nabucco1954-54 27.09.12, 09:06 na znaną melodię: "pojebany kraj, popierd(........)y kraj pojebane i miasta i wioski pojebany kraj, popierd(........)y kraj pojebany, jedyny, nasz, polski" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do zamk... 27.09.12, 09:06 nie rozumiem w czym ten absurd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evers Nie takie rzeczy POtrafi robić PO Tuska IP: *.nplay.net.pl 27.09.12, 10:50 A to POlska właśnie pod rządami PO Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan Kolej na kolej. 27.09.12, 09:08 Jeśli kolej będzie tańsza, to wyprze przynajmniej część busów i będzie rentowna :] Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp szymuś chyba na rower 27.09.12, 09:09 nie ma pociągów na pedały wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman hej hej! zwiunzkowce z pekape! co wy na to? IP: *.centertel.pl 27.09.12, 09:08 A może nie macie czasu na takie duperele, bo właśnie jedziecie się nachlać a potem palić opony? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp co łony na to? 27.09.12, 09:11 przecie na tym też zarobią o Bosman Bosman Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp czemu pojebany? własnie nie zwyczajnie... 27.09.12, 09:09 przedsiębiorczy kraj ;-) z Misia wiesz na czym się najlepiej zarabia UE daje to trzeba przecie brać Budżet daje chyba nie odmówisz? a protokół zniszczenia załatwi każdy problem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba BZDURY piszecie w tych gazetach!!! IP: *.nplay.net.pl 27.09.12, 09:56 Chodzi o odcinek o Łukowa w stronę Radzynia, a nie od Lublina. Dostępny jest plik pdf gdzie wypisane są kilometraże. Trochę więcej rzetelności. Owszem chodzi o linię Łuków-Lublin Północny ale to jest tylko nazwa linii, linii nr 30, a w raporcie sporządzonym dla PLK jest mowa tylko o fragmencie tej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp jestem sobie mały mIś 27.09.12, 10:19 Jestem sobie mały miś, gruby miś, znam się dobrze nie od dziś. Jestem sobie mały miś, śmieszny miś, znam się dobrze nie od dziś wolf73.wrzuta.pl/audio/38S9HemdSYR/mis_uszatek_-_jestem_sobie_maly_mis może i miś mały ale interes duży Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do za 27.09.12, 10:42 Najbardziej nierentowne jest samo PKP Nie wszystko musi być rentowne! To nie jest prywatne przedsiebiorstwo. Ono ma służyć obywatelom i dlatego jest dotowane przez Państwo! Dopiero co czytałem że IKEA uruchomiła połączenia do Olsztynka...Im się opłacało a PKP nie? Gdyby zwolnić z PKP połowę idiotów którym nie chce się pracować rentowność kolei znacznie by wzrosła! Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp a co z Palikotem 27.09.12, 11:06 zasmucasz nas tym porzuceniem idola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Absurdalny news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 11:18 "...opublikowano listę nierentownych linii, a wśród nich kolejowe połączenie z Parczewa do Lublina..." Jak może być rentowna linia kolejowa, która jest nieczynna? Chyba tak samo jak zamknięta fabryka czy sklep, prawda? Swoją drogą jak łatwo wysmażyć idiotyczny news! Odpowiedz Link Zgłoś
j-230 Re: Absurdalny news 27.09.12, 12:27 www.rynek-kolejowy.pl/35507/4_tys_km_linii_do_likwidacji_+_czyli_restrukturyzacja_w_wykonaniu_PLK_cz1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja212121 Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do zamk... 27.09.12, 13:06 To jakiś koszmar - ja proponuje w takim razie likwidację ministra Nowaka i jego ferajny.Założę się ze też jest nierentowny. Przecież to ma służyć obywatelom a nie przynosić dochód w wymiarze finansowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Absurd? Remont torów za 40 mln, a linia do za IP: *.play-internet.pl 27.09.12, 14:02 przecież to oczywiste żę ta linia jest i będzie nierentowna. Skoro do Zamościa puciongiem jeździ średnio 50 osób, to co mówić o Parczewie. Żeby potem nie było że nie ostrzegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman jak linia do i z partaczewa ma być rentowna... IP: *.centertel.pl 27.09.12, 20:11 skoro chłopstwo już się wyprzedało i zwaliło do Lublina? Nawet groby ojców zostawili a jeśli już jadą 1 XI to własnym "vieśwagenem", trzydziestoletnim, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś