Gość: imprezowicz IP: *.it / 62.233.189.* 05.06.04, 12:39 kto się zna? kto bywa? wpisujcie swoje typy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shawman Re: najlepsze knajpy w lublinie 06.06.04, 01:17 Hmm, najlepsze... To zależy, co się lubi i na co się aktualnie ma ochotę. :> Sympatycznie (ale drogo!) jest "U Szewca" i w pubie "Legenda" na Starym Mieście. W "Legendzie" dodatkowo można się czuć dość bezpiecznie, bo ciągle przesiadują tam policjanci. :P Z innych rejonów - z "Obsesji" przy bocznej uliczce od 3 maja mam dobre wspomnienia, choć sama knajpa jest taka sobie - troche tam zimno i ciemno. A "Dziekanka" mimo wszystkich swoich wad była fajna... Buuuu... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kojako1979 Re: najlepsze knajpy w lublinie 07.06.04, 20:10 shawman napisał: > Hmm, najlepsze... To zależy, co się lubi i na co się aktualnie ma ochotę. :> > > Sympatycznie (ale drogo!) jest "U Szewca" i w pubie "Legenda" na Starym > Mieście. W "Legendzie" dodatkowo można się czuć dość bezpiecznie, bo ciągle > przesiadują tam policjanci. :P > Z innych rejonów - z "Obsesji" przy bocznej uliczce od 3 maja mam dobre > wspomnienia, choć sama knajpa jest taka sobie - troche tam zimno i ciemno. > A "Dziekanka" mimo wszystkich swoich wad była fajna... Buuuu... :((( Kiedys spedzilem 2 godziny u Chinczyka(w lewo tuz za Brama Krakowska). Gdy wchodzilem, w salce obok siedzieli policjanci, gdy wychodzilem w dalszym ciagu tam byli. To sie nazywa patrolowanie Starego Miasta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: najlepsze knajpy w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:28 dokładnie w Legendzie tak to z policjalntami jest, ale tzreba przyznać, że jest bezpiecznie na starym mieście.. co chwile zza okien legendy widać policjantów.. moje typy to: Legenda (Stare Miasto), Alternatywa (Szopena blisko sklepu Urbana, pod salonem fryzjerskim Ce Ce) - zaaaaajebiste sałatki z pieczywem- małe bułeczki- zapraszam!!!!!!, Bar z nartami wodnymi nad Zalewem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś