Dodaj do ulubionych

Nowa firma informatyczna? Facebookowa reklama z...

23.11.11, 21:42
OK, to teraz poprosimy takich firm x 100. Bo jedna to niestety wiosny nie czyni.
Obserwuj wątek
    • Gość: maxxx Re: "Facebookowa reklama"? IP: 173.233.196.* 23.11.11, 22:57
      Kolejna "firma", ktora przelewa z pustego w prozne i - faktycznie - niczego nie produkuje...
    • Gość: sz Re: Nowa firma informatyczna? Facebookowa reklama IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 23:49
      > OK, to teraz poprosimy takich firm x 100. Bo jedna to niestety wiosny nie czyni

No właśnie. Ja np. miesiąc temu wyprowadziłem swoją firmę z Lublina - istnieje od 6 lat a pracowaliśmy (i pracujemy) dla takich firm jak Generali czy Universal Music.
      • Gość: gruba Re: Nowa firma informatyczna? Facebookowa reklama IP: 91.123.169.* 24.11.11, 07:49
        Ale dlaczego?
        • Gość: sz Re: Nowa firma informatyczna? Facebookowa reklama IP: 31.62.51.* 24.11.11, 10:18
          Z powodu lubelskiego marazmu - i nie chodzi mi tylko o marazm w gospodarce.
    • Gość: MASTER Re: Nowa firma informatyczna? Facebookowa reklama IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 08:03
      Bardzo dobrze, że otwierają się nowe firmy. Przyznam trochę, że to dziwne że GW zajęła się akurat tak małą firmą. W każdym razie pewne rzeczy trzeba powiedzieć wprost a nie gadać jak do nierozgarniętych orangutanów. Mianowicie to nie kwestia dużych zasobów niezagospodarowanych informatyków, tylko ich wynagrodzenia. W Lbn płaci się takim osobom 2 razy mniej niż w Wawie, więc lepiej szukać w Wawie bo to dla firm duże oszczędności. Ktoś kiedyś powiedział, że Lbn to takie polskie Chiny, bo wiem pracownicy podobnie wykształceni, z podobnymi umiejętnościami jak koledzy w Wawie, tyle tylko że wynagrodzenie jest 2 razy mniejsze :). Może właśnie tu jest szansa na rozwój Lbna?
    • Gość: gość Re: Nowa firma informatyczna? Facebookowa reklama IP: *.vlan398.dengo.lubman.net.pl 24.11.11, 09:21
      byłoby miło, gdyby miasto tak chętnie wspierało te firmy, również informatyczne, które już są w Lublinie....
    • milamar1 [...] 17.04.13, 08:30
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: leszeke Jakiś nowy system ??? IP: *.vlan421.dengo.lubman.net.pl 17.04.13, 10:33
      Fragment z artykułu:
      "W swoim portfolio Socializer ma takie marki jak: Microsoft (np. system Widnows)"

Co to za system "Widnows" ? I co też ta firma Socializer z nim robi ? W swoim portfolio ? ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka