Dodaj do ulubionych

Pułapka w sieci

IP: *.powernet.pl / *.powernet.pl 06.05.04, 22:42
szanowni państwo ja zapłaciłem rachunek za telefon 30,04,04 a tp.odłączyło mi
telefon .PS. nic nie jest mnie w stanie zdziwić jeśli chodzi o naszą
telekomunikację.Ale myśle że w końcu wejdzie na nasz rynek inny operator
który rozpedzi naszą tp.w diabły.
Obserwuj wątek
    • Gość: wolna konkurencja Re: Pułapka w sieci... IP: 129.81.192.* 07.05.04, 02:42
      Telekomunikacja Polska wciaz tkwi po same
      uszy w starych dobrych komunistycznych
      czasach!
    • Gość: jo! Re: Pułapka w sieci IP: *.powernet.pl / *.powernet.pl 07.05.04, 09:22
      Mnie Tepsa odcięła możliwość dzwonienia, więc nie ponoszę żadnych kosztów. Jakoś
      nie odczuwam konieczności dzwonienia. A jeżeli nie będę mogła zadzwonić na
      pogotowie, to oskarżę ich o próbę zabójstwa i to dopiero będzie śmieszne.
    • Gość: RioT Re: Pułapka w sieci IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 07.05.04, 10:24
      hehe dobre
      ciekawe czy w Netii tez tak mozna, bo mi telefon stacjonarny tez sluzy tylko do
      odbierania, a dzwonie tylko z komorki, a abonament musze placic.
      Chcialbym dozyc czasow kiedy bedziemy placic tylko i wylacznie za polaczenia
      wykonane a nie za pozostalosc starego systemu, czyli abonament.
      btw: wiecie, ze abonament za "nadajnik telewizyjny i radiowy" jest nielegalny,
      wiekszosc z moich znajomych ( w tym wielu ksiegowych, urzednikow ) nie placi,
      ja tez, od 4 lat, placac za kablowke operator i tak przekazuje czesc pieniedzy
      dla TVP wiec to jest jakby podwojna oplata!

pozdrawiam
      RioT
    • shawman Nie jesteśmy stroną w tym konflikcie?? 07.05.04, 14:59
      "Nie jesteśmy stroną w tym konflikcie i nie ujawniamy naszych klientów" - mówi
      pani z TP SA... Bzdura! Nie tak dawno podobnymi sprawami zajmował się Weiss w
      Radiu Zet, potem pisała o tym Gazeta Wyborcza i inne media. Zajął się tym
      wymiar sprawiedliwości, który stwierdził, że TP SA czerpie korzyści z
      oszukiwania klientów przez firmy rozsyłające dialery, więc jest współwinna.
      • Gość: Żaba Re: Nie jesteśmy stroną w tym konflikcie?? IP: 212.182.117.* 08.05.04, 19:09
        Chciałbym doczekać takich czasów,w których TP przestanie być stroną pobierającą opłatę na mojej fakturze za telefon.Nawet jeśli nie dzwonię,pan prezes pragnie opłaty abonamentowej.Za parę dni znowu zapłacę,on taki "biedny".Przez kilkanaście lat pracy nie zarobiłem tyle,ile pan prezes w kilka miesięcy.
        Pozdrowienia dla wszystkich Forum-owców z Lublina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka