym wątku chyba dwa razy, ale skoro nie wiesz o czym czytasz, to proszę jeszcze raz: forum.gazeta.pl/forum/w,396,122362198,122362198,Czego_nie_ruszac_by_nie_smierdzialo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.lublin.mm.pl 20.02.11, 13:35 Empi,jestes masochistą? - zapytalam. Patrz wyzej,podalam link, czego jeszcze potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.lublin.mm.pl 20.02.11, 13:38 forum.gazeta.pl/forum/w,396,122362198,122362198,Czego_nie_ruszac_by_nie_smierdzialo_.html = powtarzam link Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: To proste, "niezorientowana" 20.02.11, 14:16 szanowna JB, ja się tam nie wysłałem :). To widocznie zdezorientowana siła wyższa :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 17:16 Człowieku, ale o co tam chodzi? Co ma nie śmierdzieć, w co nie wdepnąć? Czy to jakiś wątek dla wtajemniczonych? Wątek "z kluczem"? Co w tym tekście otwierającym jest takiego, ze zasługuje na "oślą ławkę"? Przeciez tam nie ma żadnego wulgarnego słowa ani żadnego nazwiaska czy nawet nicka? Czyżby wróciła Jaśnie Cenzura, która zdejmowała teksty za aluzje? Zreszta do kogo lub czego ta aluzja. bo nie wiem. Pisze ktoś tam, że do jakiegoś elana czy coś podobnego, ale z czego to niby ma wynikać? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: To proste, "niezorientowana" 20.02.11, 17:22 Gość portalu: Niezorientowana napisał(a): > nie wiem. Pisze ktoś tam, że do jakiegoś elana czy coś podobnego, ale z czego t > o niby ma wynikać? Ja też nie wiem i kompletnie mnie to nie interesi. Jak cię interesi i nie możesz żyć w nieświadomości, to napisz mejla do naczalstwa portalu i poproś o wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 18:31 tajnos.agentos napisał: > Ja też nie wiem i kompletnie mnie to nie interesi. Skoro nie wiesz i Cię to "nie interesi", to znaczy, że moje pytanie nie było skierowane do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: To proste, "niezorientowana" 20.02.11, 17:25 Jak to z czego? Z kontekstu (forumowego), ale równie dobrze można to rozumieć jako dyskusję ogólną nie związaną z antysemicką łajzą <e13>. Słusznie pytasz, bo niezorientowani nie wiedzieliby o co chodzi. Proponuję Ci wysłać Twój post do gazetowej admilicji i zwrócić się o przywrócenie wywalonego wątka. Tu masz adres: forum@agora.pl :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 18:35 Aż tak to zaangażowana nie jestem żeby kłócić się z administracją forum. Po prostu myślałam, że dowiem się o co chodzi, ale skoro "nikt nic nie wie" to pal sześć, ja też przeżyję jakoś bez tej wiedzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.lublin.mm.pl 20.02.11, 18:41 OK,przedstaw sie blizej ludziom "niezorientowana"( i mało rozwinięta). Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: To proste, "niezorientowana" 20.02.11, 18:56 Może lepiej nie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.lublin.mm.pl 20.02.11, 21:00 Niezle linki,wampirku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 21:42 Coś Ci nie pasuje, że pytam? Zwracałam się o to do osób życzliwie nastawionych i uprzejmych. Jeśli ktoś nie czuje potrzeby, nie musi odpowiadać. Za diagnozę, dotyczącą mojego rozwoju, dziękuję. Podziwiam przenikliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: To proste, "niezorientowana" 20.02.11, 22:04 Skoro założyłam wątek, czuję się zobowiązana udzielić odpowiedzi. O co dalej pytasz, konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowana Re: To proste, "niezorientowana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 00:37 O nic nowego. Pytałam kto co takiego napisał, że wylądowało to w oślej ławce. A kiedy wskazano mi konkretny wątek zapytałam czego lub kogo on dotyczy, bo trudno się zorientować i co w nim jest niecenzuralnego? Podobno bliżej nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.lowca.swiergotkow.polny Re: Empi na oslej? No, no:) 20.02.11, 21:47 dzyurny z agora.pl; wtedy byla nia chyba kropka Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Empi na oslej? No, no:) 20.02.11, 21:59 czarny.lowca.swiergotkow.polny napisał: > dzyurny z agora.pl; wtedy byla nia chyba kropka Kropka? Nie ma takiej opcji, prędzej ela, ,tyż wątpię:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Empi na oslej? No, no:) 21.02.11, 12:36 ani kropka ani Ela. Jesteśmy z centralnej Polski i do Lublina nam daleeeeeeeeeeeeeeeeeeko :) Odpowiedz Link Zgłoś