Dodaj do ulubionych

Knabit w ITVL

19.10.11, 09:06
ma być i felietony opowiadać...
lubicie tego benedyktyna?
przy okazji wspomnę że tak powinno wyglądać jego widzenie u "porządnego" ateisty link
oczywiście link jest po to by ułatwić zadanie wyrażenia "własnych poglądów" forumowemu plemieniu okołokazikowemu
...
tak czy siak Stefan K. czyli Leon Zafurtowiec zawita choćby wirtualnie do Lublina...
i jak się wam to podoba?
pzdr.
Obserwuj wątek
    • przemek-leniak mało ewangelicznie za to bardzo teologicznie 19.10.11, 19:02
      czyli na początek czyściec
      Czy Bóg ma pralkę? Marki Bosch czy Amica? Czy używa Ariela?
      Czy to jest w ogóle istotne?
      Ojciec Leon o tym akurat nie mówi - mówi o czyścu
    • rilian pajac 19.10.11, 19:37
      nie, nie o. leon, którego znam osobiście.
      • przemek-leniak miło mi Przemek jestem ;-) 19.10.11, 19:51
        Opowiadaj Kazik o ojcu Leonie.
        co to za człowiek?
        pzdr.
        • rilian Re: miło mi Przemek jestem ;-) 19.10.11, 19:55
          zabawny jesteś. albo żałosny.
          • przemek-leniak daj spokój ;-) że forma? chocbym jezykami mówił... 19.10.11, 20:17
            miserabilibus et ridiculus zapewne homo in finem
            ale opowiedzieć mógłbyś skoro się już chełpiłeś osobistym udziałem we blasku...
            dalej pozdrawiam
          • przemek-leniak Jezus z PiSu... ha ha hi hi hejże hola 19.10.11, 20:28
            niewielki nursjanin, któremu Litwa ojczyzną nie zasługuje na dobre słowo następcy tronu Narnii?
            hmm zgodnie z nazwa o tych zakonnikach winno się mówić dobrze zda mi się...
            ale jak sobie chcesz znawco osobisty
            jak sobie chcesz...
            pzdr.
            • skowronek_borowy Re: Jezus z PiSu... ha ha hi hi hejże hola 20.10.11, 02:12
              świetny wątek
              Leniak dokopał Kazikowi
              temat nekrofilów wyczerpal się zdaje się
              jak sobie chcesz znawco nekrofilii osobisty
              jak sobie chcesz...
              • rilian Re: Jezus z PiSu... ha ha hi hi hejże hola 20.10.11, 06:55
                czy można być skopanym przez psychola?....
                nie można...
                tak myślę....
                • przemek-leniak można i owszem 20.10.11, 08:39
                  ostatnio Breivik był słynny, a niegdyś np. Manson - którego zresztą bardzo lubią nekrofile z tektury
                  (przy okazji ani Wolnego ani Stolatki ani princepsa Pietrasiewicza nie znam osobiście) lista psycholi którzy wykazali że dokopać mogą jest długa...
                  w Polsce również nie jest to lista krótka ani bynajmniej zamknięta
                  Pękalski z Bytowa, Knychała z Bytomia opiewany nawet przez Kazika, Kot z Krakowa opiewany przez Świetliki i wielu innych...
                  hmm w ciekawym towarzystwie widzi mnie nasz osobiście kontaktujący się nawet i z absolutem Kazio...
                  cóż ma swoje wizje i się nie poradzi, zawsze go któryś znajomy ksiądz rozgrzeszy...
                  ...
                  ale trzeba przyznać ze dziwacznie uczcił ponoć swego znajomego doktór Ożóg w tym wątku...
                  tematyka jest jednak jak najbardziej na miejscu - Knabit bowiem ma mówić i o rzeczach w tym właśnie stylu np. o pedofilii wśród duchowieństwa i osobistych znajomych duchowieństwa
                  niedługo będzie to na ITVL a tymczasem jest tam skąd ITVL to retransmituje czyli na stronach tynieckich link
                  trzeba mi jednak nadstawić i drugi pośladek
                  zatem tradycyjnie pozdrawiam
              • przemek-leniak nie wyczerpał się tamten temat 20.10.11, 08:42
                zwyczajnie czekamy na kolejna jego odsłonę - która jak się spodziewacie chyba nastąpi...
                przy brawach i aplauzach waszych
    • przemek-leniak Knabit jednak stanowczo nie polecam 20.10.11, 12:29
      obejrzałem jego gadkę o pedofilii i cóż wstyd mi że są tacy katolicy którzy potrafią mówić tu o niewspółmierności
      dla mnie to zupełnie tak jakby mówili einmal i st keinmal
      cóz ja tak nie sadzę
      Scio cui credidi i nie jest to ktoś kto uważa pedofilię za coś pomijalnego:
      και αποκριθεις ο βασιλευς ερει αυτοις αμην λεγω υμιν εφ οσον εποιησατε ενι τουτων των αδελφων μου των ελαχιστων εμοι εποιησατε i w rezultacie τοτε ερει και τοις εξ ευωνυμων πορευεσθε απ εμου οι κατηραμενοι εις το πυρ το αιωνιον το ητοιμασμενον τω διαβολω και τοις αγγελοις αυτου
      • Gość: Ursus Re: Knabit jednak stanowczo nie polecam IP: *.nplay.net.pl 23.10.11, 20:38
        Nie polecasz, powiadasz..?
        No a kogo możesz polecić (poza samym sobą, rzecz jasna)..? :)
        Pozdrawiam.
        • przemek-leniak tak naprawdę to moę polecić 23.10.11, 21:46
          Gościa który już nie żyje...
          Pisali o nim Mateusz Marek Łukasz i Jasiek
          poza nim to nikogo nie polecam nawet samego siebie
          każdy ma swój rozumek i niech się nim kieruje..
          jak wpadnie w dołek przynajmniej będzie miał szansę się czegoś nauczyć...
          ...
          hmm a tak swoją drogą Ursusie to czyżby temat pedofilii tak cię tu ściągnął?
          bo wycofanie mego polecenia Knabita ma bezpośredni związek z jego akceptacja pedofilii i postępowania hierarchów kościoła zarówno z jej ofiarami jak i z jej sprawcami
          pytam z ciekawości ty tez jak Knabit znasz wymierną cenę za gwałt na Chrystusie?
          to ciekawe może być
          nawet bardziej niż doktryna mówiąca że Prawda i Wiara zawsze jest za górami czyli ultramontanizm...
          z Bogiem
          • rilian Re: tak naprawdę to moę polecić 23.10.11, 21:49
            no i co? kardynał nam tu wyrósł pod bokiem!...
            • przemek-leniak dziwne żeby tak żywiciel sam się pchał do 23.10.11, 23:38
              psychotycznej wszy...
              rości sobie prawa własności czy jak?
              no ale skoro już tu jesteś wychowanku lubelskich dominikanów, absolwencie KUL i znany samochwało
              to powiedz mi czemu właściwie zaczepiasz ptaśka?
              czyżby owadów było ci mało na głowie
              ze chcesz żeby ci ptaszyska pod pachami gniazda uwiły?
              ech Synopczyku
              postawię ci wzorem koryntian pomnik psa chcesz?
              pzdr.
              • przemek-leniak oczywiście dłuta Marcewicza 23.10.11, 23:56
                z dedykacją dla tego co ni dłutem ni piórem posługiwać się nie nauczył
                dzięki czemu został krytykiem i poniekąd historykiem sztuki...
                pzdr.
          • Gość: Ursus Re: tak naprawdę to moę polecić IP: *.nplay.net.pl 23.10.11, 22:03
            tak naprawdę to moę polecić Gościa który już nie żyje...Pisali o nim Mateusz Marek Łukasz i Jasiek
            Nie żyje powiadasz..? Poważnie? Popatrz, popatrz... A mnie uczono czegoś zupełnie, ale to zupełnie innego...:)
            Ech Leniaku, Leniaku... Stare przysłowie pszczół mówi: lepiej siedzieć cicho i narazić się na posądzenie o głupotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości :)
            Pozdrawiam.
            PS. a tak swoją drogą Ursusie to czyżby temat pedofilii tak cię tu ściągnął?
            Nie Leniaku, w przeciwieństwie do Ciebie, i całej watahy forumowych antyklerykałów, mnie ta tematyka zupełnie "nie jara".
            Pozdrawiam.
            • przemek-leniak znaczy się praktyk jesteś a nie teoretyk... 23.10.11, 23:25
              co cię uczono to jakby twój problem...
              co mnie tam do nauk sług szatana?
              ja się szatana wyrzekam
              ale żeby sługa władcy much znał pszczele przysłowia - poliglota znaczy...
              no nic
              Z Bogiem
            • tajnos.agentos Re: tak naprawdę to moę polecić 24.10.11, 07:58
              Gość portalu: Ursus napisał(a):

> Ech Leniaku, Leniaku... Stare przysłowie pszczół mówi: lepiej siedzieć cicho i
              > narazić się na posądzenie o głupotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliw
              > ości :)

Więc siedź cicho, hipokryto. Przymusu wypowiadania się tu nie ma...

> Pozdrawiam.

A ja nie.:PPP

> Nie Leniaku, w przeciwieństwie do Ciebie, i całej watahy forumowych antykleryka
              > łów, mnie ta tematyka zupełnie "nie jara".

Słusznie: lepszy złodziej, pijak i zboczeniec, ale "nasz", od takiego na przykład cudzego Palikota...:DDD

> Pozdrawiam.

Ja nie tradycyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka