Dodaj do ulubionych

Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N...

• wels5 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 09:52
      Ta katechetka chce być bardziej papieska od papieża, a może nawet od ks.Natanka.
    • brodeek Gazetka bez Napletka 21.09.11, 09:53
      promuje muzyka o ksywie "Holocausto" hahaha :))
    • kazimierz111 Religia do sal katechetycznych. 21.09.11, 09:54
      I to jest kolejny argument za tym że w państwowej szkole nie powinno być lekcji religii. Te winny odbywać się w salach katechetycznych (jak kiedyś).
      • wawhuancool Re: Religia do sal katechetycznych. 21.09.11, 11:25
        Wystarczy nie posyłąć dzieci na religię i do kościoła, a problem indoktrynacji jakie funduje nam pedofilskie imperium zła zniknie..
    • tajlerdarden Wasza wiara jest żałosna... 21.09.11, 09:54
      Polega tylko na tym żeby pluć na lewo i prawo i wytykać palcem "niewiernych".
      Kur.a, jakie trzeba mieć ego żeby w ten sposób podchodzić do kwestii wiary.

Nie wydaje wam się, że gdyby ten Nergal był taki zły, to WSZECHMOGĄCY bóg
      walnął by w niego z pioruna lub coś w tym stylu?

Poza tym co się martwicie? Przecież wg waszej religii pójdzie do piekła i będzie
      się smażył w nieskończoność.

XXI wiek, a tak niewiele się zmieniło od wieku X....
      • basia8.93 Re: Wasza wiara jest żałosna... 21.09.11, 10:03
        nieprawda. my nie potępiamy człowieka. wyrażamy sprzeciw przeciwko zachowaniom, które uderzają w naszą wiarę.
        • Gość: Jerzy Re: Wasza wiara jest żałosna... IP: *.grupalotos.pl 21.09.11, 11:25
          Wasza wiara potępia człowieka, wywołuje podziały w społeczeństwie, szerzy nienawiść. Wystarczy popatrzeć na zloty czarownic w Czestochowie czy Toruniu.
    • niknejm1 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 09:55
      Jak dzieci miały namawiać rodziców do głosowania za wstąpieniem Polski do UE to Gazecie się podobało?
    • kroliklesny Religia w Polsce jak w Iranie! Nie jestesmy gorsi! 21.09.11, 09:55
      Niedlugo po Polsce beda chodzic trojki parafialne i loic kijami skore tym z dlugimi wlosami, tatuazami, czerwonymi skarpetkami,a tym z pacywa beda golic lby na lyso! Zaraz zaraz- czy to juz nie bylo przerabiane? Tyrmand opisywal partyjnych "aktywistow" tropiacych "bikiniarzy". Komuna wraca!
    • roza06 Wolność słowa no jasne 21.09.11, 09:56
      Co ta katechetka pieprzy o wolności słowa. Przecie samo sobie przeczy. Wg niej to ona ma wolność słowa a już Nergal nie. Katolicka moralność
    • krzak164 Nergal to baran. Robi show na koncercie to niech 21.09.11, 09:57
      odpowiada za to. Jakby podarł Koran to dawno nie byloby go wśród nas. No i jego rodziny. Katolicy chcą tylko żeby nie dawał złego przykładu w TV przez katolików opałacanej. I jaki on znany? Jakby nie Doda to nikt normalny by o nim nie słyszał.
      • wapienko Zrobił karierę na dópie niejakiej Dody 21.09.11, 10:21
      • Gość: 1234 Re: Nergal to baran. Robi show na koncercie to ni IP: *.aster.pl 21.09.11, 11:58
        A po co miałby drzeć Koran?Nie żyjemy w kraju islamskim!
        Abonament nie tylko opłacają Katolicy drogi Panie
    • ksiadz_gazeta Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 09:58
      czy negral jest pedałem, ze go tak gwno promuje???
      • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:02
        A co chciałbyś się umówić, księżulu?
        • ksiadz_gazeta Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:12
          chlopcy z kapeha są albo nosicielami, albo zmanierowanymi ciotami, szukam świeżego zwieracza
          • Gość: bosman lepiej... IP: *.centertel.pl 21.09.11, 10:16
            wypucuj torpedę :-)
            • ksiadz_gazeta Re: lepiej... 21.09.11, 11:13
              a kto się twoją zajmuje? nergal? :))))
    • gosky konserwa z nergala 21.09.11, 10:00
      Nergal, nergal, nergal... kiedy będą konserwy z nergala, bo bym sobie kanapkę zrobił, taki dobry jest chyba
      • Gość: śpiewak to coś się nazywa śpiewem? IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 10:04
        to coś co on robi nazywa się śpiewem, a on jest wokalistą?
        Aha, to już wiem dlaczego nazywają go również jurorem, celebrytą itd itp.

buhahahaha
    • sid666sid Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:01
      To co sie dzieje w tej sprawie, to szok. Igrzysk i chleba...
      Ale z drugiej strony trzeba byc prostym czlowiekiem, aby niszczyc publicznie cos, co dla wielu mam duze znaczenie. Powinno szanowac sie innych. I tyle.
      • Gość: bobs Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.doplaty.gov.pl 21.09.11, 10:19
        Zgadzam się że trzeba być strasznym prostakiem żeby poniżać symbole ważne dla sporej liczby ludzi oczywiście z powodu tak błachego jak rozgłos i napchany portfel. Tolerancja polega na szacunku do poglądów innego człowieka. Nergal i antyklerykałowie są całkowicie NIETOLERANCYJNI. Trzeba przyjąc że obrazek z Matką Boską dla chrześcijanina jest sacrum takim samym jak pamiątki po zmarłej matce czy żonie (które nawet ateista powinien szanować). Krzyżyk pomaga funkcjonować kalekim, opuszczonym, a także zwalcza samotność w codziennym życiu, daje nadzieję na sens istnienia i każdy ma do tego prawo. Poza tym na podstawie czego ateista buduje swój kodeks moralny i grancie tego co dobre a co zle? Na podst. imperatywów Kannta, czy może konwencji Genewskiej? Czy tego co w danej kadencji pewien minister sprawiedliwości uzna za wykroczenie i przestępstwo a w następnej to samo wykroczenie zalegalizuje?
        • unhappy Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:25
          Gość portalu: bobs napisał(a):

> Czy tego co w danej kadencji pewie
          > n minister sprawiedliwości uzna za wykroczenie i przestępstwo a w następnej to
          > samo wykroczenie zalegalizuje?

O kształcie kodeksów decyduje Parlament. I warto się tym zainteresować, bo o ile definicją grzechu interesować się nie trzeba, o tyle nieznajomość kodeksów może, nawet najbardziej gorliwego katolika, przyprawić o kłopoty :)
        • clarus2 Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 11:35
          W średniowieczu kler palił Pisma Święte.Jeżeli chodzi o krzyżyki,obrazki itp.:to takie rzeczy są zakwalifikowane do kategorii BAŁWOCHWALSTWO(drugie przykazanie z dziesięciu przykazań).Jeżeli ktoś chce się angażować w taką religię,niech to robi w swoim domu,ewentualnie w swojej świątyni. I kto tu jest prostakiem?

Re: Diablem byl...
          Autor: clarus2 21.09.11, 11:06 Dodaj do ulubionych Skasujcie
          Odpowiedz cytując Odpowiedz
          A kim było barbarzyńskie papiestwo,torturujące ludzi w okrutny sposób,paląc żywych ludzi na stosach itd.Nawet palili między innymi Pismo Święte,a teraz ci obłudnicy oskarżają Nergala.Moim zdaniem Hitler w stosunku do papiestwa to był mały pikuś.

Gość portalu: hr Uszaszowski napisał(a):

Gość portalu: bobs napisał(a):

> Zgadzam się że trzeba być strasznym prostakiem żeby poniżać symbole ważne dla s
          > porej liczby ludzi oczywiście z powodu tak błachego jak rozgłos i napchany port
          > fel. Tolerancja polega na szacunku do poglądów innego człowieka.
          • Gość: bobs Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.doplaty.gov.pl 21.09.11, 12:05
            Religia nakazuje dawać świadectwo prawdzie i głosić ewangelię więc prostaku nie zamykaj wierzących w domu bo to sprzeczne z religią. Poza tym jest wolność słowa oraz zgromadzeń, więc można głosić i manifestować co się chce w świetle prawa. A co do tortur - cóż, takie były czasy. Oświecony Platon popierał niewolnictwo, a w przypadku przestępstw wśród szlachty zakazywał tortur wobec szlachetnie urodzonych a wszelkie zeznania uważał, że powinny być wydobywane torturami wobec ich niewolników.
    • rarely tylko promuja kretyna 21.09.11, 10:01
      kiedys zeby zaistniec trzeba bylo cos miec do powiedzenia teraz wyatrczy byc kretynem
      • Gość: bosman dziwisz się? IP: *.centertel.pl 21.09.11, 10:19
        na to jest mnóstwo przykładów, m.in. Doda, Rutowicz, inne Mandaryny no i ta gawiedź słuchająca i oglądająca z zapartym .....stolcem
      • Gość: partyzant Re: tylko promuja kretyna IP: *.xdsl.centertel.pl 21.09.11, 10:21
        Niech sie wydziera jak ma ochote ale niech szanuje wyznania innych.Katolik jak zle sie wyrazi o bambusach innej wiary to od razu jest krytykowany przez tych największych pseudoobrońców tolerancji,którzy szukają tylko zwady.
        • Gość: Zka Szkoła to nie miejsce na waśnie wyznaniowe IP: *.ngm.net.pl 21.09.11, 11:12
          Bajki wyznaniowe /wbrew faktom historycznym, wbrew odkryciom naukowym/ - tylko w kościołach.
    • tucco Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:02
      moj syn w 2 klasie gimnazjum w/g planu ma tygodniowo 2h jezyka angielskiego i 2h religii.
      Pytam się, po jaka cholere? To stracony czas i tylko upewniłem się w przekonaniu że dobrze zrobiłem zwalniając go z tego typu zajęć.
      Precz z religią w szkołach.
      • Gość: Emeryt Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.icpnet.pl 21.09.11, 10:40
        A po cholerę syna posyłasz na religię?
      • Gość: Conser Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.zax.pl 21.09.11, 11:26
        Nie no, nauka języków obcych to przecież nie jest strata czasu. A tak poważnie, opowiem Ci, "po jaką cholerę" - może po taką, że człowiek to nie bydlę, dla którego liczy się tylko pełny żłób; może po taką, że człowiek tym się od zwierząt różni, że posiada umysł zdolny do finezyjnych myśli ukierunkowany na poszukiwanie Stwórcy. Może po taką cholerę to wszystko.
        A co do samej treści artykułu: jak kogoś ta sprawa bulwersuje, to naprawdę niczego nie rozumie. Kochani, myśmy za długo byli potulni (mam na myśli chrześcijan), ale mam nadzieję, że z wolna zaczniemy bronić świętości. Że nas nie będą szanować, cóż... im głośniej mówimy prawdę, tym więcej agresji w naszą stronę, ale tak było zawsze. "Znak, któremu sprzeciwiać się będą", "ogień przyszedłem rzucić na ziemię" - pamiętacie jeszcze te słowa? Nie, kochani, my nie będziemy nigdy fajni, a gdy świat zaczyna nas zbytnio chwalić to warto się zastanowić, czy nie zeszliśmy z właściwej drogi. Im bardziej staramy się żyć w prawdzie, tym bardziej nas świat nienawidzi, ale co zrobić...
        Piszcie sobie co tam chcecie, obrzucajcie mnie kalumniami, co mi to szkodzi. Napisałem, jak jest i wasze potencjalne bluzgi tego nie zmienią. Żegnam wylewnie.
        • unhappy Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 11:34
          Gość portalu: Conser napisał(a):

> Kochani, myśmy za długo byli potulni (mam na myśli chrześcijan
          > ),

Nie potulni ale po prostu udało się wyplenić, lub utemperować postawy fanatyczne. Co jest niezbędne bo:

> ale mam nadzieję, że z wolna zaczniemy bronić świętości.

To co dla was jest świętością dla innego będzie plugastwem i vice versa. I niestety trzeba trzymać was za łby (fanatyków w ogólności) bo byście się za nie wzięli. Dopóki bronicie świętości nie naruszając praw innych to wolna droga. Bo bez względu na to w co wierzycie i co jest dla was święte MUSICIE przestrzegać prawa. Oczywiście prawo nie sięga tych co z bombą w turbanie, czy za koszulą idą walczyć ze złem, ale tu już mam nadzieję cywilizacja europejska postawiła wystarczające blokady w najbardziej nawet sfanatyzowanych mózgach.
    • elbertson podpisane - dzieki za adres 21.09.11, 10:04
      .
    • amirez Religia i Adam 21.09.11, 10:04
      Nergal na prezydenta. Wytępimy tę czarną zarazę!
      =================================
      Uprzejmie przypomina ku...ewnym, że TV jest świecka i publiczna. w związku z czym gó... wam do tego kto tam występuje.
      • prawda_1_tylko_prawda A ja ci intelektualisto forumowy... 21.09.11, 10:08
        z Psiej Wólki powiadam że jesteś całkowicie w błędzie.
        • Gość: bosman a ja forumowy... IP: *.centertel.pl 21.09.11, 10:22
          katolu uświadamiam tobie, że coś ci się popier(.........)ło i ciebie "tyż" popier(......)ło.
      • Gość: mikron Re: Religia i Adam IP: *.desy.de 21.09.11, 11:34
        > Uprzejmie przypomina ku...ewnym, że TV jest świecka i publiczna. w związku z cz
        > ym gó... wam do tego kto tam występuje.

glupis i tyle, skoro nie zauwazyles, ze musze na TV placic.
        A kto placi ten wymaga: i ja niniejszym wymagam: Nergal won z TV.
        Zrozumiales cwoku?
        • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Religia i Adam 21.09.11, 17:58
          Głupiś i tyle, skoro nie zauważyłeś, ze muszę na TV płacić.
          A kto płaci ten wymaga: i ja niniejszym wymagam: czarne spasione watykańskie świnie i głoszone przez nie gusła bliskowschodnich pastuchów won z TV.
          Zrozumiałeś ćwoku?
      • Gość: adasiek Re: Religia i Adam IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 21:24
        > Nergal na prezydenta. Wytępimy tę czarną zarazę!
        nogi mozna moczyc w soli lub occie, paznokcie wtedy miekna i latwo jest je obcinac.
        To czarne mozna tez delikatnie wyszczotkowac.
    • prawda_1_tylko_prawda Ależ skądże Gazeto, należy się cieszyć... 21.09.11, 10:05
      jak Wy, że artysta-satanista publicznie drący Biblię, rzucający kartki z niej wydarte w publiczność ze słowami "żryjcie to pieprzone gó...", określający chrześcijaństwo "zbrodniczą sektą" został od zarzutów przez sąd uwolniony, a wszystko co powiedział, mieści się w ramach "swoiście pojętej formy sztuki". Cieszyć się należy że w telewizji mającej działać ramach szacunku dla wszystkich religii taki człowiek zostaje jurorem programu "The Voice of Poland" w TVP2. Protesty przeciw temu poniżaniu katolików i chrześcijan mogą wywołać tylko sprzeciw i być uznane za nawoływanie do nienawiści. Brawo "Gazeto Wyborcza". Głośno i wyraźnie powiedziane. Nikt już nie powinien mieć wątpliwości z kim ma do czynienia.
    • Gość: ziutek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.09.11, 10:05
      może nie jestem mega religijny ale to co wyprawia ten nergal to już masakra jakaś jest.
      Hitler też był nietypowy i indywidualny.
      Każdy może mieć zwoje zdanie ale jeżęli to zdanie godzi w uczucia innych powinno się to tępić.
      powinien gościu dostać porzadny wpie...i na pewno się uspokoi.
      Przecież Polska to kraj katolicki więc czemu tej gnidzie nikt jeszcze ryja nie obił?????
      • Gość: Rayee Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hstl4.put.poznan.pl 21.09.11, 10:18
        Prawdziwy katolik z Ciebie. Oto przykład, że to nie Negral szerzy zło, a sami katolicy. Nergal darł ryja na prywatnym koncercie, co ci do tego? Żadnego uczestników koncertu nie obraził, więc o jakie godzenie w uczucia innych chodzi? Mogę we własnym domu łamać krzyże, podcierać się Torą i naśmiewać się z muzułmanów, to wyłącznie moja sprawa.
        • Gość: adasiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 21:32
          jak masz kamery to potem to zaprezentuj
      • Gość: adasiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 21:30
        >Przecież Polska to kraj katolicki więc czemu tej gnidzie nikt jeszcze ryja nie obił?????

bo on jakis taki blady i troche malawy
    • dyspepsja Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:06
      Dzieci z Poniatowej zawsze miały przesrane. To te biedne żuczki, które musiały grać średniowieczną muzykę. Pewnie ta nauczycielka za młodu z nimi grywała...
    • Gość: Viornisko Komu odwaliło? Chyba nie siostrze zakonnej IP: *.dynamic.mm.pl 21.09.11, 10:06
      Żal mi rodziców, żal mi tych pseudo dziennikarzy, którzy piszą o incydencie. Incydent i to poważny miał miejsce podczas zniszczenia Pisma Świętego. Zakonnica nie wzywała do nienawiści. To okreeślenie przyświeca bardziej niektórym redaktorom GW.
    • 36krzysiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić 21.09.11, 10:09
      No i znowu ściana wschodnia...Swoją drogą ci katolicy jakoś nie są pewni podstaw własnej wiary. Czyżby królestwo niebieskie zbudowane było na piasku i Nergal może jednym kopem je rozwalić? Czego się boją? Jesli chodzą grzecznie do kościółka, poszczą w piątki, bzykają się tylko dla prokreacji i głosują na PiS to chyba Bozia zapewni im miejsce w niebie?
    • szarak_44 Dobry katolik... 21.09.11, 10:10
      Dobry katolik, to taki, który nie traktuje poważnie swojej religii. Czyli taki, który przystaje do dzisiejszych czasów, w których żadne wartości nie są traktowane poważnie. Za wyjątkiem kapusty, bo to się w nie zmienia;)

---
      Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie!
      • Gość: adsiek Re: Dobry katolik... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 10:13
        jak ci sie odbije to powiedz przepraszam
        • krzych.korab Bronią Biblii choć nigdy jej nie czytali, gdyby 21.09.11, 11:41
          ją przeczytali to zażądaliby od swoich biskupów postępowania zgodnego z nauką Jezusa. Odsprzedania pałaców, obchodzenia się bez służby i drogich samochodów, nie okradania Państwa i społeczeństwa (choćby przez ZUS płacony z naszych pieniędzy).
          • krzych.korab Katolicy i ich biskupi chcąc szacunku dla Biblii 21.09.11, 11:46
            powinni w codziennym życiu pokazywać jak ją szanują i stosują. Darski tylko pokazał wasze codzienne podejście do Pisma Świętego.
            • Gość: adasiek Re: Katolicy i ich biskupi chcąc szacunku dla Bib IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 11:50
              za darmo?
            • rozterka47 Re:Katolicy i bisku chcąc szacunku dla Bib powinni 21.09.11, 12:09
              krzych.korab napisał:

> Katolicy i ich biskupi chcąc szacunku dla Biblii , powinni w codziennym życiu pokazywać jak ją szanują i stosują. Darski tylko pokazał wasze codzienne podejście do Pisma Świętego.
          • Gość: adasiek Re: Bronią Biblii choć nigdy jej nie czytali, gdy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 11:49
            "gdyby ją przeczytali to zażądaliby od swoich biskupów postępowania zgodnego z nauką Jezusa"

nie kazdy kto czyta potrafi zrozumiec.
    • clarus2 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:10
      To teraz już dzieciom w szkołach zakładają berety moherowe.Rację ma Palikot,należy tą pogańską religię podszywającą się pod tzw.chrześcijaństwo, wyprowadzić ze szkół do sal katechetycznych.
    • renata_s2 Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić N... 21.09.11, 10:11
      Nie posłałam mojego syna na religię choć wierzę w Boga i nigdy nie przestanę. Natomiast przestałam wierzyć w kościół i w to, że religia jest drogą do Boga. Jak widać nie jest. Poza tym hipokryzja jest wszechobecna ( popatrzcie ile ludzi posyła dzieci na religię ), nie chcę brać w tym udziału. Pozdrawiam.
      • wapienko Jeśli jesteś dwulicowa, to nie znaczy, że wszyscy. 21.09.11, 10:16
        .
      • Gość: adasiek Re: Religia w Poniatowej. Dzieci, musicie potępić IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.09.11, 19:08
        > ( popatrzcie ile ludzi posyła dzieci na religię ), nie chcę brać w tym udziału.

zbierzesz zniwo w wieku dorastania
    • wapienko Najgorsza jest obojętność wobec zła. Brawo! 21.09.11, 10:14
      Gazeta, jak widać, broni satanisty, podobnie zresztą jak wszelkiej maści zboczeńców i wszelkich dewiacji.
      Wszystko co do tej pory normalne, staje się wg GWnianej nienormalnym.
      I tacy ludzie budują Polskę.
      Życzę Wam jak najgorzej - Czerepahy z Czerskiej.
      • Gość: bosman wapienko mózgowe? IP: *.centertel.pl 21.09.11, 10:25
        to widać :-)
    • szasza7 Już widzę płonący stos i skwierczące ciało Nergala 21.09.11, 10:14
      A wokół stosu hierarchowie.Jaka szkoda,że nie ma świetej Inkwizycji.Jużby tacy Głódziowie,Ryczany,Rydzyki poszaleli.A tak to Nergala mogą pocałować w dupe.
      • wapienko Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Koran 21.09.11, 10:18
        I zobaczymy wtedy, na jakim stosie skończysz.
        • anasz Re: Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Kora 21.09.11, 11:04
          wapienko napisała:

> I zobaczymy wtedy, na jakim stosie skończysz.
          a dlaczego ma drzeć koran? przeciez jest katoliczka , a nie muzułmanką! islam to chyba nie jej religia, Nergala też nie, prawda??????????
          • unhappy Re: Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Kora 21.09.11, 11:13
            anasz napisała:

> wapienko napisała:
            >
            > > I zobaczymy wtedy, na jakim stosie skończysz.
            > a dlaczego ma drzeć koran? przeciez jest katoliczka , a nie muzułmanką! islam t
            > o chyba nie jej religia, Nergala też nie, prawda??????????

Ma drzeć Koran, bo niektórym katolikom tęskno do tego co wyrabiają fanatycy islamscy. Cywilizacja europejska spętała naszych rodzimych katolików (choć chyba bardziej - pseudokatolików) tak bardzo, że pozostało im już tylko marzyć do starych, dobrych czasów kiedy bluźnierców można było spokojnie mordować.
        • Gość: igi Re: Proponuję byś "szszo7" podarł (podarała) Kora IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 21:56
          Rozumiem, ze skoro po podarciu koranu beda (w domysle) piski wrzaski, to takie same zachowanie tzw katolikow bedzie w pelni uzasadnione???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka