Dodaj do ulubionych

A co poza zestawem standardowym?

03.05.11, 21:06
zestaw standardowy znaczy że dziś 3 maja, że nekrofile sa w zalezności od opcji boscy albo nie, że gazeta chce sprzątać psie kupy a zapomina o kompostownikach na których trzeba utylizować trawę z redakcyjnych trawników itd etc.
...
cóż poza tą codzienną nyndzą?
byłem dziś przejazdem w tym smutnym ginącym Lublinie i
i jakby się nic nie działo...
może ktoś coś widział albo co?
czy Lublin wymarł i już tylko nekrofile tam bytują?
Obserwuj wątek
    • rilian Re: A co poza zestawem standardowym? 03.05.11, 21:11
      sinusoida opada nieubłaganie?
      • przemek-leniak jak znam sinusoidę 03.05.11, 21:27
        to się i wzniesie...
        A ciebie kazik co przywiało na ojcowizne czy też w śniegach siedzisz?
        lubię te twoje projekcje nawet ;-)
        • rilian Re: jak znam sinusoidę 03.05.11, 21:30
          nie przywiało, śniegi tu u nas w oppeln okrutne!

to nie projekcje! to diagnoza :P
          • przemek-leniak znaczy antycypowałem 03.05.11, 22:03
            jest i diagnosta na zawołanie :-P
            natychmiast powinieneś się zatem po społecznikowsku włączyć w debatę o lokalnym smrodku...
            ...
            u nas trochę dla odmiany popadało ale poza tym nic się tradycyjnie specjalnego nie dzieje ot prowincja...
            ...
            znaczy sorrki przegapiłbym że felietonista rozszerzył działalność na ziewnik wschodni...
            ma tam nawet zabawną fotkę w sam raz do wsponień które snuje...
            sam wywiad ciekawy o dla przykładu zacząłlęm się zastanawiać jakiej on jest narodowości skoro nie Polak cyt. "Przyjechaliśmy do Rzymu przed Polakami." pewnie schlezien...
            ...
            Nic nie ma o Michniku - zawiodłem się...
            ale jest o tradycyjnym strachu...
            znaczy się praca domowa wykonana.
            Nie lęlekajcie się - czyli dominikanin błaznuje w trwodze - rzekłbym podsumowując teksćik
            ...
            dla odmiany Oszajcę warto przeczytać z innych względów
            niby jezuci tacy nie modni bo tak mało ponowocześni a poczytaj odpowiedź Oszajcy na zasadnicze pytanie "Czyli?"
            to jest panie coś!
            aż dam ci linka
            no coś tam jednak panie kwili na tej prowincji
            ktoś zdaje się używa szarych komórek
            niesamowite...
            pzdr.
            • przemek-leniak z innej beczki też coś wyszperałem 03.05.11, 22:18
              i też co ciekawe na ziewniku link
              hmm taki Lublin i ja widzę...
              cudne podsumowanie starań Lublina o ten tytulik stoliczny - niestety nadzwyczaj prawdziwe...
              a słowa "Mówię temu miastu prawdę w oczy, bo traktuję je na serio." powinny się stać mottem wielu osób
              ale przecie się nie staną prawda Rilan?
              łubu dubu i bla bla już jest mottem zbyt wielu...
              ech
              a lepisz bałwana?
              • przemek-leniak bosz pod wywiadem jest jeden komentarz 03.05.11, 22:22
                pozwolę sobie go skomentować - afektowana aktywistka rulez :-P
                • folkatka Re: bosz pod wywiadem jest jeden komentarz 04.05.11, 15:45
                  No jasne że rulezzz :)))
                  A cos Ty myślał?
              • przyboczny Re: z innej beczki też coś wyszperałem 04.05.11, 07:56
                Przygnebiajacy jest ten wywiad z BN. Dla mnie oznacza jedno: inicjatywa i energia tkwi w ludziach. Trzeba jednak chciec je z siebie wydobyc. A jeśli nie ma się na to ochoty czy może inspiracji (nomen omen w MIESCIE INSPIRACJI) to może pora opuscic wysokie stolki na których się posadowilo wlasne jestestwa. I ustapic miejsca tym ktorym chce się chciec.

Ale jeszcze bardziej przygnebia wywiad z Likwidatorem Wielkiej Sceny Teatru w Budowie”.
                www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110504/LUBLIN/523763351

„Przez środek siedmiokondygnacyjnego obiektu przejdzie „aleja kultur”, czyli rodzaj deptaka prowadzący do Filharmonii, Teatru Muzycznego i licznych pomieszczeń zaplanowanych w CSK (przybyło ich po rezygnacji z wielkiej obrotowej sceny)”.

Niesmialo dorzuce propozycje umieszczenia na trasie wspomnianej alejki ronda im. Pietrasiewicza.
                • przemek-leniak mister holokaust okienny chce coś spartolić 04.05.11, 11:23
                  i z pomocą mistera blaszaka i nędznego marszałka Smutmana pewnie niejedno jeszcze spartoli...
                  zapietrasiewiczowało się to zadupie...
                  ...
                  zamiast ronda proponowałymym w środku dac ponmik pustego łba oczywiście z twarzą mistera holokausta okiennego.
                  ale byłaby sztuka dopiero...
                  nekrofilsko-orgazmiczna dykta
                  łoł łoł
                  a folkatka by poświęciła w imię matki boskiej Stolatowej na spółkę z zestrsachanym felietonistą
                  ...
                  cóż niszczą Lublin szumowiny jak mogą
                  • pogarda Re: mister holokaust okienny chce coś spartolić 04.05.11, 11:38
                    Blagam Przemku skoncz juz te nekrofilsko-nekrofilskie wywody, bo od pewnego czasu widzac twoje nazwisko jako autora postu natychmiast pzrychodzi mi na mysl rozkladajace sie cialo...
                    I zejdz z laski swojej z Folkatki. Jesli nie masz nic do powiedzenia zachowaj milczenie.
                    pzdr
                    • przemek-leniak proście a będzie wam dane 04.05.11, 11:42
                      a może nie...
                      ...
                      rozkładające się ciało powiadasz
                      cóz każdy ma na myśli to co lubi
                      ja tam na folkatkę się nie wspinam
                      ...
                      a co do milczenia to daj mi m oże przykład co
                      • pogarda Re: proście a będzie wam dane 04.05.11, 12:00
                        Twoich ostatnich dziesiec w porywach do dwunastu wpisow jest zwyczajnie o niczym - zero tresci, potok slow i kropek.
                        O twoim ataku na Folkatke pisal nie bede. Wystarczy zajrzec do odpowiedniego watka ryzej_malpy. Ponownie: zero (sensownej) tresci, zero rzeczowosci, tylko pustoslowie i niewyobrazalnie wrecz okrutne inwektywy w stosunku do osoby, ktora jako jedyna zachowala dla ciebie resztki szacunku.

Jestes mistrzem w robieniu sobie niepotrzebnych wrogow. Wrogow wsrod przyjaciol a to par excelance zakrawa na masochizm i nekrofilie wlasnie....
                        pzdr
                        • przemek-leniak amicus Palto ale jest wieksza 04.05.11, 14:23
                          przyjaciółka...
                          ...
                          bardzo się mną przejmujesz?
                          jakiś afekt?
                          ...
                          wrogowie powiem ci mnie nie martwią gorzej z udawanymi przyjaciółmi
                          to jest zmora dopiero
                          będzie ci taki kadził albo się uśmiechał przymilnie i fałszywie
                          i marnował twój czas....
                          ...
                          no szkoda też że przeciwkików nie widać na poziomie
                          co tu bowiem gadać z nawiedzonymi specjalistami od psich kup?
                          temat nieciekawy i znów śmierdzący
                          coż w tym Lublinie taka miłość do odoru?
    • barbares.live Re: A co poza zestawem standardowym? 04.05.11, 12:01
      znowu ci gorzej? Znowu nie masz gdzie się wyżalić? Znowu nikt cię nikt docenił?
      Nie psuj powietrza na forum nekromanie.
      --------
      Znowu przeżywasz traumę?
      • przemek-leniak Hi hi ferment jest dobry 04.05.11, 12:21
        moim zdaniem od wzajemnego lizania sobie tyłków
        bedziecie miec co najwyżej mokre tyłki i brudne języki
        no i mylić się wam będzie jak teraz tważ z tyłkiem
        ...
        zawsze przecie jak uznacie że za dużo nawiewu świeżego powietrza wprowadzam możecie nie czytać...
        macie sporo wątków wzajemnej adoracji gdzie możecie sobie nekrofilowac po uszy w poczuciu wałsnej szlachetności, czyż nie?
        innymi słowy barnarasie jakbyś n ie czuł potrzeby to byś nie czytał
        ale widać czujesz że tu jest tlenik a nie odorek
        coż...
        • barbares.live Re: Hi hi ferment jest dobry 04.05.11, 12:55
          > zawsze przecie jak uznacie że za dużo nawiewu świeżego powietrza wprowadzam moż
          > ecie nie czytać...
          Widzisz, przykładowo psie gó... w przestrzeni publicznej. Nic nie warte, cuchnie i jest obrzydliwe. Zajmuje tę przestrzeń i wzbudza odruchy wymiotne u innych. Nie wystarczy zrobic większego kroka i je ominąć przyznając mu tym samy prawo do dalszego bytu w tym miejscu. Należy usunąć i zastosować odpowiednie metody by się nie pojawiło ponownie. Zauważ, każde gó... ma o sobie duże mniemanie. Każde gó... twierdzi, że pachnie, wręcz jest ożywcze. To tak jak z tobą, ciągle się pojawiasz, sraczka jakaś?
          • przemek-leniak no proszę opowieść z gównem jest ok 04.05.11, 13:51
            ma własciwe przesłanie
            ...
            co zaś do adresata...
            niejaki Pleszczyński kiedyś napisał że to co jan napisał o Pawle bardziej świadczy o Janie niż o Pawle
            możesz taktycznie udać że nie rozumiesz.
            ...
            zasłuzyłes sobie zapewne na uwielbienie Agaty
            ale żadna w tym chwała bo to wszak nietrudne
            • Gość: folkatka Re: no proszę opowieść z gównem jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:00
              Dzięki Pogardo za wsparcie.
              • pogarda Re: no proszę opowieść z gównem jest ok 04.05.11, 15:05
                Cala przyjemnosc po mojej stronie
                pzdr
                • przemek-leniak ha aleście przewidywalni 04.05.11, 15:13
                  jak rany...
                  gdzie te czasy kiedy można się było forum zaskoczyć...
                  mutantur tempora...
                  żal ino że ku vanitatum mutantur
                  • empi Re: ha aleście przewidywalni 04.05.11, 15:20
                    tempora mutantur et nos mutamur in illis , razem z Tobą :)
                    pzdr.
                    • pogarda Re: ha aleście przewidywalni 04.05.11, 15:27
                      Pozwole sobie sie nie zgodzic. Czasy sie zmieniaja ale Leniak pozostale taki sam ze swoja swada..
                      pzdr
                      • przemek-leniak doprawdy nie jestem godzien 04.05.11, 15:37
                        zeby chwalic moją swadę
                        pyłem tylko jestem, choć zdaje się niektórym żem groźniejszy od tajfuna
                        :-D
                    • przemek-leniak Nie zaprzeczam Empiku 04.05.11, 15:27
                      et nos (a w nosie i ja się mieszczę)
                      jak to pomnisz Kaczmarski śpiewał Link
                      tak się naucz robić bronia by natura swa służyła...
                      ...
                      a przy okazji czytałem ostatnio Myśli Seneki - panie ależ lektura...
                      ale nie dla wszystkich przecie...
                      ...
                      jakbym ja był człowiek z wosku...
                      pzdr.
                  • pogarda Re: ha aleście przewidywalni 04.05.11, 15:25
                    Widzisz Przemku zabralem glos w dyskusji nie po to, by bronic Folkatki, ale by napietnowac twoje chamstwo i niesprawiedliwosc w stosunku do niej. Wiem, ze nie zrozumiesz jaka jest roznica. Czniam to szczerze mowiac.
                    Dla mnie stajesz sie jeszcze jednym J2 (aka rozebrac), Aronem, czy innym Elanem. Oni tez maja swoja dyzurna mantre i nie przebieraja w slowach w stosunku do adwersarzy gdy ci pozwola sobie nie zgodzic sie z przedstawianymi przez nich tezami lub - nie daj Boze - zwrocic im uwage.
                    Jestescie zwyczajnie ulepieni z tej samej gliny. Rozebrac wszedzie widzi eurobolszewikow, Elan zydow, Aron wszystkich wysyla na bialorus a ty weszysz nekrofilie gdzie tylko sie da!
                    Jedyna roznica jest taka, ze ty uzywasz subtelniejszego, bardziej wyszukanego jezyka ale chamstwo zawsze pozostaje chamstwem.
                    pzdr
                    • przemek-leniak Tylko winny się tłumaczy 04.05.11, 15:32
                      czyżbyś zatem dokonywał jakiegoś rachunku?
                      do rozgrzeszenia potrzebujesz jeszcze żalu
                      no i spowiednika
                      ja widzisz mógłbym cię spowiadać jedynie gdyby groziła ci nieuchronna smierć
                      póki ci nie grozi zły wybierasz adres drogi mój

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka