Dodaj do ulubionych

Dziekuje mojej kobiecie za...

08.03.12, 12:39
Mamy byc najpiekniejsze, najskuteczniejsze, najmadrzejsze, a przeciez takie panie macie panowie w domu na co dzien... Przynajmniej tak mysleliscie, wybierajac je na dozgonne towarzyszki zycia (hm... dzisiaj juz mozecie nie byc tego tacy pewni ;-P).

No wiec pytanie jak w tytule - wyznajcie chociaz raz za co cenicie swoje panie ;-)))).

Obserwuj wątek
    • Gość: bosman za... IP: *.centertel.pl 08.03.12, 12:50
      całokształt.
      • psotnik.kolatek Re: za... 08.03.12, 12:57
        A mowisz Jej to bosmanie czasami? Zamieniajac wymieniony "caloksztalt" na jakies cieplejsze slowka?
        • Gość: bosman no pewnie! IP: *.centertel.pl 08.03.12, 13:40
          Muszę (bo chcę oczywiście) bo wiem jaka jest ze mnie cholera. Ponadto nigdy moje śliczne nie dostaje mniej niż 7 pąsowych róż, a dostaje często, nawet bez tzw.okazji.
          PS: Ty wiesz jak moja kobitka gotuje? Na "Batorym" tak nie gotowali!
          • psotnik.kolatek Re: no pewnie! 08.03.12, 13:53
            Znaczy sie, bosman nie bije swojej kobietki, co niektore wredoty tu sugerowaly ;-P
            (a bosman tylko zapial plaszcz i zaklal: Ech, do czorta...)
            • Gość: bosman bydło zawsze plecie... IP: *.centertel.pl 08.03.12, 13:58
              bo mu się wydaje że skoro oni tak to i inni tak. Olewam jołopów, elanów, helów, sawy i ciulów. O ile pamiętam jesteś kobitką - wszystkiego dobrego :-)
              • psotnik.kolatek Re: bydło zawsze plecie... 08.03.12, 14:44
                a dziekuje, dziekuje ;-). Przy anginie, ktora mnie zamknela w kozie na tydzien - zyczenia jak najbardziej potrzebne ;-)
                • Gość: bosman zalecam gorącą herbatę... IP: *.centertel.pl 09.03.12, 10:29
                  z tartym świeżym imbirem(1 łyżeczka) i do tego łyżeczka miodu. 3 razy dziennie. Mnie moje śliczne tak wyleczyło. Ostrożnie przy problemach żołądkowo - dwunastniczych typu nadkwasota, wrzody, refluks. Zdrowia.
          • empi Re: no pewnie! 08.03.12, 14:22
            > PS: Ty wiesz jak moja kobitka gotuje? Na "Batorym" tak nie gotowali!
            Ech, żeby jeszcze piwko potrafiła uwarzyć :)
            pzdr.
            • Gość: bosman empiczku... IP: *.centertel.pl 08.03.12, 14:38
              wystarczy, że kupuje, że pamięta. Ale piwko i tym podobne to głównie moja działka.
              • empi Re: empiczku... 08.03.12, 14:42
                OK. Teraz ponownie zapytowywuję Ciebie w temacie pływające wynalazki. Co mi odpowiesz? :)
                pzdr.
                • psotnik.kolatek Re: empiczku... da Ci rade bosmana... 08.03.12, 15:15
                  No, calkiem dobra ;-)
              • Gość: bosman pływajace wynalazki? IP: *.lublin.mm.pl 08.03.12, 19:48
                sorki, nie pomne pytania.
              • Gość: folkatka Domowe piwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 23:01
                Nawiasem mówiąc, to fajna rzecz.
                Nosze sie z zamiarem uruchomienia produkcji.

www.browamator.pl/
                domowe-piwo.com/
    • empi Re: Dziekuje mojej kobiecie za... 08.03.12, 13:04
      Tak mąż powinien kochać żonę

Gdy jesteś ze mną to twe troski,
      będą pisane z małej zgłoski,
      i odpowiednio też zmiękczone…
      tak mąż powinien kochać żonę.

Życie u boku mych krągłości,
      dostarczy tyle wspaniałości,
      ile być może dostarczone…

Kłopotów dam ile dać można,
      czyniąc leciutko i z ostrożna,
      gdyż znam czułości twoją stronę…

Ale najwięcej tchnę miłości,
      bo warta jesteś tej radości.
      Szansę mam spore, nie znikome…
      autor NN
      pzdr.
    • psotnik.kolatek Gdzie Ci mezczyzni? Nie ma nie ma nie ma nie ma ni 08.03.12, 14:42
      No gdzie?
      • natkaa66 Re: Gdzie Ci mezczyzni? Nie ma nie ma nie ma nie 08.03.12, 19:58
        Jak to gdzie.....świętują:)
        • Gość: bleee... Re: Gdzie Ci mezczyzni? Nie ma nie ma nie ma nie IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 21:54
          ...za co dziękuje kobieta swojemu mężczyźnie?... :-)))... bleee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka