nabucco1954-54 10.06.11, 21:08 jak przez ostatnie 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 21:34 Czyli dobrze, że sobie to odpuszczam. Od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:00 A czego wy sie spodziewacie, jezeli Grupa MoCarta wyspiewala 4. miejsce na liscie truuuuuujki? "Kobiety jak te kwiaty, powachac tak, dotykac nie"... Sama juz nie wiem: pastisz to czy atencja? Albo Brodka ze swoim: Na swą obrone mam tylko tyle, że chciałam ładnie i najmilej, chciałam łagodnie jak motylek i z apetytem i ze stylem. A moze polska piosenka to Doda? Wlasnie slucham najnowszej plyty Myslovitz i inz. Mamon we mnie zgrzyta zebami... Ponoc grupa offowa, a zero pomyslu na siebie, no, moze poza dawno zapomnianym "To nie byl film", przy ktorym ciary chodzily po plecach... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:07 A dla ciebie mógłbym zrobić wszystko, co zechcesz, powiedz tylko.... To oczywiście do Empiego ;-))) www.youtube.com/watch?v=Cjkbe7ErrhU A dla Ciebie Czarownico [url=http://www.youtube.com/watch?v=HEb5AjedYA0&feature=related]żółwik :-)))[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:15 Z pewna taka niesmialoscia - a co to jest to Zabili mi zolwia? Ale oczywiscie - najuprzejmiej jak umiem dziekuje za dedykacje ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:23 Taka bielska kapela. Efekt moich rajdów po YT. Komety też są fajne i Kobiety. W sumie to mnóstwo dobrej muzyki mozna znaleźć w necie :-))) www.zmz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:26 Nie, no oczywiscie, pytanie bylo raczej retoryczne, bo YT wyrzucil dostatecznie duzo, a i stronke tez odkrylam... Ale dzieki dziek:-). Tylko czy moge powiedziec, ze nie gustuje..? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:30 Możesz, pewnie. Ja jestem rocznik 72 i klimaty przypominające alternatywną muzę czasów po stanie wojennym do mnie trafiają szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:34 No wlasnie mam pewien klopot z ta "alternatywna muza"... Ciagle nie wiem, czy jest dosc alternatywna dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:41 Jest trochę w stylu dawnej kapeli Wakacje w Rzymie, może jeszcze Variete. Ostrego punka też lubię, no ale tak już się dziś nie gra. A to rzeszowska alternatywa. Bardzo lubię, a teledysk rewelacja i kapela z tamtych czasów: www.youtube.com/watch?v=l_GMjl3N7l0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman właśnie Markowska... IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:07 skończyła drgawki. Po tatusiu ma? Odpowiedz Link Zgłoś
rudyrycho Re: właśnie Markowska... 10.06.11, 22:19 Po tatusiu to ma wejściówkę na scenę. Tak normalnie to by jej nie wpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no tak! IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:23 tatuś chałturzył za komuny - pieszczoch systemu, a "tera kumbatant". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: no tak! IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:26 Bosman,bez przesady,ale nie ma nakazu oglądac alurat to w telewizji, jest tyle innych ciekawych programow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zagladam co jakiś czas.... IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:43 z czystej ciekawości. Teraz jakiś debilny "kabaret" .....żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a ztymi "ciekawymi"... IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:45 to bym nie przesadzał. Jeśli już to tylko popularno-naukowe. Odpowiedz Link Zgłoś