Dodaj do ulubionych

spodnice olowkowe

03.11.13, 11:21
czy musza sie podnosic przy chodzeniu? robi mi sie zawsze jedna zmarszczka na biodrach
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 11:26
      Niczego nie sugeruję, ale może jest po prostu ciut za wąska?
      • blond_suflerka Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 11:33
        Za wąska to by się chyba własnie nie przesuwała. Może za szeroka?big_grin
    • fomica Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 11:39
      No niestety ja tez obstawiam że jest za ciasna. Dobrze dopasowana trzyma mocno w talii a w biodrach spokojnie leży.
    • gretchen184 Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 11:42
      za ciasna jest,przerobiłam to niestety kilka razy tongue_out
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 11:55
        jest waska i mocno dopasowana ale to tez taki kroj. nie moge wziac wiekszej bo bedzie za duza w talii
        • gretchen184 Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 12:01
          ja wiem,że taki krój-ale czasem wystarczy poluzować po 2-3 mm po obu stronach- fason nie straci a komfort noszenia o niebo większy
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 12:29
            spoko sporobuje schudnac i zobacze czy to sie sprawdzi tongue_out
            • elske Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 12:50
              Zasada jest taka : jesli sukienka/ spodnica przesuwa sie w gore w trakcie chodzenia, to znaczy ze jest za ciasna w biodrach. Okolo 1 cm luzu w obwodzie bioder to minimum.
              Ps. Jestem krawcowa , wiec wiem na ten temat duzo.
              • japanunieprzerywalempanieposle Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 13:09
                a jesli jest z elastycznego mocno materialu to znaczy ,ze zawsze bedzie sie podnosic w przeciwienistwie do tych sztywnych i mniej rozciagliwych?
                • japanunieprzerywalempanieposle Re: spodnice olowkowe 03.11.13, 13:10
                  i jeszcze jedno. pierwszy raz mam olowkowa. to normalne, ze trzeba tak drobic kroczkami czy ja mam taka wyjatkowa waska a dole?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka