IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 08:45
Obserwuj wątek
    • freon Re: i... 26.02.02, 09:34
      ....i co dalej?

albo może: i jak tu nie tęsknić za szaloną przygodą i podróżą w nieznane, gdy
      rutyna wkrada się w codzienność.

albo: i skąd ja mam teraz wziąć łopatę? - To podobno jedyny sposób, żeby
      naszego szefa o czymś przekonać:o)
      • Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 10:15
        .........i po co sie wysilac, wymyslajac nowy temat do rozmowy, jak zrobi to
        ktos inny;-)
        • eor Re: i... 26.02.02, 13:28
          Gość portalu: Kaska napisał(a):

> .........i po co sie wysilac, wymyslajac nowy temat do rozmowy, jak zrobi to
          > ktos inny;-)

... i to jaki zajmujacy temat:))
          • Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 13:32
            eor napisał(a):

> ... i to jaki zajmujacy temat:))

Jestem pod wrazeniem od poczatku;-))
            • Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 13:35
              errata:
              powinno byc: i jestem pod wrazeniem od poczatku;-))
              • eor Re: i... 26.02.02, 13:58
                .. i ja takze naleze do milosnikow tego watku... i-le ciekawych rzeczy mozna
                sie dowiedziec ...i ile mysli madrych zawrzec....
                • Gość: aa Re: i... IP: 151.10.115.* 26.02.02, 14:00
                  i-może na inny termat a...
                  • Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 14:04
                    ......i nie zmieniajmy tematu...... ten jest naprawde fascynujacy.......
                    • eor Re: i...a... 26.02.02, 14:08
                      a moze dwutorowo, troche i i troche a....
                      i niech nam sie toczy ta dyskusja fascynujaca.....:))
                  • eor Re: a.... 26.02.02, 14:07
                    a-ch jaka przebieglosc.... a ladnie to tak temat znienacka zmieniac... a moze
                    ktos juz sie do tego "i" tak przyzwyczail, ze nie potrafi bez "i"....

a wlasciwie, to czemu nie,.... "a" moze byc, bo przeciez to moja ulubiona
                    litera alfabetu....
                    • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 14:11
                      .... i moze w takim razie podzielmy ten watek na dwa.... bo ja na przyklad za a
                      nie przepadam.... kojarzy mi sie ze wstretnym dukaniem w szkole podczas
                      odpowiedzi...... (przykra retrospekcja)
                      • Gość: aa Re: a.... IP: 151.10.115.* 26.02.02, 14:19
                        i-bądźmy dorośli, i - co tam szkoła
                        a - prawdziwe życie.....
                      • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:20

> .... i moze w takim razie podzielmy ten watek na dwa.... bo ja na przyklad za a
                        >
                        > nie przepadam.... kojarzy mi sie ze wstretnym dukaniem w szkole podczas
                        > odpowiedzi...... (przykra retrospekcja)

I wreszcie mogłam tu przyjść ;)))

A Eor po raz drugi wymienia literkę a jako ulubioną, ciekawe dlaczego?????
                        • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 14:21
                          .......i znowu pewnie z czyms mu sie kojarzy;-)))))))))
                          • eor Re: a.... 26.02.02, 14:25
                            a kiedy juz ja wymienil, bo jakos nie pamieta..... a z drugiej strony jesli juz
                            ja wymienil... i teraz potwierdza, to znaczy, ze jest konsekwentny.... i zdania
                            nie zmiania.......:))
                            • Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:27
                              .......i tylko podziwiac za te konsekwencje;-))))))))))))
                          • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:26

> .......i znowu pewnie z czyms mu sie kojarzy;-)))))))))

Z jakimś imieniem pewnikiem;) Albo z jakimś nickiem ;))
                            • eor Re: a.... 26.02.02, 14:31
                              a czemu Luciu lamiesz konwencje???.... i to nawet dwukrotnie.....
                            • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:33
                              A mam tę wadę, że zapamiętuję czasami jakieś szczegóły. Po kiego licha mi
                              to???? A o ważnych rzeczach nieraz zapominam...:(
                              • Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:35
                                .....a tu widze jakies konwenanse ......;-)))))
                              • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:36
                                ...i jeszcze coś złamałam?????? ;)))
                                I chcę Ci Eor powiedzieć, że dlatego może zapamiętałam bo mam wielki sentyment
                                do dwóch "a", o !!! :)))))
                                • petelka Re: Hej Lucy! 26.02.02, 14:39
                                  Przepraszam, że się wcinam w rozmowę i buszuję po Waszym forum, ale w innym
                                  miejscu nie zastałam Lucy a chciałam tylko powiedzieć: "Cześć Lucy!" :)))
                                  • lucy_z Re: Hej Lucy! 26.02.02, 14:42
                                    petelka napisał(a):

> Przepraszam, że się wcinam w rozmowę i buszuję po Waszym forum, ale w innym
                                    > miejscu nie zastałam Lucy a chciałam tylko powiedzieć: "Cześć Lucy!" :)))

Petelko:))))))) Strasznie się cieszę, ze Cię widzę. Zostań z nami chwilkę albo
                                    dłużej;))) Widziałam, że mnie wołałaś ale....... miałam napisać do Ciebie.
                                    Świetnie, że wróciłaś!!! Brakowało Ciebie!!!!!
                                    • petelka Re: Hej Lucy! 26.02.02, 14:52
                                      lucy_z napisał(a):

> Petelko:))))))) Strasznie się cieszę, ze Cię widzę. Zostań z nami chwilkę alb
                                      > o
                                      > dłużej;))) Widziałam, że mnie wołałaś ale....... miałam napisać do Ciebie.
                                      > Świetnie, że wróciłaś!!! Brakowało Ciebie!!!!!

Zostanę malutką chwilkę, bo niedługo już zbieram się do domu a wiesz jak to po
                                      dłuższym urlopie ciężko siedzi się w pracy.
                                      Jak tam u Ciebie? Wszystko w porządku?

• petelka Re: Hej Lucy! 26.02.02, 15:00
                                        No niestety, kończę już na dzisiaj, ale mam nadzieję, że spotkamy się jutro.
                                        Pozdrowienia:)))
                                      • lucy_z Re: Hej Lucy! 26.02.02, 15:02
                                        petelka napisał(a):

ostanę malutką chwilkę, bo niedługo już zbieram się do domu a wiesz jak to po
                                        > dłuższym urlopie ciężko siedzi się w pracy.
                                        > Jak tam u Ciebie? Wszystko w porządku?
                                        >
                                        Petelko:) Napisałam do Ciebie:) Przed chwilą. U mnie wszystko w porządku.
                                        No wyobrażam sobie jak Ci ciężko wrócić do normalności;))) Jak się jutro
                                        spotkamy to mam nadzieję, że napiszesz jak było???
                                • Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:40
                                  lucy_z napisał(a):

> ...i jeszcze coś złamałam?????? ;)))
                                  > I chcę Ci Eor powiedzieć, że dlatego może zapamiętałam bo mam wielki sentyment
                                  > do dwóch "a", o !!! :)))))

.......i chyba jest 1:0;-)))))
                                  • eor Re: a.... 26.02.02, 14:47
                                    a my juz rozpoczelismy mecz? a, bo ja nie wiedzialem..... i to sie nie liczy,
                                    bo baramkarz jeszcze nie wyszedl na boisko, bo mu sie but rozwiazal ....i
                                    emploi mu sie zaplatalo ....... i konwenanse wylazly..... i jeszcze na dodatek
                                    musial pojsc recyprokowac....:)))))..... a moze by tak zaczac mecz od nowa, co?
                                    • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 14:51
                                      eor napisał(a):

> a my juz rozpoczelismy mecz? a, bo ja nie wiedzialem..... i to sie nie liczy,
                                      > bo baramkarz jeszcze nie wyszedl na boisko, bo mu sie but rozwiazal ....i
                                      > emploi mu sie zaplatalo ....... i konwenanse wylazly..... i jeszcze na dodatek
                                      > musial pojsc recyprokowac....:)))))..... a moze by tak zaczac mecz od nowa, co?

A gramy dalej w to samo??????? I nie lubisz przegrywać, tak????? ;))))
                                      • Gość: Kaska Re: a.... IP: 62.233.135.* 26.02.02, 14:55
                                        ......a to znaczy, ze byl falstart???????????
                                      • eor Re: a.... 26.02.02, 14:56
                                        a nie wiem, czy zechcesz dalej w to samo grac, jaka cala moja druzyna na boisko
                                        wylezie..... i okopie sie na pozycjach:)).... a przegrywac lubie.... i to z
                                        honorem:)
                                        • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:03
                                          .......a to ja gram! i bede walczyla jak lew!
                                          • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:07

> .......a to ja gram! i bede walczyla jak lew!

I ja tez, i ja też!!!!!! A jestem stary[a] wyga, na meczach zęby zjadłam, ha,
                                            ha;) Ino:) mnie rodzina może odciągnąć od bramki:)))))
                                            • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:10
                                              ......i Eorku bedziesz mial twardy orzech do zgryzienia;-)
                                          • eor Re: a.... 26.02.02, 15:15
                                            A graj, Kaska! I tak nie wygrasz!

I co mi tam lwy, jak kazdy z moja dzielna... i niepokromiona jak lwow
                                            populacja cala.....

A poza tym przekupilem sedziego czekoladkami .....i likierkiem:))
                                            • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:18
                                              I niestety muszę odejść, ale na chwileczkę, panie sędzio - przerwę proszę!!!!;0
                                            • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:20
                                              A to gra bedzie bardzo nie fair, jezeli ty wyskoczyles z czekoladkami i
                                              likierkiem........
                                              I co ja mam teraz zrobic? Gotówke?
                                              I tak nie przebije czekoladek......
                                              I likierku.....

(A moze by tak paczke kawusi???????????)
                                              • eor Re: a.... 26.02.02, 15:41
                                                A sedzia i tak juz podyktowal 13 karnych dla mojej druzyny... a kazdy z karnych
                                                zostal wykorzystany. I tak korzystajac z nieobecnosci jednej z przeciwnych
                                                druzyn prowadze 13:0:))) A taka walke zapowiadaly....:)))

I nie proponowac tu zadnych ukladow na boku..... :)))
                                                • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:43
                                                  A cos tu mi nie gra........
                                                  I jakim sposobem niby to prowadzisz???????
                                                  A ty liczyc umiesz?
                                              • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:42
                                                I kto tu mówił o honorowym przegrywaniu, Eor??????? A przekupstwo organów jest
                                                fe:((((((((
                                                • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:47
                                                  A my z Lucy tworzymy zwarta i solidarna druzyne;-))))
                                                  Czy "i" w srodku zdania tez sie liczy?
                                                • eor Re: a.... 26.02.02, 15:48
                                                  A ja nie organy, tylko sedziego przekupilem. A ten zakoczyl wlasnie mecz. I
                                                  wygralem 17:0. I gratuluje znakomitej postawy rywalom. A co, ostatecznie
                                                  gentleman jestem:) A honorowo przegrywac umiem, tyle ze tym razem wygralem:)))
                                                  I to tez honorowo - nie targowalem sie z sedzia.... i dostal co chcial:))
                                                  • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 26.02.02, 15:51
                                                    A na gentelmena to ty nie za bardzo wygladasz.... I tak sie wydalo o
                                                    przekupstwie ciasteczkami..... I my z Lucy nie chcemy nic sugerowac, ale ten
                                                    wynik to lekko przeklamany..... i my postulujemy o nowy mecz......i na nowym
                                                    boisku;-)
                                                • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:49
                                                  lucy_z napisał(a):

> I kto tu mówił o honorowym przegrywaniu, Eor??????? A przekupstwo organów jest
                                                  > fe:((((((((

I znowu coś kombinuje.....??? Kaśka!!!!!! Ach,musimy mu manto sprawić !!!
                                                  • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 15:54
                                                    lucy_z napisał(a):

I znowu coś kombinuje.....??? Kaśka!!!!!! Ach,musimy mu manto sprawić !!!

A nie wiesz Eorku, że sędzia to organ państwowy i musi być nieprzekupny, chyba
                                                    że wzorujesz się na różnych organach, hmmmmm takich tam:(((
                                                    Ano tak!!! Ryba psuje się od glowy, hi, hi ;)))))))))))
                                                  • eor Re: a.... 26.02.02, 15:56
                                                    > lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    > A nie wiesz Eorku, że sędzia to organ państwowy i musi być nieprzekupny

A nie wiem. I sedzia tez nie:))))
                                                  • eor Re: a.... 26.02.02, 15:54
                                                    I popatrz - nie wyglada na gentlemena, a jest!

A na nowy mecz to ja sie chetnie zgodze, tylko zawodnicy musza mi odpoczac, bo
                                                    sie nabiegali. I sedzia musi sie okreslic:)))
                                                  • lucy_z Re: a.... 26.02.02, 16:09
                                                    eor napisał(a):

A na nowy mecz to ja sie chetnie zgodze, tylko zawodnicy musza mi odpoczac, bo
                                                    > sie nabiegali. I sedzia musi sie okreslic:)))

A popatrzcie no jak to się odgryza, prawie zębów ta rybka nie ma a się odgryza.
                                                    I już wiem, nazywa się pirania, hrrrrrrrrr ;)
                                                    A tu takie słabiutkie, milutkie rybeczki są :)))))))))
                                                  • freon Re: a.... 26.02.02, 23:38
                                                    I zobaczcie - taki niby glupi watek ktos zalozyl, a tak fajnie sie rozwinal. A
                                                    czytajac go wesolo sie robi:o)))
                                                  • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 07:55
                                                    A to ja a propos piranii. A wcale nie są to rybeczki milutkie.... Nic "A" nic;-
                                                    )))))) Podle, obslizle, brzydkie - wiem, bo mam pare pod obserwacja od czasu do
                                                    czasu....
                                                    I ja chce nowy mecz!!!!!!!!!!
                                                  • ronja Re: a.... 27.02.02, 07:56
                                                    A to ranny ptaszek z tej Kasi:)
                                                  • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 08:09
                                                    Ale chadza spac przed polnoca;-))))))
                                                    Czesc Ronja!!!!!!!
                                                  • Gość: lucy_z Re: a.... IP: 192.168.0.* 27.02.02, 08:09

> A to ja a propos piranii. A wcale nie są to rybeczki milutkie.... Nic "A" nic;-
                                                    > )))))) Podle, obslizle, brzydkie - wiem, bo mam pare pod obserwacja od czasu do
                                                    >
                                                    > czasu....
                                                    > I ja chce nowy mecz!!!!!!!!!!

Kaśka:)))))) O piranii pisząc miałam na myśli takiego jednego, zachłannego na
                                                    wygraną;))))) A te milutkie rybeczki to my!!!!! :)))))))
                                                  • Gość: Kaska Re: a.... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 08:11
                                                    A taki jeden zachlanny to jeszcze spi, czy mecz go tak wykonczyl??????
                                                    I czesc Lucy;-)
                                                  • lucy_z Re: a.... 27.02.02, 09:06

> A taki jeden zachlanny to jeszcze spi, czy mecz go tak wykonczyl??????
                                                    > I czesc Lucy;-)

Nie mogłam wejść tu przez jakiś czas. Eor pewnie już pracuje. To jest straszny
                                                    pracuś, mówię Ci, hi, hi:)))
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 09:10
                                                    I zadnej nowej pulapki na nas nie szykuje????
                                                    A to bardzo dziwne.........
                                                  • lucy_z Re: i ........... 27.02.02, 09:22

> I zadnej nowej pulapki na nas nie szykuje????
                                                    > A to bardzo dziwne.........

Jak bedzie miał dobry humor i troszeczkę czasu to może coś wykombinuje ;))))
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 09:25
                                                    Lucy, to my moze sie okopmy;-))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: aa Re: i ........... IP: 151.10.115.* 27.02.02, 09:37
                                                    a i - cześć z samego rana,
                                                    i co dziś słychać
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 09:41
                                                    A co bys chcial(a) wiedziec?
                                                    ;-)
                                                  • eor Re: i ........... nic 27.02.02, 10:06
                                                    A wlasnie, ze nic nie knuje. I nic nie mam zamiaru knuc, bo czysta gre lubie. I
                                                    dlatego przyznalem sie do przekupienia sedziego i do zamiaru ponownego
                                                    przekupienia:))) A co - jak przejrzysstosc, to przejrzystosc.
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 10:09
                                                    eor napisał(a):

> A wlasnie, ze nic nie knuje. I nic nie mam zamiaru knuc, bo czysta gre lubie. I
                                                    >
                                                    > dlatego przyznalem sie do przekupienia sedziego i do zamiaru ponownego
                                                    > przekupienia:))) A co - jak przejrzysstosc, to przejrzystosc.

A z tego, co wiem, to tlumacza sie tylko ci, ktorzy maja cos na sumieniu;-))))
                                                    I jak ty teraz wygladasz?;-))))))
                                                  • eor Re: i ........... 27.02.02, 10:15
                                                    A calkiem niezle wygladam, dziekuje za troske:) I zdrowo i elegancko:)) I tylko
                                                    widzisz sumienia zapomnialem dzisiaj kiedy z domu wychodzilem rano:)
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 10:18
                                                    eor napisał(a):

> A calkiem niezle wygladam, dziekuje za troske:) I zdrowo i elegancko:)) I tylko
                                                    >
                                                    > widzisz sumienia zapomnialem dzisiaj kiedy z domu wychodzilem rano:)

A to jakas autoprezentacja?;-))))))
                                                  • eor Re: i ........... 27.02.02, 10:27
                                                    A pewnie - towar malo chodliwy wymaga wzmozonej reklamy:)))

I teraz musze na chwile sie oddalic w odchlan zajec z praca zwiazanych -
                                                    pardonsik:)))) I do uslyszenia/zobaczenia za jakis czas:)
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 10:29
                                                    A to ja jestem teraz okrutnie ciekawa, dlaczego to jest sie towarem malo
                                                    chodliwym......;-)
                                                  • freon Re: i ........... 27.02.02, 11:09
                                                    A Eor jest mało chodliwy, bo samochodem wszędzie jeździ:o))) I niech nikt nie
                                                    wierzy w jego zapewnienia, że nie knuje - ciągle knuje, knuj jeden;o)
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 11:14
                                                    freon napisał(a):

> A Eor jest mało chodliwy, bo samochodem wszędzie jeździ:o))) I niech nikt nie
                                                    > wierzy w jego zapewnienia, że nie knuje - ciągle knuje, knuj jeden;o)

Acha;-)))))))))))))))
                                                    Knuj mi sie podoba;-)
                                                    Bardzo.
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 12:51
                                                    A bedzie w koncu ten nowy mecz, czy nie????????????????
                                                  • eor Re: i ........... 27.02.02, 14:07
                                                    A bedzie, jesli postanowimy w koncu w co gramy i kto wygra:)))) I jak ustalimy
                                                    o co gramy. I jak mi zawodnicy odpoczna..... A wowczas grac mozemy, chocby i
                                                    caly dzien:)) A ja i tak wygram:))
                                                  • Gość: Kaska Re: i ........... IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 14:15
                                                    eor napisał(a):

> A bedzie, jesli postanowimy w koncu w co gramy i kto wygra:)))) I jak ustalimy
                                                    > o co gramy. I jak mi zawodnicy odpoczna..... A wowczas grac mozemy, chocby i
                                                    > caly dzien:)) A ja i tak wygra
                                                    I tu wlasnie widzimy totalny brak samokrytycyzmu.... I chwalipiectwo na calej
                                                    linii.....
                                                    A nie ustalilismy jeszcze, o co gramy?
    • eor Re: i... 27.02.02, 14:21
      A ja Was zaskocze zlamaniem szyku:)) I co Wy na to?

A to wcale nie chwalipiectwo, Kasiu, wcale, ani troche, tylko realna ocena
      rzeczywistosci i mozliwosci przeciwnika:))))

I tak to chwalil sie paskuda, az mu wyrosla broda ruda......
      • Gość: lucy_z Re: i...co, i co?????? IP: 192.168.0.* 27.02.02, 14:24
        eor napisał(a):

> I tak to chwalil sie paskuda, az mu wyrosla broda ruda......

Nie wiem o co chodzi, bo dopiero przyszłam, muszę przeczytać i rozstrzygnąć!!
        Wszystko naprostuję!!!!!! ;)))))
        • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 14:25
          I zaskoczone jestesmy, az milo;-))))))))))))))))))
          • eor Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 14:30
            A czym takie zaskoczone jestescie, ze az milo. I mi tez jest milo - dodal mlody
            rycerz na wszelki wypadek....:)
        • Gość: lucy_z Re: i...co, i co?????? IP: 192.168.0.* 27.02.02, 14:32
          O kurcze;)))))) Ale zmokłam, jestem zmoczona kura dzisiaj!!!!!!
          Eorku!!!!!! No, no!! Proszę nigdzie w bok nie skakać, muszę Cię przywołać
          do...szyku;) Nie będę grała z Tobą, Kaśka też nie, jak będziesz taki knuj;)))

A ja muszę zaraz, hmmmmmmmm przywołać siebie do porządku:(((((
          Eor ma wyrzuty, Pola też to i ja też, tylko ja nie jestem taki pracuś;)))
          • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 14:46
            A oczywiscie jestesmy zaskoczone Twoim wyskokiem;-))))))))))
            • eor Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 14:59
              A bo ja taki malutki skoczek jestem:))) I wcale nie jestem zadnym knujem. A
              Freon tylko jatrzy, jatra jedna. A ten knuj to jej wyszedl, no. I nie dorownam
              jej tutaj:)
              • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 15:09
                eor napisał(a):

> A bo ja taki malutki skoczek jestem:))) I wcale nie jestem zadnym knujem. A
                > Freon tylko jatrzy, jatra jedna. A ten knuj to jej wyszedl, no. I nie dorownam
                > jej tutaj:)

A ktos ostatnio mowil o wygrywaniu..............
          • lucy_z Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 14:56
            Gość portalu: lucy_z napisał(a):

tylko ja nie jestem taki pracuś;)))

Co ja napisałam, nie jestem????? Trochę jestem !!! ;)))))
            • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 15:03
              A jak tylko trochę, to znaczy, ze raczej nie jestes;-))))
              A ja jestem pracocholik. I u mnie to juz choroba;-))))))))))))
              • lucy_z Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 15:24

> A jak tylko trochę, to znaczy, ze raczej nie jestes;-))))
                > A ja jestem pracocholik. I u mnie to juz choroba;-))))))))))))

Podaj sobie rękę z Eorem!!!!!!!!!!!!!
                Tak mówiła Freon, ja jej wierzę :))
                Pracocholik zabiera sobie połowę życia:((((((((((((
                • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 27.02.02, 15:27
                  lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: Kaska napisał(a):
                  >
                  > > A jak tylko trochę, to znaczy, ze raczej nie jestes;-))))
                  > > A ja jestem pracocholik. I u mnie to juz choroba;-))))))))))))
                  >
                  > Podaj sobie rękę z Eorem!!!!!!!!!!!!!
                  > Tak mówiła Freon, ja jej wierzę :))
                  > Pracocholik zabiera sobie połowę życia:((((((((((((

I pewnie, ze zabiera.... Jego, to bierze;-))))))))))))
                  A z Eorem...... reke....... hmmmmmmmmm......
                  • eor Re: i...co, i co?????? 27.02.02, 16:01

> A z Eorem...... reke....... hmmmmmmmmm......

No z Eorem. Reke. Nie da sie? Czyste mam lapki.... Dlaczego nie??? Dlaczego Kaska
                    sie zastanawia??? Buuuuuuuuuuuuuuuuuu
                    • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 07:51
                      eor napisał(a):

>
                      > > A z Eorem...... reke....... hmmmmmmmmm......
                      >
                      > No z Eorem. Reke. Nie da sie? Czyste mam lapki.... Dlaczego nie??? Dlaczego Kas
                      > ka
                      > sie zastanawia??? Buuuuuuuuuuuuuuuuuu

A da sie???

• eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 09:28
                        A dlaczego mialoby sie dac podac reki Eorowi? No, Eor nie ugryzie.... Postara
                        sie przynajmniej:))))
                        • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 09:31
                          eor napisał(a):

> A dlaczego mialoby sie dac podac reki Eorowi? No, Eor nie ugryzie.... Postara
                          > sie przynajmniej:))))

A tu tak pokretnie sie napisalo, ze sie nie rozumie;-)))))))))))))))))))
                          • eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 09:37
                            Pytam: Dlaczego Eorowi nie da sie podac reki? Dla wyjasnienia dodaje: Eor nie
                            ugryzie! Co wiecej, jak mowil wczesniej, lapki umyje:)))))

Nie chce nam Kaska odpowiedziec najwyrazniej na pytanie, nie chce... Szuka
                            pewnie powodow w poradniku Kamyczka:)))
                            • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 09:40
                              eor napisał(a):

> Pytam: Dlaczego Eorowi nie da sie podac reki? Dla wyjasnienia dodaje: Eor nie
                              > ugryzie! Co wiecej, jak mowil wczesniej, lapki umyje:)))))
                              >
                              > Nie chce nam Kaska odpowiedziec najwyrazniej na pytanie, nie chce... Szuka
                              > pewnie powodow w poradniku Kamyczka:)))

Zgubiles gdzies "nie" w pierwszym zdaniu, i stad te moje wahanie;-)))))
                              A tak na marginesie, to myslisz, ze jeszcze ktokolwiek czyta Kamyczka?????
                              • eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 09:47
                                A nie mowilem - nie chce udzielic odpowiedzi i zmienia temat....:)

Prawdopodobnie nikt juz nawet nie wie, co to za Kamyczek:) Mozemy spytac kogos
                                z mlodszych forumowiczow - takiego Muminka na przyklad...
                                • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 09:53
                                  eor napisał(a):

> A nie mowilem - nie chce udzielic odpowiedzi i zmienia temat....:)
                                  >
                                  > Prawdopodobnie nikt juz nawet nie wie, co to za Kamyczek:) Mozemy spytac kogos
                                  > z mlodszych forumowiczow - takiego Muminka na przyklad...

A wcale tematu nie zmienia;-))))
                                  I odpowiedzi chetnie udziela;-)))

A Kamyczka to ja jeszcze mam w domu;-)))))) Jak ktos chce poczytac - chetnie
                                  pozycze.
                                  • eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:06
                                    No wlasnie widze jak udziela odpowiedzi, wlasnie widze:) I jeszcze oszukuje, ze
                                    chetnie...

Poczekaj no, juz ja Ci sie odwdziecze. (glosem zlowieszczym) Wymysle jakas
                                    przebiegla intryge, paskudny plan i wredny spisek uknuje. W wyniku moich knowan
                                    (dramatyczna przerwa)..... nawet sie nie zorientujesz jak moja dlon
                                    bezwiednie....... (dramatyczna przerwa 2, a potem z duzym naciskiem)
                                    uscisniesz!!!! (smiechem klasycznego schwarzcharaktera - cos na wzor Dr.Evil'a)
                                    UHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (sciany sie trzesa i strach oblatuje
                                    wszystkich)
                                    • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:09
                                      eor napisał(a):

> No wlasnie widze jak udziela odpowiedzi, wlasnie widze:) I jeszcze oszukuje, ze
                                      >
                                      > chetnie...
                                      >
                                      > Poczekaj no, juz ja Ci sie odwdziecze. (glosem zlowieszczym) Wymysle jakas
                                      > przebiegla intryge, paskudny plan i wredny spisek uknuje. W wyniku moich knowan
                                      >
                                      > (dramatyczna przerwa)..... nawet sie nie zorientujesz jak moja dlon
                                      > bezwiednie....... (dramatyczna przerwa 2, a potem z duzym naciskiem)
                                      > uscisniesz!!!! (smiechem klasycznego schwarzcharaktera - cos na wzor Dr.Evil'a)
                                      >
                                      > UHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (sciany sie trzesa i strach oblatuje
                                      > wszystkich)

I troche co prawda czasu to trwalo, ale jednak Eor pokazal swoje prawdziwe
                                      oblicze;-))))))))))
                                      A tu go chwalono za takt(?) i dobre wychowanie(?)
                                      Knuj jak nic;-))))))))))))))))))))))
                                      • lucy_z Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:15
                                        Cześć Wam:))))))
                                        Kamyczka też gdzieś mam;)))))) A po co Kamyczek?????? Tu sama kultura itd...
                                        Kaśka????? Czy u nas była wichura????? Takie otrzymałam pytanie z północy a ja
                                        nie zauważyłam?????? Może trochę mocniej wiało?????
                                        • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:18
                                          lucy_z napisał(a):

> Cześć Wam:))))))
                                          > Kamyczka też gdzieś mam;)))))) A po co Kamyczek?????? Tu sama kultura itd...
                                          > Kaśka????? Czy u nas była wichura????? Takie otrzymałam pytanie z północy a ja
                                          > nie zauważyłam?????? Może trochę mocniej wiało?????

Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-)
                                          Milo, ze jestes;-)
                                          • lucy_z Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:21

Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-)
                                            > Milo, ze jestes;-)

Właśnie jestem chwilowo i nie wiem czy do niedzieli będę, bo mam chałupę ludzi,
                                            iiiii i co Ci będę mówić, sama się domyśl a jeszcze pewnie mnie tu nie
                                            dopuszczą!!!!!!:)))))
                                            • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:26
                                              lucy_z napisał(a):

>
                                              > Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-)
                                              > > Milo, ze jestes;-)
                                              >
                                              > Właśnie jestem chwilowo i nie wiem czy do niedzieli będę, bo mam chałupę ludzi
                                              > ,
                                              > iiiii i co Ci będę mówić, sama się domyśl a jeszcze pewnie mnie tu nie
                                              > dopuszczą!!!!!!:)))))

Jak to cie nie dopuszcza?
                                              Musza!!!!!!!!
                                            • lucy_z Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 19:49
                                              >
                                              > Troche wialo, ale czy to mozna podciagnac pod wichure? Chyba nie;-)
                                              > > Milo, ze jestes;-)

Ja też nic nie zauważyłam a tu czytam, że nas to wszystko ominęło!!! To
                                              rzeczywiście pytanie do mnie z północy było uzasadnione;):

400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu,
                                              powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną

400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu,
                                              powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną. Po
                                              południu strażacy otrzymali kilkadziesiąt wezwań do przewróconych drzew, głównie
                                              na północy województwa. W kilku miejscowościach silny wiatr zerwał dachy z
                                              budynków.

• Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 01.03.02, 08:18
                                                lucy_z napisał(a):

> Ja też nic nie zauważyłam a tu czytam, że nas to wszystko ominęło!!! To
                                                > rzeczywiście pytanie do mnie z północy było uzasadnione;):
                                                >
                                                >
                                                > 400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu,
                                                > powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną
                                                >
                                                > 400 uszkodzonych stacji transformatorowych, kilka tysięcy osób bez prądu,
                                                > powalone drzewa - to skutki wichury, która w środę przeszła nad Lubelszczyzną.
                                                > Po
                                                > południu strażacy otrzymali kilkadziesiąt wezwań do przewróconych drzew, główni
                                                > e
                                                > na północy województwa. W kilku miejscowościach silny wiatr zerwał dachy z
                                                > budynków.
                                                >

No to gdzie byla ta burza???? Czy jest jeszcze gdzies jakas Lubelszczyzna?
                                      • eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:21
                                        Co wyszlo, gdzie wyszlo? Jaka natura, zaraz, zaraz, niech poczytam, bo dopiero
                                        tu przyszedlem...... (po chwili) hmmmmmmmm - ktos sie za mnie podawal chyba. Ja
                                        w zyciu sie tak nie zasmialem, ani zlowieszczego tonu nie uzywalem....... Ktos
                                        sie musi pode mnie podszywac..... HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY (to taki glosny wdech),
                                        ale sie narobilo. (przepraszajaco) Przeciez ja nie mam zamiaru nic knuc. No
                                        skadze. Uwierzcie, ludzie kochani..... Nie mam. Nie bojcie sie.

(odmienionym calkowicie glosem) Jeszcze nie... UAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                        (paskudny smiech rozbrzmiewal na forum glosniej nawet niz poprzednio i tylko
                                        Eor skonfrundowany nie bardzo wiedzial skad bral sie w nim ten glos.....)
                                        (tididididididi - melodia konczaca i dajaca efekt niepewnosci oraz napiecia:)))

Koniec czesci pierwszej
                                        • Gość: Kaska Re: i...co, i co?????? IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:23
                                          I mamy piekna czesc pierwsza;-)
                                          A bedzie czesc druga?
                                          Moze drukiem wydamy?
                                          Bestseller sie czykuje????
                                          • eor Re: i...co, i co?????? 28.02.02, 10:26
                                            Byc moze bedzie czesc druga. Nie wiem, zobaczymy:)) Chwilowo autor musi odejsc
                                            i sil nabrac przed popelnieniem kolejnego bestselleru. Sz-czekajcie cierpliwie,
                                            a moze sie ukaze:)))))))))
    • Gość: Kaska Re: i... IP: *.devs.futuro.pl 28.02.02, 10:29
      Gość portalu: gram napisał(a):

........i czy ty sie spodziewales, ze wyjdzie cos takiego????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka