Dodaj do ulubionych

najlepsze knajpy w lublinie

IP: *.it / 62.233.189.* 05.06.04, 12:39
kto się zna? kto bywa? wpisujcie swoje typy
Obserwuj wątek
    • shawman Re: najlepsze knajpy w lublinie 06.06.04, 01:17
      Hmm, najlepsze... To zależy, co się lubi i na co się aktualnie ma ochotę. :>
      Sympatycznie (ale drogo!) jest "U Szewca" i w pubie "Legenda" na Starym
      Mieście. W "Legendzie" dodatkowo można się czuć dość bezpiecznie, bo ciągle
      przesiadują tam policjanci. :P
      Z innych rejonów - z "Obsesji" przy bocznej uliczce od 3 maja mam dobre
      wspomnienia, choć sama knajpa jest taka sobie - troche tam zimno i ciemno.
      A "Dziekanka" mimo wszystkich swoich wad była fajna... Buuuu... :(((
      • kojako1979 Re: najlepsze knajpy w lublinie 07.06.04, 20:10
        shawman napisał:

> Hmm, najlepsze... To zależy, co się lubi i na co się aktualnie ma ochotę. :>
        >
        > Sympatycznie (ale drogo!) jest "U Szewca" i w pubie "Legenda" na Starym
        > Mieście. W "Legendzie" dodatkowo można się czuć dość bezpiecznie, bo ciągle
        > przesiadują tam policjanci. :P
        > Z innych rejonów - z "Obsesji" przy bocznej uliczce od 3 maja mam dobre
        > wspomnienia, choć sama knajpa jest taka sobie - troche tam zimno i ciemno.
        > A "Dziekanka" mimo wszystkich swoich wad była fajna... Buuuu... :(((
        Kiedys spedzilem 2 godziny u Chinczyka(w lewo tuz za Brama Krakowska).
        Gdy wchodzilem, w salce obok siedzieli policjanci, gdy wychodzilem w dalszym
        ciagu tam byli. To sie nazywa patrolowanie Starego Miasta:-)
      • Gość: kamil Re: najlepsze knajpy w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:28
        dokładnie w Legendzie tak to z policjalntami jest, ale tzreba przyznać, że jest
        bezpiecznie na starym mieście.. co chwile zza okien legendy widać policjantów..

moje typy to:
        Legenda (Stare Miasto), Alternatywa (Szopena blisko sklepu Urbana, pod salonem
        fryzjerskim Ce Ce) - zaaaaajebiste sałatki z pieczywem- małe bułeczki-
        zapraszam!!!!!!, Bar z nartami wodnymi nad Zalewem ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka