Dodaj do ulubionych

Telewizja Lublin 3

04.03.02, 15:17
Muszę Wam powiedzieć, że w niedzielę spędziłem przy telewizji Lublin 3 trochę
czasu, co już od dosyć dawna mi się nie przytrafiło.
Oglądałem ciekawy program przyrodniczy, a następnie odświeżałem sobie czasy
zespołu Porter Band dzięki programowi z John Porter. Wiecie,że mam do tej pory
jego taśmę na magnetofon szpulowy i to była pierwsza moja taśma w stereo?
...to było prawie dwadzieścia lat temu !!!
W TVL zaszły jakieś zmiany na lepsze i pół dnia telewizor był nastawiony na tą
rozgłośnię. Ciekaw jestem czy tak przez cały tydzień będzie mnie mile TVL
zaskakiwała.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaska Re: Telewizja Lublin 3 IP: *.devs.futuro.pl 04.03.02, 15:23
      laser_ napisał(a):

> Muszę Wam powiedzieć, że w niedzielę spędziłem przy telewizji Lublin 3 trochę
      > czasu, co już od dosyć dawna mi się nie przytrafiło.
      > Oglądałem ciekawy program przyrodniczy, a następnie odświeżałem sobie czasy
      > zespołu Porter Band dzięki programowi z John Porter. Wiecie,że mam do tej pory
      > jego taśmę na magnetofon szpulowy i to była pierwsza moja taśma w stereo?
      > ...to było prawie dwadzieścia lat temu !!!
      > W TVL zaszły jakieś zmiany na lepsze i pół dnia telewizor był nastawiony na tą
      > rozgłośnię. Ciekaw jestem czy tak przez cały tydzień będzie mnie mile TVL
      > zaskakiwała.

To dawaj relacje na biezaco, bo ja wyrzucilam telewizorek z domciu jakies rok
      temu;-))))))) A wczesniej tez byl tylko przez pare miesiecy;-))))))))))
      • eor Re: Telewizja Lublin 3 04.03.02, 15:32
        A ja poprosze o kasete video, bo chetnie sam bym sie o cudzie na Obroncow
        Pokoju przekonal:))

Sceptycznie jestem nastawiony do mozliwosci gwaltownej poprawy jakosci TVL, ale
        zastawiam sie czy na to o czym mowisz, Laser, mial jakis wplyw fakt
        uruchomienia ogolnopolskiej telewizji regionalnej TV3. Ostatecznie, jak
        zapewnia sie telewidzow koncepcja programowa zostala opracowana szczegolowo i
        fachowo, a program ma byc atrakcyjny. Czy tak jest? Nie wiem - moze by ktos
        obejrzal i dal znac? Nie wiem tez jak duzy wplyw ma TV3 na TVL. Czy TV3
        funkcjonuje jako oddzielny kanal, czy tez jest wlaczone w pasmo zajmowane dotad
        przez TVL??
        • lucy_z Re: Telewizja Lublin 3 04.03.02, 18:18
          Wczoraj nie oglądałam ale jak dzisiaj stąd sobie poszłam to włączyłam i !!!!!
          i!!!!!! Panorama Lubelska, studio super, elegancko, ładne tło. Zrobione to
          profesjonalnie.Bardzo mi się podoba. Później oglądnęłam kurier, który jest
          ogólnopolski, też nie mam zastrzeżeń!!! Widziałam ten kurier dwa razy, chyba
          leci co godzinę. Muszę popatrzeć jeszcze na to studio , gdzie prowadzą wywiady,
          rozmowy. Bo było do tej pory okropne....
          • Gość: lucy_z Re: Telewizja Lublin 3 IP: 192.168.0.* 04.03.02, 18:51
            lucy_z napisał(a):

Muszę popatrzeć jeszcze na to studio , gdzie prowadzą wywiady,
            >
            > rozmowy. Bo było do tej pory okropne....

Tu się nic nie zmieniło, okropne to studio!!!!! O kolorach musiała bym się
            brzydko wyrazić :(((((((((((
            • Gość: kubek Re: Telewizja Lublin 3 IP: 195.114.189.* 04.03.02, 21:00
              Oj jakiś przesadny entuzjazm tu nastał. Przynajmniej ( i dobrze ), nie
              wszystkim on się udziela. Ogólna ocena ( moja subiektywna ocena ) tejże stacji
              wzrosła z 3 na 3+. Nie wiem co jest porażającego w tej scenorgrafii? Nie jest
              ona zbyt dobra. Załoga czyli prowadzący - no tak, bez zmian w tej kestii.
              Jedyna radykalna zmiana mogłaby nastąpić gdyby pojawiło sie tu więcej młodszych
              i przede wszystkim innych twarzy.
              Gdy włączyłem telewizor w niedzilę rano, leciał program rolniczy. Nie mam do
              tego programu nic, bo i rolnik przecież coś się o swoim fachu dowiedzieć
              powinien. Ale wystrój tego studia !!!! Bez komentarza. TVP1 maiłą lepszy w
              latach 80. Opisać się tego po prostu nie da. Kto widział ten wie że się tego
              nie da opisać. Z tego że coś się w ramóce zmieniło to tylko to że co godzinę są
              wiadomości, przepraszam, kurier. Więc jeśli ta stracja chce być stacją
              informacyjną, to niech pokazuje co się na świecie dzieje. A tymczasem niedzielę
              wypełniło kilka seriali, filmy dokumentalne itp. A więc nowa TVP3 chce
              konkurować ze wszystkimi, a nie jak to było w zapowiedziach, tylko z TVN24. Jak
              będzie tak dalej, to nie wiem co to będzie. Jak na razie TVN24 górą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka