Dodaj do ulubionych

Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZOBACZ

12.10.11, 16:14
No i co z tego ze cały ubrany w skóry ? :-) Ma facet oryginalne hobby i tyle.
Nie rozumiem tego deprecjonowania posłów z ruchu palikota .... pożyjemy zobaczymy co z tego wyniknie .
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 16:50
      Mam podobne zdanie. Z tych zdjęć i ich opisu wynika, że to wartościowy człowiek. Jeśli ma różne ciekawe pasje i zainteresowania to daję nadzieję, że ma sporo zapału i energii, którą miejmy nadzieje korzystnie spożytkuje w sejmie. Piszę to, mimo iż Ruchu Palikota nie popieram, ale być może wypada lepiej poznać to ugrupowanie.
    • Gość: Paweł Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 16:58
      Dokładnie.

Gdyby facet pracował wcześniej jako nauczyciel, urzędnik, itp. to nikt by się nie czepiał.
      Gdyby był "niemym" posłem od 3 kadencji zawsze głosującym zgodnie z wolą lidera też dla mediów byłby ok - ot "solidny" poseł jakich wielu.

P.S
      Jak rozumiem zdaniem redakcji na listach innych partii nie ma "dziwaków" i oryginałów?
    • Gość: wiejska baba Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 17:05
      archeolog to czlowiek wyedukowany ...a archeologia to nie tylko hobby a zawod i to b piekny
      • Gość: Zenek Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO IP: *.nplay.net.pl 12.10.11, 17:28
        Jak ma człowiek pasje to oryginał.Lepiej byłoby jakby stał pod budką z piwem a w niedzielę odstał w kościele bo wtedy to swój chłop.
        • Gość: JB Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO IP: *.lublin.mm.pl 12.10.11, 18:12
          Bardzo fajny "oryginał Palikota". Więcej takich!
    • wwrr1 Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZOBACZ 12.10.11, 19:09
      Czy to już nagonka się rozpoczęła na Palkota przez NIEZALEŻNE MEDIA
    • Gość: bosman Panie pośle Poznański IP: *.lublin.mm.pl 12.10.11, 19:58
      Gratuluję pasji, odwagi, oryginalności. Wierzę w Pańską chęć zrobienia czegoś dla Polski i Polaków. Pozdrawiam.
      • przemek-leniak a umi ubić mamuta? 12.10.11, 20:18
        ubity mamut bardzo by Polsce pomógł...
        zrobilibyśmy go senatorem i wciągnęli nosem...
        pzdr.
        • Gość: wtf? Re: a umi ubić mamuta? IP: *.19.165.72.osk.enformatic.pl 12.10.11, 21:49
          no i...
          to miało być śmieszne? ironiczne?
          wyszło żałośnie!
          Miałem okazję poznać Marka i wg mnie to jeden z najciekawszych ludzi jakich miałem okazję w swoim już niekrótkim życiu poznać.
          Poznałem też innych posłów, nie tylko od Palikota, bo spotykałem z PO, PiS, SLD i PSL - 99% z nich to "smutne d.py, pierdzące w tuby swoich szefów". Byłem na kilku debatach i poziom tych ludzi jest często wprost TRAGICZNY! Klepią zapamiętane formułki, boją się wypowiedzieć swoje własne zdanie, żeby się nie okazało, że powiedzą coś niezgodnego z linią partii!
          Na tym tle Marek wg mnie wypada naprawdę dobrze. Życzę mu powodzenia w sejmie, a wszystkim innym posłom równie ciekawych pasji i pędu do kształcenia się i zdobywania wiedzy!
          • przemek-leniak ale smutas... 12.10.11, 21:57
            smutna dupa pierdzaca w ... swojego szefa - rzekłbym ;-)
            Cóż skoro powiadasz że znasz posłów Palikota i są tacy jak opowiadasz to ja ci wierzę...
            martwi mnie że Marek wypada - potłucze się jeszcze biedaczyna dobrze wypaść z takiej wysokości nie znaczy wszak bezpiecznie wylądować...
            Jestem tez za tym by inni posłowie również nosili futra - z tym że może od jakichś znanych projektantów Lagerfelda dla przykładu...
            odnośnie pędu cóż i ped i popęd i zapęt...
            smutaaas...
            smutasy żyją krócej wiesz?
            pzdr.
            • Gość: bosman leniaku - insynuowanie... IP: *.centertel.pl 13.10.11, 11:46
              przez Ciebie, że każdy kto od Palikota to idiota jest poniżej, tak mniemam, Twojego poziomu. Twój post który komentuję jest żałosny - daj se siana i nie kompromituj się, nie zapętlaj. Twój - jak zawsze Ci życzliwy, bosman:-)
              • przemek-leniak bosman to jak chcesz to cię zjem 13.10.11, 18:22
                czy tobie się klepeczki pomieszały dziś czy co?
                zobacz...
                odpowiadam jakiemuś kmiotowi co nie rozumie słowa oryginał...
                skąd ten gość niby od Tuska czy Kaczyńskiego - przecie nie
                tak kmiotowi odpowiadam jak nalezy
                nie wrancaj się boądź więc uprzejmy bo zjem jak tę przekąskę powyżej
                apococito?
                pzdr.
                również życzliwie oczywiście
    • ferdek_bagietka Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZOBACZ 12.10.11, 20:01
      wychodzi na to, że wszyscy ludzie zajmujący się AKTYWNIE historią, organizujący rekonstrukcje historyczne itp. imprezy to osobnicy podejrzani i niegodni pełnienia żadnych ważnych funkcji...
    • przemek-leniak będzie chodził nago! 12.10.11, 20:15
      dopadną go obrońcy praw zwierząt i po archeologii...
      plusem tego jest to że zobaczymy pierwotniaka nago i dowiemy się co nam dała ewolucja biologiczna i rozwój kultury ;-)
      pzdr.
      • Gość: wtf? Re: będzie chodził nago! IP: *.19.165.72.osk.enformatic.pl 12.10.11, 21:50
        szkoda komentarza...
        • przemek-leniak i skomentował? 12.10.11, 21:58
          niezły kolo jesteś... ;-)
          pzdr.
    • oko_dangmy Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZOBACZ 12.10.11, 22:07
      Co to za tytuł :" KOLEJNY ORYGINAŁ PALIKOTA"???? Ciekawe, czy masz to autorze uzgodnione z Warszawką? Kto ci daje prawo do szydzenia z człowieka tylko dlatego, że na Niego nie głosowałeś ?
      • przemek-leniak a jak zmienią na "Kolejna podróba Palikota" 12.10.11, 22:16
        to będziesz zadowolniony i uorgazmowany?
        szyderstwo to jest sztuka proszę prostaczka...
        a sztukę nie każdy zrozumi
        nawet sztukę mięsa ;-)
        pzdr.
        • Gość: folkatka Re: a jak zmienią na "Kolejna podróba Palikota" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 22:26
          Facet ma ciekawe i wartościowe hobby.
          Pewnie sie powtórzę, ale to żaden oryginał, tylko ktos normalny.
          Ja uwielbiam takich pasjonatów.
          • przemek-leniak Vox populi vox dei - powiadają ;-) 13.10.11, 08:13
            w wyniku głosowania Marek Poznański został uznany normalnym, szarym, nie wyróżniającym się ludkiem - przeciętniakiem nie wartym uwagi, pozbawionym indywidualności i charakteru efekciarzem jakich grupuje w Ruch Palikota...
            i to pomimo prób redakcji aby wykazać coś wręcz przeciwnego ;-)
            ostatnia kropelkę udupiacza dolała wdzięcznie Agatka (oczywiście chęci miała dobre) ;-)
            ...
            szczęśliwie nie muszę przejmować się waszym głosowaniem jako że wszak "demokratycznie" kilka dni temu uchwaliliście że żadnego Deusa ni ma
            jesteście więc stadem baranów bez pasterza
            i ja lupus nie muszę już nawet owczej skóry zakładać by was zjeść (co niniejszym czynię zresztą) ;-)
            nie mówiąc już o tym bym zakładał lisa babci celem poszukiwań archeo w centrum Warszawy :-P
            być może macie jednak rację i Mark Poznański nie jest wart uwagi a jedyne co w nim cenne i wartościowe to ów wypreparowany skalp lisa...
            może tak być...
            pzdr.
            • przemek-leniak Bosman pozostał niezjedzony ;-) 13.10.11, 08:27
              a Agatka nie łapie że pasjonat to tez brzydkie słowo - oznacza krzykliwego furiata, nawiedzeńca, maniaka wariata wreszcie link
              normalny wariat - pojechałaś przyjaciółko moja
              oczy twe jak gołębice!
              pzdr.
              • przemek-leniak I Joanna też niezjedzona 13.10.11, 08:34
                ale to było do przewidzenia...
                nie łatwo tak znowu zjeść Joannę choć zdaje się jest w menu Baru
                i tu szczery uśmiech sympatii dla Joanny :-)
    • black.katharsis Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZOBACZ 13.10.11, 08:37
      Mam wrażenie, że pan(i) redaktor zazdrości chłopakowi ciekawej pracy, która najwyraźniej jest też jego życiowa pasją. W sumie nie dziwię się, też zazdroszczę. Też muszę wykonywać pracę, która z moim hobby nie ma nic wspólnego.
      Kiedyś jeden z moich wykładowców powiedział ciekawą rzecz: żeby szerokim łukiem omijać ludzi, którzy nie mają żadnej pasji w życiu.
      Pozdrowienia dla pana Poznańskiego
      • przemek-leniak Miał rację ten wykładowca 13.10.11, 08:41
        bez Pasji człowiek jest jedynie formą białka...
        rozsądnie jest omijać
        pzdr.
      • tomek854 Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO 13.10.11, 13:08
        black.katharsis napisała:

> Mam wrażenie, że pan(i) redaktor zazdrości chłopakowi ciekawej pracy, która naj
        > wyraźniej jest też jego życiowa pasją. W sumie nie dziwię się, też zazdroszczę.

Ja nie zazdroszczę, bo mi w mojej pracy też dobrze. Ale jakbym miał taką gó...aną pracę jak pisanie takich bzdur na zamówienie do gazety, to bym pewnie zazdrościł ;-)
    • Gość: bosman Leniaku - przestań... IP: *.centertel.pl 13.10.11, 11:48
      pier(....................)ć głupoty. Weź się za coś pożytecznego :-). Twój jak zawsze życzliwy Ci bosman :-)))
      • przemek-leniak Bosmanie a ci to przeskadza? 13.10.11, 18:26
        niby... co ja sobie pier...?
        • Gość: wrednybardzo o Boże IP: 193.238.19.* 14.10.11, 19:34
          pobieżna analiza powyższej "dyskusji" potwierdza moją diagnozę, że większość forumowiczów to faceci zahukani w domu przez żony i tylko w necie mają możliwość odreagować swoje kompleksy ;))))))))))))))))))))))))))) nie mówiąc już o nieosiągalnej sztuce czytania ze zrozumieniem
          • przemek-leniak e tam czytanie... 15.10.11, 21:36
            zastanawiam się jaki kompleks odreagowujesz? ;-)
    • Gość: paula Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 15:17
      Fajny gość mnie się podoba.....super. Pozdrawiam
      • przemek-leniak wszystkim się podoba spór jest dla przyjemności 17.10.11, 20:29
        jak przeczytasz to sama zobaczysz ;-)
    • Gość: gość Re: Kolejny oryginał Palikota. Poseł w skórach ZO IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 16:06
      no...... bez tych skórek tez jest fajny:).....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka