Dodaj do ulubionych

Kulisy pogrzebu

19.03.11, 21:18
Dziennikarze tygodnika Wprost ujawniają, że pomysł pochowania na Wawelu tragicznie zmarłej pary prezydenckiej narodził się podczas spotkania u Moniki Olejnik. Dziennikarka wzięła udział w różańcu odprawionym w prezydenckiej kaplicy. Tuż po nim spotkała się na kolacji z współpracownikami Lecha Kaczyńskiego - m.in. Adamem Bielanem i Pawłem Kowalem.
Czy to znaczy, że Bielan, Kowal i nawet Kamiński podpadli u prezesa za taki pomysł?
pzdr.
Obserwuj wątek
    • joannabarska Re: Kulisy pogrzebu 19.03.11, 22:05
      Huhi,widze,ze empi mnie uprzedzil. OK!
      • zubelz Re: Kulisy pogrzebu 19.03.11, 22:15
        Biedny sierota Bielan nie ma co ze sobą zrobić ? W PJN go nie chcą a do PISdniętej parti jakoś mu nie po drodze (niby) To może do PSLu? Też nie za bardzo bo za małe poparcie. Kiedyś było ( W osiołkowi w żłoby dano w jeden owies w drugi siano) A że Bielan nie osioł to polazł do owsa. Najadł się tak że zaczą brykać i jak kończy? a no jak osioł!
        • Gość: bosman nie ma się nad kim litować IP: *.dynamic.mm.pl 19.03.11, 22:20
          Bielan to wyjątkowa wesz, drugi Czarnecki tylko młodszy.
          • Gość: Żar-Ptica Re: nie ma się nad kim litować IP: *.ip.jarsat.pl 19.03.11, 22:26
            Czarnecki to jednak sprytny lis, wiec nie da sie tak szybko wyrumakować.
            • Gość: bosman nie nazwał bym go "sprytnym"... IP: *.dynamic.mm.pl 19.03.11, 22:37
              raczej "cwanym", a najwłaściwiej to "bezczelnym" w najgorszym tego słowa znaczeniu
    • zubelz Re: Kulisy pogrzebu 19.03.11, 22:26
      empi napisał:

> Dziennikarze tygodnika Wprost ujawniają, że
      > pomysł pochowania na Wawelu tragicznie zmarłej pary prezydenckiej narodził się
      > podczas spotkania u Moniki Olejnik. Dziennikarka wzięła udział w różańcu odpraw
      > ionym w prezydenckiej kaplicy. Tuż po nim spotkała się na kolacji z współpracow
      > nikami Lecha Kaczyńskiego - m.in. Adamem Bielanem i Pawłem Kowalem.

> Czy to znaczy, że Bielan, Kowal i nawet Kamiński podpadli u prezesa za taki pom
      > ysł?
      > pzdr.
      To był różaniec?. To był sabat . I to nie tylko czarownic,lecz spotkanie na szczycie. Czarownica ,lucyfer i belzebub(kolejność przypadkowa)
      • Gość: Żar-Ptica Re: Kulisy pogrzebu IP: *.ip.jarsat.pl 19.03.11, 22:28
        Jakoś trudno mi sobie wyobrazić Monike Olejnik z różancem w ręku.
        Rzeczywiście z miotłą byłoby jej do twarzy
      • zubelz Re: Kulisy pogrzebu 19.03.11, 22:32
        A Pospieszalski w tym czasie świecił świeczki
    • wampir-wampir Re: Kulisy pogrzebu 19.03.11, 22:29
      Różaniec w prezydenckiej kaplicy z przydupasami prezesa? Dlaczego mnie to nie dziwi... Dziennikarstwo w tym kraju sięgnęło bruku.
      • Gość: Żar-Ptica Re: Kulisy pogrzebu IP: *.ip.jarsat.pl 19.03.11, 22:32
        Bruku?
        W mule cuchnacym po uszy siedzi...to nasze dziennikarstwo
        • Gość: bosman raczej ... IP: *.dynamic.mm.pl 19.03.11, 22:47
          w szambie
      • empi Re: Kulisy pogrzebu 19.03.11, 22:35
        Jako dziennikarka musi dbać o kontakty zawodowe :). Zaproszenie tam było dobrą okazją na zdobycie jakiejś wiedzy. Podejrzewam, że i drugiej stronie na tym zależało, bo przecież jak się ma pomysła to trzeba puścić go w świat :).
        pzdr.
        • Gość: JB Re: Kulisy pogrzebu IP: *.lublin.mm.pl 19.03.11, 22:47
          www.wprost.pl/ar/236531/Kulisy-Wawelu/ Szukaj lepiej tu
          • zubelz Re: Kulisy pogrzebu 19.03.11, 22:55
            No i przywaliła z grubej rury. A tak świetnie zapowiadał się ten wątek. Pani Joanno! zepsuła nam Pani całą zabawę!.
            • Gość: JB Re: Kulisy pogrzebu IP: *.lublin.mm.pl 20.03.11, 00:17
              Czegos tu,zubelz,nie chwytam...
              • Gość: Żar-Ptica Re: Kulisy pogrzebu IP: *.ip.jarsat.pl 20.03.11, 00:34
                Także pogubiłam sie juz Joanno....
                chyba czas na sen
              • zubelz Re: Kulisy pogrzebu 20.03.11, 00:46
                Gość portalu: JB napisał(a):

> Czegos tu,zubelz,nie chwytam...
                Rozważaliśmy teoretycznie (niby tego nie znając,ten artykuł był napisany wcześniej.) aż tu nagle dała Pani linka do tego. i koniec. To samo było z balonami i lampionami pod nimi podczepionymi. Też widziałem i wiedziałem że to są lampiony jak większość która pisała w tym wątku. Każdy coś ciekawego napisał i było fajnie do czasu , kiedy znalazł się jakiś mądrzejszy od radia i zaczynał swoje teorie wygłaszać. Ze śmiesznej dyskusji zrobiła się chryja. Dokładnie to samo było w tym wątku.
    • Gość: świergotek Re: Kulisy pogrzebu IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.11, 10:00
      Ciekawe czy nadal będzie zadawała swoje słynne pytanie: "Panie pośle, kto wpadł na pomysł pochówku na Wawelu?" :)))
      • empi Re: Kulisy pogrzebu 20.03.11, 10:09
        Fajnie, ona wie kto, pytany wie kto, my zaś dalej nie mamy pewności kto do tego dopuścił :) Powoli wszyscy zaczną się wypierać tego pomysłu, nikt nie poczyta sobie za zaszczyt bycia autorem jego?.
        pzdr.
        • wampir-wampir Re: Kulisy pogrzebu 20.03.11, 12:58
          Wypieranie się zgody na ten pochówek zaczęło się krótko po pogrzebie, teaz czas na wypieranie się pomysłu :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka