Dodaj do ulubionych

Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do zamk...

27.09.12, 09:06
na znaną melodię:
"pojebany kraj, popierd(........)y kraj
pojebane i miasta i wioski
pojebany kraj, popierd(........)y kraj
pojebany, jedyny, nasz, polski"

Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do zamk... 27.09.12, 09:06
      nie rozumiem w czym ten absurd?
      • Gość: Evers Nie takie rzeczy POtrafi robić PO Tuska IP: *.nplay.net.pl 27.09.12, 10:50
        A to POlska właśnie pod rządami PO
    • qavtan Kolej na kolej. 27.09.12, 09:08
      Jeśli kolej będzie tańsza, to wyprze przynajmniej część busów i będzie rentowna :]
      • kainel.kemezrp szymuś chyba na rower 27.09.12, 09:09
        nie ma pociągów na pedały wiesz?
    • Gość: bosman hej hej! zwiunzkowce z pekape! co wy na to? IP: *.centertel.pl 27.09.12, 09:08
      A może nie macie czasu na takie duperele, bo właśnie jedziecie się nachlać a potem palić opony?
      • kainel.kemezrp co łony na to? 27.09.12, 09:11
        przecie na tym też zarobią
        o Bosman Bosman
    • kainel.kemezrp czemu pojebany? własnie nie zwyczajnie... 27.09.12, 09:09
      przedsiębiorczy kraj ;-)
      z Misia wiesz na czym się najlepiej zarabia
      UE daje to trzeba przecie brać
      Budżet daje chyba nie odmówisz?
      a protokół zniszczenia załatwi każdy problem ;-)
    • Gość: bomba BZDURY piszecie w tych gazetach!!! IP: *.nplay.net.pl 27.09.12, 09:56
      Chodzi o odcinek o Łukowa w stronę Radzynia, a nie od Lublina. Dostępny jest plik pdf gdzie wypisane są kilometraże. Trochę więcej rzetelności. Owszem chodzi o linię Łuków-Lublin Północny ale to jest tylko nazwa linii, linii nr 30, a w raporcie sporządzonym dla PLK jest mowa tylko o fragmencie tej linii.
      • kainel.kemezrp jestem sobie mały mIś 27.09.12, 10:19
        Jestem sobie mały miś, gruby miś, znam się dobrze nie od dziś. Jestem sobie mały miś, śmieszny miś, znam się dobrze nie od dziś wolf73.wrzuta.pl/audio/38S9HemdSYR/mis_uszatek_-_jestem_sobie_maly_mis
        może i miś mały ale interes duży
        • kainel.kemezrp a video? 27.09.12, 10:20

proszę ;-)
    • drzejms-buond Re: Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do za 27.09.12, 10:42
      Najbardziej nierentowne jest samo PKP
      Nie wszystko musi być rentowne! To nie jest prywatne przedsiebiorstwo. Ono ma służyć obywatelom i dlatego jest dotowane przez Państwo!
      Dopiero co czytałem że IKEA uruchomiła połączenia do Olsztynka...Im się opłacało a PKP nie?
      Gdyby zwolnić z PKP połowę idiotów którym nie chce się pracować rentowność kolei znacznie by wzrosła!
    • kainel.kemezrp a co z Palikotem 27.09.12, 11:06
      zasmucasz nas tym porzuceniem idola
    • Gość: J-k Absurdalny news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 11:18
      "...opublikowano listę nierentownych linii, a wśród nich kolejowe połączenie z Parczewa do Lublina..."
      Jak może być rentowna linia kolejowa, która jest nieczynna? Chyba tak samo jak zamknięta fabryka czy sklep, prawda? Swoją drogą jak łatwo wysmażyć idiotyczny news!

• j-230 Re: Absurdalny news 27.09.12, 12:27
        www.rynek-kolejowy.pl/35507/4_tys_km_linii_do_likwidacji_+_czyli_restrukturyzacja_w_wykonaniu_PLK_cz1.htm
    • patrycja212121 Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do zamk... 27.09.12, 13:06
      To jakiś koszmar - ja proponuje w takim razie likwidację ministra Nowaka i jego ferajny.Założę się ze też jest nierentowny. Przecież to ma służyć obywatelom a nie przynosić dochód w wymiarze finansowym.
      • Gość: aro Re: Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do za IP: *.play-internet.pl 27.09.12, 14:02
        przecież to oczywiste żę ta linia jest i będzie nierentowna. Skoro do Zamościa puciongiem jeździ średnio 50 osób, to co mówić o Parczewie.

Żeby potem nie było że nie ostrzegałem.
        • Gość: bosman jak linia do i z partaczewa ma być rentowna... IP: *.centertel.pl 27.09.12, 20:11
          skoro chłopstwo już się wyprzedało i zwaliło do Lublina? Nawet groby ojców zostawili a jeśli już jadą 1 XI to własnym "vieśwagenem", trzydziestoletnim, ale zawsze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka