Dodaj do ulubionych

Prywatne autobusy :-PPP

IP: 195.116.167.* 19.03.02, 16:33
Czy nie macie wrażenia, że jak wsiadacie do prywatnwgo autobusu to zaraz
przykleicie sie do czegoś. Nie daj Boże podróżowac w jasnym, wiosennym ubranku.
Mam ochotę na co niektórych nasłać sanepid.
Obserwuj wątek
    • Gość: Muminek Re: Prywatne autobusy :-PPP IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:37
      Ale za to mniej ludzi podrózuje nimi,więc są tez plusy nie ma tłoku : )
      • Gość: ryżymałp Re: Prywatne autobusy :-PPP IP: 195.116.167.* 19.03.02, 16:39
        No i są tańsze . Ale co z tego jak brudneeeeee... Nie jestem pedantką ( he,
        he, zobaczylibyście stan bieżący mojego mieszkanka) ale czarne , lepikie osady
        na ścianach jakos tak mnie...
        • eor Re: Prywatne autobusy :-PPP 19.03.02, 20:16
          A czy ciagle sa to takie prehistoryczne autosane, ktore skrzypia, piszcza,
          trzeszcza, szarpia, smierdza i jeszcze na dodatek sa lepiaco brudne? Mam
          nadzieje, ze sa to juz inne autobusy. Tamte byly obrzydliwe. Przejazdzka czyms
          takim wcale nie byla przyjemna. Brzydzilem sie w tym czegokolwiek uchwycic, bo
          wszystkie porecze byly pokryte taka utwardzona wartwa kilkuletniego brudu...
          ugh!
          • Gość: ryżymałp Re: Prywatne autobusy :-PPP IP: 195.116.167.* 20.03.02, 11:21
            No właśnie o tym mowie. POmimo usilnych starań niektórych włścicieli tych "
            pojazdów", którzy pieknie je oklejaja folią samoprzylepna nie da się chyba nic
            zrobić z tymi rzęchami , oprócz zezłomowania.
            maja jednak zalete jeszcze jedną : jak jade z tobołem to nie musze płacic za
            tobół.To akurat MPK mogło by przejąć.
            • Gość: Misiek Re: Prywatne autobusy :-PPP IP: 212.182.122.* 23.03.02, 21:50
              Autosanów już nie ma od 1999. Jest za to kupa Jelczów M11.
              Ja "jeżdżę tylko z MPK" bo mam miesięczny. Poza tym, zdarza się od czasu do
              czsau pojechać Neoplanem, albo Solarisem. A to są najlepsze autobusy jakimi
              kiedykolwiek jeździłem. :-))))
              • Gość: ryżymałp Re: Prywatne autobusy :-PPP IP: 195.116.167.* 24.03.02, 10:29
                No, neoplanów to nam zazdroszczą nawet ci zachodni . Dobrze,że nie dane im
                było jechać neoplanem latem - nie wiem ,kto wymyślił te debilne, malutkie
                okienka. W zimie sa cieplutkie i milutkie za to latem- czuję sie jak pies w
                zamkniętym samochodzie zaparkowanym na słońcu ( o parujących ciałkach
                współpasażerów nie wspomne bo to juz iiny temat).
                Jak bym miała czas to zrobiła bym sobie prawo jazdy i kupiła samochód, żeby
                uwolnić sie od koszmarów komunikacji zbiorowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka