przemek-leniak 31.07.11, 13:20 był dzieckiem niepodległości II RP była od niego starsza ledwie o miesiąc... był członkiem zacnościowej grupy poetyckiej... był lubelskim aktorem... nie ma w Lublinie swojej kolumny jak miał na nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek-leniak Re: Kolumna Zygmunta czyli propozycja zabawy 31.07.11, 13:37 Zygmunt grał tez na pianinie akompaniując panu który tu wykonuje partię Stefana link ten ostatni w Lublinie jeździł na łyżwach... Opery wszak w Lublinie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
przyboczny Re: Kolumna Zygmunta czyli propozycja zabawy 31.07.11, 13:42 Rzuc jakies kolo ratunkowe. Czy to ktos z tej listy? www.tnn.pl/tekst.php?idt=1412 Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Re: Kolumna Zygmunta czyli propozycja zabawy 31.07.11, 13:51 uczeń Leona Schillera - tak kolega sceniczny Ładosiówny - tak ale nie ma go na tej liście ;-) chcesz koła ratunkowego? jego kolumna można by nazwać maszt telewizyjny... dzięki temu masztowi bowiem mogli go nienawidzić szczerze i Zanussi i Holland i Englert i Żuławski ;-) uratowanyś? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przyboczny Re: Kolumna Zygmunta czyli propozycja zabawy 31.07.11, 13:58 Zygmunt Marian....? Zgaduje po linni Schillera, pewnosci nie mam, bom psiakosc nie z Lublina (jedynie ten sentyment sprzed laz kaze mi tu czasem zajrzec). Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak ups a ja ci nargodę juz dałem 31.07.11, 14:07 kto nie chce być nagrodzonym za wcześnie niech do nagrody nie zagląda! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Nagrodą będzie 31.07.11, 14:05 ten oto link strona 18 jest tam zdjęcie Zygmunta Mariana na lubelskiej scenie ;-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przyboczny Re: Nagrodą będzie 31.07.11, 22:31 Ni hu-hu? znaczy nikt nie chce sie bawic? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak bawią się inaczej 01.08.11, 08:42 wybory idą i w te bierki się dziś na forum gra... Odpowiedz Link Zgłoś
przyboczny Re: bawią się inaczej 01.08.11, 10:35 przemek-leniak napisał: > wybory idą i w te bierki się dziś na forum gra... Fajna jest ta gra pozorow. Wierzymy, ze o czyms zdecydujemy. A tymczasem ni hu-hu. Jednak wiara podsycana przez opiniotworcze media kaze niektorym na forum parafrazowac bez konca wierszyk ich rodaka Brzechwy: "PiS jest dziki, PiS jest zly i ma bardzo wielkie ..." Odpowiedz Link Zgłoś