pogarda 05.05.11, 15:53 Tylko nie mam pojecia na kogo zaglosowac... Chyba zdecyduje w drodze do urzedu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: świstunek Re: Ide na wybory! IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 16:30 Mam nadzieję, że wieszy przynajmniej, jakie to sa wybory i w jakim urzędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Ide na wybory! 05.05.11, 17:24 pogarda napisał: > Tutaj mam wszyst > ko napisane ;P > pzdr > Hehe... też swego czasu radnych wybierałem w UK... ten typ tak ma, że jak gdzieś mieszka, to głosuje (od 1996 nie przegapiłem żadnych wyborów w Polsce do tego... nawet mieszkając w UK). Walia powiadasz? A gdzie konkretniej? Bliżej Chester czy raczej Cardiff? (a może dzika Snowdonia?) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Ide na wybory! 06.05.11, 10:11 Blizej Cardiff, a Konkretniej to Swansea. PLAID ma to do siebie, ze na ulotkach reklamuje sie jako "Partia ktora powstrzyma fale naplywu imigrantow". Ulotki w mojej dzielnicy roznosili.... Imigranci ;) Glownie z Polski i Czech. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak w temacie ulotek 06.05.11, 10:22 to całkiem normalne ;-) pamiętam kiedyś spotkałem kolegę Wawrzka w Paryżu (dawno bo w 1991 to było) i zastanawialiśmyu się czy nie dorobić roznosząc ulotki Le Pena bardzo popularne to był sposób na zdobycie kliku franków (dziś zastąpionych przez ero) byliśmy co prawda turystycznie raczej ale moda była raczej imigrancka Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Ide na wybory! 05.05.11, 20:48 całe szczęście, że napisali także coś po walijsku, inaczej nic bym nie zrozumiał;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a ja ich... IP: *.dynamic.mm.pl 05.05.11, 20:54 pier(....)ę i nie idę. Nie będę legitymował moim głosem bandy nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: a ja ich... IP: *.41.148.2.threembb.co.uk 05.05.11, 21:38 bosman chwile by ci zajelo zanim bys doszedl na te wybory ! ja tam swoj glosik tez oddalam, a nawet 3 glosiki, council, parlament i av Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: a ja ich... 06.05.11, 10:13 Po referendum Welsh Assembly ma prawo do samostanowienia - ustanawiania prawa niezaleznie od Westminster. A w tych wyborach nie trzy, a dwa glosy ale i tak na jedno wychodzi :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak znaczy się jesteś zadwolony z wyników 06.05.11, 10:16 czy też zasadniczo nie dostrzegasz znaczacej zmiany w ogólnym stanie wszechświata? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: znaczy się jesteś zadwolony z wyników 06.05.11, 10:24 Jestem bardzo zadowolony z wynikow - wygralo Labour, na ktorych oddalem swoj glos. W moim okregu szczegolnie - szowinistyczno ksenofobiczne oszolomy stracily wszystkie stolki ;) A co do twoich postow? Przypominasz mi Urbana z czasow, kiedy byl rzecznikiem rzadu. Po lekturze twoich odpowiedzi dochodze zawsze do wniosku, ze nie zrozumialem pytania... A zmiany we wszechswiecie? Te sa nieustanne: wszechswiat sie rozszerza. Poczytaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak wstrętny leniakofobie 06.05.11, 10:36 Urban jak pamiętasz reprezentował rząd - tego chyba mi nie zarzucasz? ... a wogóle to jesteś do mnie uprzedzony czuję w tobie nienawiść i jakieś takie jakby skostnienie intelektualne może lek przed wszechświatem i tym jego rozszerzaniem się? tak, to moze godzić w twój zawężający się światopogląd... ... e tam i tak nie wyłapiesz... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: wstrętny leniakofobie 06.05.11, 10:48 Urban jak pamiętasz reprezentował rząd - tego chyba mi nie zarzucasz? ... Oczywiscie, ze ci tego nie zarzucam... Zarzucam ci pisanie nie na temat. Constant. Nie nie cierpie na leniakofobie. Cierpie na chroniczna niechec do pieprzacych bzdury. Taka swoista trollofobia maniakalna. ... e tam i tak nie wyłapiesz... No prosze :) I kto to mowi.. Najwyrazniej to ty nie wylapujesz tresci. Ale jak to mowia jest to jedynie kwestia mozliwosci percepcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ide na wybory! 05.05.11, 23:44 Ja też pójdę... Niestety, jak zwykle będę musiał oddać mój głos nie za, tylko przeciw - tym razem znów przeciw PiSuarkom. Nie ma na kogo głosować...:( Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak A to zagłosuj na PC 06.05.11, 09:09 Plaid Cymru bedzie to niewatpliwie duży odpór dla PiS we Walii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Ciekawedo czego tajnosowi bliżej? 06.05.11, 09:12 do Y BLAID GOMIWNYDDOL GYMREIG czy do DEMOCRATIAID RHYDDFRYDOL CYMRU? zadeklaruj sie agentos... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ciekawedo czego tajnosowi bliżej? 06.05.11, 09:25 Znów Ci gorzej? Spokojnie, weź 3 głębokie oddechy, wody się napij... Tylko już nie ganiaj z siekierą!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak spokojnie spokojnie 06.05.11, 09:31 zorientowany jak zwykle foumowiczu... Odpowiedz Link Zgłoś