Dodaj do ulubionych

Obrażony (?) agent

25.10.11, 05:51
Poseł PiS Tomasz Kaczmarek, były funkcjonariusz CBA, pozwał Henrykę Krzywonos za wypowiedziane na antenie Radia Kielce słowa, że Kaczmarek jest "dnem, które skrzywdziło całe rodziny". Kaczmarek domaga się od Krzywonos publicznych przeprosin.
26 września 2011 r. Henryka Krzywonos na pytanie dziennikarza Radia Kielce: "czy agent Tomek krzywdził kobiety?", odpowiedziała: "Tak, uważam, bardzo skrzywdził, wie Pan, dla mnie jest to bezczelny facet, który mało tego, że skrzywdził kobiety, naciągał i nie do końca mu się udało je naciągnąć, ale wykorzystał to w bezczelny sposób, szczyci się tym i teraz startuje w wyborach [...] dla mnie jest, przepraszam, ale dnem, które krzywdziło ludzi i nieważne kobiety, mężczyzn czy kogokolwiek, ale skrzywdziło całe rodziny, bo kobieta, która była nieszczęśliwa w małżeństwie, usłyszała na siebie całą masę komplementów i zapomniała się, a on to wykorzystał, rozbił całą rodzinę".
Według informacji portalu Niezalezna.pl, w pozwie pełnomocnik Tomasza Kaczmarka stwierdza, że były funkcjonariusz CBA nigdy nie rozbił żadnej rodziny, a w swojej pracy nie wykorzystywał kobiet. -Jedną kobiete, posłankę,widzieliśmy w telewizji. Widocznie plakała na wizji ze szczęścia!
===
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: Obrażony (?) agent IP: *.paradowski.pl 25.10.11, 06:32
      nawet jak kobieta jest nieszczęśliwa w małżeństwie to powinna pociechy szukać w Bogu a nie u agenta Tomka.
      • tajnos.agentos Re: Obrażony (?) agent 25.10.11, 07:49
        A ja znałem jedną, co znalazła pociechę u księdza.
        • Gość: Tryb wybiórczy Re: Obrażony (?) agent IP: 89.167.0.* 25.10.11, 13:02
          I bardzo dobrze, że znalazła bo jak to mawiają młodzi nizianie ( od mieszkańca niziny, a nie głaskania) - lepiej z mądrym znaleźć niż z głupim zgubić ;)
          • Gość: bleee... Re: Obrażony (?) agent IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 13:57
            ...głaskanie to myzianie... bleee...
      • sothink Re: Obrażony (?) agent 25.10.11, 15:19
        ma iść z księdzem do łóżka od razu? heh
      • Gość: a mężczyzna... Re: Obrażony (?) agent IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 15:30
        ...a gdzie powinien szukać pociechy mężczyzna nieszczęśliwy w małżeństwie... (równouprawnienie!)... bleee...
        • Gość: bleee... Re: a mężczyzna... IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 15:32
          ...a gdzie powinien szukać pociechy mężczyzna nieszczęśliwy w małżeństwie... (równouprawnienie!)... bleee...
          ...tak jest prawidłowo... bleee...
    • Gość: Tryb wybiórczy Re: Obrażony (?) agent IP: 89.167.0.* 25.10.11, 07:55
      Błąd p. Tomasza polegał na tym, że zamiast wykorzystać 24h tryb wyborczy jak robiło to PO wystąpił tylko, albo aż z powództwa cywilnego?
      Jedną z tych kobiet aż tak strasznie po krzywdził, że teraz przez szklane ekrany bryluje na parkiecie...
      • przyboczny Re: Obrażony (?) agent 25.10.11, 08:53
        Cos z tymi krzywiznami u Henryki sie porobilo niedobrego.
        Nie dosc ze nos to jeszcze i slowa...
    • przemek-leniak Agent Tomek - opinie Słonka i moje 25.10.11, 08:34
      obgladneliśmy dwukrotnie owego krzywdziciela w TV i...
      jesteśmy zgodni że ósmym cudem świata to on nie jest raczej
      trzeba było sporej desperacji by się mu dać skrzywdzić
      i wielkiego samozaparcia by się zapomnieć
      ...
      hmm a Krzywonosowej (tej co to tramwajem zatrzymała armię czerwoną) jak widac się jednak podoba agent Tomek i śpiewa sobie podróbka ikony tak link w barze pod Knotem
      pzdr.
      • przemek-leniak Oryginał niepokonany 25.10.11, 08:52
        ale i cover nie zgorszy link
        Ta Przemyk to jednak umi zapiać oj umi
        całe środowisko LB się zapomina a na dokładkę i sporo normalmenów
        Tak jak i było w przypadku Kwiatkowskiej...
        • przyboczny Re: Oryginał niepokonany 25.10.11, 09:15
          Zapiac umi, ale ze spiewaniem jest nieco gorzej.
          Na powaznie, gdziez tej Renacie do Kwiatkowskiej - gwiazdy w kazdym calu?
          Orginal niepokonany, racja, racja.
          • przemek-leniak Re: Oryginał niepokonany 25.10.11, 09:22
            w każdym to nie wiem :-P
            ani się nie dowiem...
            ...
            nie narzekaj tak od rana - źle nie jest.
            • Gość: JB Przemek IP: *.lublin.mm.pl 25.10.11, 12:23
              inna sprawa: podajesz "link" na niebiesko, zagladam,zwykle fajne rzeczy,ale jak zrobic,by dac "link" a nie caly adresik,co ja czynie?
              • przemek-leniak Jak piszesz 25.10.11, 13:40
                piszesz posta to pisz normalnie a zanim wyślesz zaznacz wybrane słowo i wciśnij przycisk URL - ostatni przy słowie Treść: (tam gdzie pogrubianie. Otworzy się okno do wklejenia linka...
                wklej i już
                aaa niektórych linków nie przyjmuje bo ghadaże spam trzeba uzyć tiny.pl wtedy
                pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka