Gość: gram IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 08:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freon Re: i... 26.02.02, 09:34 ....i co dalej? albo może: i jak tu nie tęsknić za szaloną przygodą i podróżą w nieznane, gdy rutyna wkrada się w codzienność. albo: i skąd ja mam teraz wziąć łopatę? - To podobno jedyny sposób, żeby naszego szefa o czymś przekonać:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 10:15 .........i po co sie wysilac, wymyslajac nowy temat do rozmowy, jak zrobi to ktos inny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i... 26.02.02, 13:28 Gość portalu: Kaska napisał(a): > .........i po co sie wysilac, wymyslajac nowy temat do rozmowy, jak zrobi to > ktos inny;-) ... i to jaki zajmujacy temat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 13:32 eor napisał(a): > ... i to jaki zajmujacy temat:)) Jestem pod wrazeniem od poczatku;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 13:35 errata: powinno byc: i jestem pod wrazeniem od poczatku;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i... 26.02.02, 13:58 .. i ja takze naleze do milosnikow tego watku... i-le ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec ...i ile mysli madrych zawrzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 14:04 ......i nie zmieniajmy tematu...... ten jest naprawde fascynujacy....... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...a... 26.02.02, 14:08 a moze dwutorowo, troche i i troche a.... i niech nam sie toczy ta dyskusja fascynujaca.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 14:07 a-ch jaka przebieglosc.... a ladnie to tak temat znienacka zmieniac... a moze ktos juz sie do tego "i" tak przyzwyczail, ze nie potrafi bez "i".... a wlasciwie, to czemu nie,.... "a" moze byc, bo przeciez to moja ulubiona litera alfabetu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 14:11 .... i moze w takim razie podzielmy ten watek na dwa.... bo ja na przyklad za a nie przepadam.... kojarzy mi sie ze wstretnym dukaniem w szkole podczas odpowiedzi...... (przykra retrospekcja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: a.... IP: 151.10.115.* 26.02.02, 14:19 i-bądźmy dorośli, i - co tam szkoła a - prawdziwe życie..... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:20 Gość portalu: Kaska napisał(a): > .... i moze w takim razie podzielmy ten watek na dwa.... bo ja na przyklad za a > > nie przepadam.... kojarzy mi sie ze wstretnym dukaniem w szkole podczas > odpowiedzi...... (przykra retrospekcja) I wreszcie mogłam tu przyjść ;))) A Eor po raz drugi wymienia literkę a jako ulubioną, ciekawe dlaczego????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 14:21 .......i znowu pewnie z czyms mu sie kojarzy;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 14:25 a kiedy juz ja wymienil, bo jakos nie pamieta..... a z drugiej strony jesli juz ja wymienil... i teraz potwierdza, to znaczy, ze jest konsekwentny.... i zdania nie zmiania.......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:27 .......i tylko podziwiac za te konsekwencje;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:26 Gość portalu: Kaska napisał(a): > .......i znowu pewnie z czyms mu sie kojarzy;-))))))))) Z jakimś imieniem pewnikiem;) Albo z jakimś nickiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 14:31 a czemu Luciu lamiesz konwencje???.... i to nawet dwukrotnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:33 A mam tę wadę, że zapamiętuję czasami jakieś szczegóły. Po kiego licha mi to???? A o ważnych rzeczach nieraz zapominam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:35 .....a tu widze jakies konwenanse ......;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:36 ...i jeszcze coś złamałam?????? ;))) I chcę Ci Eor powiedzieć, że dlatego może zapamiętałam bo mam wielki sentyment do dwóch "a", o !!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Hej Lucy! 26.02.02, 14:39 Przepraszam, że się wcinam w rozmowę i buszuję po Waszym forum, ale w innym miejscu nie zastałam Lucy a chciałam tylko powiedzieć: "Cześć Lucy!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hej Lucy! 26.02.02, 14:42 petelka napisał(a): > Przepraszam, że się wcinam w rozmowę i buszuję po Waszym forum, ale w innym > miejscu nie zastałam Lucy a chciałam tylko powiedzieć: "Cześć Lucy!" :))) Petelko:))))))) Strasznie się cieszę, ze Cię widzę. Zostań z nami chwilkę albo dłużej;))) Widziałam, że mnie wołałaś ale....... miałam napisać do Ciebie. Świetnie, że wróciłaś!!! Brakowało Ciebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Hej Lucy! 26.02.02, 14:52 lucy_z napisał(a): > Petelko:))))))) Strasznie się cieszę, ze Cię widzę. Zostań z nami chwilkę alb > o > dłużej;))) Widziałam, że mnie wołałaś ale....... miałam napisać do Ciebie. > Świetnie, że wróciłaś!!! Brakowało Ciebie!!!!! Zostanę malutką chwilkę, bo niedługo już zbieram się do domu a wiesz jak to po dłuższym urlopie ciężko siedzi się w pracy. Jak tam u Ciebie? Wszystko w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Hej Lucy! 26.02.02, 15:00 No niestety, kończę już na dzisiaj, ale mam nadzieję, że spotkamy się jutro. Pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Hej Lucy! 26.02.02, 15:02 petelka napisał(a): ostanę malutką chwilkę, bo niedługo już zbieram się do domu a wiesz jak to po > dłuższym urlopie ciężko siedzi się w pracy. > Jak tam u Ciebie? Wszystko w porządku? > Petelko:) Napisałam do Ciebie:) Przed chwilą. U mnie wszystko w porządku. No wyobrażam sobie jak Ci ciężko wrócić do normalności;))) Jak się jutro spotkamy to mam nadzieję, że napiszesz jak było??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:40 lucy_z napisał(a): > ...i jeszcze coś złamałam?????? ;))) > I chcę Ci Eor powiedzieć, że dlatego może zapamiętałam bo mam wielki sentyment > do dwóch "a", o !!! :))))) .......i chyba jest 1:0;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 14:47 a my juz rozpoczelismy mecz? a, bo ja nie wiedzialem..... i to sie nie liczy, bo baramkarz jeszcze nie wyszedl na boisko, bo mu sie but rozwiazal ....i emploi mu sie zaplatalo ....... i konwenanse wylazly..... i jeszcze na dodatek musial pojsc recyprokowac....:)))))..... a moze by tak zaczac mecz od nowa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:51 eor napisał(a): > a my juz rozpoczelismy mecz? a, bo ja nie wiedzialem..... i to sie nie liczy, > bo baramkarz jeszcze nie wyszedl na boisko, bo mu sie but rozwiazal ....i > emploi mu sie zaplatalo ....... i konwenanse wylazly..... i jeszcze na dodatek > musial pojsc recyprokowac....:)))))..... a moze by tak zaczac mecz od nowa, co? A gramy dalej w to samo??????? I nie lubisz przegrywać, tak????? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:55 ......a to znaczy, ze byl falstart??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 14:56 a nie wiem, czy zechcesz dalej w to samo grac, jaka cala moja druzyna na boisko wylezie..... i okopie sie na pozycjach:)).... a przegrywac lubie.... i to z honorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:03 .......a to ja gram! i bede walczyla jak lew! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:07 Gość portalu: Kaska napisał(a): > .......a to ja gram! i bede walczyla jak lew! I ja tez, i ja też!!!!!! A jestem stary[a] wyga, na meczach zęby zjadłam, ha, ha;) Ino:) mnie rodzina może odciągnąć od bramki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:10 ......i Eorku bedziesz mial twardy orzech do zgryzienia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 15:15 A graj, Kaska! I tak nie wygrasz! I co mi tam lwy, jak kazdy z moja dzielna... i niepokromiona jak lwow populacja cala..... A poza tym przekupilem sedziego czekoladkami .....i likierkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:18 I niestety muszę odejść, ale na chwileczkę, panie sędzio - przerwę proszę!!!!;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:20 A to gra bedzie bardzo nie fair, jezeli ty wyskoczyles z czekoladkami i likierkiem........ I co ja mam teraz zrobic? Gotówke? I tak nie przebije czekoladek...... I likierku..... (A moze by tak paczke kawusi???????????) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 15:41 A sedzia i tak juz podyktowal 13 karnych dla mojej druzyny... a kazdy z karnych zostal wykorzystany. I tak korzystajac z nieobecnosci jednej z przeciwnych druzyn prowadze 13:0:))) A taka walke zapowiadaly....:))) I nie proponowac tu zadnych ukladow na boku..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:43 A cos tu mi nie gra........ I jakim sposobem niby to prowadzisz??????? A ty liczyc umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:42 I kto tu mówił o honorowym przegrywaniu, Eor??????? A przekupstwo organów jest fe:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:47 A my z Lucy tworzymy zwarta i solidarna druzyne;-)))) Czy "i" w srodku zdania tez sie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 15:48 A ja nie organy, tylko sedziego przekupilem. A ten zakoczyl wlasnie mecz. I wygralem 17:0. I gratuluje znakomitej postawy rywalom. A co, ostatecznie gentleman jestem:) A honorowo przegrywac umiem, tyle ze tym razem wygralem:))) I to tez honorowo - nie targowalem sie z sedzia.... i dostal co chcial:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:51 A na gentelmena to ty nie za bardzo wygladasz.... I tak sie wydalo o przekupstwie ciasteczkami..... I my z Lucy nie chcemy nic sugerowac, ale ten wynik to lekko przeklamany..... i my postulujemy o nowy mecz......i na nowym boisku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:49 lucy_z napisał(a): > I kto tu mówił o honorowym przegrywaniu, Eor??????? A przekupstwo organów jest > fe:(((((((( I znowu coś kombinuje.....??? Kaśka!!!!!! Ach,musimy mu manto sprawić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:54 lucy_z napisał(a): I znowu coś kombinuje.....??? Kaśka!!!!!! Ach,musimy mu manto sprawić !!! A nie wiesz Eorku, że sędzia to organ państwowy i musi być nieprzekupny, chyba że wzorujesz się na różnych organach, hmmmmm takich tam:((( Ano tak!!! Ryba psuje się od glowy, hi, hi ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 15:56 > lucy_z napisał(a): > > A nie wiesz Eorku, że sędzia to organ państwowy i musi być nieprzekupny A nie wiem. I sedzia tez nie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: a.... 26.02.02, 15:54 I popatrz - nie wyglada na gentlemena, a jest! A na nowy mecz to ja sie chetnie zgodze, tylko zawodnicy musza mi odpoczac, bo sie nabiegali. I sedzia musi sie okreslic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 26.02.02, 16:09 eor napisał(a): A na nowy mecz to ja sie chetnie zgodze, tylko zawodnicy musza mi odpoczac, bo > sie nabiegali. I sedzia musi sie okreslic:))) A popatrzcie no jak to się odgryza, prawie zębów ta rybka nie ma a się odgryza. I już wiem, nazywa się pirania, hrrrrrrrrr ;) A tu takie słabiutkie, milutkie rybeczki są :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: a.... 26.02.02, 23:38 I zobaczcie - taki niby glupi watek ktos zalozyl, a tak fajnie sie rozwinal. A czytajac go wesolo sie robi:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 07:55 A to ja a propos piranii. A wcale nie są to rybeczki milutkie.... Nic "A" nic;- )))))) Podle, obslizle, brzydkie - wiem, bo mam pare pod obserwacja od czasu do czasu.... I ja chce nowy mecz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 08:09 Ale chadza spac przed polnoca;-)))))) Czesc Ronja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: a.... IP: 192.168.0.* 27.02.02, 08:09 Gość portalu: Kaska napisał(a): > A to ja a propos piranii. A wcale nie są to rybeczki milutkie.... Nic "A" nic;- > )))))) Podle, obslizle, brzydkie - wiem, bo mam pare pod obserwacja od czasu do > > czasu.... > I ja chce nowy mecz!!!!!!!!!! Kaśka:)))))) O piranii pisząc miałam na myśli takiego jednego, zachłannego na wygraną;))))) A te milutkie rybeczki to my!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 08:11 A taki jeden zachlanny to jeszcze spi, czy mecz go tak wykonczyl?????? I czesc Lucy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: a.... 27.02.02, 09:06 Gość portalu: Kaska napisał(a): > A taki jeden zachlanny to jeszcze spi, czy mecz go tak wykonczyl?????? > I czesc Lucy;-) Nie mogłam wejść tu przez jakiś czas. Eor pewnie już pracuje. To jest straszny pracuś, mówię Ci, hi, hi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 09:10 I zadnej nowej pulapki na nas nie szykuje???? A to bardzo dziwne......... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: i ........... 27.02.02, 09:22 Gość portalu: Kaska napisał(a): > I zadnej nowej pulapki na nas nie szykuje???? > A to bardzo dziwne......... Jak bedzie miał dobry humor i troszeczkę czasu to może coś wykombinuje ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 09:25 Lucy, to my moze sie okopmy;-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: i ........... IP: 151.10.115.* 27.02.02, 09:37 a i - cześć z samego rana, i co dziś słychać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 09:41 A co bys chcial(a) wiedziec? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i ........... nic 27.02.02, 10:06 A wlasnie, ze nic nie knuje. I nic nie mam zamiaru knuc, bo czysta gre lubie. I dlatego przyznalem sie do przekupienia sedziego i do zamiaru ponownego przekupienia:))) A co - jak przejrzysstosc, to przejrzystosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 10:09 eor napisał(a): > A wlasnie, ze nic nie knuje. I nic nie mam zamiaru knuc, bo czysta gre lubie. I > > dlatego przyznalem sie do przekupienia sedziego i do zamiaru ponownego > przekupienia:))) A co - jak przejrzysstosc, to przejrzystosc. A z tego, co wiem, to tlumacza sie tylko ci, ktorzy maja cos na sumieniu;-)))) I jak ty teraz wygladasz?;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i ........... 27.02.02, 10:15 A calkiem niezle wygladam, dziekuje za troske:) I zdrowo i elegancko:)) I tylko widzisz sumienia zapomnialem dzisiaj kiedy z domu wychodzilem rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 10:18 eor napisał(a): > A calkiem niezle wygladam, dziekuje za troske:) I zdrowo i elegancko:)) I tylko > > widzisz sumienia zapomnialem dzisiaj kiedy z domu wychodzilem rano:) A to jakas autoprezentacja?;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i ........... 27.02.02, 10:27 A pewnie - towar malo chodliwy wymaga wzmozonej reklamy:))) I teraz musze na chwile sie oddalic w odchlan zajec z praca zwiazanych - pardonsik:)))) I do uslyszenia/zobaczenia za jakis czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 10:29 A to ja jestem teraz okrutnie ciekawa, dlaczego to jest sie towarem malo chodliwym......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: i ........... 27.02.02, 11:09 A Eor jest mało chodliwy, bo samochodem wszędzie jeździ:o))) I niech nikt nie wierzy w jego zapewnienia, że nie knuje - ciągle knuje, knuj jeden;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 11:14 freon napisał(a): > A Eor jest mało chodliwy, bo samochodem wszędzie jeździ:o))) I niech nikt nie > wierzy w jego zapewnienia, że nie knuje - ciągle knuje, knuj jeden;o) Acha;-))))))))))))))) Knuj mi sie podoba;-) Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 12:51 A bedzie w koncu ten nowy mecz, czy nie???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i ........... 27.02.02, 14:07 A bedzie, jesli postanowimy w koncu w co gramy i kto wygra:)))) I jak ustalimy o co gramy. I jak mi zawodnicy odpoczna..... A wowczas grac mozemy, chocby i caly dzien:)) A ja i tak wygram:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 14:15 eor napisał(a): > A bedzie, jesli postanowimy w koncu w co gramy i kto wygra:)))) I jak ustalimy > o co gramy. I jak mi zawodnicy odpoczna..... A wowczas grac mozemy, chocby i > caly dzien:)) A ja i tak wygra I tu wlasnie widzimy totalny brak samokrytycyzmu.... I chwalipiectwo na calej linii..... A nie ustalilismy jeszcze, o co gramy? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i... 27.02.02, 14:21 A ja Was zaskocze zlamaniem szyku:)) I co Wy na to? A to wcale nie chwalipiectwo, Kasiu, wcale, ani troche, tylko realna ocena rzeczywistosci i mozliwosci przeciwnika:)))) I tak to chwalil sie paskuda, az mu wyrosla broda ruda...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: i...co, i co?????? IP: 192.168.0.* 27.02.02, 14:24 eor napisał(a): > I tak to chwalil sie paskuda, az mu wyrosla broda ruda...... Nie wiem o co chodzi, bo dopiero przyszłam, muszę przeczytać i rozstrzygnąć!! Wszystko naprostuję!!!!!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 14:25 I zaskoczone jestesmy, az milo;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 14:30 A czym takie zaskoczone jestescie, ze az milo. I mi tez jest milo - dodal mlody rycerz na wszelki wypadek....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: i...co, i co?????? IP: 192.168.0.* 27.02.02, 14:32 O kurcze;)))))) Ale zmokłam, jestem zmoczona kura dzisiaj!!!!!! Eorku!!!!!! No, no!! Proszę nigdzie w bok nie skakać, muszę Cię przywołać do...szyku;) Nie będę grała z Tobą, Kaśka też nie, jak będziesz taki knuj;))) A ja muszę zaraz, hmmmmmmmm przywołać siebie do porządku:((((( Eor ma wyrzuty, Pola też to i ja też, tylko ja nie jestem taki pracuś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 14:46 A oczywiscie jestesmy zaskoczone Twoim wyskokiem;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 14:59 A bo ja taki malutki skoczek jestem:))) I wcale nie jestem zadnym knujem. A Freon tylko jatrzy, jatra jedna. A ten knuj to jej wyszedl, no. I nie dorownam jej tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 15:09 eor napisał(a): > A bo ja taki malutki skoczek jestem:))) I wcale nie jestem zadnym knujem. A > Freon tylko jatrzy, jatra jedna. A ten knuj to jej wyszedl, no. I nie dorownam > jej tutaj:) A ktos ostatnio mowil o wygrywaniu.............. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 14:56 Gość portalu: lucy_z napisał(a): tylko ja nie jestem taki pracuś;))) Co ja napisałam, nie jestem????? Trochę jestem !!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 15:03 A jak tylko trochę, to znaczy, ze raczej nie jestes;-)))) A ja jestem pracocholik. I u mnie to juz choroba;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 15:24 Gość portalu: Kaska napisał(a): > A jak tylko trochę, to znaczy, ze raczej nie jestes;-)))) > A ja jestem pracocholik. I u mnie to juz choroba;-)))))))))))) Podaj sobie rękę z Eorem!!!!!!!!!!!!! Tak mówiła Freon, ja jej wierzę :)) Pracocholik zabiera sobie połowę życia:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 15:27 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: Kaska napisał(a): > > > A jak tylko trochę, to znaczy, ze raczej nie jestes;-)))) > > A ja jestem pracocholik. I u mnie to juz choroba;-)))))))))))) > > Podaj sobie rękę z Eorem!!!!!!!!!!!!! > Tak mówiła Freon, ja jej wierzę :)) > Pracocholik zabiera sobie połowę życia:(((((((((((( I pewnie, ze zabiera.... Jego, to bierze;-)))))))))))) A z Eorem...... reke....... hmmmmmmmmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 16:01 > A z Eorem...... reke....... hmmmmmmmmm...... No z Eorem. Reke. Nie da sie? Czyste mam lapki.... Dlaczego nie??? Dlaczego Kaska sie zastanawia??? Buuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 07:51 eor napisał(a): > > > A z Eorem...... reke....... hmmmmmmmmm...... > > No z Eorem. Reke. Nie da sie? Czyste mam lapki.... Dlaczego nie??? Dlaczego Kas > ka > sie zastanawia??? Buuuuuuuuuuuuuuuuuu A da sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 09:28 A dlaczego mialoby sie dac podac reki Eorowi? No, Eor nie ugryzie.... Postara sie przynajmniej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 09:31 eor napisał(a): > A dlaczego mialoby sie dac podac reki Eorowi? No, Eor nie ugryzie.... Postara > sie przynajmniej:)))) A tu tak pokretnie sie napisalo, ze sie nie rozumie;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 09:37 Pytam: Dlaczego Eorowi nie da sie podac reki? Dla wyjasnienia dodaje: Eor nie ugryzie! Co wiecej, jak mowil wczesniej, lapki umyje:))))) Nie chce nam Kaska odpowiedziec najwyrazniej na pytanie, nie chce... Szuka pewnie powodow w poradniku Kamyczka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 09:40 eor napisał(a): > Pytam: Dlaczego Eorowi nie da sie podac reki? Dla wyjasnienia dodaje: Eor nie > ugryzie! Co wiecej, jak mowil wczesniej, lapki umyje:))))) > > Nie chce nam Kaska odpowiedziec najwyrazniej na pytanie, nie chce... Szuka > pewnie powodow w poradniku Kamyczka:))) Zgubiles gdzies "nie" w pierwszym zdaniu, i stad te moje wahanie;-))))) A tak na marginesie, to myslisz, ze jeszcze ktokolwiek czyta Kamyczka????? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 09:47 A nie mowilem - nie chce udzielic odpowiedzi i zmienia temat....:) Prawdopodobnie nikt juz nawet nie wie, co to za Kamyczek:) Mozemy spytac kogos z mlodszych forumowiczow - takiego Muminka na przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 09:53 eor napisał(a): > A nie mowilem - nie chce udzielic odpowiedzi i zmienia temat....:) > > Prawdopodobnie nikt juz nawet nie wie, co to za Kamyczek:) Mozemy spytac kogos > z mlodszych forumowiczow - takiego Muminka na przyklad... A wcale tematu nie zmienia;-)))) I odpowiedzi chetnie udziela;-))) A Kamyczka to ja jeszcze mam w domu;-)))))) Jak ktos chce poczytac - chetnie pozycze. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:06 No wlasnie widze jak udziela odpowiedzi, wlasnie widze:) I jeszcze oszukuje, ze chetnie... Poczekaj no, juz ja Ci sie odwdziecze. (glosem zlowieszczym) Wymysle jakas przebiegla intryge, paskudny plan i wredny spisek uknuje. W wyniku moich knowan (dramatyczna przerwa)..... nawet sie nie zorientujesz jak moja dlon bezwiednie....... (dramatyczna przerwa 2, a potem z duzym naciskiem) uscisniesz!!!! (smiechem klasycznego schwarzcharaktera - cos na wzor Dr.Evil'a) UHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (sciany sie trzesa i strach oblatuje wszystkich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:09 eor napisał(a): > No wlasnie widze jak udziela odpowiedzi, wlasnie widze:) I jeszcze oszukuje, ze > > chetnie... > > Poczekaj no, juz ja Ci sie odwdziecze. (glosem zlowieszczym) Wymysle jakas > przebiegla intryge, paskudny plan i wredny spisek uknuje. W wyniku moich knowan > > (dramatyczna przerwa)..... nawet sie nie zorientujesz jak moja dlon > bezwiednie....... (dramatyczna przerwa 2, a potem z duzym naciskiem) > uscisniesz!!!! (smiechem klasycznego schwarzcharaktera - cos na wzor Dr.Evil'a) > > UHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (sciany sie trzesa i strach oblatuje > wszystkich) I troche co prawda czasu to trwalo, ale jednak Eor pokazal swoje prawdziwe oblicze;-)))))))))) A tu go chwalono za takt(?) i dobre wychowanie(?) Knuj jak nic;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:15 Cześć Wam:)))))) Kamyczka też gdzieś mam;)))))) A po co Kamyczek?????? Tu sama kultura itd... Kaśka????? Czy u nas była wichura????? Takie otrzymałam pytanie z północy a ja nie zauważyłam?????? Może trochę mocniej wiało????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:18 lucy_z napisał(a): > Cześć Wam:)))))) > Kamyczka też gdzieś mam;)))))) A po co Kamyczek?????? Tu sama kultura itd... > Kaśka????? Czy u nas była wichura????? Takie otrzymałam pytanie z północy a ja > nie zauważyłam?????? Może trochę mocniej wiało????? Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-) Milo, ze jestes;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:21 Gość portalu: Kaska napisał(a): Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-) > Milo, ze jestes;-) Właśnie jestem chwilowo i nie wiem czy do niedzieli będę, bo mam chałupę ludzi, iiiii i co Ci będę mówić, sama się domyśl a jeszcze pewnie mnie tu nie dopuszczą!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:26 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: Kaska napisał(a): > > Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-) > > Milo, ze jestes;-) > > Właśnie jestem chwilowo i nie wiem czy do niedzieli będę, bo mam chałupę ludzi > , > iiiii i co Ci będę mówić, sama się domyśl a jeszcze pewnie mnie tu nie > dopuszczą!!!!!!:))))) Jak to cie nie dopuszcza? Musza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 19:49 > Gość portalu: Kaska napisał(a): > > Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-) > > Milo, ze jestes;-) Ja też nic nie zauważyłam a tu czytam, że nas to wszystko ominęło!!! To rzeczywiście pytanie do mnie z północy było uzasadnione;): 400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu, powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną 400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu, powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną. Po południu strażacy otrzymali kilkadziesiąt wezwań do przewróconych drzew, głównie na północy województwa. W kilku miejscowościach silny wiatr zerwał dachy z budynków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 08:18 lucy_z napisał(a): > Ja też nic nie zauważyłam a tu czytam, że nas to wszystko ominęło!!! To > rzeczywiście pytanie do mnie z północy było uzasadnione;): > > > 400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu, > powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną > > 400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu, > powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną. > Po > południu strażacy otrzymali kilkadziesiąt wezwań do przewróconych drzew, główni > e > na północy województwa. W kilku miejscowościach silny wiatr zerwał dachy z > budynków. > No to gdzie byla ta burza???? Czy jest jeszcze gdzies jakas Lubelszczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:21 Co wyszlo, gdzie wyszlo? Jaka natura, zaraz, zaraz, niech poczytam, bo dopiero tu przyszedlem...... (po chwili) hmmmmmmmm - ktos sie za mnie podawal chyba. Ja w zyciu sie tak nie zasmialem, ani zlowieszczego tonu nie uzywalem....... Ktos sie musi pode mnie podszywac..... HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY (to taki glosny wdech), ale sie narobilo. (przepraszajaco) Przeciez ja nie mam zamiaru nic knuc. No skadze. Uwierzcie, ludzie kochani..... Nie mam. Nie bojcie sie. (odmienionym calkowicie glosem) Jeszcze nie... UAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (paskudny smiech rozbrzmiewal na forum glosniej nawet niz poprzednio i tylko Eor skonfrundowany nie bardzo wiedzial skad bral sie w nim ten glos.....) (tididididididi - melodia konczaca i dajaca efekt niepewnosci oraz napiecia:))) Koniec czesci pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:23 I mamy piekna czesc pierwsza;-) A bedzie czesc druga? Moze drukiem wydamy? Bestseller sie czykuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:26 Byc moze bedzie czesc druga. Nie wiem, zobaczymy:)) Chwilowo autor musi odejsc i sil nabrac przed popelnieniem kolejnego bestselleru. Sz-czekajcie cierpliwie, a moze sie ukaze:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:29 Gość portalu: gram napisał(a): ........i czy ty sie spodziewales, ze wyjdzie cos takiego???????? Odpowiedz Link Zgłoś