basia791 26.09.11, 21:53 Witam, kiedyś jeździłam rano busem z Chełma do Lublina, który przejeżdżał przez miasto lipową i później na miasteczko uniwersyteckie. Czy ktoś wie, czy nadal jeździ, albo może jeździ z innego miasta (byleby przez Piaski) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aron Re: bus Piaski - Lublin IP: *.paradowski.pl 27.09.11, 05:41 busy z Chełma nie jeżdżą przez Piaski, tylko przez obwodnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamw Re: bus Piaski - Lublin IP: *.tktelekom.pl 17.04.12, 08:25 Własnie że z Chełma też jezdżą przez Piaski, wiem przynajmniej o jednym, i to nie prywaciarz, z pks-u Hrubieszów leci przez Chełm i przez Piaski, wiem że w Siedliszczu na skrzyżowaniu jest tak 8.15 i leci na Piaski a potem do Lublina. Resztę trzeba sobie sprawdzić na rozkładzie jazdy pks Hrubieszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jeżdżę busami zderzenie ciężarówki z busem przewożącym młodzież IP: *.nplay.net.pl 07.10.11, 10:36 Kierowca samochodu ciężarowego był trzeźwy.A w jakim stanie był busiarz to już nie poinformowano. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: zderzenie ciężarówki z busem przewożącym młod 07.10.11, 14:44 na pewno pijany jak to busiarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: zderzenie ciężarówki z busem przewożącym młod IP: *.paradowski.pl 07.10.11, 22:40 ciężarówka wymusiła pierwszeńśtwo a wy jak zwykle bredzicie jak wasz dutkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: zderzenie ciężarówki z busem przewożącym młod 08.10.11, 17:31 www.google.pl/search?gcx=c&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=busiarz Odpowiedz Link Zgłoś