joannabarska 08.10.11, 13:13 pokazywarka.pl/zkckug/ Lubie tego typu dowcipy,bo to trafne kpiny na temat tzw.patriotyzmu! "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Dowcip(?) Urbana 08.10.11, 15:02 A nasza Musza umieściła? A Wampir wie skąd pochodzą zdjęcia cmentarza. Mnie wzruszył ten tekst na pierwszej stronie: "Pewnego dnia kłamstwa zawalą się pod własnym ciężarem...' www.somc.org.pl/ A całość tu: www.nie.com.pl/art25312.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Dowcip(?) Urbana IP: *.paradowski.pl 08.10.11, 17:02 dowcip w stylu tego co kiedś Urban pisał że Krzaklewski jest Żydem Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Dowcip(?) Urbana 08.10.11, 17:57 i co? że Żyd to od razu źle? ech wy katolicy to byście od razu chcieli wszystkich Żydów zagazować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Dowcip(?) Urbana IP: *.paradowski.pl 08.10.11, 22:26 przecież to twój naród niemiecki gazował Żydów ile jeszcze bredni napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dowcip(?) Urbana 09.10.11, 13:14 Gość portalu: aron napisał(a): > przecież to twój naród niemiecki gazował Żydów ile jeszcze bredni napiszesz ...A naród polski mordował Ukraińców. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Dowcip(?) Urbana 09.10.11, 20:19 a co ja mam wspólnego z narodem niemieckim niby??? znowu coś bredzisz. www.youtube.com/watch?v=St2IudOEeeg nie na Niemców, nie na Rosjan bluzgacie, tylko ciągle na Żydów. Katolicka obsesja antysemicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Dowcip(?) Urbana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 13:48 i co? że Żyd to od razu źle? ech wy katolicy to byście od razu chcieli wszystkich Żydów zagazować. Za te podłe insynuacje strzelam Ci wirtualnie w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś