Dodaj do ulubionych

Brunatni bandyci w natarciu

16.05.12, 20:09
W Łodzi prawdziwy brutalny bandyta zabił człowieka a drugiemu poderżnął gardło. Jakoś nie wydaje mi się, żeby to waszą firmę skłoniło do autorefleksji nad tym jakie emocje w ludziach podsyca i jakiemu antypolskiemu chamstwu pozwala funkcjonować na swoim ogólnopolskim forum. Wisi np. post typa, który napisał, że "Polacy to bydło, które nadaje się tylko do montowni samochodów i chlania wódy". I nikt tego nie kasuje mimo zgłoszeń.
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: Brunatni bandyci w natarciu 16.05.12, 20:15
      Niestety konieczne są zmiany na tym portalu.

Niestety wyraz gó... jest ocenzurowany,natomiast Polacy,to bydło potrafi wisieć do usranej śmierci.
      • sytadela Re: Brunatni bandyci w natarciu 16.05.12, 20:29
        Niestety tak to właśnie wygląda.

A tu tymczasem ktoś zmienił tytuł artykułu, bo chyba uznał że poprzedni był nie dość dramatyczny. Kilka plakatów przyczepionych przez jakichś gó...arzy to: "fala faszyzmu zalewająca miasto"... Litości.
        • Gość: maxx Re: Brunatni bandyci w natarciu IP: 173.233.197.* 16.05.12, 20:43
          Antysemitow w Lublinie z cala pewnoscia troche jest, ale... wiekszosc z nich to nie sa zadni "bandyci".
          P.S. Tytul z GW godny gazetki brukowej !
      • patriotazlublina Gazeta wyborcza=gó... prawda-autentyczny film 21.05.12, 11:33
        andrzej.sawa napisał:

> Niestety konieczne są zmiany na tym portalu.
        >
        > Niestety wyraz gó... jest ocenzurowany,natomiast Polacy,to bydło potrafi wisieć
        > do usranej śmierci.

Polacy poznali się już na "tej najprawdziwszej prawdzie"-jedynej właściwej gazecie w kraju-

Ułożyli z własnych ciał logo gazety z napisem gów-o prawda-sam popatrz:

www.youtube.com/watch?v=NtAuUfTecVA
        Pewnie zaraz będzie "cenzura" i ten link zniknie.
    • baltazarus Fala debilizmu zalewa media 16.05.12, 20:48
      A co to ma wspólnego z faszyzmem? A może ktoś tu walczy z syjonizmem, który jest rodzajem narodowego socjalizmu? Co to ma wspólnego z falą czyli masowym zjawiskiem? Może to robi jedna osoba?
    • aggula3 Bandyci w natarciu. Fala neofaszyzmu zalewa miasto 16.05.12, 21:47
      Po komentarzach widac jak marginlane jest to zjawisko , sami ,,prawdziwi Polacy,, się odezwali . Panu Pietrasiewiczowi życze dużo zdrowia i wytrwałości w tym zapyziałym , ,,prawdziwie polskim ,, mieście.
      • Gość: bosman aggula - nie tykaj miasta! IP: *.lublin.mm.pl 16.05.12, 21:49
        w twoim "same porządne Polaki"? Wszędzie bydło się trafia.
        • aggula3 Re: aggula - nie tykaj miasta! 16.05.12, 21:56
          Tyknęłam , bo z Lublina pochodzę i wstyd mi , że tutaj tego bydła( faszystowskiego) coraz więcej.
          • Gość: liberał Poglądy kształtują politycy IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 22:11
            Kto z polityków szczuje, kto z polityków dzieli, jaki polityk zieje nienawiścią wspierany przez super radio ... odp oczywista
          • Gość: bosman gratuluję pochodzenia... IP: *.lublin.mm.pl 16.05.12, 22:13
            tym bardziej nie tykaj "miasta", piętnuj bydło. KPW?
          • Gość: Ursus Re: aggula - nie tykaj miasta! IP: *.nplay.net.pl 21.05.12, 13:09
            z Lublina pochodzę i wstyd mi
            :)
            Jak Tobie "...wstyd...", to co mają, a propos TEGO, powiedzieć mieszkańcy Wrocławia..?:)
            Pozdrawiam
      • sytadela Re: Bandyci w natarciu. Fala neofaszyzmu zalewa m 16.05.12, 22:47
        Hm... Masz jakiś problem związany z Polakami? Naprawdę nie ma obowiązku zamieszkiwania ani w tym kraju ani mieście jeśli się tak tu umartwiasz. Wspaniała tolerancyjna i nie-zaściankowa Europa stoi otworem...!

Zwłaszcza Holandia z ich Partią Wolności, Francja z ich LePenem i ciapatymi przedmieściami pełnymi wściekłych Arabów, Austria i Szwajcaria z ich podejściem do cudzoziemców, Norwegia z Oslo pełnym narkomanów i imigrantów gwałcicieli, Szwecja z naziolskimi skinheadami i gangami motocyklowymi, państwo Izrael z życzliwym podejściem do nie-Żydów pośród obywateli, w grę wchodzą choćby jeszcze Łotwa i Litwa z marszami weteranów SS... Wszędzie tam doświadczysz ożywczego powiewu tolerancji wobec inności na tle tego ohydnego, obrzydliwego, nietolerancyjnego polskiego zaścianka na który tak plujesz :)

Ja Pietrasiewiczowi też życzę wszystkiego dobrego, ale hipokryzja GazWybu i takich aggul3 mnie mierzi i brzydzi.
    • Gość: petra Pluj Karol IP: *.73.168.109.dsl.static.ip.kpnqwest.it 17.05.12, 00:30
      Adamaszka tak zabolało to, że podczas koncertu kapel w Graffiti nie było żadnych neonazistowskich kawałków, których nadejście wieścił w swojej grafomańskiej gw-twórczości, że teraz coś musi z tym zrobić skoro wyszedł na głupka. I tak doczepia i będzie doczepiał info o koncercie do każdego swojego donosu. Aż się utrwali. Ma być tak, jak sobie uroił!
      • patriotazlublina Jak przygotować tekst do Gazety Wyborczej? 21.05.12, 11:48
        Śmieszne, ale prawdziwe. Oglądaj:

www.youtube.com/watch?v=TuF1OJ1-my0&feature=related
    • gilgamesz Margines 17.05.12, 18:24
      GW zwyczajowo przesadza.
      Ci od plakatów, to nie żadna fala nazizmu, tylko zwyczajny margines społeczny!

Taki sam margines jak ten, który oddaje mocz w miejscach publicznych,
      wielbi czerwonych morderców typu Dzierżyński
      albo dokonuje mordu z powodów politycznych.

dla zainteresowanych źródła:
      www.tvn24.pl/-1,11094,0,1,mord-polityczny-w-biurze-pis,raport.html
      wpolityce.pl/wydarzenia/27788-skandal-na-naszych-oczach-promuje-sie-zbrodnicza-ideologie-komunistyczna-czy-polskie-wladze-wreszcie-zareaguja
      forum.gazeta.pl/forum/w,62,123647292,123647467,W_Lublinie_bedzie_skwer_im_Lecha_Kaczynskiego.html
      • Gość: tak_było waszi ulice, naszi kamienice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 18:29
        "waszi ulice, naszi kamienice"
        tak było.
        tak mówili żydzi do Polaków przed wojną.
        moi rodzice dużo mi opowiadali jak to było w tamtych czasach; ja urodziłem się po wojnie.
        Więc nie jest dziwne to, że skoro Polak we własnym kraju nie czuł się jak u siebie, to mógł się w końcu wkurzyć.
        • Gość: gość Re: waszi ulice, naszi kamienice IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 21:16
          media Izaaka stąd afera taka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka