wels5 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 09:52 Ta katechetka chce być bardziej papieska od papieża, a może nawet od ks.Natanka. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Gazetka bez Napletka 21.09.11, 09:53 promuje muzyka o ksywie "Holocausto" hahaha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Religia do sal katechetycznych. 21.09.11, 09:54 I to jest kolejny argument za tym że w państwowej szkole nie powinno być lekcji religii. Te winny odbywać się w salach katechetycznych (jak kiedyś). Odpowiedz Link Zgłoś
wawhuancool Re: Religia do sal katechetycznych. 21.09.11, 11:25 Wystarczy nie posyłąć dzieci na religię i do kościoła, a problem indoktrynacji jakie funduje nam pedofilskie imperium zła zniknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Wasza wiara jest żałosna... 21.09.11, 09:54 Polega tylko na tym żeby pluć na lewo i prawo i wytykać palcem "niewiernych". Kur.a, jakie trzeba mieć ego żeby w ten sposób podchodzić do kwestii wiary. Nie wydaje wam się, że gdyby ten Nergal był taki zły, to WSZECHMOGĄCY bóg walnął by w niego z pioruna lub coś w tym stylu? Poza tym co się martwicie? Przecież wg waszej religii pójdzie do piekła i będzie się smażył w nieskończoność. XXI wiek, a tak niewiele się zmieniło od wieku X.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia8.93 Re: Wasza wiara jest żałosna... 21.09.11, 10:03 nieprawda. my nie potępiamy człowieka. wyrażamy sprzeciw przeciwko zachowaniom, które uderzają w naszą wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Wasza wiara jest żałosna... IP: *.grupalotos.pl 21.09.11, 11:25 Wasza wiara potępia człowieka, wywołuje podziały w społeczeństwie, szerzy nienawiść. Wystarczy popatrzeć na zloty czarownic w Czestochowie czy Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
niknejm1 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 09:55 Jak dzieci miały namawiać rodziców do głosowania za wstąpieniem Polski do UE to Gazecie się podobało? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Religia w Polsce jak w Iranie! Nie jestesmy gorsi! 21.09.11, 09:55 Niedlugo po Polsce beda chodzic trojki parafialne i loic kijami skore tym z dlugimi wlosami, tatuazami, czerwonymi skarpetkami,a tym z pacywa beda golic lby na lyso! Zaraz zaraz- czy to juz nie bylo przerabiane? Tyrmand opisywal partyjnych "aktywistow" tropiacych "bikiniarzy". Komuna wraca! Odpowiedz Link Zgłoś
roza06 Wolność słowa no jasne 21.09.11, 09:56 Co ta katechetka pieprzy o wolności słowa. Przecie samo sobie przeczy. Wg niej to ona ma wolność słowa a już Nergal nie. Katolicka moralność Odpowiedz Link Zgłoś
krzak164 Nergal to baran. Robi show na koncercie to niech 21.09.11, 09:57 odpowiada za to. Jakby podarł Koran to dawno nie byloby go wśród nas. No i jego rodziny. Katolicy chcą tylko żeby nie dawał złego przykładu w TV przez katolików opałacanej. I jaki on znany? Jakby nie Doda to nikt normalny by o nim nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Nergal to baran. Robi show na koncercie to ni IP: *.aster.pl 21.09.11, 11:58 A po co miałby drzeć Koran?Nie żyjemy w kraju islamskim! Abonament nie tylko opłacają Katolicy drogi Panie Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 09:58 czy negral jest pedałem, ze go tak gwno promuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:02 A co chciałbyś się umówić, księżulu? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:12 chlopcy z kapeha są albo nosicielami, albo zmanierowanymi ciotami, szukam świeżego zwieracza Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: lepiej... 21.09.11, 11:13 a kto się twoją zajmuje? nergal? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosky konserwa z nergala 21.09.11, 10:00 Nergal, nergal, nergal... kiedy będą konserwy z nergala, bo bym sobie kanapkę zrobił, taki dobry jest chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpiewak to coś się nazywa śpiewem? IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 10:04 to coś co on robi nazywa się śpiewem, a on jest wokalistą? Aha, to już wiem dlaczego nazywają go również jurorem, celebrytą itd itp. buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sid666sid Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:01 To co sie dzieje w tej sprawie, to szok. Igrzysk i chleba... Ale z drugiej strony trzeba byc prostym czlowiekiem, aby niszczyc publicznie cos, co dla wielu mam duze znaczenie. Powinno szanowac sie innych. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobs Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.doplaty.gov.pl 21.09.11, 10:19 Zgadzam się że trzeba być strasznym prostakiem żeby poniżać symbole ważne dla sporej liczby ludzi oczywiście z powodu tak błachego jak rozgłos i napchany portfel. Tolerancja polega na szacunku do poglądów innego człowieka. Nergal i antyklerykałowie są całkowicie NIETOLERANCYJNI. Trzeba przyjąc że obrazek z Matką Boską dla chrześcijanina jest sacrum takim samym jak pamiątki po zmarłej matce czy żonie (które nawet ateista powinien szanować). Krzyżyk pomaga funkcjonować kalekim, opuszczonym, a także zwalcza samotność w codziennym życiu, daje nadzieję na sens istnienia i każdy ma do tego prawo. Poza tym na podstawie czego ateista buduje swój kodeks moralny i grancie tego co dobre a co zle? Na podst. imperatywów Kannta, czy może konwencji Genewskiej? Czy tego co w danej kadencji pewien minister sprawiedliwości uzna za wykroczenie i przestępstwo a w następnej to samo wykroczenie zalegalizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:25 Gość portalu: bobs napisał(a): > Czy tego co w danej kadencji pewie > n minister sprawiedliwości uzna za wykroczenie i przestępstwo a w następnej to > samo wykroczenie zalegalizuje? O kształcie kodeksów decyduje Parlament. I warto się tym zainteresować, bo o ile definicją grzechu interesować się nie trzeba, o tyle nieznajomość kodeksów może, nawet najbardziej gorliwego katolika, przyprawić o kłopoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
clarus2 Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 11:35 W średniowieczu kler palił Pisma Święte.Jeżeli chodzi o krzyżyki,obrazki itp.:to takie rzeczy są zakwalifikowane do kategorii BAŁWOCHWALSTWO(drugie przykazanie z dziesięciu przykazań).Jeżeli ktoś chce się angażować w taką religię,niech to robi w swoim domu,ewentualnie w swojej świątyni. I kto tu jest prostakiem? Re: Diablem byl... Autor: clarus2 21.09.11, 11:06 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz A kim było barbarzyńskie papiestwo,torturujące ludzi w okrutny sposób,paląc żywych ludzi na stosach itd.Nawet palili między innymi Pismo Święte,a teraz ci obłudnicy oskarżają Nergala.Moim zdaniem Hitler w stosunku do papiestwa to był mały pikuś. Gość portalu: hr Uszaszowski napisał(a): Gość portalu: bobs napisał(a): > Zgadzam się że trzeba być strasznym prostakiem żeby poniżać symbole ważne dla s > porej liczby ludzi oczywiście z powodu tak błachego jak rozgłos i napchany port > fel. Tolerancja polega na szacunku do poglądów innego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobs Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.doplaty.gov.pl 21.09.11, 12:05 Religia nakazuje dawać świadectwo prawdzie i głosić ewangelię więc prostaku nie zamykaj wierzących w domu bo to sprzeczne z religią. Poza tym jest wolność słowa oraz zgromadzeń, więc można głosić i manifestować co się chce w świetle prawa. A co do tortur - cóż, takie były czasy. Oświecony Platon popierał niewolnictwo, a w przypadku przestępstw wśród szlachty zakazywał tortur wobec szlachetnie urodzonych a wszelkie zeznania uważał, że powinny być wydobywane torturami wobec ich niewolników. Odpowiedz Link Zgłoś
rarely tylko promuja kretyna 21.09.11, 10:01 kiedys zeby zaistniec trzeba bylo cos miec do powiedzenia teraz wyatrczy byc kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman dziwisz się? IP: *.centertel.pl 21.09.11, 10:19 na to jest mnóstwo przykładów, m.in. Doda, Rutowicz, inne Mandaryny no i ta gawiedź słuchająca i oglądająca z zapartym .....stolcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyzant Re: tylko promuja kretyna IP: *.xdsl.centertel.pl 21.09.11, 10:21 Niech sie wydziera jak ma ochote ale niech szanuje wyznania innych.Katolik jak zle sie wyrazi o bambusach innej wiary to od razu jest krytykowany przez tych największych pseudoobrońców tolerancji,którzy szukają tylko zwady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zka Szkoła to nie miejsce na waśnie wyznaniowe IP: *.ngm.net.pl 21.09.11, 11:12 Bajki wyznaniowe /wbrew faktom historycznym, wbrew odkryciom naukowym/ - tylko w kościołach. Odpowiedz Link Zgłoś
tucco Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:02 moj syn w 2 klasie gimnazjum w/g planu ma tygodniowo 2h jezyka angielskiego i 2h religii. Pytam się, po jaka cholere? To stracony czas i tylko upewniłem się w przekonaniu że dobrze zrobiłem zwalniając go z tego typu zajęć. Precz z religią w szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.icpnet.pl 21.09.11, 10:40 A po cholerę syna posyłasz na religię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conser Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.zax.pl 21.09.11, 11:26 Nie no, nauka języków obcych to przecież nie jest strata czasu. A tak poważnie, opowiem Ci, "po jaką cholerę" - może po taką, że człowiek to nie bydlę, dla którego liczy się tylko pełny żłób; może po taką, że człowiek tym się od zwierząt różni, że posiada umysł zdolny do finezyjnych myśli ukierunkowany na poszukiwanie Stwórcy. Może po taką cholerę to wszystko. A co do samej treści artykułu: jak kogoś ta sprawa bulwersuje, to naprawdę niczego nie rozumie. Kochani, myśmy za długo byli potulni (mam na myśli chrześcijan), ale mam nadzieję, że z wolna zaczniemy bronić świętości. Że nas nie będą szanować, cóż... im głośniej mówimy prawdę, tym więcej agresji w naszą stronę, ale tak było zawsze. "Znak, któremu sprzeciwiać się będą", "ogień przyszedłem rzucić na ziemię" - pamiętacie jeszcze te słowa? Nie, kochani, my nie będziemy nigdy fajni, a gdy świat zaczyna nas zbytnio chwalić to warto się zastanowić, czy nie zeszliśmy z właściwej drogi. Im bardziej staramy się żyć w prawdzie, tym bardziej nas świat nienawidzi, ale co zrobić... Piszcie sobie co tam chcecie, obrzucajcie mnie kalumniami, co mi to szkodzi. Napisałem, jak jest i wasze potencjalne bluzgi tego nie zmienią. Żegnam wylewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 11:34 Gość portalu: Conser napisał(a): > Kochani, myśmy za długo byli potulni (mam na myśli chrześcijan > ), Nie potulni ale po prostu udało się wyplenić, lub utemperować postawy fanatyczne. Co jest niezbędne bo: > ale mam nadzieję, że z wolna zaczniemy bronić świętości. To co dla was jest świętością dla innego będzie plugastwem i vice versa. I niestety trzeba trzymać was za łby (fanatyków w ogólności) bo byście się za nie wzięli. Dopóki bronicie świętości nie naruszając praw innych to wolna droga. Bo bez względu na to w co wierzycie i co jest dla was święte MUSICIE przestrzegać prawa. Oczywiście prawo nie sięga tych co z bombą w turbanie, czy za koszulą idą walczyć ze złem, ale tu już mam nadzieję cywilizacja europejska postawiła wystarczające blokady w najbardziej nawet sfanatyzowanych mózgach. Odpowiedz Link Zgłoś
amirez Religia i Adam 21.09.11, 10:04 Nergal na prezydenta. Wytępimy tę czarną zarazę! ================================= Uprzejmie przypomina ku...ewnym, że TV jest świecka i publiczna. w związku z czym gó... wam do tego kto tam występuje. Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_1_tylko_prawda A ja ci intelektualisto forumowy... 21.09.11, 10:08 z Psiej Wólki powiadam że jesteś całkowicie w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a ja forumowy... IP: *.centertel.pl 21.09.11, 10:22 katolu uświadamiam tobie, że coś ci się popier(.........)ło i ciebie "tyż" popier(......)ło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: Religia i Adam IP: *.desy.de 21.09.11, 11:34 > Uprzejmie przypomina ku...ewnym, że TV jest świecka i publiczna. w związku z cz > ym gó... wam do tego kto tam występuje. glupis i tyle, skoro nie zauwazyles, ze musze na TV placic. A kto placi ten wymaga: i ja niniejszym wymagam: Nergal won z TV. Zrozumiales cwoku? Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: Religia i Adam 21.09.11, 17:58 Głupiś i tyle, skoro nie zauważyłeś, ze muszę na TV płacić. A kto płaci ten wymaga: i ja niniejszym wymagam: czarne spasione watykańskie świnie i głoszone przez nie gusła bliskowschodnich pastuchów won z TV. Zrozumiałeś ćwoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Religia i Adam IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 21:24 > Nergal na prezydenta. Wytępimy tę czarną zarazę! nogi mozna moczyc w soli lub occie, paznokcie wtedy miekna i latwo jest je obcinac. To czarne mozna tez delikatnie wyszczotkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_1_tylko_prawda Ależ skądże Gazeto, należy się cieszyć... 21.09.11, 10:05 jak Wy, że artysta-satanista publicznie drący Biblię, rzucający kartki z niej wydarte w publiczność ze słowami "żryjcie to pieprzone gó...", określający chrześcijaństwo "zbrodniczą sektą" został od zarzutów przez sąd uwolniony, a wszystko co powiedział, mieści się w ramach "swoiście pojętej formy sztuki". Cieszyć się należy że w telewizji mającej działać ramach szacunku dla wszystkich religii taki człowiek zostaje jurorem programu "The Voice of Poland" w TVP2. Protesty przeciw temu poniżaniu katolików i chrześcijan mogą wywołać tylko sprzeciw i być uznane za nawoływanie do nienawiści. Brawo "Gazeto Wyborcza". Głośno i wyraźnie powiedziane. Nikt już nie powinien mieć wątpliwości z kim ma do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.09.11, 10:05 może nie jestem mega religijny ale to co wyprawia ten nergal to już masakra jakaś jest. Hitler też był nietypowy i indywidualny. Każdy może mieć zwoje zdanie ale jeżęli to zdanie godzi w uczucia innych powinno się to tępić. powinien gościu dostać porzadny wpie...i na pewno się uspokoi. Przecież Polska to kraj katolicki więc czemu tej gnidzie nikt jeszcze ryja nie obił????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayee Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hstl4.put.poznan.pl 21.09.11, 10:18 Prawdziwy katolik z Ciebie. Oto przykład, że to nie Negral szerzy zło, a sami katolicy. Nergal darł ryja na prywatnym koncercie, co ci do tego? Żadnego uczestników koncertu nie obraził, więc o jakie godzenie w uczucia innych chodzi? Mogę we własnym domu łamać krzyże, podcierać się Torą i naśmiewać się z muzułmanów, to wyłącznie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 21:32 jak masz kamery to potem to zaprezentuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 21:30 >Przecież Polska to kraj katolicki więc czemu tej gnidzie nikt jeszcze ryja nie obił????? bo on jakis taki blady i troche malawy Odpowiedz Link Zgłoś
dyspepsja Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:06 Dzieci z Poniatowej zawsze miały przesrane. To te biedne żuczki, które musiały grać średniowieczną muzykę. Pewnie ta nauczycielka za młodu z nimi grywała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viornisko Komu odwaliło? Chyba nie siostrze zakonnej IP: *.dynamic.mm.pl 21.09.11, 10:06 Żal mi rodziców, żal mi tych pseudo dziennikarzy, którzy piszą o incydencie. Incydent i to poważny miał miejsce podczas zniszczenia Pisma Świętego. Zakonnica nie wzywała do nienawiści. To okreeślenie przyświeca bardziej niektórym redaktorom GW. Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:09 No i znowu ściana wschodnia...Swoją drogą ci katolicy jakoś nie są pewni podstaw własnej wiary. Czyżby królestwo niebieskie zbudowane było na piasku i Nergal może jednym kopem je rozwalić? Czego się boją? Jesli chodzą grzecznie do kościółka, poszczą w piątki, bzykają się tylko dla prokreacji i głosują na PiS to chyba Bozia zapewni im miejsce w niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Dobry katolik... 21.09.11, 10:10 Dobry katolik, to taki, który nie traktuje poważnie swojej religii. Czyli taki, który przystaje do dzisiejszych czasów, w których żadne wartości nie są traktowane poważnie. Za wyjątkiem kapusty, bo to się w nie zmienia;) --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsiek Re: Dobry katolik... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 10:13 jak ci sie odbije to powiedz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Bronią Biblii choć nigdy jej nie czytali, gdyby 21.09.11, 11:41 ją przeczytali to zażądaliby od swoich biskupów postępowania zgodnego z nauką Jezusa. Odsprzedania pałaców, obchodzenia się bez służby i drogich samochodów, nie okradania Państwa i społeczeństwa (choćby przez ZUS płacony z naszych pieniędzy). Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Katolicy i ich biskupi chcąc szacunku dla Biblii 21.09.11, 11:46 powinni w codziennym życiu pokazywać jak ją szanują i stosują. Darski tylko pokazał wasze codzienne podejście do Pisma Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Katolicy i ich biskupi chcąc szacunku dla Bib IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 11:50 za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re:Katolicy i bisku chcąc szacunku dla Bib powinni 21.09.11, 12:09 krzych.korab napisał: > Katolicy i ich biskupi chcąc szacunku dla Biblii , powinni w codziennym życiu pokazywać jak ją szanują i stosują. Darski tylko pokazał wasze codzienne podejście do Pisma Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Bronią Biblii choć nigdy jej nie czytali, gdy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 11:49 "gdyby ją przeczytali to zażądaliby od swoich biskupów postępowania zgodnego z nauką Jezusa" nie kazdy kto czyta potrafi zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
clarus2 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:10 To teraz już dzieciom w szkołach zakładają berety moherowe.Rację ma Palikot,należy tą pogańską religię podszywającą się pod tzw.chrześcijaństwo, wyprowadzić ze szkół do sal katechetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
renata_s2 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:11 Nie posłałam mojego syna na religię choć wierzę w Boga i nigdy nie przestanę. Natomiast przestałam wierzyć w kościół i w to, że religia jest drogą do Boga. Jak widać nie jest. Poza tym hipokryzja jest wszechobecna ( popatrzcie ile ludzi posyła dzieci na religię ), nie chcę brać w tym udziału. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 19:08 > ( popatrzcie ile ludzi posyła dzieci na religię ), nie chcę brać w tym udziału. zbierzesz zniwo w wieku dorastania Odpowiedz Link Zgłoś
wapienko Najgorsza jest obojętność wobec zła. Brawo! 21.09.11, 10:14 Gazeta, jak widać, broni satanisty, podobnie zresztą jak wszelkiej maści zboczeńców i wszelkich dewiacji. Wszystko co do tej pory normalne, staje się wg GWnianej nienormalnym. I tacy ludzie budują Polskę. Życzę Wam jak najgorzej - Czerepahy z Czerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Już widzę płonący stos i skwierczące ciało Nergala 21.09.11, 10:14 A wokół stosu hierarchowie.Jaka szkoda,że nie ma świetej Inkwizycji.Jużby tacy Głódziowie,Ryczany,Rydzyki poszaleli.A tak to Nergala mogą pocałować w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
wapienko Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Koran 21.09.11, 10:18 I zobaczymy wtedy, na jakim stosie skończysz. Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Re: Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Kora 21.09.11, 11:04 wapienko napisała: > I zobaczymy wtedy, na jakim stosie skończysz. a dlaczego ma drzeć koran? przeciez jest katoliczka , a nie muzułmanką! islam to chyba nie jej religia, Nergala też nie, prawda?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Kora 21.09.11, 11:13 anasz napisała: > wapienko napisała: > > > I zobaczymy wtedy, na jakim stosie skończysz. > a dlaczego ma drzeć koran? przeciez jest katoliczka , a nie muzułmanką! islam t > o chyba nie jej religia, Nergala też nie, prawda?????????? Ma drzeć Koran, bo niektórym katolikom tęskno do tego co wyrabiają fanatycy islamscy. Cywilizacja europejska spętała naszych rodzimych katolików (choć chyba bardziej - pseudokatolików) tak bardzo, że pozostało im już tylko marzyć do starych, dobrych czasów kiedy bluźnierców można było spokojnie mordować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Kora IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 21:56 Rozumiem, ze skoro po podarciu koranu beda (w domysle) piski wrzaski, to takie same zachowanie tzw katolikow bedzie w pelni uzasadnione??? Odpowiedz Link Zgłoś