kainel.kemezrp 27.10.12, 12:31 bardzo szczerze pokazana lubelskość link Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: Lublin na demotywatorach 28.10.12, 19:54 W każdym mieście można znaleźć i sfotografować jakiś syf ... .. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Lublin na demotywatorach 28.10.12, 20:00 Słusznie. Ja widziałem nawet w Paryżu, ale tam nie ma Żuka, Tuska i "Tektury", więc nie warto o tym pisać.:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp oj lemingi lemingi 28.10.12, 20:19 po pierwsze to UMCS a po drugie to że gdzie indziej jest coś w tym stylu to nie tłumaczy niczego są miejsca gdzie nie ma kibli i pryszniców w ogóle są miejsca gdzie dupe sie podciera palcem i jak widać Lublin jest wśród nich i jest z tego dumny nawet ot co Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Oj psycholku psycholku... 28.10.12, 20:25 Są kultury, w których dupy się nie podciera, tylko myje a w Lublinie i okolicach są też całkiem przyjemne miejsca ale to prawda, że dla niektórych osobników nie ma to najmniejszego znaczenia. Oni ze wszystkiego potrafią zrobić politykę i ideologię. Takie zboczenie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Leniaku - fleja to fleja... IP: *.centertel.pl 29.10.12, 13:56 a każdy jołop potrafi dać taki tytuł. Czy fotka była by mniej wiarygodna, gdyby napisano "radomskie spa"? - z góry przepraszam Radom. Ja wiem - ciśnienie leci na pysk, też usypiam i własnie sobie zrobiłem kolejna kawę, ale czy to jest powód do głupawych "wariacji na temat"? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp jakby była radomska to 29.10.12, 14:01 pewnie przejąłby sie jakiś Leniak z radomia a ponieważ jest lubelska to ... ... no czas mi do kolejnej partii pietruszki pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman albo Leniak warszawski... IP: *.centertel.pl 29.10.12, 14:32 gdyby warszawski? Odpowiedz Link Zgłoś