Dodaj do ulubionych

Czy potrzebna jest lubelska GW?

11.02.12, 13:02
Lubelska GW to chyba dodatek do reklam i Kołbieli.

Ciekawe,że ponad 300 tys.Lublin i jeszcze kilkaset tysięcy w okolicach nie generuje żadnych tematów.Obszar poza lubelskim,czyli chełmskie,zamojskie..służy tylko jako źródło sensacji w stylu kolorowych pisemek - np.Bandyci nad Białym.

A może lubelska GW jest ślepa,tylko po co Czerska wydaje pieniądze - gdzie w tym biznes?
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 13:05
      Jak ci nie jest potrzebna, to po cholerę ją kupujesz i zaglądasz na jej internetowy portal? Mi nie jest potrzebny wasz dziennik i wasze radyjo, ale wcale nie chcę ich likwidować, bo prędzej czy później same zdechną.:P
      • andrzej.sawa Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 13:10
        A komu Ty jesteś potrzebny?

Czy nie potrafisz czasem merytorycznie,czy tylko bijesz pianę,a właściwie w Twoim wykonaniu to szumowiny.
        • tajnos.agentos Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 13:12
          andrzej.sawa napisał:

> A komu Ty jesteś potrzebny?

A ty, komu jesteś potrzebny?

> Czy nie potrafisz czasem merytorycznie,czy tylko bijesz pianę,a właściwie w Two
          > im wykonaniu to szumowiny.

Ja potrafię, a ty - potrafisz? Bo w twojej produkcji na tym forum widzę tylko i tylko bełkot paranoika...:)
      • elan13 Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 13:37
        tajnos.agentos napisał:

> Jak ci nie jest potrzebna, to po cholerę ją kupujesz i zaglądasz na jej interne
        > towy portal? Mi nie jest potrzebny wasz dziennik i wasze radyjo, ale wcale nie
        > chcę ich likwidować, bo prędzej czy później same zdechną.:P

To proste i zasadne pytanie zostało potraktowane przez <tajnosa> za antysemicki zamach na jego organ i jako aktywny członek gminy Empiego zareagował emocjonalnie, po chamsku i z nienawiścią do polskich mediów.

Faktycznie, ten dodatek lubelski do reszty ze zużytą podpaską w logo nie wnosi nic, to makulatura. Czasami hitami z pierwszej strony są lokalne problemy gminy np. z brakiem monitoringu na kirkucie czy uruchomieniem mykwy, ale co to nas Polaków obchodzi.
        • tajnos.agentos Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 13:46
          elan13 napisał:

> To proste i zasadne pytanie zostało potraktowane przez <tajnosa> za ant
          > ysemicki zamach na jego organ i jako aktywny członek gminy Empiego zareagował e
          > mocjonalnie, po chamsku i z nienawiścią do polskich mediów.

Pejsie, co ja traktuję i jak, to jest moja prywatna sprawa - tobie nic do tego. Jak się nie podoba, to nie czytaj - no, chyba że preziu kazali kolesia po fachu wspomóc - to pracuj.:)

> Faktycznie, ten dodatek lubelski do reszty ze zużytą podpaską w logo nie wnosi
          > nic, to makulatura. Czasami hitami z pierwszej strony są lokalne problemy gminy
          > np. z brakiem monitoringu na kirkucie czy uruchomieniem mykwy, ale co to nas P
          > olaków obchodzi.

A kto wam każe to czytać??? Upajajcie się waszymi partyjnymi gadzinówkami do porzygania, mnie nic do tego, nigdy tam nie zaglądam bo są nudne, monotematyczne, głupie i prymitywne. "Każdemu wedle potrzeb" przecież...:D
    • pcat Zgadzam się. Papierowe wydanie to śmieć. 11.02.12, 13:14
      Ale placówka jest utrzymywana ze względów ideologicznych.
      • tajnos.agentos Re: Zgadzam się. Papierowe wydanie to śmieć. 11.02.12, 13:17
        Ty ją utrzymujesz? Ma jakieś dopłaty z budżetu centralnego lub gminy? O co chodzi? Znów prawacka nagonka w celu publicznego zaistnienia?:D
        • pcat Re: Zgadzam się. Papierowe wydanie to śmieć. 11.02.12, 13:20
          Ja pi..le tajnos, ale masz formę. Dwa wątki trzeba naraz opier..lać:) No to ci zrobię ścieżkę zdrowia.
          • tajnos.agentos Re: Zgadzam się. Papierowe wydanie to śmieć. 11.02.12, 13:28
            Ty, to ewentualnie możesz mnie cmoknąć prosto w "czekoladowe oko". Nadstawić?:P
            • Gość: pcat Re: Zgadzam się. Papierowe wydanie to śmieć. IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.02.12, 14:46
              Zgłosiłem twój wpis do skasowania.
              • tajnos.agentos Re: Zgadzam się. Papierowe wydanie to śmieć. 11.02.12, 14:56
                O cholera, no i co teraz będzie?????:DDDDD
                • Gość: bosman he he tajnosie IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.12, 18:27
                  katopojebom czachy przymroziło to pie... jak pojebani. Dla nich kazdy pretekst jest dobry. A sawcię chyba znów wykopali z Chełma, skoro się pierdziel znów tak u nas "udziela". Pojebany stary cap.
                  • elan13 Re: he he tajnosie 11.02.12, 22:40
                    Gość portalu: bosman napisał(a):

> katopojebom czachy przymroziło to pie... jak pojebani. Dla nich kazdy pretekst
                    > jest dobry. A sawcię chyba znów wykopali z Chełma, skoro się pierdziel znów tak
                    > u nas "udziela". Pojebany stary cap.

empi napisał:

> Pierwszego okresowego
                    > bana (Leniak) dostał za ataki ad personam w stosunku do innych forumowiczów.
                    > Mogę się ja oraz wielu
                    > innych nie zgadzć z jego poglądami, ale nie można mu odmówić prawa do ich gło
                    > szenia. Nikt tego nie czyni. Prawa do krytyki poglądów innych osób, a nie prawa
                    > do atakowania osób za ich poglądy.

A więc <em-piczko> twierdzisz, że można krytykować poglądy innych osób, ale nie wolno atakować ad personam. Powiedz zatem jak to się ma do tolerowania na tutejszym forum niejakiego <bosmana> i <tajnosa.agentosa>, którzy nigdy nie odnoszą się merytorycznie do treści wpisów, a tylko tak jak potrafią, czyli bluzgami ad personam. A może to kolejny przykład waszej polityki przykładania dwóch różnych miar: jednej dla swoich (bosman, tajnos), innej dla goja Leniaka?
                    • tajnos.agentos Re: he he tajnosie 12.02.12, 13:02
                      elan13 napisał:

> A więc <em-piczko> twierdzisz, że można krytykować poglądy innych osób,
                      > ale nie wolno atakować ad personam. Powiedz zatem jak to się ma do tolerowania
                      > na tutejszym forum niejakiego <bosmana> i <tajnosa.agentosa>,

Śmieciu, ty nie masz poglądów. Twoje szowinistyczno - rasistowskie rzygowiny są żywcem przekopiowane z endeckich i neonaziolskich propagandówek.

> którzy nigdy nie odnoszą się merytorycznie do treści wpisów, a tylko tak jak po
                      > trafią, czyli bluzgami ad personam. A może to kolejny przykład waszej polityki
                      > przykładania dwóch różnych miar: jednej dla swoich (bosman, tajnos), innej dla
                      > goja Leniaka?

A kto tobie, śmieciu dał prawo ubliżania wszystkim, których poglądy nie podobają się tobie, odmawiania im prawa bycia Polakami, zapisywania do jakichś urojonych przez ciebie i pojebów takich jak ty wyznaniowych gmin? Spadajcw...u na szczaw.
    • Gość: aron Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? IP: *.paradowski.pl 11.02.12, 13:20
      a co to twój biznes? co się martwisz? Ważne że busy zysk przynoszą.
      • pcat Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 13:21
        Bez emocji - mamy tutaj ciekawy business case study, dopiero zaczynamy go rozbierać na czynniki pierwsze.
        • andrzej.sawa Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 15:50
          Czasem liczę na cud,że rozmaite tajnosy skończą ze swoim chamstwem i dyskusja będzie merytoryczna.

Niestety,chyba nie.
          • Gość: bosman tyle razy sawciu pisałem ci... IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.12, 18:29
            pilnuj swojego chełmskiego chlewika i parszywego interesiku.
            • tajnos.agentos Re: tyle razy sawciu pisałem ci... 11.02.12, 18:31
              A co się tych z Chełma czepiasz, oni nigdy nie mieli dobrej marki i tak już będzie zawsze...:)
              • Gość: bosman znam kilkanaście osób z Chełma... IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.12, 20:18
                i są to całkiem fajni, normalni ludzie. Nie ich winą jest że mają sawcię. My mamy elana, traktorka i kilku innych. Kiedyś przeglądałem forum Chełma, czytałem wydaliny sawci i opinie o tych wydalinach. Niezłe jaja. Sawcia ma przejebane jak sanki w maju dlatego do nas wciska się jak koszula w dupę.
                • tajnos.agentos Re: znam kilkanaście osób z Chełma... 12.02.12, 12:57
                  Wiem wiem, całkiem miłe, spokojne miasto. Mam tam rodzinę, przyjaciół, a psychole i pojeby trafiają się wszędzie.;)
      • tajnos.agentos Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 11.02.12, 13:29
        Najpierw zacznij przestrzegać prawa i płacić należne składki i podatki, złodziejom też wszystko się opłaca.:P
      • sothink Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 12.02.12, 13:47
        marna kasa, jedynie trasa Lublin-Warszawa jest dochodowa, ale nawet tam ludzie powoli odchodzą od wybierania dostawczaków na rzecz autokarów
        • andrzej.sawa Re: Czy potrzebna jest lubelska GW? 04.03.12, 19:37
          A może jednak zajmiemy się meritum.

Czy lubelska GW ostatnio zaproponowała coś istotnego,poza biciem piany o Kołbieli i Saskim?
          • Gość: andrzej.filipowicz Mirror IP: 89.167.0.* 04.03.12, 19:55
            andrzej.sawa napisałŁ
            > A może jednak zajmiemy się meritum.
            >
            > Czy lubelska GW ostatnio zaproponowała coś istotnego,poza biciem piany o Kołbie
            > li i Saskim?

To również mogłoby naruszać doktrynę wojenną Rosji, Rosji... putinowskiej....
            • andrzej.sawa Re: Mirror 04.03.12, 20:00
              Zostaw w spokoju czekistów.
              • Gość: bosman znów sawciu wysadzasz... IP: *.lublin.mm.pl 04.03.12, 20:07
                ryj ze swojego wychodka? Pilnuj własnego gówna bo ci się po majtasach rozmaże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka