Dodaj do ulubionych

Pomoc dla chorego Kubusia

23.08.13, 21:24
Kochani/Szanowni
... do wszystkich Was, ponieważ żyjemy w jednym świecie i jednej rzeczywistości, która niestety często nas przerasta i zaskakuje z dnia na dzień wywracając całe nasze dotychczasowe życie do góry nogami, zmienia nasze spojrzenie na życie w jednej chwili ... po krótce proszę o Wasze wsparcie, jak również dalsze udostępnianie, przesyłanie do przyjaciół, znajomych. Rodzina jest w ogromnej potrzebie, pomijając chorobę Kubusia, jego mama z chwilą gdy zachorował była w trakcie zmiany pracy, której niestety ze względu na chorobę Syna nie mogła podjąć. Stąd poniższa prośba.
Każda złotówka to szansa dla Kuby.
GORĄCE I SZCZERE PROSZĘ dla moich przyjaciół i Kubusia mojego chrześniaka, więcej przeczytacie od mamy Kuby:
To ja i moja kochana rodzina.
Niestety w lutym tego roku mój starszy syn bardzo ciężko zachorował. Wykryto u Kubusia guz pnia mózgu. Od pół roku zmagamy się z chorobą i ciężką kuracją onkologiczną. Moi drodzy teraz potrzebuję Waszej pomocy muszę zapewnić KUBIE rehabilitację - jeśli chcielibyście nam pomóc to podaję numer subkonta w fundacji Naszę Dzieci na które można wpłacać pieniążki. Dzięki zgromadzonym tam środki będę mogła mojemu synkowi zapewnić niezbędny poziom leczenia i życia.
Kubą opiekuje się fundacja „Nasze Dzieci” przy Klinice Onkologii w
Instytucie „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”.
Jeśli chcielibyście przekazać jakieś darowizny prosimy o wpłaty na konto fundacji:
Pekao S.A. VII oddział w Warszawie
76 1240 1109 1111 0010 1163 7630 z koniecznym dopiskiem dla Jakuba Górskiego

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka