Dodaj do ulubionych

Opole 2011 - chałtura...

10.06.11, 21:08
jak przez ostatnie 10 lat
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 21:34
      Czyli dobrze, że sobie to odpuszczam. Od dawna.
      • czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:00
        A czego wy sie spodziewacie, jezeli Grupa MoCarta wyspiewala 4. miejsce na liscie truuuuuujki? "Kobiety jak te kwiaty, powachac tak, dotykac nie"... Sama juz nie wiem: pastisz to czy atencja? Albo Brodka ze swoim: Na swą obrone mam tylko tyle, że chciałam ładnie i najmilej, chciałam łagodnie jak motylek i z apetytem i ze stylem.

A moze polska piosenka to Doda?

Wlasnie slucham najnowszej plyty Myslovitz i inz. Mamon we mnie zgrzyta zebami... Ponoc grupa offowa, a zero pomyslu na siebie, no, moze poza dawno zapomnianym "To nie byl film", przy ktorym ciary chodzily po plecach...
        • wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:07
          A dla ciebie mógłbym zrobić wszystko, co zechcesz, powiedz tylko....

To oczywiście do Empiego ;-)))

www.youtube.com/watch?v=Cjkbe7ErrhU
          A dla Ciebie Czarownico [url=http://www.youtube.com/watch?v=HEb5AjedYA0&feature=related]żółwik :-)))[/url]
          • czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:15
            Z pewna taka niesmialoscia - a co to jest to Zabili mi zolwia? Ale oczywiscie - najuprzejmiej jak umiem dziekuje za dedykacje ;-P
            • wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:23
              Taka bielska kapela. Efekt moich rajdów po YT. Komety też są fajne i Kobiety. W sumie to mnóstwo dobrej muzyki mozna znaleźć w necie :-)))

www.zmz.pl/
              • czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:26
                Nie, no oczywiscie, pytanie bylo raczej retoryczne, bo YT wyrzucil dostatecznie duzo, a i stronke tez odkrylam... Ale dzieki dziek:-). Tylko czy moge powiedziec, ze nie gustuje..?
                • wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:30
                  Możesz, pewnie. Ja jestem rocznik 72 i klimaty przypominające alternatywną muzę czasów po stanie wojennym do mnie trafiają szczególnie.
                  • czarownica.z.tubtina Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:34
                    No wlasnie mam pewien klopot z ta "alternatywna muza"... Ciagle nie wiem, czy jest dosc alternatywna dla mnie...
                    • wampir-wampir Re: Opole 2011 - chałtura... 10.06.11, 22:41
                      Jest trochę w stylu dawnej kapeli Wakacje w Rzymie, może jeszcze Variete. Ostrego punka też lubię, no ale tak już się dziś nie gra. A to rzeszowska alternatywa. Bardzo lubię, a teledysk rewelacja i kapela z tamtych czasów:

www.youtube.com/watch?v=l_GMjl3N7l0&feature=related
    • Gość: bosman właśnie Markowska... IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:07
      skończyła drgawki. Po tatusiu ma?
      • rudyrycho Re: właśnie Markowska... 10.06.11, 22:19
        Po tatusiu to ma wejściówkę na scenę. Tak normalnie to by jej nie wpuścili.
        • Gość: bosman no tak! IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:23
          tatuś chałturzył za komuny - pieszczoch systemu, a "tera kumbatant".
          • Gość: JB Re: no tak! IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:26
            Bosman,bez przesady,ale nie ma nakazu oglądac alurat to w telewizji, jest tyle innych ciekawych programow!
            • Gość: bosman zagladam co jakiś czas.... IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:43
              z czystej ciekawości. Teraz jakiś debilny "kabaret" .....żałosne.
            • Gość: bosman a ztymi "ciekawymi"... IP: *.lublin.mm.pl 10.06.11, 22:45
              to bym nie przesadzał. Jeśli już to tylko popularno-naukowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka