Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego adwokata

06.03.12, 21:24
Bardzo proszę o polecenie mi dobrego adwokata. Zależy mi na kimś doświadczonym, profesjonalnym, wyspecjalizowanym w prawie karnym (przestępstwa gospodarcze). Nie jestem z Lublina, nie orientuję się w tutejszym "rynku" i chciałabym w związku z tym uniknąć wpadki. Z góry dziękuję za opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: pola Re: Szukam dobrego adwokata IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 10:26
      polecam
    • dankax1975 Re: Szukam dobrego adwokata 23.07.12, 20:49
      Ja korzystałam z pomocy on line za pośrednictwem strony prawo-porady.pl. Odpowiedź w 24 godziny wraz za załączonym gotowym pozwem (wydrukowałam i mogłam wysłać do Sądu). Co do ceny to zapłaciłam połowę tego co w firmie konkurencyjnej po darmowej wycenie. Konkretnie 60zł zamiast 123zł Rzetelnie, szybko i fachowo
    • Gość: Andrzej Re: Szukam dobrego adwokata IP: *.ennet.pl 16.01.17, 22:16
      Z czystym sumieniem mogę polecić adwokata Dariusza Leszczyńskiego. W mojej sprawie powiedział wspaniałą mowę końcową, wyciągając kilka asów z rękawa, a sama sprawa zakończyła się dużym sukcesem. Podsyłam jego stronę internetową: www.adwokat-leszczynski-lublin.pl
    • Gość: alamamba Re: Szukam dobrego adwokata IP: *.samsonowicza-f1.lublin.pl 25.01.17, 14:26
      Kancelaria Adwokacka Adw. Kacper Błaszczak
      ul. Hipoteczna 3 lok. 8
      20-027 Lublin
      woj. lubelskie
    • Gość: Konraderos Re: Szukam dobrego adwokata IP: *.play-internet.pl 24.07.17, 12:10
      Polecam Kancelarię Adwokaćka Karola Piotrowskiefo nie wiem jak u nich z prawem karnym, ale wygrali dla mnie kasę za przepracowane nadgodziny, obracając całą argumentację pracodawcy przeciwko niemu, miło było patrzeć na prezes toczącą pianę, tą samą, która prawie 2 lata temu wyśmiewała mnie zwalniając. Choć trochę sobie policzyli za prowadzenie sprawy, ale przynajmniej wiem za co.
      • Gość: zybla Pozdrowienia z ZK Czersk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.17, 15:19
        Kochani,

Za późno. Od trzech lat odsiaduję wyrok w Czersku. Wszyscy polecani adwokaci okazali się do dupy. Za rok mam nadzieję wyjść za dobre sprawowanie.

Pozdrawiam Zybla-malwersantka
    • Gość: aga [...] IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.17, 10:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • empi Nachalny spam 24.10.17, 11:03
        Regularnie, w pewnych odstępach czasowych spamujesz pod różnym nickami, polecajac na forum jedną tylko kancelarię adwokacką. Jeszcze trochę, a będę zmuszony napisać którą. Taki zabieg chyba nie wyjdzie jej na dobre? :)
        pzdr.
        • qqbek Re: Nachalny spam 24.10.17, 22:56
          Prawników po uwolnieniu zawodów jak psów.
          Jeszcze trochę a zaczną jak w Stanach karetki po wypadkach ganiać do szpitali.
          Widać bardzo im nie idzie, skoro spamować muszą.
          Swoją drogą - za łamanie regulaminu (prawnik raczej nie będzie raczej argumentował, że nie czytał) mogłaby Agora czasem kilka osób 'reklamujących się' pozwać. Tak normalnie. O zapłatę za wyłudzone usługi reklamowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka