Dodaj do ulubionych

Kiedy coś zmieni się na Marinie? Oby szybko ZOBACZ

18.06.12, 17:39
Niech wezmą przykład z Krasnobrodu .
Wstyd włodarze Lublina! Po teatrze w budowie to chyba druga inwestycja "expresowa" naszego miasta, wstyd!
Obserwuj wątek
    • hektorspyke Kiedy coś zmieni się na Marinie? Oby szybko ZOBACZ 18.06.12, 17:50
      A to wszystko skutek polityki władz, które uprzednio wydzierżawiły teren jakiemuś kelnerowi, który, wiedząc, że to nie jego doił ile się da ale złamanej złotówki nie włożył przynajmniej w to żeby majątek nie niszczał. Cóż, został brud, smród i ubóstwo.
      • Gość: Bu Re: Kiedy coś zmieni się na Marinie? Oby szybko Z IP: *.adampolnet.com 18.06.12, 22:53
        Ciekawe, że gazeta teraz czepia się tematu, tekścik z takim tytułem powinien był powstać dawno temu.
      • Gość: nieryba Re: Kiedy coś zmieni się na Marinie? Oby szybko Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 07:13
        Mosir milczy,a teren wydzierzawił temu samemu gospodarzowi,który przez 15 lat doił nie inwestując.Dlaczego nie pytają u zródła na Filaretów?
      • Gość: bosman już widze hektorze, jak inwestujesz... IP: *.centertel.pl 19.06.12, 09:33
        miliony w teren na którego dzierżawę masz umowę podpisaną na 10 lat. Masz pretensję, że Augustyniak nie dał się wydymać?
    • easy.przemo nie da się 18.06.12, 17:54
      gdyby można było sprzedać teren pod galerię handlową, to bardzo szybko by się tam zmieniło ;)
      • dociek Re: nie da się 18.06.12, 18:08
        Byleby tylko nie kolejny kościół! Bo pewnie to całe baranie stado nawiedzonych radnych, oddałoby działkę za darmo i jeszcze by narzuciło miastu daninę na rzecz.
    • lizardos Kiedy coś zmieni się na Marinie? Oby szybko ZOBACZ 19.06.12, 11:10
      Piękny teren na co najmniej 3-4 koncepcje. Każda po minimum 50tys. W końcu Plac Litewski miał ich już kilka, okolice PKS też już mają swoją, to samo z Bystrzycą. Czemu Marina ma być gorsza?

A tak na serio - podczas ostatniej bytności mojej w Poznaniu miałem okazję być na Malcie. Generalnie woda podobna do naszego Zalewu, ale infrastruktura to coś zupełnie innego. Może czas podkupić poznaniaków i pozwolić im zarządzać Mariną, zamiast tej znanej lubelskiej degrengolady?
      • Gość: nieryba Re: Kiedy coś zmieni się na Marinie? Oby szybko Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 07:22
        przeciez Lublin jest dla Mosiru,a nie Mosir dla Lublina.My płacimy podatki,miasto je zabiera i dzieli.Daje Mosirowi,ten stawia szlaban na parkingu,babkę w szalecie gierkowskim i kasuje,kasuje,kasuje.A rozliczenie ? Jest wspolne z Globusem,Halą przy Zygmuntowskich,Mariną,Scieżką rowerowa, Nieczynnym Torem dla wariatow przy Janowskiej itd-czyli zawsze na minusie i miasto dopłaca,dopłaca
        • Gość: bosman MOSiR jak to MOSiR... IP: *.centertel.pl 21.06.12, 08:22
          był, jest i dluuuuuugo jeszcze bedzie nierentowny ale za to ma prezesa! Zresztą nie o rentowność chodzi, kto by się taką duperelą przejmował.
        • Gość: Antoni Kłopotek Re: Kiedy coś zmieni się na Marinie? Oby szybko Z IP: *.opera-mini.net 21.06.12, 13:16
          Mnie najbardziej się podobało jak którejs nocy jechałem Janowską i ujrzałem że Wiecznie Nieczynny Tor jest jasno oświetlony...chyba żeby ptaszyska się po ciemku nie porozbijały o te pruchniejące drewniane skocznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka